Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar ben dr lardan geldim

evet bu hafta herkeste motivasyon tamdı herkes kilo vermeye odaklanmıştı ve bence alınan sonuçlarda güzel sağlıklı ve kalıcı kilo kaybımız hayırlı olsun
dalin hariç herkes kilo vermiş ne güzel hadi dalin yaz sende şekerim merakta bırakma insanı kaç kg verdin?

sorma valla bende tartıldım hatta 5 gk arayla 3 kere çıktım yanlış mı diye baktım doğru -400.. ohh be dedim uzun zamandır adam gibi kahvaltı edemiyordum gittim mutağa ne yesem ne yesem nasıl kendimi ödüllendirsem dedim ... sarelle yicektim ama bitmiş baktım 1 ay önce aldığım ve hergün içim gitsede yemediğim nodıl-ramen-ramyun artık ne deniyorsa (kore eriştesi yani) onlar bana bakıyor hemen açtım bi paket haşladım 3 dk miş miş acılı tavuk soslu yedim ohhhh doydum .. hem miğdem hem gözüm hem beynim...

sabah sabah noddle mı yedin jujum yaa?

Merhaba arkadaşlar. Burası benim eski takımım :D Bakmak istedim ne var ne yok diye.
Tekrardan zayıflama çalışmalarına girdim ve 5. takımı seviyorum. Yer varsa beni yine alsanız takımıma.Geçen sene başarıyla mezun oldum :D lakin başarılarımın devamı gelmedi. Benide alıınnnnnnnnnnnnnnn:24:

herkese gunaydınnn masallah herkes kılo vermıs.az yada cok eksılerdesınız tebrık koydum.
canım sıkkın cok uzgunum artı cıktım :43: ama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,
gecen hafta :78.2
bu hafta :79.4

:43::43::43::43::43::43: hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar

üzülme cnm hazırlıklıydın buna döersin yine bomba gbi haftaya

Merhaba arkadaşlar. Burası benim eski takımım :D Bakmak istedim ne var ne yok diye.
Tekrardan zayıflama çalışmalarına girdim ve 5. takımı seviyorum. Yer varsa beni yine alsanız takımıma.Geçen sene başarıyla mezun oldum :D lakin başarılarımın devamı gelmedi. Benide alıınnnnnnnnnnnnnnn:24:

canım hosgeldın.kaptan daha ıyı bılır ama sanırım bız doldurduk kapasıteyıo 15 kısıyız tam takıma talep cok olunca yerımız kalmadı cnm.ıns sende bı takıma gırersın

herkese gunaydınnn masallah herkes kılo vermıs.az yada cok eksılerdesınız tebrık koydum.
canım sıkkın cok uzgunum artı cıktım :43: ama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,

:43::43::43::43::43::43: hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar

:44::44::44: bayagı fark etmıs ya nasıl bu kadar fark edıyor ben de onu anlamıyorum demek hala oturmamıs vücudumuz...neyse sen toparlarsın üzülme:26:

slm kızlar ben dr lardan geldim

sabah sabah noddle mı yedin jujum yaa?

cnm sonuclar nasıl?

merhabalar...cnm maalesef bizim takım da yer kalmadı limitimiz dolu yani:43::43::43::43:

Canım sıkkın cok uzgunum artı cıktım :43: Ama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,

:43::43::43::43::43::43: Hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar

bencede üzülme veririsin sen herşeyi halledersin

Olsun kızlar. Umarım bir takıma girerim. Grupla daha eğlenceli ve verimli oluyor. Size bol - kilolu günler.
Hoşçakalın .

:44::44::44: bayagı fark etmıs ya nasıl bu kadar fark edıyor ben de onu anlamıyorum demek hala oturmamıs vücudumuz...neyse sen toparlarsın üzülme:26:

cnm sonuclar nasıl?

merhabalar...cnm maalesef bizim takım da yer kalmadı limitimiz dolu yani:43::43::43::43:

valla bende bukadar beklemıyodum 100-200 beklıodum mıdem coktan sındırmıstır dedım.ama bole oldu bahane sunmak ıstemıyorum dun gece ınanılmaz yorgundum cok yordum kendımıe rıteyım dıye.bebekte sabah 5 bucuga kadar uyumayınca habıre su ıctım durdum metabolızmam hızlansın dıye hatta suyumu ıcıp cıktım tartıya belkı bununda farkı vardır mıdem sokur sokur.ama soz sıze haftaya bomba gıbı gelecem.

Bugün yine yemekte kurufasulye var gına geldi fasulyedennnnn nohuttan

:1::1::1::1::1::1::1:

Olsun kızlar. Umarım bir takıma girerim. Grupla daha eğlenceli ve verimli oluyor. Size bol - kilolu günler.
Hoşçakalın .

hoşcakal:3::3::3::3::3::3:

ayy gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee nerde kaldın hadi anacımmmmmm..........star tv dekı kadının kızları acayıp tatlı ya kıvır kıvır saçları var

bencede üzülme veririsin sen herşeyi halledersin

yaptıgım aptallıga uzuluyorum neredeyse dun 1 kg ekler yedım 2000-3000 kalorı almısımdır tanesı 300 cal.dıyo net okadar emek et kılo ver salak gıbı tek ogudne al aptallık baskada bısey deıl.kendıme kızıyorum ve kendıme bu hafta full ceza verıyorum 2-3 saat spor ve ogun atlamama cezası.bu hafta 3 kg vermeyı planlıyorum ınss

Arkadaşlar sarışın halim en son halim, yani şimdi sarışınım ama bir ara fındık kabuğu olmuştum ve saçımı bukleli yapmıştım, yakışmadığını söylediler..bir daha yapmadım hahahhaha o 4 lü resimde o dönemden 1 yıl önce felan :D ayyyy baktığınız an kaldırayım haber edin kızlarr :9::9::9:

.

Back
X