Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

23 eylul pazartesi
Sabah
1 dilim borek

Ogle
1 soda
1 kahve
1 kase musli

Aksam
Yarim kase yogurt
Yarim tabak zeytinyagli yaprak sarması

Bir bucuk litre su
1 saat tempolu yuruyus

Canim senin diyetinin bi adi var mi ? Sebze sevmedigin icin sebze yok ama protein ve corbada yok yani farkli bi tarz . Ben mi yanlis dusunuyorum

Günaydın tatlim en guzelini yapmissin tatlim ben nbir yildir domatimi salataligimi peynir imi ekmegimi hazirlayip gidiyorum meyvemiode :16: hafi bakalimkacamaksiz saglikli bir gun olsun

VALLA ÇOK GÜZEL OLUYOOO bunadan sonra böyle yapacağım yoksa saçma sapan besleniyorumm :1::1::1::1:

Canim normalde 6:50 de kalkiyorum ama bugun 6:00 da kalktim 8:00 dde os basi suan servistryim
sende benim gibi erkencisisn

günaydınlarrrr
eriğim** BURDAA
birsen-deniz*** BURDAA
Toplight*** BURDAA

kızlar eşimi gene seyahate gönderdim koşturma dolu gecen bir gün bütün gece boğazım battı durdu bugün geçmezse dr a gideceğim fazla kalorili şeyler yememeye çalıştım ama dün regli oldum gibi o yüzden iştahım çok açık
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
2 kelek
öğlen

1 dilim ekmek
döner

ara

1 elma

akşam
1 kepçe çorba
1 tane karnıyarık
1 kaşık pilav

ara
1 dilim karpuz
1 çokoprens (ıonu yememeliydim ama regli yüzünden sanırım krize girdim resme

spor
1 saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su

canım ilk olarakçok geçmiş olsun... eşin için allah kavuştursun. eşin ne iş yapıyordu çok sık yurt dışına gidiyo da:26::26::26:
menünde çokoprensese kadarrr :46::46::46::46::46:

bana gelince :51::51:

sabah
6:30 4-5 tane iri üzüm

8:15 1 kase tarhana çorbası

ara yok

öğle 1 tabak salata(domat salatalık lor zeytin) 3 dilim kepekli ekmek

ara 1 ceviz 5-6 iri üzüm

akşam 1 tabak hamsi -salata-yarım kase mercimek çorba-2 dilim tam buğday ekmeği

ara yok

su tamam spor yok

yorgunluktan gözlerim kapanıyooo :111:

bugün içim çokkkk rahat :16::16::16::16: çünküüüü kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o kadar mutluyum kiii:16::16:

arkadalar az sonra ilacımı ve 1 bardak çayımı içip uyuyacağımmm. hepinizee iyi gecelerrrr

ohhh ellerine sağlık canım. sağlık sıhat içinde yersiniz inşallah:16:

canımm kalbimiz seninle :16::16::16::16:

canımmm ya yanlış anlamaszan benim düşüncem bir anne olarak :1::1::1: derslerine odaklan kiloyu takma eriğimin dediği gibi sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir... lütfen yanlış anlama sadece iç güdülerimle yazıyorum. benimde kızım varrr.....inşallah onunda böyle ders çalıştığı günleri görürüm :16::16::16::16::16:sana kıyamıyorum gerçekten :16::16::16:

çokk geçmiş olsun canım. dikkat ett :16::16::16:

teşekkür ederim canımmm :16::16:

evet bana gelince burnum pancar gibi kızarık hapşuruklarla okulda geziniyorummm

sabah 6:30 da 1 ceviz

ara 11:00 1 kase şehriye çorba
ara 12:00 1 kase şehriye çorba

öğle: 1 tane ev yapımı lokma

ara :1 tane lokma-yarım elma-üzüm

akşam: 1 kase pırasa yemeği-1 dilim lazanya-yogurt

ara 2 incir yarım avuç çekirdek :17::17::17::17::17::17:

bu arada suyu çokk içiyorum sürekli susuyorum ve canım şekerli şeyler istiyooo :17::17::17::17: evde hellva vardı dedim yemişin kalorisi daha azdır diye yemiş yedim.tatlı isteğim bastırsın diye:1::1::1:

spor yok

arkadaşlar malessef bu haftada çok yoğunum okulaile birliği toplantısı vb işlerim çok ama ara ara girip okuyorumm

yanlıs anlamıyorum bırsen ablacım cok sağol :69: öyle yapııcam ya el mahkum :D dıyetten dıyete atlama devrı kapansın cunku 3 adım ılerı 5 gerı gıdıyorum.. enıyısı aaz,sık yemek..dediginiz gibi biraz taş kafayım ben yaa :D
sabah:1domates,1salatalık
2 yada 3 dilim çeşit ekmek( beyaz ekmek dışındaki ekmeklerden çavdar-tam buğday-tam tahıl vs)
1dilim peynir (öyle kibrit kutusu hesplamana gerek yok)
1b.süt
(haftada 2defa yumurta)
yeşillik

ara: meyve+(meyvenin yanına yoğurt-süt yada ayran eklersen güzel olur böylece meyvenin şekeri vücuduna birden hücum edip kısa sürede acıkmana sebep olmasına engel olur ve tok tutar)

öğlen ve akşam aynıdır

1por.sebze yemeği(6-7 yk) (suyunu yeme ekmek yeme artışı sağlar çünkü) yada 3kaşık makarna veya pilav yada 5tane sarma yada 2dolma
1kase yoğurt
1kase çorba
1-2 dilim kepekli ekmek( sabah ekmeği fazla kaçırmışsan ekmek yeme ve pilav yada makarna yersende ekmek yeme)
avuç içi kadar et( 5 adet ev köftesi-1 byük balık-3 küçük balık ta avuç içi kadar et sayılır)
( hergün menüde et olmayabilir et yerine bakliyatta yiyebilirsin (4-5 yk)
sınırsız yağsız salata

ara: meyve+ yoğurt(3-4 yk)

çok geç saatlere kadar ders çalışacaksan ara yerine bunu yapabilirsin
1/2 dilim ekmek
1domates ve salatalık
1brdak ayran veya 1bardak süt

öğlen dersanede oluyorsun biliyorum dersanede olduğun günlerde öğlen abartmadan yiyerek ekmeğinden ve akşam yemeğinden azaltarak dengelersin . birebir aynı olmak zorunda değil herşeyden az az yemelisin değişim listelerine bak intenetten yani bir porsiyon sütlü tatlının ne ettiğine örneğin : bir porsiyon sütlü tatlı : 1 meyve +1 dilim ekmek+ 1 süt mü ediyor tatlıyı yemek için karşılığında yazanları feda etmelisin . hayatında daha önemli şeyler var sınavın 53 kg ile ünivesiteyi kazandım üniversitede 43-45 kg idim yani imkansız diye bir şey yok canım .

umarım faydalı olmuşumdur . bu benim verdiğim bir örnek diyetisyendende bir liste alabilirsin ama hayatında kendine katı kurallar koyma sadece hayır demeyi bil yeter diyorum ya 40 gün çikolata yemiycem diye yemin ettim ve metabolizmam bana inat 40 gün durdu ne diyet ne spor senmisin beni bağlayan dedi :9: hayat güzel hayat aklında sürekli diyetle dersle yaşamak demek değil bağıra çağıra konsere gidip nasıl ki bedelini ödemek için sabah erken kalkıp ders çalışıyorsan fazla yediğinide diğer öğünde telafi etmelisin. kendini kimseyle kıyaslama sen şebnemsin var mı senden başka bir şebnem daha herşeyi sana benzeyen yok o zaman aldırma etrafına canım benim mutlu kal umutların olsun

liste için cok sagol erıgım zahmet oldu sanada dedıgım gıbı sızı dınlıycem. tas kafam akıllanmadı bır turlu. kılo almısım 77 olmusum :((((( nasıl oldu bu kadr kısa surede o kdrda abartmadım bıde.. onumuzdekı persembeye kendıme sure verıyorum.eger 76yı gormezsem daha fazla hakkınıza gırmıycem.. ayrılma talebınde bulunucam.. snucta ınsanları etkılıyoruz ıstemeden..:31:

VALLA ÇOK GÜZEL OLUYOOO bunadan sonra böyle yapacağım yoksa saçma sapan besleniyorumm :1::1::1::1:

canım ilk olarakçok geçmiş olsun... eşin için allah kavuştursun. eşin ne iş yapıyordu çok sık yurt dışına gidiyo da:26::26::26:

sabah

ara yok

ara 1 ceviz 5-6 iri üzüm

ara yok

su tamam spor yok

bugün içim çokkkk rahat :16::16::16::16: çünküüüü kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o kadar mutluyum kiii:16::16:

arkadalar az sonra ilacımı ve 1 bardak çayımı içip uyuyacağımmm. hepinizee iyi gecelerrrr

ah birsen ahh hamsi dedin kalbimden vurdun bu mesajı bu saatte okumamamalıydım :9: balık çok sevip balığa dokunamayanlardan olunca birde denizi olmayan bir şehirde yaşayınca el mahkum kokusu tütüyor burnumda :14: neyse ki bu hafta sonu anneme yaptıracağım buda benim avantajım annem 10dk yakınımda oturuyor :16: valla tebrikler çok güzel olmuş bugun menün ben yine sporu sabaha bıraktım ve galiba sizden bulaştı grip oluyorum o kadarda dedim size siteye hapşurmayın diye :9:

yanlıs anlamıyorum bırsen ablacım cok sağol :69: öyle yapııcam ya el mahkum :D dıyetten dıyete atlama devrı kapansın cunku 3 adım ılerı 5 gerı gıdıyorum.. enıyısı aaz,sık yemek..dediginiz gibi biraz taş kafayım ben yaa :D

liste için cok sagol erıgım zahmet oldu sanada dedıgım gıbı sızı dınlıycem. tas kafam akıllanmadı bır turlu. kılo almısım 77 olmusum :((((( nasıl oldu bu kadr kısa surede o kdrda abartmadım bıde.. onumuzdekı persembeye kendıme sure verıyorum.eger 76yı gormezsem daha fazla hakkınıza gırmıycem.. ayrılma talebınde bulunucam.. snucta ınsanları etkılıyoruz ıstemeden..:31:

canıım akıllanmana seviindim sadece ben değil burdaki herkes demişti diyetten diyete atlama diye azcık büyük sözü dinle canım :37: neyse aldığın kg boş kilodur diye düşünüyorum ve düzenli beslenmeye başla biran önce gruptan çıkma olayınıda şimdilik bir kenara kaldır aklında bu değil aldığın kg vermek olsun canım :54:

Gunaydin arkadaslar
bugun bol kalorili yiyeveklerden uzak duralim .hic yemedigimiz bi sey degil sonrada yiyebiliriz :))))

Ya suan kendi kendime.konusuyomus gibi hissettim :))))

yazdiklarima tepki veren maymunarmit ve erigim :)))))
gelin artik cok ozlettiniz. cornellammmm gel gariii:))))

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar
bugun bol kalorili yiyeveklerden uzak duralim .hic yemedigimiz bi sey degil sonrada yiyebiliriz :))))

Ya suan kendi kendime.konusuyomus gibi hissettim :))))

yazdiklarima tepki veren maymunarmit ve erigim :)))))
gelin artik cok ozlettiniz. cornellammmm gel gariii:))))

Gunaydin birsencim cok haklisin once hedefimize bi ulasalim . Bana neler oluyor bilmiyorum cok dogru olarak yartim 61 i gösteriyor ve ben cok utanıyorum o kadarda dikkatli olmaya çalışıyorum :14: morelim cok bozuk cumaya kadar vermem gerek dr de ilaci birakma diyor esomde ayni fikirde ne yspacagimi sasirdim :14:

günaydınlarrr

sabah

ara yok

ara 1 ceviz 5-6 iri üzüm

ara yok

su tamam spor yok

canım menün gayet güzel regli olduğum için maalesef o çokoprens menünü beğendim bu arada gayet güzel
eşim bir inşlaat firmasında ihale sorumlusu olarak çalışıyor şu ara yurtdışı işler almaya çalışıyorlar o yüzden leyleği havada gördü bu sene gidip duruyo zaten yurtdışı olmadı mı yurt işi gidiyo

ah birsen ahh hamsi dedin kalbimden vurdun bu mesajı bu saatte okumamamalıydım :9: balık çok sevip balığa dokunamayanlardan olunca birde denizi olmayan bir şehirde yaşayınca el mahkum kokusu tütüyor burnumda :14: neyse ki bu hafta sonu anneme yaptıracağım buda benim avantajım annem 10dk yakınımda oturuyor :16: valla tebrikler çok güzel olmuş bugun menün ben yine sporu sabaha bıraktım ve galiba sizden bulaştı grip oluyorum o kadarda dedim size siteye hapşurmayın diye :9:

eriğim yaa bende çok kötü grip olmuşum hapşurup duıruyorum kendimi çok halsiz hissediyorum ama müdür yok o yüzden eve gidip yatamıyorum inş iyice kötü olmaz çocuklara da bulaştırmak istemiyorum kızlar hem hastalık hemde iş yoğunluğu yüzünden hiç keyfim yok kusura bakmayın fazla katılım yapamıyorum

selamlar....

dün misafirlerim vardı o yüzden uğrayamadım ....ama bu gün burdayım....:54::54::54::54::54:

[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD]5.takım
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]Başlangıç kilosu
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]Giriş yaptığı etap
[/TD]
[TD="width: 81, bgcolor: transparent"]En son etap
(20/09/13)

[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]kg
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]Sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]biricikoglumertug
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 81, bgcolor: transparent"]327
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]Sevda_M
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]erigim
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]60
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]323
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]59,40
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]0,60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]birsen-deniz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]ipekyol51
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]toplight
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]yrmbraralk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 134, bgcolor: transparent"]maymunarmut
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]86[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]5 mayıs[/TD]
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]79,9[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]6,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bende yazayım dedim ama nereye yazacağımı bilemedim 25 ocaktı sanırım 80.9 başlangıç kilom 71.2 şimdiki kilom

ohhh ellerine sağlık canım. sağlık sıhat içinde yersiniz inşallah:16:

canımm kalbimiz seninle :16::16::16::16:

canımmm ya yanlış anlamaszan benim düşüncem bir anne olarak :1::1::1: derslerine odaklan kiloyu takma eriğimin dediği gibi sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir... lütfen yanlış anlama sadece iç güdülerimle yazıyorum. benimde kızım varrr.....inşallah onunda böyle ders çalıştığı günleri görürüm :16::16::16::16::16:sana kıyamıyorum gerçekten :16::16::16:

çokk geçmiş olsun canım. dikkat ett :16::16::16:

teşekkür ederim canımmm :16::16:

evet bana gelince burnum pancar gibi kızarık hapşuruklarla okulda geziniyorummm

sabah 6:30 da 1 ceviz

ara 11:00 1 kase şehriye çorba
ara 12:00 1 kase şehriye çorba

öğle: 1 tane ev yapımı lokma

ara :1 tane lokma-yarım elma-üzüm

akşam: 1 kase pırasa yemeği-1 dilim lazanya-yogurt

ara 2 incir yarım avuç çekirdek :17::17::17::17::17::17:

bu arada suyu çokk içiyorum sürekli susuyorum ve canım şekerli şeyler istiyooo :17::17::17::17: evde hellva vardı dedim yemişin kalorisi daha azdır diye yemiş yedim.tatlı isteğim bastırsın diye:1::1::1:

spor yok

arkadaşlar malessef bu haftada çok yoğunum okulaile birliği toplantısı vb işlerim çok ama ara ara girip okuyorumm

birsencim grip salgınmıdır nedir herkeste var bu ara çok geçmiş olsun

günaydınlarrrr
eriğim** BURDAA
birsen-deniz*** BURDAA
Toplight*** BURDAA

kızlar eşimi gene seyahate gönderdim koşturma dolu gecen bir gün bütün gece boğazım battı durdu bugün geçmezse dr a gideceğim fazla kalorili şeyler yememeye çalıştım ama dün regli oldum gibi o yüzden iştahım çok açık
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
2 kelek
öğlen

1 dilim ekmek
döner

ara

1 elma

akşam
1 kepçe çorba
1 tane karnıyarık
1 kaşık pilav

ara
1 dilim karpuz

spor
1 saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su[/QUOT/ ]

şahnurum sana da geçmiş olsun eşine de bir an önce kavuşman dileğiyle...

canıım akıllanmana seviindim sadece ben değil burdaki herkes demişti diyetten diyete atlama diye azcık büyük sözü dinle canım :37: neyse aldığın kg boş kilodur diye düşünüyorum ve düzenli beslenmeye başla biran önce gruptan çıkma olayınıda şimdilik bir kenara kaldır aklında bu değil aldığın kg vermek olsun canım :54:

kız bir daha duymayalım eriğin dediği gibi gitmeyi düşünme aldıklarını vermeyi düşün hıııııııı.....

Gunaydin birsencim cok haklisin once hedefimize bi ulasalim . Bana neler oluyor bilmiyorum cok dogru olarak yartim 61 i gösteriyor ve ben cok utanıyorum o kadarda dikkatli olmaya çalışıyorum :14: morelim cok bozuk cumaya kadar vermem gerek dr de ilaci birakma diyor esomde ayni fikirde ne yspacagimi sasirdim :14:

canım önce sağlık doktorunun dediklerini dinlemelisin olsun canım yavaş yavaş gitsin...takma kafana...

Hosgeldin sevdacim evet salgin var galiba havalardan bende bugun cok kotuyum :( dr ilaci birakma diyo zaten folik istah aciyodu bide bu sislik yapiyo cok kotu hissediyorum gitmeyi birak iki uc gunde dikkat ettigim halde 59, 4 den nasil 61 e cikarim cok sasirdim ve caresiz kaldim bi akil verin nolur izne mi ayrilmami ayrilmaliyim en az ne kadar izne ayiliyorduk uff izne ayrilsamda burda paylasimda olacagim yada bu hafta kg yuksek olcak ayy hic bilemiyorum akil verin uff cok kotu oldu bu iş :(

Hosgeldin sevdacim evet salgin var galiba havalardan bende bugun cok kotuyum :( dr ilaci birakma diyo zaten folik istah aciyodu bide bu sislik yapiyo cok kotu hissediyorum gitmeyi birak iki uc gunde dikkat ettigim halde 59, 4 den nasil 61 e cikarim cok sasirdim ve caresiz kaldim bi akil verin nolur izne mi ayrilmami ayrilmaliyim en az ne kadar izne ayiliyorduk uff izne ayrilsamda burda paylasimda olacagim yada bu hafta kg yuksek olcak ayy hic bilemiyorum akil verin uff cok kotu oldu bu iş :(

canım izine ayrılmana gerek yok olsun hepimiz yeri geldi kilo almış bir şekilde bildirim yaptık bunlarla canını sıkma bence...bu hafta böyle olur haftaya daha iyi olursun ....yeterki iyileşmeye bak tatlım çok geçmiş olsun..
..

.

Ohh ohh ne guzel kimsecikler yok yine:36:

Aha sevda geldiiii

Canim bu hafta cok hevesliydim cok guzel kg vermeliydim boyle olunca cok sinir oldum hicbitsey yiyesim yok nefes alamiyorum vucudum berbat keske bugun ise arabayla gelseydim hic halim yok sadece su

Son düzenleyen: Moderatör:

Aha sevda geldiiii

Canim bu hafta cok hevesliydim cok guzel kg vermeliydim boyle olunca cok sinir oldum hicbitsey yiyesim yok nefes alamiyorum vucudum berbat keske bugun ise arabayla gelseydim hic halim yok sadece su

ben burdayımda çocukların istekleri bitmiyoki bi türlü yaa kocaman oldular hala birşey ararken anneeeeeeeee diye bağırıyolar....

.

Aha sevda geldiiii

Canim onnnce saglik bence ilacida burayida birakma her hafta veripcek diye bi sey yok elinden geleni yapiyon zaten lutfen kendini kotu hissetme

Canim senin diyetinin bi adi var mi ? Sebze sevmedigin icin sebze yok ama protein ve corbada yok yani farkli bi tarz . Ben mi yanlis dusunuyorum

Diyet yapmiyorum aslinda ne varsa ondan yiyorum ve dikkat etmeye calisiyorum.gec saatte bisey yemiyorun . Ama isim koyarsak ogrenci diyeti olabilir :) evde ne bulirsam onu yiyorum. Bugun mesela sabah cok yedim o yuzden simdi biseyler atistirip aksam bisey yemicem.

Protein aliyorum aslinda. Seviyorum da.
Sut ve sut urunlerine bayiliyorum.
Corba sevmiyorum aha dogrusu kasik kasik icmek midemi bulandiriyor ekmek dogramam gerekiyor icine o yuzden de yemiyorum.
Sebze hic bi sekikde yemiyorum sevmiyorjm.ot kavurmasi falan seviyorum. Ama yapamiyorum alerjimden dolayi kaşınıyor heryerim.su bile icmeyi sevmiyorum :( aşırı yemek seciyorum

24 eylul sali

Sabah
1 puaca

Oglen
20 sarma
Yarim kase yogurt

Aksam
sade manisa kebabı
Sade soda
1 cay
Sade turk kahvesi

Spor yok
Bir bucuk litre su

selamlar....

dün misafirlerim vardı o yüzden uğrayamadım ....ama bu gün burdayım....:54::54::54::54::54:

bende yazayım dedim ama nereye yazacağımı bilemedim 25 ocaktı sanırım 80.9 başlangıç kilom 71.2 şimdiki kilom

birsencim grip salgınmıdır nedir herkeste var bu ara çok geçmiş olsun

günaydınlarrrr
eriğim** BURDAA
birsen-deniz*** BURDAA
Toplight*** BURDAA

sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
2 kelek
öğlen

1 dilim ekmek
döner

ara

1 elma

akşam
1 kepçe çorba
1 tane karnıyarık
1 kaşık pilav

ara
1 dilim karpuz

spor
1 saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su[/QUOT/ ]

şahnurum sana da geçmiş olsun eşine de bir an önce kavuşman dileğiyle...

kız bir daha duymayalım eriğin dediği gibi gitmeyi düşünme aldıklarını vermeyi düşün hıııııııı.....

canım önce sağlık doktorunun dediklerini dinlemelisin olsun canım yavaş yavaş gitsin...takma kafana...

erigim evet buyuk sözu dnlemıyorum hep uzuluyorum dınleyeyım bakalım :)))))))))))))
sevdamm tamam sustum sustum gıtmek yok ölmek var dönmek yokk :19::20:

bende buradayım kızlar bugun dıkkat ettm ıyıydı bol harket ettım yalnız gunduz uyudum gunduz uyumak kılo vermeyı etkıler mı bırde bende cok baş agrsı yapıyor yav :18:

Back
X