- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #95.481
hamarat gelinimzaten senın ky nı nasıl sevıp deger verdıgın ona annem derken ortaya cıkıyor.....kendını de çok hırpalama ,dikkat et.....
senın de ramazan ayın mübarek oldun cnm
ben hep burdayım dun bıraz halsizleştim akşam .....onun dısında gun içinde hep burdayımtakımı beklıyorum
verırsın sen o 2 kıloyu......bu arada perşembe akşamı nasıl olacak yemekler yenmeden önce mi?
:
Herkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz
Canımm hayırlı ramazanlarr gülümmm
herkese hayırlı ramazanlar canlarrrrr nasılsınız bakalımmm
sahurda 6 buyuk bardakla su ıctım karnımı ve benı gormelıydınız resmen catlıcaktım ee tabı esımede malzeme cıktı gulmekten oldu yengec gıbı yan yan yuruyodum sabaha kadar lavaboya gırdım cıktımmmmsevıyorum ramazan ayını yaaaaa
ayy bu ınternet deli edecek beni yaa kopup duruyo
![]()
Canım sana da hayırlı ramazanlar, ben henüz bişi anlayamadım ama bu gün bende bayılıcağım bu ramazana
Pas aksamindan olursa sabaha kimse stres olmaz diye düşünüyorum
Canım ya ins zorlanmazsin
Zorlamayın kendini bir anda yavaş yavaş aralıklı içmek lazım
kızlarr nerdesınız yahuuu????
ıftara ne hazırlayacaksınız sahurda ne yedınız soleyın barıııı![]()
buralardayım cnm.....iftara ;
patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....
sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....
Ayy bende annede tavuk çorbası
Ptataesli fırında tavuk
pilav ve yoğurtlu yaptım..
salata ve cacıkta vardı..
Nasıl yedim ama çok pişman oldum..ilk elin günahı olmazmış anladım en azından..çok geç saatte ne kadar kötü etti beni, sahurda hiç bişi yiyemedim..
Burda 20.05 te iftar allah kabul etsin insallah ama susuzluk beni benden aldiiiiii
Bizim burada 20: 41 :26::26:
bende az önce iftar saatini yazmayı unutmuşum 8.28 di burda da iftarı yaptık , güllacı çayımızı kahvemizi içtik hadi bakalım şimdi sahura bu arada iftardan önce tartıldım sonunda cuma günki kiloma geldiminşallah cumaya kadar biraz daha gider
İnşaallahhh tatlımmm