- Konu Sahibi Cherry Mom
- #83.041
Kesinlikleeeeee
Corni adliye ye gidecekti sanırım, kayıt işlemleri için..Sen hallettin mi canım :44::44:
.
ben o sınava gırmıcem kuzummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikleeeeee
Corni adliye ye gidecekti sanırım, kayıt işlemleri için..Sen hallettin mi canım :44::44:
.
ben o sınava gırmıcem kuzummm![]()
ezo gelin
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
komposto
bugünkü menü bu mesela bazen güzel çıkıyor bazen değil.
haaaaa doğru yaaa, esra girecekti sanırım
.
günaydın büşrammm iyi olmuş dinlenmişsin haydi bakalım okul yolculuğu tekrar başlıyor yolun açık olsun...
Valla halsizlik gecti ama oksuruk devammm bir rulo peceteyle geziyrum sumuklu dior bnmki bana :))canım bu gün nasılsın? :26:
.
valla tatılın en zor yanı ya okula geri dönmek okudgm şehre gtcegmde kaldıramazlardı bnı
Bende hic kalkmak istemedim ya cok Zor anlar yasadim.ömrum su raylarin ustunde geciyor :)
aynenn bende onu ızlıyorummmmm antep e gitmeliii![]()
günaydın canımm, hoş geldinnn
.
teşekkürler canım hayatında gözlerin kadar güzel olsun maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ezo gelin
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
komposto
bugünkü menü bu mesela bazen güzel çıkıyor bazen değil.
günaydın cicişler
toplight arzu çok gecmiş olsun salgnmı gelio gene yoksa herkes hastalanmaya basladı
chentiqcm yok bi duurm nolck takıntı yapma kız bole alıngan takımz gerci biz
bugün erken kalktm ne kdr bahtiyarımmmm bilemezsiniz
geçmişi okurken bişi gördüm cvp yazcktm ama unuttmmm ne okudgmu alıntı yapmazssam bole olurr işte tüüüü bana
bugünü dolu dolu geçirmek istiorm spor ders vs. umarım bugün ypabiliirm![]()
valla düzgün bişey çıkarmıyorlarki.. çobalar mesela hep aynı bi değişik çorba yok napalım el mecbur yiyorum...eeeee dünde meyhane pilavı vardı jujum, bulgurla ikisi ard arda çıkması biraz karışmış olduğunu gösteriyor gibi
.
bizdede ezogelin
ıspanak
elma
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html#post29159587
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html#post29167936
kızlar bu haftanın birincisi fatoşun mesajı... içerisinde faydalı bulduğunuz bilgileri sindirin derim... sabah su içmiyorum ben mesela suya mı başlasam dedim...
1. GRUP
*JUJU* ( 86,10)+-(akşam reçelli ekmek yemek olmadı)
rabyas ( 80,10)+-(öğlenki benü sabah kahvaltısı gibi... akşam hafif şeyler yenmesi gerekirken sen çorba yemek pilav yoğurt. normalde tamam buna itirazım olmaz ama sabahı ve öğleyi böyle kısınca birden akşama yüklenince olmuyor. tüm öğünlerinde böyle olsun sorun olmaz bence akşamın bu nedenle fazla olmuş. pilav olmamalıydı)
2. GRUP
dalin26 ( 78,70)+-(öğün atlanmış)
biricikoglumertug ( 75,60
ZES ( 79,70)+-(sabahki porsiyonun biraz daha normal olmalı vucudu güne hazırlayacak uğün sabahtır)
ukyo ( 70,60)++(sanki öğlen biraz az olmuş gibi)
toplight ( 76,50)++
Sevda_M ( 75,50
Arzu_54 ( 79,00)+-(akşamki pilav 2-3 kaşığı geçmesin)
3.GRUP
aysunayy ( 65,20)++
garfield06 ( 67,50)++
birsen-deniz( 65,10)+-(pasta yenmiş bence kendini tutabilirdin)
cornella ( 68,00)++
Gamze_M ( 66,20)+-(bence ciddi oranda azalttın kuzum sen sabah bile kaşısı sadece. öğlen sadece yumurta herşey haşlanmış eksi o nedenle )
busramnmn ( 62,60)++
chentiq ( 61,90)++(menüne bişey demeyeceğim ama sen kilosu en az olan arkadaşımızsın senin sporunu hiç ihmal etmemen lazım bu menüyle kilo veremezsin ama bunun yanında sporda yapmış olsaydın evet süper olurdu)
ben yemek yapmayı bile sevmiyorum tembelim kuzum .. napim.
yok kuzum geçen haftada regli değildim bitmişti.. bu hafta bende merak ediyorum
akşamki reçelli ekmeği bende beğenmedim
bak bu iyi oldu ben kendimi zorladım buda birilerine vesile oldu.. sevindim
sağol canım ... seninkinide beğendim ben :)
geçmiş olsun canım .. benimkide ağrıyo kaç gündür ama ben nedenini biliyorum 20 lik dişim hareketlendi gene...
sanada geçmiş olsun arzu iyi dinlen ahh ahh keşke bende evde istirahat alıp yatsam
öyle bende başlamak istemedim önce ısınamadım daline söz verdim diye başladım gittikçe ısınıyorsun.. hareketleri yapmaya çalışırken zaten zaman geçiyor
valla düzgün bişey çıkarmıyorlarki.. çobalar mesela hep aynı bi değişik çorba yok napalım el mecbur yiyorum...
3 çeşit mi çıkıyor sizde neyseki bizde 4 oluyorda beğenmediğim bişey olursa diğeri ile doyuyorum...
Vayyy anasını beee, juju vala irade buymuş, bende iradeli olduğumu sanıyordum
.
RABİŞCİM güzel dileklerde bulunmuşsun rabişi destekliyorum BİLMUKABELE arkadaşlar diyorum...herkeslere kocaman gunaydınn canlarrrr
hasta olanlara acilen şifaaa
nobette olanlara guc kuvvet
işi olanlara kolaylık
evde olanlara neşe diliyorummmmmmmm![]()
ney için söyledin kız onu... fatoşun mesajı için mi