günaydınlar yoğun ve koşturmacalı bir haftasonundan sonra
konyadan dün akşam döndük bayaa bi yoğun geçti yazılanların çoğunu bu sabah okuyabildim şimdi cevap vermeye çalışacağım sırasıyla
birsen cim gelemeyebilirim arada uğrayacağım demişsin bu lafın üzerine açıkcası ben kilonu bildirmek için uğrayacağını düşünmüştüm çünkü ben bir gün önce tarıldığım kilomda cuma gün tartıldığım kilo arasında yaklaşık 700-900 gr arası bir fark vardı seninkininde öyle olacağını düşündüm o yüzden yazdığın 63 kilonun bildirimin olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi sen yarın uğrayacağım yerine benim kilomu 63 alın deseydin böyle olmazdı sen uğrayacağım deyince suç olmuyor bildirim yapmaman ben senin perşembe sabahı tartılıp 63 kilo geldiğini yazmadım diye bu mu suç oluyor kusura bakma birsen cim
dalin cim sana olan kızgınlığımın sebebi de burda sana telefon numaramı verdiğimde sen bana numaranı vermediğin için çünkü yukarda da ifade ettiğim gibi senin fırsatın belki olmaz ben seni arar sorardım diye de belirtmiştim :26::26:
senin diskalifşiye olmanı en son isteyeceklerden birisi de benim çünkü sen takıma bir heyecan bir canlılık katıyorsun arada bizi ihmal etmesen öyle güzel takımı toparlayıp adam ediyorsun ki allahtan diskalifiye olmadın olsaydın inan en çok üzüleceklerden birisi de ben olurdum bu konu da zaten püsküütle de mesajlaştık ne yapabilirim diye ona da sordum allahtan 3 hafta üstüste bildirim yapmamak diskalifiye sebebiymiş de rahatladım

gamze nin de daha önce yazdığı gibi sen bildirim yaptığını düşünmüşsün gamze ye mesaj gitmemiş bir mesajında gamzeye neden kızmıyorsun demiştin ona kızmama sebebim bana telefon numarası vermediğin için di yeteri kadar açıklayıcı olabildim mi bilmiyorum
büşra cımm sık sık emzirsin ablan bebeğini ve rezene çayı içsin bol bol rezene ondaki gazı alır bebeğe gaz geçmez gaz yapıcı yiyeceklerden de uzak dursun
ipekyo cum büşranın değil ablasının bebeği yeni doğum yaptı ablası
geçmiş olsun dikkat et kendine
gamze sevda hayırsızı nerelerde yaa hiç uğramaz oldu izni daha ne kadar sürecek
kusura bakma birsen baban için çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama yukarda yazdıklarımda seni üzecek birşey olduğunu düşünmedim yukardaki mesajı alıntılamışsın ama birsen hiç böyle yapmazdı dediğim mesajı alıntılamak işine gelmedi sanırım bu konuda artık daha fazla konşmak istemiyorum juju geldiği zamanda konuşup kaptan yardımcılığından ayrılacağımı söyleyeceğim o gelene kadar corni ile beraber götürürüz o geldikten sonra yeni bir yardımcı daha olsun çünkü ben sorumlu olmaya çalıştıkca suçlandım hiç kimse kendisinde suç aramıyor bütün suçlu ben ve corni oluyo kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten cuma gün yaşananlara çok üzüldüm ben
burda biz birbirimize destek olmak için buradayız ama zannettiğim destek maalesef yokmuş çok üzüldüm ben günah keçisi ilan edildim ben takım olarak birbirimize her an yardımcı olacağız diye düşünürken yalşananlar çok canımı yaktı neyse sasbah sabah daha fazla uzatmamayım yeni bir hafta başladı herkes yediğine içtiğine dikkat etsin kilo almadan bir hafta geçirelim arkadaşlar