• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kızların dediği gibi bu süre içinde 2 ara öğün en mantıklısı

Minik kuşum ben söyliyeyeim öğleden önce kahvaltıdan 3 saatönce bir arar öğün.öğleden sonra uzun olduğu için 2 ara öğün birinde meyve diğerinde ıscak bişiy ve bisküvi formlardan böylece acıkmayacaksın hemde boş miğdeyle spor yapacaksın.

Bu arada oh be paylaşım artttı normale döndü maydanoz kürüne başlayan varmı aranızda nserin sen deneme sütü kesiyor maydanoz

ahh sütüm olsa ne ala :):) ben değilim o emziren :):) karıştı galiba :):)

Minik kuşum ben söyliyeyeim öğleden önce kahvaltıdan 3 saatönce bir arar öğün.öğleden sonra uzun olduğu için 2 ara öğün birinde meyve diğerinde ıscak bişiy ve bisküvi formlardan böylece acıkmayacaksın hemde boş miğdeyle spor yapacaksın.

deneyeceğim ya galeta leblebi yada dediğin gibi bisküvi bakalım hangisi benim mideye tamam dedircek :):)

nserincim bana yazabilir misin sitenin linkini... kalori hesaplaması yaptığım için çok işime yarayacaktır... 9 lu çayı ilk defa duyuyorum senden :(

birazdan özelden atarım bende kalori saydığım için gayet güzel oldu :):)

öğleyin 30 dk tempolu olmak üzere 1 saat yürüyüş yaptım geldim 3 tane patlıcan dolma yedim (kuru patlıcan) pirinci az dı o yüzden 3 tane yedim yanında küçük 1 kase yoğurt ve salata ile yorulmuşum yaaa
nserin cim bana da atsana linkini

sanada gönderiyorummm :):)

Bir bardak light süt içebilir bence...

ya biraz nanemol derler ya ondanım sanırım... ben öyle soğuk sütte içemem...
galetalarla falan denicem artık :):)

kızlar ben daha önce kalorilerimi sepete atıp hesaplıordum ama yeni bi site buldum bu daha hoşuma gitti su miktarını falan yazıyoprsun görsellik olarak ta güzel hazırlamışlar.. isim verebiliyormuyuz? gerçi ben bu sitede başka sayfalarda gördüm vermişti.. özelden yazarım isteyene...

birde 9 lu çay tarafine baktım sabah iyi yorumlar var ne derseniz bizden kullanan var mı?

ben daha öncede kilo almıştım doğumdan sonra, bi hap vardı içtim 9-10 kilo kadar verdim... ondan sonrada almadım ama bu 2. çocuk ve hap yerine sağlıklı bişiyler yapıyım diyorum :)

Fit...go mu canim

canım elde uyuşma gecen 6 ay kadar önce fizik tedavi ile biraz rahatlamıştı ama kurban bayramında çok zorlayınca ağrılar artmaya başladı bu haftasonu misafirlerle birlikte tavan yaptı ellerimin uyuşukluğu ve ağrısı ile 2 gecedir uyuyamıyorum sürekli ağrı var bileklerimde ve parmaklarımda canım yanıyor resmen
dr ameliyat dedi his kaybı çok fazlaymış ama evdeki 2 çocukla ameliyat olayı çok zor bir el 6 ayda kendine geliyormuş ben mümkün değil ameliyat yaptıramam

canım benim kolay gelsin ne diyeyim çok zor bir durum izinli sayarız problem değil ama 1 hafta izinli olmuyor en az 2 hafta izin alabiliyorsun istiyorsan 2 haftalık izinli sayarız seni allah yardımcınız olsun

Canim benim kv oldu iki elindende ameliyat o kadar uzun degil ama dr alti ay cok yorucu is yapma dedi olduktan sonra ben nefen bosuna cektim bunca yil dedi ilk once bi elinden oldu on gune iyilesti sonra diger ekinden inan cok rahat ihmal cozumsuugu getirir yaninda tek tek olursan idare edersin esinde yardimci olur

Canim benim kv oldu iki elindende ameliyat o kadar uzun degil ama dr alti ay cok yorucu is yapma dedi olduktan sonra ben nefen bosuna cektim bunca yil dedi ilk once bi elinden oldu on gune iyilesti sonra diger ekinden inan cok rahat ihmal cozumsuugu getirir yaninda tek tek olursan idare edersin esinde yardimci olur

canım çocuklar olmasa sorun değil de herşeye sen kendin koşturuyon eşim sürekli seyahatlerde gerçi bakıcımız şu aralar bizde kalıyor ama gene de ne bileyim 6 ay fazla kullanmayın dedi dr ama bana zor gibi geliyor sonuç olarak ev hanımısın herşey senden soruluyo

Kadın olmak gerçekten zor ev temizle çocuk bak evin hizmetçisi oluyorsun remen yemek yap ütü yap toparla hiç oturmuyorum markete git bence harekette kilo verdiriyor.hem bu işleri yapıpı hemde bakımlı olmayı becerebiliyormusunuz.şişman olduğum için yakıştırmıyorumda hiç bişiyi indirim zamanı mağzalarda almayanı dövüyorlar ama bişiy alamıyorum zayıflayınca alcam diye artık istediğim kilo olayım şu çorba diyeti ve rakadasından isveç yapıcam mayısa kadar 15 kilo verebilirmiyim diye düşünüyorum umuyorum vereceğim.ve bana kilo verince hayatım normale dönecekmiş gibi geliyor oda düzene gşrecek çocuğumda büyüyor

canım yaaa çok haklısın bi de bunların üzerine çalışınca kafayı yeme aşamasına geliyor insan... bozma moralini verecez kilolarımızı ve indirim zamanı toplayacağız tüm mağazadakileriiii :) erkekler böyle önce yedirir şişmanlatırlar, sonra da laf sokarlar, boş ver eşini, az kaldı, motive ve konsantre ol... bak ne güzel kilo vermişsin, bunlarda gidecek, ha gayret hepimize :)

Bugunki menüm
Sabah iki yumurta omlet yağsız
Öğlen beyaz peybir 100 gr akşam kuru fasülye 4 kaşık
Toplam 800 kalori bugun kalori miktarı yüksek hayatta kaçamak yapamam 2 lt su yeşil çay ve bir türk kahvesi birde filtre kahve:) çikolata yemiyceğime yeminmediyorum asla çikolata yemiycem.
Daha çok işim var ay çalışmak bu ev kadınlığından daha kolay.artık yavaştan işe dönmeye psiklojim hazır:)

kızlar akşam oldu nerdeyse durumda hariç menüleri yazan yok
yarın sabaha kadar herkes menülerini yazsın bakalım zararlı neler var
akşam dikkat edin fazla yemeyin kendinize iyi bakın

Evet guzel prigram birbirinizi eklerseniz direk mesajla kizadabilirsiniz ben arkafasla kullaniyorim

aa ekleyelim ben nagihan serin olarak gözüküyorum ekleyin kızlar beni :):)

Bugunki menüm
Toplam 800 kalori bugun kalori miktarı yüksek hayatta kaçamak yapamam 2 lt su yeşil çay ve bir türk kahvesi birde filtre kahve:) çikolata yemiyceğime yeminmediyorum asla çikolata yemiycem.
Daha çok işim var ay çalışmak bu ev kadınlığından daha kolay.artık yavaştan işe dönmeye psiklojim hazır:)

bende bugün yemiyeceğim dedim.. hatta rakdaş istedi ona aldım bir yudum dahi tatmadım.. burası motive3 için süper oluyor.. sizde kızmasanız ne yaparım ben :):)

ben bugünkini yazayım..

sabah kepek ekmek arası yarım marul, 2 dilim salata, 1kk süzme penir, 3 siyah zeytin
ara yarım paket çubuk kraker (yanıma bişiy almamışım çok acıktım)
öğlen barbunya plaki 5 yk, yarım kase cacık, mısır ve havuçlu salata yarım kase, 1 dilim kepek ekmek
işim vardı ara yapamadım birazdan da yemek yiyeceğim için yapmayacağım sadece şekersiz çay içtim
akşam kıymalı karnıbahar salata ve 1 dilim kepek eklemeyi düşünüyorum...
ve şimdilik 2lt su :):):):)

gördüğünüz üzere gayet sağlıklı bir menü oldu hanii alkışlarımmmm :):):)):

(umuyorum ki sabah şunu da kaçırdım yedim demem)... hepiniz kalın sağlıcakla yarın sabah görüşürüz kızlarrrrr :):)

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sabah:
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1/2 yağsız süt %0 + 1/2 elma rendesi

ara öğün:
1 salatalık + 1/2 elma

öğle:
1 kase karnıbahar yemeği + 3 kaşık yoğurt

elma sirkeli sıcak su karışımı

akşam:
2 çok ufak mandalina+ 1 salatalık

az sonra yeşil çay içeceğim, kaçamak yok benim için mutfak kapandı bugün... bugün suyu arttırdım 3,5 litre su içtim :) herkese kolaylıklar dilerim, kaçamak yapmayın arkadaşlar, bütün gün çektiklerimizi düşünün ve uzak durun tehlikeli atıştırmalıklardan... öptüm hepinizi...

canım çocuklar olmasa sorun değil de herşeye sen kendin koşturuyon eşim sürekli seyahatlerde gerçi bakıcımız şu aralar bizde kalıyor ama gene de ne bileyim 6 ay fazla kullanmayın dedi dr ama bana zor gibi geliyor sonuç olarak ev hanımısın herşey senden soruluyo

Yanlis yonlendirmek istemem ama kvnin memlekette o kadar isi varken yaotirdi vok memnun bu durum ekin yanlis kullanimi sonucu ksinirlerin sikismasindan oluyormus ufak bi oparasyin kesecek ve sinirlerin cevresini genisletecek 15 dk suruyormus yinede ayrintili konus dr ile

Bugunki menüm

Biraz kafada bitiyor olay. Eskiden hep "Tatlı sevmeyen biri olsam ne güzel olurdu." derdim, bunu öyle bir kafama soktum ki artık gerçekten de tatlı sevmez oldum. Ne çikolata, ne gofret, ne başka bir şey... Herhangi bir meyve çikolatadan daha lezzetli geliyor bana şu an. Kendini koşullaman lazım. :)

Ben o günü komple kapatınca yazarım menümü, yani 21-22 gibi falan...

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Ara
1/2 elma
1 dilim ekmek

Öğlen
1 tabak baklagil yemeği
1/2 kase yoğurt