• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrrr
ben cibutideyken meyve suyunu içmiştim çok hoşuma gitmişti tazesini görememiştim ağaçta meyvesini de gördüm ama meyve suyu çok hoşuma gitmişti guava nın

az kalmış 1 hafta gelir gecer canım
in gecer gun sayma moduna girdim
guavanin meyve suyu cok guzel evet ama meyvesi cok cekirdekli birde misirdayken yedigim guava ile nijeryadaki farkli.Acikcasi misirdaki daha guzeldi
herkeslere kocaman gunaydınlar canlarrrrr:16::16::16:
nasılsınız?kahvaltı yapıcam bırazdan ne yıcen dıye sorarsanız yulaf kepegı lapası yaptım bakem onu yıcem yıyebılırsemm:27::27::27::27:
bu arada kızlar sabah olculerımı aldım tekrardan soylekı;

eski yeni
bel 80 79
basen 112 108
gogus 97 95
kol 31 30.5
gobek 93 89
bacak 63 61

işte durum bu kızlarrrr olculerde eksilmisimm mutlu oldummmm:21::21::21::21::21:
masallah ya mezuram yok olcemiyorum
tesekkur ederım sahnurumm evet basen farkettırıyo kotlardannn gitsin mumkunse 90-60-90 olsunnnn:16::16::16::16:
az kalmis tatlim sunun surasinda ha gayret :9:
istatistiklere gore soyle calismalisin
Basen 108-90=18
bel 79-60=19
gogus 95-90=5
dikkat et olcuyu kacirirsan 90-60-75 olabilirsin :9:
Nasılsınız bu arada?

Ben acayip motive oldum..Kpss ye katılma hakkımın olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duyunca çok mutlu oldum (nasıl bir cümle kurmaktır bu ya) :27:

Neyse, bu gün gittim ulaşımda kullanmak için öğrenci indirim kartımı da aldım :27: 2 tl yerine 1.25 - 1.25 yerine 88 kuruş vericem..Çok iyi bir imkan bence :27: tam öğrenci oldum yani :33: kardeşimle konuştum (erkek) 24 yaşında.. oda giricek kpss ye, kendine kitap almış bir sürü..abla hemen sana da alıyorum o halde dedi :16: canımın yarısı benim :9:

İnşaallah herşey güzel olucak.. :16: aminn :42:
masallah enerji saciyorsun.Rabbim istediklerini versin hayirlisiyla
o halde rabiş ve senın dısında herkesın ugradıgı sayfama sizi de beklıyorum artık:18::18::1::1::1:

beni hep es geciyorsun sen gormuyorum sanma :45:

biliyorum:34::34::34: ama zamanla anlayacak olmana da sevınıyorum......öncelikle kardeşin ne kıtabı almıs senın bılgın ne cart curt bunları bana söyle öyle kıtap alın....ya da al......belkı matematıgın cok ıyı değil ona göre çalısman lazım......:34:

adını bilmiyorum ama tüm konular var dedii..eee o zaman bende gelip gelip anlamaya başlayayıom canım..matematik için kursa gidicem tuğbamm :16:

[video=youtube;TfTdOw-Dt_E]http://www.youtube.com/watch?v=TfTdOw-Dt_E[/video]

Bu gün bu şarkıya taktım kızlarrrrrr :1: size gelsinnn :46:

in gecer gun sayma moduna girdim
guavanin meyve suyu cok guzel evet ama meyvesi cok cekirdekli birde misirdayken yedigim guava ile nijeryadaki farkli.Acikcasi misirdaki daha guzeldi

masallah ya mezuram yok olcemiyorum

az kalmis tatlim sunun surasinda ha gayret :9:
istatistiklere gore soyle calismalisin
Basen 108-90=18
bel 79-60=19
gogus 95-90=5
dikkat et olcuyu kacirirsan 90-60-75 olabilirsin :9:

masallah enerji saciyorsun.Rabbim istediklerini versin hayirlisiyla

beni hep es geciyorsun sen gormuyorum sanma :45:

cnm es gecmıyorum......:26::26: hem neden öyle bır ayrım yapayım lutfen aklına kötu bır sey getırme:34:

onlara ders çalısmaları ıcn kızıp ustelıyorum.....yoksa 1 haftadır pek takımla alakam yok.....ne menu yazıyorum ne menulere yorum yapıyorum......:34:

o halde rabiş ve senın dısında herkesın ugradıgı sayfama sizi de beklıyorum artık:18::18::1::1::1:
Cornican senin sayfan ne yaa ben merak ettim bu arada menulerinizde fena degil tabletten yaziyom zor geldi tek tek alintilamak

Bana gelince sabah klasik kahvalti 1dlim ekmek domates salatalik ogle elma dilimi patates 1porsiyonu iki kisi paylastik aksam dort kasik bamya ve salata menum tablet yuzunden boyle oldu kusura bakmayin

Cornican senin sayfan ne yaa ben merak ettim bu arada menulerinizde fena degil tabletten yaziyom zor geldi tek tek alintilamak

Bana gelince sabah klasik kahvalti 1dlim ekmek domates salatalik ogle elma dilimi patates 1porsiyonu iki kisi paylastik aksam dort kasik bamya ve salata menum tablet yuzunden boyle oldu kusura bakmayin

kpss çalısma sayfası cnm..........

oketo corni anlamısam anlamasınada tartının kaç kılo fazla tarttıgını nerden bılecez? neyse zaten egrekte kalmadı ıptal oldu bızım ıs sımdılık esımın ıznı ertelendı baska bırı cıkmıs ızne.o ızne cıkana kadar ıs bıter zaten.

cnm es gecmıyorum......:26::26: hem neden öyle bır ayrım yapayım lutfen aklına kötu bır sey getırme:34:

onlara ders çalısmaları ıcn kızıp ustelıyorum.....yoksa 1 haftadır pek takımla alakam yok.....ne menu yazıyorum ne menulere yorum yapıyorum......:34:

hmm demek oyle:1: sakaydi tatlim zaten

hayırlı olsun canım güle güle kullannnnn
teşekkür ederim canmm
eveettt menummm

sabah
yulaf lapası

ogle
yok

aksam
sucuklu menemen
1.5 dilim ekmek

su:içiliyor
spor:yokk
:46::46::46::46::46:
Kızlarrr Menüm :27:

Sabah: 1 parça ekmek
3 zeytin

Ara: yok (çarşıdaydım)

Öğle: 1 poğaça

Ara: yok (hala çarşıdaydım)

Akşam: 1 ince dilim k.e.
1 domates
1,5 k.k. peynir

Ara: belkii yoğurt yerim

Spor: 2 saat yürüme
Su: tamamdır :21:
:46::46::46::46:
Nasılsınız bu arada?

Ben acayip motive oldum..Kpss ye katılma hakkımın olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duyunca çok mutlu oldum (nasıl bir cümle kurmaktır bu ya) :27:

Neyse, bu gün gittim ulaşımda kullanmak için öğrenci indirim kartımı da aldım :27: 2 tl yerine 1.25 - 1.25 yerine 88 kuruş vericem..Çok iyi bir imkan bence :27: tam öğrenci oldum yani :33: kardeşimle konuştum (erkek) 24 yaşında.. oda giricek kpss ye, kendine kitap almış bir sürü..abla hemen sana da alıyorum o halde dedi :16: canımın yarısı benim :9:

İnşaallah herşey güzel olucak.. :16: aminn :42:
canım inşallah hayırlısı olur :16::16::16:

:9::9::9::9::9::9:

tuğba dikkat et bacım ya yanığın acısıda çoookkk kötü oluyo

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek domates peynir yumurta salatalık

ÖĞLE 2 kaşık yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 şeftali

ARA yarım avuç beyaz leblebi

AKŞAM 1 kase şehriye çorbası yoğurtlu kabak salatası

SU içilmeye çalışılıyor:50::50:

SPOR 1 saat yürüyüş
:46::46::46::46:

Iftar menum
1 tabak kabak yemegi
1 pors salata
1dilim ekmek
sonrasinda 1 dilim kek ve 1 portakal olabilir
akşamki sabah sabahki akşam olsa :46::46::46::46:

:46::46::46::46::46:

ben sizin yanınızda dünyaları yemişm..
sabah bir lokma kek ev yapımı

ara yok

öğle 3 biber dolma yoğurt

ara 1 dilim kek

akşam: 1 kase mercimek çorba-2 dolma -yoğurt

su tamam spor yok çok karbo aldımmm biliyorum ama konsantire olamıyorum ve sürekli acıkıyorumm ne yesem diye düşünüyomm :47::47::47::47: hep bahane bahane ye ye pişman ol bu gün belim sabah iyiydi eğer yarında iyi kalkarsam yürümeye başlayacağım bu böyle olamaz durdukça yiyorumm :47::47::47:

herkese kocaman gunaydın canlar anam gece 2 bucukta yattım sabah 8 de kalktım uyuyamıyorummmmm:52::52::52::52:
aslında kafam dolu kızlar yaaaaa tasınma durumumuz var sıze bı soru sorcam soylekı:
bı apartman dusunun 1. ve 5. katları bos 2. 3. 4. katlar dolu olacak ve sıze secım hakkı sunuldu 2. ve 4. katı secebılırsın dıye hangı katı secerdınız?

herkese kocaman gunaydın canlar anam gece 2 bucukta yattım sabah 8 de kalktım uyuyamıyorummmmm:52::52::52::52:
aslında kafam dolu kızlar yaaaaa tasınma durumumuz var sıze bı soru sorcam soylekı:
bı apartman dusunun 1. ve 5. katları bos 2. 3. 4. katlar dolu olacak ve sıze secım hakkı sunuldu 2. ve 4. katı secebılırsın dıye hangı katı secerdınız?

günaydın cnm.........

şimdi benım kafam şaşırdı:44::44: 2.3.4. katlar doluysa nasıl oralara tasınıyorsunuz......

2 ve 4 mu dıye sorarsan eger asansör varsa kesınlıkle 4. kat.......

günaydın cnm.........

şimdi benım kafam şaşırdı:44::44: 2.3.4. katlar doluysa nasıl oralara tasınıyorsunuz......

2 ve 4 mu dıye sorarsan eger asansör varsa kesınlıkle 4. kat.......

bebegım dolu demedım kız dolu olacak dedım asansor var ve denıze sııfır manzara olarak ta 4 guzel, wc banyosu da temız ev genele olarak temız duvarlar falan tek sorun ısınma nasıl olur acaba???

bebegım dolu demedım kız dolu olacak dedım asansor var ve denıze sııfır manzara olarak ta 4 guzel, wc banyosu da temız ev genele olarak temız duvarlar falan tek sorun ısınma nasıl olur acaba???

hımm:1: valla cnm üst katlar her zaman avantajlıdır.....bence 4. kat yanı......ama ısınma nasıl olacak dıyorsun.....üst katta da kımse olmayacaksa bıraz soguk olur tabı......
neyle ısınacaksınız orada? kalorifer,soba,klima hangısı?

hımm:1: valla cnm üst katlar her zaman avantajlıdır.....bence 4. kat yanı......ama ısınma nasıl olacak dıyorsun.....üst katta da kımse olmayacaksa bıraz soguk olur tabı......
neyle ısınacaksınız orada? kalorifer,soba,klima hangısı?

kalorifer dogalgaz canımmm... makina muh arkadasıma sordum onemlı olan altın dolu olması dedı:9::9:

Back
X