kızlarrr günaydınlarr herkese :)))) dün bayılacak gibi olmama rağmen kaçamaksız günü kapattım yalnız bu sabah eşimin ve annemin aşırı baskıları neticesinde azıcık protein alarak ve illaki elma sirkeli karışımım ile güne başladım, hepimize hayırlı, uğurlu bir gün olsunnn :)
Öncelikle merhabalar arkadaşlar

Günü kaçamaksız kapatman süper, tebrikler

kendimizden bahsedelim istemişsiniz ben de ufacık anlatayım kendimi daha iyi tanıyalım birbirimizi :) 36 yaşındayım marmara üniversitesinden mezunum(16 yaşımda girdim 20 yaşımda mezun oldum) halkla ilişkiler uzmanıyım. 14 yıl boyunca 5* otellerde halkla ilişkiler ve banket müdürü olarak çalıştım. son 2 yıldır da kendi şirketimi kurdum .kişisel gelişim, eğitim ve danışmanlık şirketim var... (zormuş bu arada kendi işini yapmak) 8 yıldır evliyim. biz de geç evlenenlerdeniz. eşim yüksek gıda mühendisi, annem aerobik ve step hocası ben de ikisine inat tombik bir zatım :) şu ana kadar çocuk düşünmedik, çünkü çok yoğun iş hayatlarımız vardı. 2 aydır çocuk istiyoruz, aslında kilo vermeyi istememinde sebebi budur. hamilelik sürecini(-ki Allah nasip ederse) rahat atlatabilmek.kısmet diyorum her şey... işte ben buyum, herkese tekrardan merhaba :)