• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr

yaa çok düzensiz bir menü ama lahana diyetindesiniz diye bişey demiyorum

esmer cim öğlen olmamış canım dün acıktım diyodun karatayı okudum da öğlen yediğin ballı ekmek kan şekerini yükseltip aniden düşürmüştür öğlen bal yerine 2-3 dilim peynir yeseydin sanki daha iyi olurdu

canım çok düzensiz olmuş seninki de sabah sadece yumurta ve ıspanaklı börek
öğlen yerfıstığı falan biraz daha öğünlerine dikkat et az yemişsin ama kalorili şeyler olmuş düzensiz olmuş

gamzem canım arkadaşım allahın izni ile o bebek olacak sen merak etme tatlım yaa tevekkül et yeterli

funda cım sen de çorba diyetindesin bişey diyemiyom ama genel olarak iyi sayılırü

gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
15 fıstık
öğle
2 kaşık müsli
1 adet galeta
1 kase yoğurt
ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
7 zeytin
1/2 dilim ekmek
ara
10 fıstık

su 3 lt
spor
45 dk biraz hızlı tempoda yürüyüş

Ay hiç sorma ben öğleciyim arada boş ders de yok salı hariç o yüzden öğle yemeğini atlamak zorunda kalıyorum.kahvaltıyı geç yapıyorum.yani 2 ana 2 ara öğün.bu arada bu mesaj sayısını nezamana kadar yazıcaz?

Ay hiç sorma ben öğleciyim arada boş ders de yok salı hariç o yüzden öğle yemeğini atlamak zorunda kalıyorum.kahvaltıyı geç yapıyorum.yani 2 ana 2 ara öğün.bu arada bu mesaj sayısını nezamana kadar yazıcaz?

canım günlük 5 mesaj olacak mazereti olanlar hariç bi de haftasonları fazla giren olmuyor o günler serbest ama düzenli menü bildirimi ve mesaja dikkat etmeliyiz

kızlar yarın sabahki listemizi şimdiden yayınlıyorum

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/ / / )
purmelal (76,00 / / / )
nserin (75,50 / / / )
durumda (65,30 / / / )
toplight (74,30 / / / )
Funda08 (79,10 / / / ) Ayrılan üye geri döndü hedef 60
luci221177 (87,00/ / / ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/ / / ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/ / / ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

Son düzenleme:
kızlar yarın sabahki listemizi şimdiden yayınlıyorum

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/ / / )
purmelal (76,00 / / / )
nserin (75,50 / / / )
durumda (65,30 / / / )
toplight (74,30 / / / )
Funda08 (79,10 / / / ) yeni üye hedef 60
luci221177 (87,00/ / / ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/ / / ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) yeni üye hedef 64
Lily86 (81,40/ / / ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

en yüksek kiloya sahip olarak kendimle gurur duydum :P :1: hiiiç kolay olmadı bu kilolara ulaşmak, yıllarımı aldı vallahi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın ama artık öğle oldu buradaki sessizlik fırtınadan önceki sessizlik gibi geliyor bana nerdesiniz kızlarrr?

Kızlar gecmisi okuyorum kac saattir masallahınız var :) burası cok guzel boyle.Allah ayırmasın.
Dun aksam itibariyle ben de lahanacıgillere katıldım :)) bu hafta pek fayda etmez zaten hastanede orda burda ne bulduysam yedim
Ama ortalık duruldu cok sukur.artık kendime yonelebilirim.Herkes kendini anlatmısmben suan dershanedeyim.eve gidiyorum oglumu emzirmeye.daha sonra kendimi tanıtıp dunku menumu paylasacagım
Sizi seviyorum kızlarrr cıtırlarrr

Kızlar gecmisi okuyorum kac saattir masallahınız var :) burası cok guzel boyle.Allah ayırmasın.
Dun aksam itibariyle ben de lahanacıgillere katıldım :)) bu hafta pek fayda etmez zaten hastanede orda burda ne bulduysam yedim
Ama ortalık duruldu cok sukur.artık kendime yonelebilirim.Herkes kendini anlatmısmben suan dershanedeyim.eve gidiyorum oglumu emzirmeye.daha sonra kendimi tanıtıp dunku menumu paylasacagım
Sizi seviyorum kızlarrr cıtırlarrr

<3 purmelalcim özledik seni... lahana güzellerine dahil oldun demek aman dikkat et 2. gün berbat geçiyor, geçmiyor daha doğrusu :) Allah kolaylık versin, bekliyoruz tekrar aramıza dönmeni :)

Selam kızlar :3:
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallah:nazar: kaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım:34:

- Luci : Lahana çorbası + bol su ile yazmış olduğun menüne bakarsak bence tam detoks olmuş ve eminim ki yarın tartıda epey bir fark göreceksin inşallah
Kendini de tanıtmışsın valla hayran kaldım :16: Ne kadar yoğunsun öyle maşallah:nazar::nazar::nazar: Ben de kendi şirketimi kurmayı istedim hep ama iş tecrübem yok gelirim yok derken şimdi çalışıyorum inşallah emekli olunca yaparım artık:23:
Bu arada eşin meslektaşım sayılır yani ben gıda teknikeriyim o ise yüksek mühendis ama sonuçta aynı meslek dalındayız ah ah mesleğimi özledim:5:

- Gamze - Menün güzel ama sanki biraz az yemişsin yani normal yemen gerekenin yarısını yemiş izlenimi oluştu bende...
Kendini çok hoş anlatmışsın gerçekten de toplumda evlat - arkadaş - anne - kardeş - gelin gibi rollerimiz de mevcut ve senin yazında bunlara değinmen hoşuma gitti:16: Rabbim inşallah gönlüne göre evlat verir zaten öğretmenmişsin emin ol bir öğretmen bana göre hem anne hem baba hem arkadaş hem rehber kısaca herşey demek ve en az anne olmak kadar değerli:34:

- Durumda - canım yediklerin az, kalori olarak da zaten az beslenmişsin ama kek - çiğ köfte...:44: neyse artık olan oldu önüne bakman lazım bi de akşamı salatayla geçiştirmişsin acıkmadın mı? yanına yoğurt yeseydin keşke...

- Esmer - Sabah 3 dl ekmek olabilir de öğlenin az olmuş bu arada hamişsen de hayırlı olsun :49:
Sen de çok küçükmüşsün tatlım 21 ne ki? benim kardeşimden de küçüksünnnn:29: Allah eşinle ömür boyu mutlu etsin inşallah nice 14 Şubatlar geçirin:34:

- Elakerem - Börekli menü görünce bu ne dedim biraz ağır olmuştur ama dengelemeye çalıştığına eminim

Kızlar diğer yorumları sonra yazacağım öğle yemeğimi yiyeyim yoksa aç kalacağım - şimdilik hoşçakalın yarım saate dönerim inşallah:34:

Selam kızlar :3:
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallah:nazar: kaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım:34:

- Luci : Lahana çorbası + bol su ile yazmış olduğun menüne bakarsak bence tam detoks olmuş ve eminim ki yarın tartıda epey bir fark göreceksin inşallah
Kendini de tanıtmışsın valla hayran kaldım :16: Ne kadar yoğunsun öyle maşallah:nazar::nazar::nazar: Ben de kendi şirketimi kurmayı istedim hep ama iş tecrübem yok gelirim yok derken şimdi çalışıyorum inşallah emekli olunca yaparım artık:23:
Bu arada eşin meslektaşım sayılır yani ben gıda teknikeriyim o ise yüksek mühendis ama sonuçta aynı meslek dalındayız ah ah mesleğimi özledim:5:

lilycim merhaba, çatır çatır yazışıyoruz vallahi. masa başında geçirdiğim için günümü her yazılana cevap vermeye çalışıyorum :)
canım evet lahana ve su ile devam ediyorum ama dayanmak çok güç oldu, neyseki bugün biraz protein ilave ettim.
güzel dileklerin için çook teşekkür ederim .inşallah sende hazır hissettiğinde kendi şirketini kurarsın. şirketlere danışmanlıkta yaptığımız için açmak istediğin işinde yardıma ihtiyacın olursa seve seve bilgilerimi seninle paylaşırım canım... kosgeb destekleri var girişimci hanımlar için çok güzel, onlara da bakabilirsin. mesleğiniz çok keyifli, farkındayım ara ara eşimi kıskanmıyor da değilim :P :nazar:

günaydınlarrrrr

yaa çok düzensiz bir menü ama lahana diyetindesiniz diye bişey demiyorum

esmer cim öğlen olmamış canım dün acıktım diyodun karatayı okudum da öğlen yediğin ballı ekmek kan şekerini yükseltip aniden düşürmüştür öğlen bal yerine 2-3 dilim peynir yeseydin sanki daha iyi olurdu

canım çok düzensiz olmuş seninki de sabah sadece yumurta ve ıspanaklı börek
öğlen yerfıstığı falan biraz daha öğünlerine dikkat et az yemişsin ama kalorili şeyler olmuş düzensiz olmuş

gamzem canım arkadaşım allahın izni ile o bebek olacak sen merak etme tatlım yaa tevekkül et yeterli

funda cım sen de çorba diyetindesin bişey diyemiyom ama genel olarak iyi sayılırü

gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
15 fıstık
öğle
2 kaşık müsli
1 adet galeta
1 kase yoğurt
ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
7 zeytin
1/2 dilim ekmek
ara
10 fıstık

su 3 lt
spor
45 dk biraz hızlı tempoda yürüyüş

Gamzecim benimde olmadı 1.5 sene okudum kadınlar kulubunu gittim rahim filmi çekildim kanamam bitti tekmgecede hamile kalmışım inanamadım.annelik çok güzel ama çok zor insan yaşamadan anlamıyor ve daha sen çok küçüksün ben 25 yaşındayım ve çok genç anne olduğumu düşünüyorum şuan.çünkü gerçekten zor ve insanın hazır olması lazım.bir evlilik bir annelik yaşamadan anlaşılmaz.bence iyi bir anne olmak istiyorsan önce psikolojik olarak kendini hazırla sonra git bir rahim filmi çekil oluruna bırak:) olurmu canım

Evet biraz kaçamaklar olmuş :1: ara öğün yapmıyo musun?

canım bence sabah çorbanı iç, öğlen atıştır yumurta peynir filan, akşamda tekrar çorba :) daha iyi dayanılır araa normal bişey yersen, gibi geliyor bana :)

bende şimdi yemeğimi yemeye gidiyorum,daha sonra sizlerle paylaşıcam görüşürüzz...

Ne zaman ara öğün yapssm kilo alıyorum canım ben yiyerek kilo veremeyenlerdenim malesef

Bugün daha disiplinli başlıyorum dshs iyi olacak hiç kaçamak yapmak yok.ewi toparlayıp yemek yapacağım gece kızım uyuyunca burdayımmmmmm öpüyorum hepinizi

lilycim merhaba, çatır çatır yazışıyoruz vallahi. masa başında geçirdiğim için günümü her yazılana cevap vermeye çalışıyorum :)
canım evet lahana ve su ile devam ediyorum ama dayanmak çok güç oldu, neyseki bugün biraz protein ilave ettim.
güzel dileklerin için çook teşekkür ederim .inşallah sende hazır hissettiğinde kendi şirketini kurarsın. şirketlere danışmanlıkta yaptığımız için açmak istediğin işinde yardıma ihtiyacın olursa seve seve bilgilerimi seninle paylaşırım canım... kosgeb destekleri var girişimci hanımlar için çok güzel, onlara da bakabilirsin. mesleğiniz çok keyifli, farkındayım ara ara eşimi kıskanmıyor da değilim :P :nazar:
Ben de mesleğimi çok seviyorum okurken çok zorluk çektim arkadaşlarım gibi öyle rahat olmadım gerçekten severek okudum, iş tecrübem yok sadece staj yaptım bir de bu mesleği okuyanlar hep pişmandır sense kıskandığını söylüyorsun cidden hayran oldum sana - ben de şu an başka işlerle uğraşıyorum inşallah bir gün mesleğimi icra etme şansı da elde ederim - bir de danışmanlık derken ne tür danışmanlık hizmetleri veriyorsunuz?

Son düzenleme:
Kızlar ne yazık ki aranızdan ayrılmaya karar verdim. :5:
Anlaşılan benim yarışmada şansım bir atışlıkmış. Daha önce de bir takıma gireyim demiştim, işlerden yetişememiştim, en fazla 2 hafta kalabilmiştim. Şimdi yine geleyim dedim ama olmuyor. Haftalık stres beni berbat ediyor. Aktif yarışmacı olduğum son dönemlerde de tartı stresinden kilo veremez olmuştum. Zaten asıl hedefim 2 haftada bir tartılmaktı ama bu takıma girince yine her gün tartılmaya başladım. Bu beni çok strese sokuyor. Zaten hayatım da şu an her açıdan darmadağın olmuş durumda, her yerden devasa sorunlar fışkırıyor. Belki de bu stres ve mutsuzluk yüzünden rejim+spora rağmen kilo alıyorum.
Uzun yazımın kısası, yine tek başıma devam edeceğim. Şu anki kadar dikkat etmeyeceğim belki ama daha az tartılacağım. Daha mutlu olmaya çalışacağım, umarım faydası olur. Kendinize iyi bakın, yarın tartıda başarılar.

Ben de mesleğimi çok seviyorum okurken çok zorluk çektim arkadaşlarım gibi öyle rahat olmadım gerçekten severek okudum, iş tecrübem yok sadece staj yaptım bir de bu mesleği okuyanlar hep pişmandır sense kıskandığını söylüyorsun cidden hayran oldum sana - ben de şu an başka işlerle uğraşıyorum inşallah bir gün mesleğimi icra etme şansı da elde ederim - bir de danışmanlık derken ne tür danışmanlık hizmetleri veriyorsunuz?

eşim memnun okuduğu bölümden severek yaptığı için işini kıskanıyorum belki de :)inşallah sende kendi işini yapma fırsatı bulursun. önemli olan hangi alanda yer almak istediğin çünkü çalışma alanınız oldukça geniş. şarap - turşu- baharat- süt ürünleri- hazır yemek vb. o kadar çok ki...

bizim şirkette 14 uzmanımız var her biri alanında uzman dış ticaret danışmanlığı, kalite sistemleri, satış-pazarlama, yatırım-risk yönetimi vb bir çok konuda danışmanlık hizmetimiz var... bir de kişisel gelişim eğitimleri nlp, diksiyon, markalaşma vb bir sürü eğitim...

Back
X