Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaaaaaaa parmak mı ?:52::52::52::52::52::52::52::52: ya gitmesem mi hacılar? bişi dicem kan testınden anlayamazlar mı sorun olup olmadıgını?
ben daha önce 1 kere gıttım o da mecburiyetten mantar olmustum teşhisimi de kendım koydum doktora gittim şikayetımı sordu ..mantar dedim yattım 2 sn sürmedi mantar dedi:9::9::9::9:
hepisi bu.....
birde ünideyken hep hastane de çalıstıgımdan yılda 1 kere kan testımı yaptırırdım hormonlarıma da baktırmıstım her şey normal demişti doktor....o zamandan bu zamana değişir tabi:26:

kız yok ne parmagıı beeee gamzeeeeeeeeee korkutma kızııııı:47::47: yavrum sen doktora gır bebek ıstedıgını soyle akısına bırak gerısınıııı.... dusunme bıseyiii...

sen dogumuda sezeryan yaparsın ohh oldu da bitti:9::9: yaa catlakk acıp bı yerını ıncelemıyo ultrason cıhazı bakıyo sana doktor monıtorden takıp edıyoo ay anlatamadım :9::9: bende cok utanmıstımmm yaaa:17::17: ama sonradan keske demektense onceden onlem almalı... benım bı arkadasım bebek dusunuyoruz napmalı dıye gıttı mantar varmıs haberı yok doktor bu durumda bebk dusunmeyın once mantarı temızlememz lazım demıss...

pöffffffff devlete gidecektim ben bu alttan muayene işi bozdu.....devlette ki kapılar zırt pırt acılır içeri giren girene:9::9::9:

ulaaaaa aramızda 1 cm varr benım hedef 70 senın 60 1 cm 10 kg mu yapar hacıı naptın ya sennnn :37::37::27::27:

ya napim 60 kg da çok iyi oluyorum benım kemıkler bıraz soba borusunu andırıyor da o yuzden:9::9:

ben de hep ağlıyordum, allahtan doktorlarım byandı..yani bayan erkek ayırımı yapmıyorum ama insan kadından bile utanıyor yaa :17::17:

.

bende bayana gidecegım....önce de yaslı bır bayan doktordu:27::27::27:

kız yok ne parmagıı beeee gamzeeeeeeeeee korkutma kızııııı:47::47: yavrum sen doktora gır bebek ıstedıgını soyle akısına bırak gerısınıııı.... dusunme bıseyiii...

Sana tek tavsiyem, karizma bişi seç :27::27::27: şimdiki aklım olsa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh :33::33::33:

.

Sana tek tavsiyem, karizma bişi seç :27::27::27: şimdiki aklım olsa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh :33::33::33:

.

:9::9::9::9::9::9::9::9: doktorlar genelde yaslanmıs oluyorlarda gecen gun kardiyologa gittim adam hem genc hemde çok yakısıklıydı .....bizimkine dıyorum ki doktor yakısıklıydı demi diyorum sen ona mı baktın dıyor....nereye bakacam dedim adam benle konusurken:9::9::9::9::9:

tmm öle yapayım......sizler özele mi gidiyorsunuz?

evet kuzum ben medical park a gidiyorum... doktor arastırdım bayagı buldum bı tane artık o benım doktor tedavı nasıpse dogum hepsını o yapsın bı aksılık olmazsa bırıyle devam edersen senın hakkında bılgı sahıbı oluyo ıı oluyo bencee...

gamzeeee sen ekmegii kesme kuzumm sana ıı gelmemısssss:9::9::9:ne ıctın sen lahmacun yanında ayran goturdun dımıııı:9::9::9:

hahahahahahhah kocam bişi içirdi ama, ona güveniyorum..Meyve suyu canım al dedi :27::27::27:

.

:9::9::9::9::9: hacı cok gördük meyvesuyu içiyoz dıyenleri içinde ne vardı söyle:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet kuzum ben medical park a gidiyorum... doktor arastırdım bayagı buldum bı tane artık o benım doktor tedavı nasıpse dogum hepsını o yapsın bı aksılık olmazsa bırıyle devam edersen senın hakkında bılgı sahıbı oluyo ıı oluyo bencee...

aslında bende özele gitmek isterim ama tahlıller falan cok tuzlu oluyor diyorlar?

:9::9::9::9::9: hacı cok gördük meyvesuyu içiyoz dıyenleri içinde ne vardı söyle:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

aslında bende özele gitmek isterim ama tahlıller falan cok tuzlu oluyor diyorlar?

yanı soyle soylımm 50 tl muayene ucretı gecen gıttıgımde gebelık testı ,progesteron,prolaktin,tsh bakıldı 50 tl de tahlıl aldılar gebelık 30 tl mıs yenı yıldan sonra zamlanmıs normalde ucretsız bakıyolardı 20 tl de hormon kalıyo o zamann.. yarın bakalım kac vercezzz haber verırımm:27::27:

Back
X