Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydınnn canlarrr nasılsınızz?? kadınlar gunumuz kutlu olsunn:16::16::16::16: once bıldırım yapayım sonra gecmıse doneyımmm:21::21:

gecen hafta:80.1
bugun:79.4
fark:700 gr
yuzde:0.87

:46::46::46::46::46::46::46:

günaydın gönlümüm şen bülbülleri kadınlar gününüz kutlu olsunnnn:16::16:

(67.5 / 66.7 / 0.80 / 1.18% )

sonuucmdan memnunum ben kendimi 1 kilo vermiş sayıyorum:1::1:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

8 mart 65,2 hedefini neredeyse yakalamışsın gamzem.. 65,4 oldun

aynen jujum çok az kalmış :9::9::9::9: ama uzun süredir hiç bu kadar rahat diyet yapmamıştım..Sporumu azıcık daha yoğun yapsaydım 200 gr. daha gittiğini görürdüm sanırım... kısmet haftaya, her hafta farklı formüş...bu hafta yeme şeklim yine aynı fakat spor çoğalıcak inşaallah, bakalım sonuç ne olucak...:27::27:

.

Günaydınlar!... Bu hafta 77 olamamışım ama bakın sürpriz 78.500... 79.700 idim bu sabah 78.500 :27::36::36::36::36: 1. 200 gram gitmiş herhalde sabradince kendini tutunca eskiye nazaran az yeyeince ve tabiki güzel sporla gidiyor. Herkesin bildiği bişey. ama haftaya inşallah 77 olacağım...:34::34:

garfiiiiiii aynen bebegimm en az benden gitmiş bu hafta.içim hafiften buruk ama şu hastalık muhabbetınden sonra 1 kılo almıstım hafta ıcı tartıldıgımda.o gerı gıtmıs neyseki.aaah aaaah kılo almayaydım 1 kılo gitmiş olacaktı ama haftaya artıııık :44:

jujuuu tesekkur ederım destegın ıcın kaptanımmm çok incesin :17: geçen hafta çok kılo verdı ablası dedi yaaa cnm bnm kaynaştım haha :1::1::54::54:

aynen jujum çok az kalmış :9::9::9::9: Ama uzun süredir hiç bu kadar rahat diyet yapmamıştım..sporumu azıcık daha yoğun yapsaydım 200 gr. Daha gittiğini görürdüm sanırım... Kısmet haftaya, her hafta farklı formüş...bu hafta yeme şeklim yine aynı fakat spor çoğalıcak inşaallah, bakalım sonuç ne olucak...:27::27:

.
gamzem olması gerekende bu zaten kilo vermek için zorlanmamak lazım açlık hissetmeden sporunu ihmal etmeden kilo vermek gibisi yok.. Benim içim rahat kendi adıma
günaydınlar!... Bu hafta 77 olamamışım ama bakın sürpriz 78.500... 79.700 idim bu sabah 78.500 :27::36::36::36::36: 1. 200 gram gitmiş herhalde sabradince kendini tutunca eskiye nazaran az yeyeince ve tabiki güzel sporla gidiyor. Herkesin bildiği bişey. Ama haftaya inşallah 77 olacağım...:34::34:

tebrikler zes sende güzel bir sonuçla geldin valla bu hafta süperiz bence yine derece bekler bizi

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

.
benden de herkese hayırlı cumalar...

Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum geçmiş okuyayım dedim kızım uyandı ama şöyle göz gezdirdiğie göre bu hafta herkes süper çentik hele zaten zayıf kızcağız maşaallah 1.4 kg vermiş aslında okuyabildiğim herkesten süper sonuçlar gördüm kesinlikle motivasyon şart bu kk dan uzak kalınca insanın motivasyonu azalıyor o yüzden insanların birbirni motive etmesi güzel oluyor. Neyse çok konuştum biz kızımla gidelim biraz kahvaltı falan yapalım... görüşürüz tekrar tüm arkadaşlarımı alkışlıyorum...:46::46::46::46::46::46::46:

Arkadaşlar hastanede interneti kapatmışlar ara ara gelirse yazarım inşalllahhhhhhhhhhhhhh

Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum geçmiş okuyayım dedim kızım uyandı ama şöyle göz gezdirdiğie göre bu hafta herkes süper çentik hele zaten zayıf kızcağız maşaallah 1.4 kg vermiş aslında okuyabildiğim herkesten süper sonuçlar gördüm kesinlikle motivasyon şart bu kk dan uzak kalınca insanın motivasyonu azalıyor o yüzden insanların birbirni motive etmesi güzel oluyor. Neyse çok konuştum biz kızımla gidelim biraz kahvaltı falan yapalım... görüşürüz tekrar tüm arkadaşlarımı alkışlıyorum...:46::46::46::46::46::46::46:

Ne olurrrr Zesimmmm kızını koklaaaaaa, ben hissediceğim sözzz :46::46::46:

.

evet bu hafta herkes mutlu bir şekilde kilo bildiriminde bulundu şükürler olsun ki... sen kızınla ilgilen biz burdayız...
Arkadaşlar hastanede interneti kapatmışlar ara ara gelirse yazarım inşalllahhhhhhhhhhhhhh

hadi ya temelli mi kapamışlar.. valla iş yerinde net olmadan naparım bilmiyorum

evet bi tek dalin.....:26:

Busram doğruya doğru sen hastalıkla debelendin ki geçen hafta da iyi bir sonuç almıştın... Bu hafta normal .. önümüzdeki maçlara bakmak lazım

Yaaaa bişey söyleyecem... Ben mi öyleyim yoksa hepimizde varmı bu..:27::27: Cuma sabahı uyku tutmuyor :52: heyecandan ölüyorum :27::27: bu sabah 6:30 da uyandım..yataktan 1 saat çıkmadım ama uyku tutmadı gözümü, acaba kaç gelicem diye meraktan ölüyorum :18::18: :9::9:

.

Yaaaa bişey söyleyecem... Ben mi öyleyim yoksa hepimizde varmı bu..:27::27: Cuma sabahı uyku tutmuyor :52: heyecandan ölüyorum :27::27: bu sabah 6:30 da uyandım..yataktan 1 saat çıkmadım ama uyku tutmadı gözümü, acaba kaç gelicem diye meraktan ölüyorum :18::18: :9::9:

.

bu cuma ben amannn kaç gelecek kim bilir -100 den birde +100 geçmeyelim diye ıkıla sıkıla çıktım ... ama eğer bir hafta uğraşmış emek vermiş hata yapmamışsam cuma günü ne çıkıcamı merak eder heyecanlanırım elbette

kızlaar bu arada bugun sabah yenı spor merkezine başladımmm pilatese gittim yine hemde saat 7de uyandımm.iki kişiydik kadın beni çıldırttı 55 yasında falan allahım sinir yaa nasıl zor hareketler yapıyor. 5 senedir falan yapıyomus pilates.boyu benım kadar 1.70miş 68 kilo ama benden zayıf duruyor şaka gibi:53:

sağol arkadasım dikkat etsemde bu sinüzit benı maf ettı az önce ada tıp hastanesınden kulak boğaz doktorundan randevu aldım saat 10.30 arda olacam bakalım ne yapacaklar.belkıde sinüzitden amalıyat da diyebilir.daha önceside demiştiler.

cnm ameliyat diyolarsa ol bende oldum çoookkk rahat ettim geçmiş olsun

bu arada 100 gr bile olsa kilo veren herkesss:46::46::46::46::46:

kızlaar bu arada bugun sabah yenı spor merkezine başladımmm pilatese gittim yine hemde saat 7de uyandımm.iki kişiydik kadın beni çıldırttı 55 yasında falan allahım sinir yaa nasıl zor hareketler yapıyor. 5 senedir falan yapıyomus pilates.boyu benım kadar 1.70miş 68 kilo ama benden zayıf duruyor şaka gibi:53:

kaçta gittin kuzum sen o platese... iki kişide zor olur kız kadın döner dolaşır başına gelir şöyle yap böyle yap pestilin çıkar valla...

ben kalabalık olsun yanıma ilişmesin isterim

bu cuma ben amannn kaç gelecek kim bilir -100 den birde +100 geçmeyelim diye ıkıla sıkıla çıktım ... ama eğer bir hafta uğraşmış emek vermiş hata yapmamışsam cuma günü ne çıkıcamı merak eder heyecanlanırım elbette

Artık çok iyi biliyoruz ki, sen verememişsen ya regl sebeptir, yada başka birşey..sen diyet olayını çözmüşsün kaptanım..Hatta sağlıklı kilo verme olayı çözülmüş sende..helal olsun :46::46::46::46:

:27::27::27::27::27::27: ayyy şimdi bayılıcam ve gidicem bende bir spor merkezi bulucam :27::27::27:

.

kaçta gittin kuzum sen o platese... iki kişide zor olur kız kadın döner dolaşır başına gelir şöyle yap böyle yap pestilin çıkar valla...

ben kalabalık olsun yanıma ilişmesin isterim

valla 8 bucukta gittim işte.ya az kişi olunca daha iyi oluyor bence ne bilim kaytaramıyorum yakalıyor hoca hemen:1::1: bide burdakı hocada erkek yaa iyi mi kötümü bilemedim :1:

Back
X