ya kizlar gecen hafta boylemiydik bir hafta girmedjm 3 sayfa ilerlemisti simdi 10 dk dir sabahtan yazilanlari okuyorum super oldu ♥♥
onu yeni gelenler yapsin canim bizim gibi cenesi dusuklerehic gerek yok bence::))
evet geldim ben yarinda tam gaz burdayım:))
olsun cumaya kadar daha cok var sıkma canını. .
aaaa bi gun girmedim beni unuttunuz :

( hıh kustum size ::

(
ya bende spor yaptim snra bi baktı gram oynamiyor ama bi baktim eski pantolonlarima giriyorum:)) kilo vermedim ama sıkılastim buda guzel bisiy..♥♥♥
kizceler azcik yapin bakalim bende sizden donuse gore hafta sonu baslarim..
ya super motive olduk biz sabah tartildim ayni.kilodayim anca hafta sonu kacamaklarimi eritmisim sira geldi bu hafta icin vermeye yarin sporla 2 gunde % 30 vererek sizi utandirmicam inşallah::)
afiyetler olsun tarifini aliyorum hemen bi kac gun daha sizi takip edip bende baslayacagim..
bende akupunturru merak ettim biraz anlatsaniz ozel lista varmi ne zaman kontroler oluyo falan ??
süper sim valla.. neredeyse sıfır kalori ::)) cuma birimcimiz sensin ::))♥
ya gitme bırakma bizi iyi alismistik sana ugra arada ::)) nasil ince hatunlar olmusuz gor bizi ::)) bide p.tesi ugrayip bana kız olurmu?? ::)) (kesin hafta sonu kaçamak yaparim ben :

( ::)) )
ve kizlar sabah dedim ya bugunum sasacak diye aynen oyle oldu ne ara ne öğlen yemegi :

(
sabah 11gibi guzel yedim ama
1sahanda yumurta
3zeytin 1kk peynir
1caykasigi tahin pekmez
ara yok oglen yok

(
4 te kizimin okuldaydim cok aciktim kombo aldim yarisini yedim :

( 2 bardak tek sekerli cay
tabi o kucucuk seyler beni tutarmi 17 de bi ara daha oldu kflex kucuk kase 5findik ve 2 kuru katisi yedim
19 aksam yemegi
5 t.dag kofte
1 ortaboy haslanmis icinde cok az zeytin yağ koydum patates
1orta boy turp Yoğurtlu
1dilim kepek ekmek
biraz oncede icine biraz süt koydum 1fincan kahve
biliyorum cok kotu bir menu oldu yazmasam daha iyi ama benim gibi yapmayin bu kadar diye yazdim.. bir daha boyle olmayacak soz :

(