Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy yatmak bana göre değilmiş cok sıkıcı bir durum allah kımseyı yataga muhtac etmesınnnn.uyuyom uyanıyom aklım burda arkadaslar. çok üşüyorum doktora giderkende o kadar soğuk geldıkı hava bana güneş olmasına rahmen.essek donduran var dedım.dyetde olmam ay durumu olmam grıp olmam hepsi birden üstüme geldi tir tir titriyom kızlar.:43::43:

günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
cnm çok geçmiş olsun
herkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
bugun cok neselıyım allah bozmasın.pek uykumuda alamadım habırede yıyorum hala nıye neselıyım cozemedım kendımı :37::37::37:

solemıcektım ama ıcımı kemırıyo sızden bısey saklamak rahat edemıyorum.
esım dun gece 12 gıbı acıktım dedı bende ona sandvıc hazırladım patates kızarttım ıcıne domates salatalık ve yesıllık koydum yedı yedı yedı sapur supur cnm cok cektı.yaklasık 4 parmak uzunlugunda olan kısmınıda ben yedım :43::43::43: ay kızlar ben cozuttum bırılerı bana dur desınnnnn
gecenın 12 sı patates kızartmalı sandvıc yedım ınanabılıyomusunuz:53::53::53:
:53::53::53:naaptın dalinim sen o saatte:45::45:
ayy yatmak bana göre değilmiş cok sıkıcı bir durum allah kımseyı yataga muhtac etmesınnnn.uyuyom uyanıyom aklım burda arkadaslar. çok üşüyorum doktora giderkende o kadar soğuk geldıkı hava bana güneş olmasına rahmen.essek donduran var dedım.dyetde olmam ay durumu olmam grıp olmam hepsi birden üstüme geldi tir tir titriyom kızlar.:43::43:
ah bu havalar herkes hasta sanada geçmiş olsun :5::5:

bayanlar ben kıymalı karnabahar yapmaya gidiyorum... Sonra da temiz hava yürüyüşü :21::21::21::21: görüşmek üzere. Arzu geçmiş olsun dikkat et tekrar çok geçmiş olsun allahtan tez şifa diliyorum. Allah kimseleri kimseye muhtaç ettirmesin inşallah sağlık selamet versin herkese...Amin!...:3::3::3::3:

herkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
bugun cok neselıyım allah bozmasın.pek uykumuda alamadım habırede yıyorum hala nıye neselıyım cozemedım kendımı :37::37::37:

solemıcektım ama ıcımı kemırıyo sızden bısey saklamak rahat edemıyorum.
esım dun gece 12 gıbı acıktım dedı bende ona sandvıc hazırladım patates kızarttım ıcıne domates salatalık ve yesıllık koydum yedı yedı yedı sapur supur cnm cok cektı.yaklasık 4 parmak uzunlugunda olan kısmınıda ben yedım :43::43::43: ay kızlar ben cozuttum bırılerı bana dur desınnnnn
gecenın 12 sı patates kızartmalı sandvıc yedım ınanabılıyomusunuz:53::53::53:
Allah cızırtını vermsin emiii ben öğlen 2 çatal patates yedim die ne demiştin sen unuttm şimdi onları aynanın karsısına geç tekrarla cezaaa sana hıhh:1::1::1::1::1::1::1:
sınıf öğretmeniyim. Hep matematik öğretmeni olmak isterdim ama sınıf öğretmeni oldum. Matematiği çok seviyorum ama olsun sınıf öğretmenliğide güzel. Çocuklar zaten çok alem. Çok komik oluyorlar bende onlarla gülüyorum işte :52::52::52::52:
anemmm sendemi sınıfcısın bak ayrı bi sempatim oldu şimdi sana:1::1:
mart kapıdan baktırdı valla :26:
merhabaaa fistuklar
ben bi kaç gündür misafirden fırsat bulamadım giremedim kk ya ama devammmm
sabah kahvaltımı ettim vee 1 saat tempolu yürüyüş yaptım :8::8::8::8:

sen diyetini bozmada cnm ytr

tugbiş hayırlı olsn snuc diyelim aday basvuru numaran kaç saat kaçta bide snvın

bayanlar ben kıymalı karnabahar yapmaya gidiyorum... Sonra da temiz hava yürüyüşü :21::21::21::21: görüşmek üzere. Arzu geçmiş olsun dikkat et tekrar çok geçmiş olsun allahtan tez şifa diliyorum. Allah kimseleri kimseye muhtaç ettirmesin inşallah sağlık selamet versin herkese...Amin!...:3::3::3::3:

sağol arkdasım sanada kolay gelsin.işin kötü tarafıda yarın iş başı yapıyoruz.

Allah cızırtını vermsin emiii ben öğlen 2 çatal patates yedim die ne demiştin sen unuttm şimdi onları aynanın karsısına geç tekrarla cezaaa sana hıhh:1::1::1::1::1::1::1:

anemmm sendemi sınıfcısın bak ayrı bi sempatim oldu şimdi sana:1::1:

mart kapıdan baktırdı valla :26:

sen diyetini bozmada cnm ytr

tugbiş hayırlı olsn snuc diyelim aday basvuru numaran kaç saat kaçta bide snvın

cnm sağol ben 87. dım ama saati bılmıyom saatte mı var:44:

Yaaa ne sıkıcı bir günn, ben çokmu nankörüm yoksa gerçekten haklımıyım bilmiyorum..çok canım sıkılıyor ama öte yandan kilo vermeyi de çok istiyordum ve ne güzel kilo veriyorum..bazı şeylerle yetinmesini bilmiyor gibi hissediyorum kendimi bazen..Bazen de hayatımda herşey gerçekten boktan gidiyor :27: özür dilerim ama anca bu şekilde ifade edebilirdim :27::27:

.

bn 1400. kişiyim:1::1: ankarada rekr basvuru olck sanıırm cıkar haberlere:1:
saati basvru belgnde yazıo bnm 1de

Yaaa ne sıkıcı bir günn, ben çokmu nankörüm yoksa gerçekten haklımıyım bilmiyorum..çok canım sıkılıyor ama öte yandan kilo vermeyi de çok istiyordum ve ne güzel kilo veriyorum..bazı şeylerle yetinmesini bilmiyor gibi hissediyorum kendimi bazen..Bazen de hayatımda herşey gerçekten boktan gidiyor :27: özür dilerim ama anca bu şekilde ifade edebilirdim :27::27:

.

garfi; baktım cnm saat 9 daymıs......cnm buraya 2 kişi alınıyor ya ondan bu kadar az:1::1::1:

gamze: cnm neden sıkılıyorsun...günler hep sıkıcı:26: senın sınavların ne zaman bakim:27:

öğle yemegımı de yedım ......keyfım yerıne geldı:)

Sevdanın spor sesini duyuyorum, yaa sadece 100 mekik yapabildim, spor yapmak hiç canım istemiyor..Pazar gübüde çıkmadım yaa evden, belkide ondandır acayip sıkıldım..:26::26:

.

olsun.unutma kpss ye hazırlanacagız.....o yuzden fire vermeden derslerını vermen lazım:20:

Bugün netten bir kursa ön kayıt oldum..Ama gereklimi değil mi bu tartışılır..bilgisayarlı muhasebe eğitim programı..sadece ön kayıt ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim..akşamları saat 17:00 de :44::44:

.

Sevdanın spor sesini duyuyorum, yaa sadece 100 mekik yapabildim, spor yapmak hiç canım istemiyor..Pazar gübüde çıkmadım yaa evden, belkide ondandır acayip sıkıldım..:26::26:

.

kız ne sporu yapıyorda bu kadar ses geliyor:1::1::1::1: cnm sürekli evde oturmak çok can sıkar.....sevda uygun oldugunda şöyle beraber dışarda yürüyüş yapın.hem spor olur hem hava alırsınız.....neden böyle yapmıyorsunuz?

Bugün netten bir kursa ön kayıt oldum..Ama gereklimi değil mi bu tartışılır..bilgisayarlı muhasebe eğitim programı..sadece ön kayıt ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim..akşamları saat 17:00 de :44::44:

.

yani mutlaka bir yerler için faydası olur...ama sen ne yapmaya karar verdıysen o yolda ilerlemek için çalış....

kız ne sporu yapıyorda bu kadar ses geliyor:1::1::1::1: cnm sürekli evde oturmak çok can sıkar.....sevda uygun oldugunda şöyle beraber dışarda yürüyüş yapın.hem spor olur hem hava alırsınız.....neden böyle yapmıyorsunuz?

Eliptik yapıyor, bilsem neden yapmadığımızı :26: ama galiba farklı biraz durumlarımız ondan olabilir..onun çocukları eşi..sanırım zamanları dolu oluyor..ben hep yalnız, hep boş... :26: düşün 15 günü geçti ve ben en fazla üst kata çıktım :26::26: zor gerçekten de..

.

Back
X