• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece uyanıp çikolata yedim :( bu gece ağzıma bişiy atmaktan nasıl vazgeçececeğim ya.nihayetev işlerim bitince şu lahana çorbasını yapıcam

kızlar merhabaaa, herkese günaydın, iyi çalışmalar, iyi haftalar dilerim :)

henüz takımda değilim ama önümüzdeki cuma alınacağım hevesiyle sizleri okumaya ve yazmaya devam ediyorum ;)

cumartesi menüm:
sabah uyanınca 1 bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil (1 tatlı kaşığı bal da koyun diyorlar ama ben koymuyorum)
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve%0 yağ süt + 1/2 çay kaşığı bal

öğlen:
100 gr tavuk göğüs eti, haşlanmış

akşam:(saat 17:00 gibi)
1 kase tavuklu karnıbahar yemeği
3 kaşık light yoğurt
1/2 galeta
1 salatalık

tüm gün 2 litre su

pazar
sabah:
sabah uyanınca 1 bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil
1/2 sokak simidi
2 yumurtalı, bol biber ve domatesli yağsız omlet
1 domates+ 1 salatalık
1/2 dilim yağsız süzme peynir

akşam:
1 tabak nohut yemeği (yağsız-salçasız)
100 gr yoğurt
1 domates+ 1 salatalık

1 fincan yeşil çay- 2 litreye yakın su....

azimliyim ve vereceğim, bu sefer olacak. 6. günümdeyim 600 calori almaya çalışıyorum günde. Bazen 700 ü bulabiliyor. 6 gündür ekmek, pilav, makarna vb ağzıma sürmüyorum çok kontrollüyüm. Desteklerinizi bekliyorum. Bu arada her akşam 1 saat orta tempo yürüyüş.

Böyle dewam arkadaşım ben verdiysem herkes verecek bu uzun bir süreç yavaş yavaş verirsen sarkma olmayacak

Bence en güzel ara öğün elma yada mandaline olmadı iki galete:)

evet galete sanırım benim için daha iyi.. birde durumdanın değidiği gibi leblebi yanında oldu bu iş :):)

belki haşlanmış yumurta, domates,salatalık tarzı bir şeyler olabilir... hem yanında götürmen kolay olur, hem protein alırsın hem de oldukça tok tutar...

tam yan tarafımda şefim oturuyor, onun gözünün önünce yumurta yemem sanırım olmayacak:( artı kokusunuda düşününce.. galete ve leblebi ile deneme yapmam lazım :)

Leblebide yiyebilirsin tokta tutuyor

deneyeceğim :):)

Diyetisyene gitmiştim başta 90 kiloyken bana üç ana öğün üç ara öğün koydu uydum ve kilo aldım.ara öğünleri kesti kilo verdim./10 luk insan benim gibiymiş

çok ilginçmiş yaa... o zaman sadece 3 öğün besleniyorusun, peki acıkınca ne yapıyorsun ??

Son düzenleme:
Böyle dewam arkadaşım ben verdiysem herkes verecek bu uzun bir süreç yavaş yavaş verirsen sarkma olmayacak

inşallah :) aslında kolay kilo veren biriyimdir yeterki azimli olayım... inşallah hepimiz istediğimiz kilolarımıza sağlıkla kavuşuruz :)

Bu ev işleriyle başı belada obur birde koca diş çıkaran bebek imdatttttttt zor muş ya

bilmem mi!!! obur koca en beteri, bir tane de bende var :) ona yemek hazırlarken bile için gidiyor vallahi... bi de abur cubur pek sever, tüm akşam yanımda bisküiler, kekler ... beni mahvediyor sağolsun :)

sabahtan beri odamda temizlik yaptım az sonra çıkıp biraz yürüyüş yaapacağım öğle için kuru patlıcan dolması getirdim salata ve yoğurtla ondan yiyeceğim ayy kızlar kendimi çok yorgun hissediyorumm

sabahtan beri odamda temizlik yaptım az sonra çıkıp biraz yürüyüş yaapacağım öğle için kuru patlıcan dolması getirdim salata ve yoğurtla ondan yiyeceğim ayy kızlar kendimi çok yorgun hissediyorumm

toplightcım çok yüklenme kendine, bünyen zayıf düşmesin, dikkat et kendine :)

kızlar ben daha önce kalorilerimi sepete atıp hesaplıordum ama yeni bi site buldum bu daha hoşuma gitti su miktarını falan yazıyoprsun görsellik olarak ta güzel hazırlamışlar.. isim verebiliyormuyuz? gerçi ben bu sitede başka sayfalarda gördüm vermişti.. özelden yazarım isteyene...

birde 9 lu çay tarafine baktım sabah iyi yorumlar var ne derseniz bizden kullanan var mı?

ben daha öncede kilo almıştım doğumdan sonra, bi hap vardı içtim 9-10 kilo kadar verdim... ondan sonrada almadım ama bu 2. çocuk ve hap yerine sağlıklı bişiyler yapıyım diyorum :)

kızlar ben daha önce kalorilerimi sepete atıp hesaplıordum ama yeni bi site buldum bu daha hoşuma gitti su miktarını falan yazıyoprsun görsellik olarak ta güzel hazırlamışlar.. isim verebiliyormuyuz? gerçi ben bu sitede başka sayfalarda gördüm vermişti.. özelden yazarım isteyene...

birde 9 lu çay tarafine baktım sabah iyi yorumlar var ne derseniz bizden kullanan var mı?

ben daha öncede kilo almıştım doğumdan sonra, bi hap vardı içtim 9-10 kilo kadar verdim... ondan sonrada almadım ama bu 2. çocuk ve hap yerine sağlıklı bişiyler yapıyım diyorum :)

nserincim bana yazabilir misin sitenin linkini... kalori hesaplaması yaptığım için çok işime yarayacaktır... 9 lu çayı ilk defa duyuyorum senden :(

öğleyin 30 dk tempolu olmak üzere 1 saat yürüyüş yaptım geldim 3 tane patlıcan dolma yedim (kuru patlıcan) pirinci az dı o yüzden 3 tane yedim yanında küçük 1 kase yoğurt ve salata ile yorulmuşum yaaa
nserin cim bana da atsana linkini

Son düzenleme:

allah kolaylık versin. Bir de geçmiş olsun. allah şifa versin...

evet galete sanırım benim için daha iyi.. birde durumdanın değidiği gibi leblebi yanında oldu bu iş :):)

tam yan tarafımda şefim oturuyor, onun gözünün önünce yumurta yemem sanırım olmayacak:( artı kokusunuda düşününce.. galete ve leblebi ile deneme yapmam lazım :)

deneyeceğim :):)

çok ilginçmiş yaa... o zaman sadece 3 öğün besleniyorusun, peki acıkınca ne yapıyorsun ??

Sıcak bişiyler içiyorum canım bitki çayı kahve sütlü kahve falan

bilmem mi!!! obur koca en beteri, bir tane de bende var :) ona yemek hazırlarken bile için gidiyor vallahi... bi de abur cubur pek sever, tüm akşam yanımda bisküiler, kekler ... beni mahvediyor sağolsun :)

Yiyormuş gibi yapıyorum kocamın yanında hem zayıf olayım istiyor bir yıl önce 51 kiloydum:) zorla yedirip 90 kilo yaptı beni sonrada böyle dışarı çıkmam senle dedi.:( havam inecek sandı şişmee bebek gibi doğurunca

Kadın olmak gerçekten zor ev temizle çocuk bak evin hizmetçisi oluyorsun remen yemek yap ütü yap toparla hiç oturmuyorum markete git bence harekette kilo verdiriyor.hem bu işleri yapıpı hemde bakımlı olmayı becerebiliyormusunuz.şişman olduğum için yakıştırmıyorumda hiç bişiyi indirim zamanı mağzalarda almayanı dövüyorlar ama bişiy alamıyorum zayıflayınca alcam diye artık istediğim kilo olayım şu çorba diyeti ve rakadasından isveç yapıcam mayısa kadar 15 kilo verebilirmiyim diye düşünüyorum umuyorum vereceğim.ve bana kilo verince hayatım normale dönecekmiş gibi geliyor oda düzene gşrecek çocuğumda büyüyor

Back
X