- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #95.261
in gecer gun sayma moduna girdimgünaydınlarrrrrr
ben cibutideyken meyve suyunu içmiştim çok hoşuma gitmişti tazesini görememiştim ağaçta meyvesini de gördüm ama meyve suyu çok hoşuma gitmişti guava nın
az kalmış 1 hafta gelir gecer canım
guavanin meyve suyu cok guzel evet ama meyvesi cok cekirdekli birde misirdayken yedigim guava ile nijeryadaki farkli.Acikcasi misirdaki daha guzeldi
masallah ya mezuram yok olcemiyorumherkeslere kocaman gunaydınlar canlarrrrr
nasılsınız?kahvaltı yapıcam bırazdan ne yıcen dıye sorarsanız yulaf kepegı lapası yaptım bakem onu yıcem yıyebılırsemm
bu arada kızlar sabah olculerımı aldım tekrardan soylekı;
eski yeni
bel 80 79
basen 112 108
gogus 97 95
kol 31 30.5
gobek 93 89
bacak 63 61
işte durum bu kızlarrrr olculerde eksilmisimm mutlu oldummmm![]()
az kalmis tatlim sunun surasinda ha gayrettesekkur ederım sahnurumm evet basen farkettırıyo kotlardannn gitsin mumkunse 90-60-90 olsunnnn![]()
istatistiklere gore soyle calismalisin
Basen 108-90=18
bel 79-60=19
gogus 95-90=5
dikkat et olcuyu kacirirsan 90-60-75 olabilirsin
masallah enerji saciyorsun.Rabbim istediklerini versin hayirlisiylaNasılsınız bu arada?
Ben acayip motive oldum..Kpss ye katılma hakkımın olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duyunca çok mutlu oldum (nasıl bir cümle kurmaktır bu ya)![]()
Neyse, bu gün gittim ulaşımda kullanmak için öğrenci indirim kartımı da aldım2 tl yerine 1.25 - 1.25 yerine 88 kuruş vericem..Çok iyi bir imkan bence
tam öğrenci oldum yani
kardeşimle konuştum (erkek) 24 yaşında.. oda giricek kpss ye, kendine kitap almış bir sürü..abla hemen sana da alıyorum o halde dedi
canımın yarısı benim
![]()
İnşaallah herşey güzel olucak..aminn
![]()
o halde rabiş ve senın dısında herkesın ugradıgı sayfama sizi de beklıyorum artık:18::18:![]()
beni hep es geciyorsun sen gormuyorum sanma