Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar doger takimlarda gezdim basarili ve basarisiz takimlari gezdim kiyaslama acik paylasim ve ceza varsa basarida var kendilerini ifsa ediyorlar sabitler ve kg alanlar herkese bir hedef belirleniyotr. Basarisizlar malum kimsenin ugradigi yok arada bi cee deyip cikiyorlar :( valla demokrasi bitti kurallar belli kabul etmeyen kendi bilir Sahnurcum eksigim varsa duzelt;

1. Herkes hergun bes msj yazacak
2. Bu bes paylasim bos degil dolu dolu olacak yorum yapacak
3. Kilo bildirimini persembeden cuma sabah 11:00 e kadar herkes yaomis olacak bahane fark etmeksiniz iki kez ust uste bildirim yapmayan takimdan cikarilacak
4. Haftalik kg veremeyen yada alan paylasim spor su ve menu listesini takip edecek menuleri yorumlayacak (degisik bir cezayada acigiz)
5. Ben bunlari yapamam diyenler varsa simdi soylesin yeni kan arayisina gectik sıki yonetim var

Aa ceza varda odul yok mu var . Kendi takimimizda birinci sececegiz uc kez birinci olanada bu huzellik yapalim (fikri olan )

ellerine sağlık çok güzel yazmışsın eriğim bayıldım takımda artık sıkı yönetim varrr

bugünki möenü
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara 1 elma

öğle
1 kase yoğurt
tavuk ızgara
buhrda sebze(kabak patates 4-5 kaşık)

ara
1 avuç fındık
1 mandalina

akşam
1/2 pide
1/2 ayran bardak

spor
45 dk yürüyüş
su 2 lt

bugünki menüm

bugünki möenü
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara 1 elma

öğle
1 kase yoğurt
tavuk ızgara
buhrda sebze(kabak patates 4-5 kaşık)

ara
1 avuç fındık
1 mandalina

akşam
1/2 pide
1/2 ayran bardak

spor
45 dk yürüyüş
su 2 lt

bugünki menüm

Oo gayet sağlıklı :16: sporda yapilmis bende yazauim menumu . Bu arada kimseler ugramamis :47:

27/09/13 cuma

Sabah (09:00)
2 dilim tost ekmegine yapilmis tost

Ara (11:00)
Bir kupa sekersiz kahve

Öğle (12:30)
1 kepçe yoğurt çorbası
5 yk etli patates yemegi
1 dilim ekmek

Ara (16:00)
2 avuc cig fındık

Aksam (19:00)
1 dilim vienetta dondurma

Su:1 lt (havalar serinledi suyu azalttim biran once cogaltmaliyim
Spor:30 dk yürüyüş tempolu

iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldım :17:genelde dışardan yedim o yüzden aldım:50:
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:

Oo gayet sağlıklı :16: sporda yapilmis bende yazauim menumu . Bu arada kimseler ugramamis :47:
sende yapmışsın yürüyüşü aslında benim menüde akşam pide olmamalıydı ama çockları parka götürdüm orda işin kolayına kaçtım eşimde olmayınca pide ile geçiştirdim ama işin kötüsü bu menüyü yazdıktan sonra 2 çay kaşığı nutella yedim:26:26: onu ne yapcaz:17::17:

27/09/13 cuma

Sabah (09:00)
2 dilim tost ekmegine yapilmis tost

Ara (11:00)
Bir kupa sekersiz kahve

Öğle (12:30)
1 kepçe yoğurt çorbası
5 yk etli patates yemegi
1 dilim ekmek

Ara (16:00)
2 avuc cig fındık

Aksam (19:00)
1 dilim vienetta dondurma

Su:1 lt (havalar serinledi suyu azalttim biran once cogaltmaliyim
Spor:30 dk yürüyüş tempolu

öğlrn keşke patatesle ekmek yemeseyin bi de akşam sadece vienetta olmamış meyve yok mesela senin menüde ama spor gayet güzel yapılmış akşam keşke biraz da yemek yeseymişsin:27::27::27:

iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldım :17:genelde dışardan yedim o yüzden aldım:50:
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:

hoşgeldin bugün bizim takıma gelen gelene dılardan yiyerek de sağlıklı beslenebilirsdin anlaşılan fastfood tarzı yemişsin neyse inşallah haftaya verirsin

sende yapmışsın yürüyüşü aslında benim menüde akşam pide olmamalıydı ama çockları parka götürdüm orda işin kolayına kaçtım eşimde olmayınca pide ile geçiştirdim ama işin kötüsü bu menüyü yazdıktan sonra 2 çay kaşığı nutella yedim:26:26: onu ne yapcaz:17::17:

öğlrn keşke patatesle ekmek yemeseyin bi de akşam sadece vienetta olmamış meyve yok mesela senin menüde ama spor gayet güzel yapılmış akşam keşke biraz da yemek yeseymişsin:27::27::27:

Oglen konusunda haklisun canim aksamda canim birsey istemedi zaten vienattadan sinra fazla kalori almak istemedim kalktim yurudum sonrada yatis :) hastaligi kurtariyirum gakiba.

Seninde aklina gece gece seytanlar girdi demek iki kasik nutella inmis mideye :17: mryve yok evet dun yanima alnayi unutmustum bugun meyveler cantada :9:

günaydınlarrr
eriğim takımı gene sen açmışsın hadi bakalım az kalorili bir gün olsun sabah sabah kahvaltıyı yaptım şimdi ev işi var ama gözümde büyüyo

günaydınlarrr
eriğim takımı gene sen açmışsın hadi bakalım az kalorili bir gün olsun sabah sabah kahvaltıyı yaptım şimdi ev işi var ama gözümde büyüyo

Günaydın canim valla yine kimse yok :( suana kadar az kalorili insallah boyle biter uff benimde bi suru isim var evde bide alisveris var :((

merhaba arkadaşlar

kurallar çok güzel olmuş ve kesinlikle yeni yüzler şart. kendimle ilgilide bu hafta kilo veremezsem takımdan ayrılacağımm .çünkü kendime yararım olmadığı gibi takımı - lere düşürüyorummm .buna kesinlikle hakım yok .yarın görüşürüz. herkese iyi geceler

merhaba arkadaşlar

kurallar çok güzel olmuş ve kesinlikle yeni yüzler şart. kendimle ilgilide bu hafta kilo veremezsem takımdan ayrılacağımm .çünkü kendime yararım olmadığı gibi takımı - lere düşürüyorummm .buna kesinlikle hakım yok .yarın görüşürüz. herkese iyi geceler

Birsencim olay sadece kg alip vermek degil sadece paylasim eksikliği yani bi brliktelik yok ortak birsey yok herkesin sosyal yasantisi var tabi ki burasi degil hayat ama suan bizim takim sanki ailesinin zorla yazdirdigi bi kusra gidenler gibi arada bi ugrayip vicdan rahatlatiyor cogumuz :(

Birsencim olay sadece kg alip vermek degil sadece paylasim eksikliği yani bi brliktelik yok ortak birsey yok herkesin sosyal yasantisi var tabi ki burasi degil hayat ama suan bizim takim sanki ailesinin zorla yazdirdigi bi kusra gidenler gibi arada bi ugrayip vicdan rahatlatiyor cogumuz :(
Gunaydin sultanlarrrr

Haklisin canim. Ama sayimizda cok az ve calisan agirlikta. onceden cok kalabaliktik ve sayfalar su gibi akiyodu ben yetisebilmek icin sayfalarca okuyodum :)))) ve kalabalik olunca muzik paylasan -gunun sozu vb bir suru paylasim oluyodu. ama simdi kendi adima bence sayi artinca paylasimda ister istemez artacak.servisteyim yazdigimi okuyamiyorum hatam varsa afola :)
Ama senin spor olmadan olaz onerin uzerine cozum buldum :))))

Son düzenleme:
Gunaydin sultanlarrrr

Haklisin canim. Ama sayimizda cok az ve calisan agirlikta. onceden cok kalabaliktik ve sayfalar su gibi akiyodu ben yetisebilmek icin sayfalarca okuyodum :)))) ve kalabalik olunca muzik paylasan -gunun sozu vb bir suru paylasim oluyodu. ama simdi kendi adima bence sayi artinca paylasimda ister istemez artacak.servisteyim yazdigimi okuyamiyorum hatam varsa afola :)
Ama senin spor olmadan olaz onerin uzerine cozum buldum :))))

Günaydın herkese merak ettim dogrusu birsencim nasil bir cozum buldun spora mi yazildin yoksa :26:ne yaptin bilmiyorum ama buyuk bi adim atyigin kesin :nazar:

Hafta sonunu kisaca ozetliyorum kızlar sağlıklı beslenildi bol hareketliydi mutfak alisverisi temizlik yemek utu derken bana ait oldugunu sandigim bir pazarimda elimden ucup gitti:( arada siradada ugradim kimsecikler yoktu maymuncugumun gece ucteki ziyareti ve birsenin aksamki ziyareti disinda. Sebnemde ugramaz oldu :26: sevda nerelerdesinnnnnn

Bu arada yeni kan bulmakta masallah rakip takimlar kus ucurtmuyor surekli takip ettigim halde yeni birini bulamadik hayirlisi artik

günaydınlarr koşturmaca ile gecen bir haftasonundan msonra merhabalar
birsen cim bende merak ettim çözümün ne acaba
dün sabah erkenden kalktım yürüyüşe gidecektim tam giyindim kapıdan çıkacam benim küçük sıpa kalktı annee diye yaygarayı basınca kaldı sporum bugün kısmen dukan gibi bu hafta protein ağırlıklıbeslenmeye çalışacağım bakalım nasıl olacak?

Hafta sonunu kisaca ozetliyorum kızlar sağlıklı beslenildi bol hareketliydi mutfak alisverisi temizlik yemek utu derken bana ait oldugunu sandigim bir pazarimda elimden ucup gitti:( arada siradada ugradim kimsecikler yoktu maymuncugumun gece ucteki ziyareti ve birsenin aksamki ziyareti disinda. Sebnemde ugramaz oldu :26: sevda nerelerdesinnnnnn

Bu arada yeni kan bulmakta masallah rakip takimlar kus ucurtmuyor surekli takip ettigim halde yeni birini bulamadik hayirlisi artik

CANIM BENDE DOLANAYIM BARİ YENİ KAN İÇİN :1:
Günaydın herkese merak ettim dogrusu birsencim nasil bir cozum buldun spora mi yazildin yoksa :26:ne yaptin bilmiyorum ama buyuk bi adim atyigin kesin :nazar:

günaydınlarr koşturmaca ile gecen bir haftasonundan msonra merhabalar
birsen cim bende merak ettim çözümün ne acaba
dün sabah erkenden kalktım yürüyüşe gidecektim tam giyindim kapıdan çıkacam benim küçük sıpa kalktı annee diye yaygarayı basınca kaldı sporum bugün kısmen dukan gibi bu hafta protein ağırlıklıbeslenmeye çalışacağım bakalım nasıl olacak?

hafta sonu benim güzel geçti arkadaş ziyareti yaptık.

yürüyüş için çözümüm walk at home .biraz inceledim hoşumada gitti bu hafta deneyeceğim. eriğim sen yapıyosun zaten lessli. mevsimlerden romada bi yazı okudum kadın sabah 5:30 da kalkıp yapıyomuş. gaza geldim akşam izledim .. kolay gibi geldi. hiç birsey yapmamaktan iyidir diye düşündüm. eriğim benim koşu bandım vardı ve koşu+ yürüyüş yapıyodum. eşimin tayini aydın merkeze çıktı ben hala 55 km ilçeye gidip geliyorum. evi taşıdık ev küçücük kibrit kutusu gibi. koşu bandı paketli duruyooo. inşallah haziranda kendi evimize geçeceğiz o zaman koşu bandıma kavuşacağımmm. hızlı yazıyorum zil çaldı hatalarım yada karışık yazmış olabilirim. :1:
okulun wep sayfasını güncelleyeceğim foto çekmeye gidiyorum :1:

Back
X