Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kimler var şimdi takımda ses verir misinizzzzzz
eğer devam etmek isteyen varsa devam edelim

izinli olan ben varım canım 1-2 haftaya dönerim kendimi toparlayınca henüz hazır hissetmiyorum yorucu günlerin ardından

jujum ve ipekyol hipoglisemi teşhisi ile yatmıştık bi de erken ergenlik 1 gece 40 ların altına düştü kan şekeri bi daha olmadı 2 gün biri 16 saat biri 22 saat olmak üzere açlık tolareans testleri yapıldı ama bişey çıkmadı şimdilik sadece dikkatli ve dengeli beslenme abur cubur vs hepsi yasak bu şekilde sonunda 9. gün eve çıktık dün gece 2 gün boyunca saatlik kan ölçümü yapıldığı için uykusuzluktan ölmüştüm ama şimdi dinlenme aşamasındayım

takımın kapanma durumu varmış sanırım
ben kapatılmasını istemem eski takımımın yardıma her şekilde hazırım
jujum durum nedir takımda canım

kızlar kimler var şimdi takımda ses verir misinizzzzzz
eğer devam etmek isteyen varsa devam edelim

canım kapandı denemez aslında farklı bir durum.. ben kaptanlık yapmaktan vazgeçtim ama öncesinde çoğunlu ya ayrılmak istedi ya izin almak geri kalanlarıda ben izne ayırdım ve takımı bir süreliğine askıya almış olduk... belki biraz uzaklaşmak iyi gelecektir herkese...

yeniden kurulur mu yeniden kaptanlık yapmak isteyen birisi çıkarmı bilmiyorum ama ben olmayacağım o kişi... buralardayım gelirim bakarım konuşurum ama bir daha o sorumluluk altına girecek motivasyon şahsen bende yok....

izinli olanlar isterlerse yine buradan takımı canlandırıp devam edebilir isterlerse anlaşabildikleri başka bir takımda devam edebilirler sanırım bunu biliyorlar

izinli olan ben varım canım 1-2 haftaya dönerim kendimi toparlayınca henüz hazır hissetmiyorum yorucu günlerin ardından

jujum ve ipekyol hipoglisemi teşhisi ile yatmıştık bi de erken ergenlik 1 gece 40 ların altına düştü kan şekeri bi daha olmadı 2 gün biri 16 saat biri 22 saat olmak üzere açlık tolareans testleri yapıldı ama bişey çıkmadı şimdilik sadece dikkatli ve dengeli beslenme abur cubur vs hepsi yasak bu şekilde sonunda 9. gün eve çıktık dün gece 2 gün boyunca saatlik kan ölçümü yapıldığı için uykusuzluktan ölmüştüm ama şimdi dinlenme aşamasındayım

aman iyi sevindim ciddi bir durum olmamasına yatış dönemi uzayınca bende yeni durumlar çıktı sanmıştım canım ... sanada da oğluşuna da dgeçmiş olsun ...

bu arada kusura bakma senin yokluğuna denk geldi kapanma süreci... sen bir süre oğlunla ve kendinle ilgilen sonrasında düşünürüz şahnur... bende bir müddet dinlenmek istiyorum zaten...

5. takımın son bildirimi şöyleydi:
***5.Takım 335. Etap***.
*JUJU* ( 86,50 / ).Kendi isteği ile ayrıldı(motivasyon yetersizliği)
bsrmhmmt ( 70,50 / ).İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
coznur ( 92,20 / ).İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
ebyar ( 57,00 / ).Kendi isteği ile ayrıldı
erigim ( 62,60 / ).Kendi isteği ile ayrıldı
esrasi ( 66,70 /).İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
gejicash ( 64,80 / ).Kendi isteği ile ayrıldı
oluroylebazen ( 77,50 /.İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
tuğba-serdar ( 72,00 / 71,50 / 0,50 / % 0,69 ).Kendi isteği ile ayrıldı
wisper ( 74,00 / ).Kendi isteği ile ayrıldı

kızlar bu takımın son listesi

***5.Takım 335. Etap***.

bsrmhmmt ( 70,50 / ).İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
coznur ( 92,20 / ).İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
esrasi ( 66,70 /).İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)
oluroylebazen ( 77,50 /.İzinli (istediği bir takıma geçene kadar)

kalanlar bunlar sanırım
herhangi bi takıma geçtiniz mi burda msıınız
izne devam mı kızlar:53::53::53::53::53:

canım kapandı denemez aslında farklı bir durum.. ben kaptanlık yapmaktan vazgeçtim ama öncesinde çoğunlu ya ayrılmak istedi ya izin almak geri kalanlarıda ben izne ayırdım ve takımı bir süreliğine askıya almış olduk... belki biraz uzaklaşmak iyi gelecektir herkese...

yeniden kurulur mu yeniden kaptanlık yapmak isteyen birisi çıkarmı bilmiyorum ama ben olmayacağım o kişi... buralardayım gelirim bakarım konuşurum ama bir daha o sorumluluk altına girecek motivasyon şahsen bende yok....

izinli olanlar isterlerse yine buradan takımı canlandırıp devam edebilir isterlerse anlaşabildikleri başka bir takımda devam edebilirler sanırım bunu biliyorlar

aman iyi sevindim ciddi bir durum olmamasına yatış dönemi uzayınca bende yeni durumlar çıktı sanmıştım canım ... sanada da oğluşuna da dgeçmiş olsun ...

bu arada kusura bakma senin yokluğuna denk geldi kapanma süreci... sen bir süre oğlunla ve kendinle ilgilen sonrasında düşünürüz şahnur... bende bir müddet dinlenmek istiyorum zaten...

tamam jujum
o zaman ben devralaym kaptanlığı canım
takıma devam edelim
en kısa zamanda motivasyon kazanman dileğimdir canım
:nazar::nazar::nazar::nazar:

tamam jujum
o zaman ben devralaym kaptanlığı canım
takıma devam edelim
en kısa zamanda motivasyon kazanman dileğimdir canım
:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım şöyle ki ben kaptanlığı bırakıyorum demedim... takım bu yüzden dağılmadı... genel anlamda bir motivasyonsuzluk vardı ve izinler ayrıyışlar arka arkaya geldiği için bende takımı tamemen izne ayırmak zorunda kaldım... senin davet ettiğin kişileri de bildirime gelmediklerinden durumları belli olmadığı için hak geçmesin diye öyle hot düşerek izne ayırdım... takıma uğrayan yok şu aralar sanırım herkes bi nefes almak isteyecektir .. motivasyonunu kazanan bir müddet sonra yeni takım arayışına girer elbet...

lakin ben 5. takımı yeniden hayata geçirmek istiyorum diyorsan yeni üye alımları ile başlayabilirsin hem bu süreçte eski elemanlarda zaman zaman giriyorlarsa durumu görür ve dönmek isteyenler geri gelir

Son durum nedir kızlar? Kim kaptan? Neler oluyor. Biri açıklasın son durumu?
Yarın kilo bildirim günü?????

ben kendimi tanıtayım 2008 yılında tanıştım 5.takımla ilk doğumumdan sonra sonra mezun oldum kısa bi süre içinde
2012 de 2. doğumumu yaptım ve 8.takımla devam ettim kaptanlık yaptım orda sonra temmuzda izne ayrıldım
şimdi tekrar eski takımımla yola devam etmek ve yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum
şu an 75 kiloyum hedefim 65

burda benimle olmak isteyen herkezi bekliyorum.

kızlar nolmuş 5. takıma. oysa ben sizin takımı çok başarılı diye biliyordum. 14. takıma da nazear değimiş. kendinize gelin.
bize güçlü rakipler lazım:27:
Şaka bir yana bu zayıflama takımları bence kk forumun hizmete sunduğu en önemli şey...düşünsenize eşten dostan fayda göremeyip destek bulamayınca buraya gelip biribirimizden enerji alıyoruz bu şekilde kilo veriyoruz.
Hadi bakalım toparlanın. Ben de elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

kızlar nolmuş 5. takıma. oysa ben sizin takımı çok başarılı diye biliyordum. 14. takıma da nazear değimiş. kendinize gelin.
bize güçlü rakipler lazım:27:
Şaka bir yana bu zayıflama takımları bence kk forumun hizmete sunduğu en önemli şey...düşünsenize eşten dostan fayda göremeyip destek bulamayınca buraya gelip biribirimizden enerji alıyoruz bu şekilde kilo veriyoruz.
Hadi bakalım toparlanın. Ben de elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

bende anlamadım canım herkez dağılmış.
yeni üye bulmamız lazım
sen herhangi bi takımda üye miisn

Kilo bildirimi = 71,50 aynı kilodayım :(

tugbacım sen geçen hafta listede ayrıldı görünüyosun kendi istegiyle
kural şu

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

eğer kabul olursa listeye eklemeye çalışacağım canım
sanırım hata olmuş

Kadis' cim yeni takımın hayırlı olsun. Umarım burda ideal kilona biran önce ulaşırsın. Ben başvuru topiğine yazan bir arkadaşı buraya davet ettim. İhtiyacınız olduğunu düşündüm. Yardımcı olursan sevinirim :16:

İyi aksamlar takima secildigim icin tesekkurler elimden geleni yapicam ama ne yapmam gerekiyor kilo bildirimi veya menumu nereye yazicam bilgilendirirmisiniz

Takim zor durumdaymis:( kendi adima hep destek tam destek benden

İyi aksamlar takima secildigim icin tesekkurler elimden geleni yapicam ama ne yapmam gerekiyor kilo bildirimi veya menumu nereye yazicam bilgilendirirmisiniz

Takim zor durumdaymis:( kendi adima hep destek tam destek benden

Canım hoş geldin aramıza. 5. takım geçen hafta kapanmak üzereydi ama Kadis' cim kaptanlığı üstlenip takımın kapanmasını engelledi. Ben 13. takımın kaptanı Ebru. Takımım sayesinde çok güzel kilolar verdim. Eminim burda sende bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Şimdilik takım boş olabilir biraz. Eğer sıkılırsan bizim takımada uğrayabilirsin. Önemli olan birbirimizi motive edebilmek. Takım ile ilgili Kadis seninle ilgilenecektir. :16:

Tesekkurler ebrucugum siteyi gezdikce benim icin bbuuk bi sans oldugunu dusinuyorum burasinin suan hayatim merkezine zayiflamayi koydum tedavi suremde bunun icin kafa yoriyum tabi bedenimide cunku zayiflamak hem zor hem kolay kolay yemesseniz verirsiniz zor yememek icinde hep motive konsanre olmak lazim onuda burda bulacam insaalah

Tesekkurler ebrucugum siteyi gezdikce benim icin bbuuk bi sans oldugunu dusinuyorum burasinin suan hayatim merkezine zayiflamayi koydum tedavi suremde bunun icin kafa yoriyum tabi bedenimide cunku zayiflamak hem zor hem kolay kolay yemesseniz verirsiniz zor yememek icinde hep motive konsanre olmak lazim onuda burda bulacam insaalah
Aynen canım burda bulduğun motivasyonu emin ol başka hiç bir yerde bulamazsın. Ben burası sayesinde toplam 25 kiloya yakın verdim. Umarım isteyen herkeste benim gibi zayıflayabilir. Şuan burayı bırakıp gitmiyorsam en büyük sebebi bana yardımcı olanlara teşekkür edebilmek için başkalarına yardım edebilmem. Bir kişiye bile bir faydam olursa ne mutlu bana. :16:

Sabah tartildim 78 kiloyum hedefim bir bucuk kilo vermek Sıkı bir hafta olucak sabah saracoglunun onerdigi maydonoz kurunu yaotim tadi fena degil iki haftadir diyyetteydim ama kacmaklsrim cok oldu ama genede iki kilo verdim simdi sayenizde kacamaklarimi azaldip daha iyi kilo verecegimi dusunuyorum

Back
X