- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar, herkese Hayırlı nurlu Cumalar diliyorum...
Herşeye rağmen bırakmak ve vazgeçmek yok..Daha umutlu ve istekli devam diyorum arkadaşlarım..![]()
![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hepinize öncelikle hayırlı Cumalar...
İnşallah bu haftayı da birincilikle kapatırız zira geçen haftadan sonra kaptırmak olmaz![]()
durmak yok yola devam gamze cim inş haftaya vereceğiz bende kilo verememiş görünüyorum maalesefGünaydın arkadaşlar, herkese Hayırlı nurlu Cumalar diliyorum...
Hemen kilo bildirimi yapayım ardından da düşüncelerimi aktarıcam..Kilom malesef aynı kızlar yani 69.8 :26::26::26:
Diyet maceramda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, tüm hafta gram gitmedi :26: hafta ortası bir 300 gram gitti gibi, heralde normale döndüm diye düşünürken yine aynı çıktım :26: sanırım yaşanması gereken bir durum, illaki cozutmuşsundur diye düşünen arkadaşlarım olabilir, hemen açıklayayım..kesinlikle bir ödül öğünümden başka asla cozutmadım.. :26: sadece şu an regl olmaya çalışıyorum, çok fazla ödemim var ve karnım acayip ağırıyor :26:
Herşeye rağmen bırakmak ve vazgeçmek yok..Daha umutlu ve istekli devam diyorum arkadaşlarım..![]()
![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hemen sabah bildirimi yapayım ondan sonra alıntılama işine girişeceğim bu arada gözüme ufaktan birşey çarptı sanki yeni arkadaşlar katılmış aramızaaa - hepiniz hoşgeldiniz
Gelelim bildirime...
Başlangıç - 81,4 kg
Geçen hafta - 79,9 kg
Bu hafta - 79,2 kg
Fark - 0,7 kg
Toplam Fark - 1,9 kg
Yüzde hesabı - %0,87
İnşallah bu haftayı da birincilikle kapatırız zira geçen haftadan sonra kaptırmak olmaz![]()
günaydın canııım, almamışsın ya ona bak sen... regl dönemimde ben de en az 2 kilo su topluyorum o sebeple sıkma canını... benim de bu hafta çok sıkıntılı geçti, ama 2.3. haftalarda olabiliyormuş durağanlık... durmak yok, yola devam, haftaya gör bak nasıl tıkır tıkır gidecek o kilolarrrr
durmak yok yola devam gamze cim inş haftaya vereceğiz bende kilo verememiş görünüyorum maalesef
tebrikler lily cim en güzel luci ve sen vermişsin
offfff nasıl güçlendim varyaaaa, sanki onu bende biraz hissediyorum tatlımm..Regl malum acayip şişiriyor..Daha iyi motive oldum inanın..![]()
canım ilk kilo 79,5 değil 79,9*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 / / / )
luci221177 (83,5 / / / )
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar yarın ki listemiz bu
canım iyi gidiyorsun sarmalara dayanıp da iradeli olmanı takdir ediyorum vallaeveeettt akşam yemeğimi de yiyerek mutfağı kapattım arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun...
bugünki menüm:
sabah:
uyanınca sirkeli karışım (kahveden kurtardı resmen beni)
1 yumurta ile sebzeli omlet
1 salatalık + 1/2 domates
1 kk peynir
öğle:
3 adet sarma
3 yk yoğurt içine 1 tane salatalık bol nane ile
akşam:
4 adet sarma
2 yk yoğurt içine 1/2 salatalık bol nane ve isot ile
1/4 haşlanmış pancar üzerine çok az nar ekşisi ve elma sirkesi ile...
bugün 4 litre su içtim şu ana kadar, kilo vermeniz durursa daha fazla su için diye bi yazı okudum da(bu arada yüz buldum sizden sarmalar bitmeden bugün de kontrollü olarak yedim vallahi... yalnız durmak çok zooorrrr)
yeşil çay... akşama yine elma sirkeli karışımımdan içeceğim
akşama 1,5 saat açık havada yürüyüş...
kilonun bölünmesi ne demek?*** 5. TAKIM 345. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,19)
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu 13 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
[
güçleneceksin tabi... diyetlerin büyük bir çoğunluğu bu süreçte bitiyormuş, 2. ve 3. hafta kilo veremediğini görünce moral bozup bırakıyorlarmış, asıl azim etseler bundan sonra gidecek kilolar, mükafatımızı alacağız elbet!!!
canım iyi gidiyorsun sarmalara dayanıp da iradeli olmanı takdir ediyorum valla![]()
canım ilk kilo 79,5 değil 79,9bu arada ilk hedef kilom 70 sonra zamanla ulaştıkça düşüreceğim - boy 155cm
canım iyi gidiyorsun sarmalara dayanıp da iradeli olmanı takdir ediyorum valla
kilonun bölünmesi ne demek?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hemen sabah bildirimi yapayım ondan sonra alıntılama işine girişeceğim bu arada gözüme ufaktan birşey çarptı sanki yeni arkadaşlar katılmış aramızaaa - hepiniz hoşgeldiniz
Gelelim bildirime...
Başlangıç - 81,4 kg
Geçen hafta - 79,9 kg
Bu hafta - 79,2 kg
Fark - 0,7 kg
Toplam Fark - 1,9 kg
Yüzde hesabı - %0,87
size bişey diycem ama çoooookk korkuyorumarkadaşlar menümü yazmak istemiyorum çünkü bugün 1kavanoz salatalık turşusunu yedim tek başıma
Ama galiba bebiş geliyo çünkü hiç bi zaman canım turşu çekmedi ve yemedimde. yememek için bikaç saat direndim ama sonra dayanamaım ayaklarım beni markete götürdü ve oturdum hepsini yedim
kızıcağınızı biliyorum ama bu seferlik affedin beni
ve zaten hamileysem bu diyeti nasıl sürdürürüm bilmiyorum. ay sonunda belli olcak varmı yokmu.
Günaydın kızlar
Bu SABAH: Domates , peynir , 2 dilim etimek yedim ve cay içtim.
en son pazar günü tartılmıştım 75 kilo idim. Diyetimin 5. gününde 73,5 olmuşum bilgilendireyim dedim motive oldum valla öle istikrarlıyım kı nefsim körelsin bile yapmıyorum aferim bana![]()
Günaydın arkadaşlar, herkese Hayırlı nurlu Cumalar diliyorum...
Hemen kilo bildirimi yapayım ardından da düşüncelerimi aktarıcam..Kilom malesef aynı kızlar yani 69.8 :26::26::26:
Diyet maceramda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, tüm hafta gram gitmedi :26: hafta ortası bir 300 gram gitti gibi, heralde normale döndüm diye düşünürken yine aynı çıktım :26: sanırım yaşanması gereken bir durum, illaki cozutmuşsundur diye düşünen arkadaşlarım olabilir, hemen açıklayayım..kesinlikle bir ödül öğünümden başka asla cozutmadım.. :26: sadece şu an regl olmaya çalışıyorum, çok fazla ödemim var ve karnım acayip ağırıyor :26:
![]()
HoşgeldinnnnÇok teşekkürler öncelikle :)) Bu gün diyetimin 4. günündeyim alıştı artık bünyem. Misal bu günkü listemi vereyim size hemen ;
SABAH:
Domates
Salatalık
Zeytin
2 dilim etimek
ÖĞLE:
Tavuk ızgara
Ayran
1 dilim etimek
ARA ÖGÜN:
Türk kahvesi
AKŞAMBüyük ihtimal eve gdince bu olucak )
1 kase mercimek çorbası
salata
2 dilim etimek
Günde 12 bardak su içiyorum ( İçtiğim bardağı sayıyorum )
Çok tatlı krizine girersem eğer 1-2 adet kuru kayısı kesiyor beni)
Oturarak çalışıyorum 15 dakıkada olsa egzersize vakit ayırabiliyorum.
7 den sonra su haricinde birsey yok
Hoşgeldin aramızaBen de geldim, burdayim.
Su an 101 kilodayim. Yarin sabah tartilir, ilk resmi bildirimimi de yaparim insallah. Boyum 1.67. 31 yasindayim, bir universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum. Hedefim Eylul 2014'te 69, Eylul 2015'te 55 kg'ya ulasmak. Insallah duzenli spor, saglikli bir diyet ile ve sizin desteginizle bu hedeflerime ulasirim.
Baslangic olarak genel beslenme hatalarimi yazayim ki, duzeltmekle baslayabileyim.
1. yemekleri onceden planlamazsam, abur cubur ve sagliksiz yiyeceklere yoneliyorum. Her gunun yemegini bir gun onceden planlayip hazirlamaliyim.
2. bazen isleri yetistirmek icin sabahliyorum ve uyku ve yemek duzenim sarsiliyor. gun icinde vaktimi daha dikkatli kullanip duzenli uyku, duzenli beslenmeme oncelik vermeliyim. her gun ayni saatte yemek yenildiginde metabolizma icin daha iyi oluyor diye duymustum.
3. ucu bir arada kahve tuketimine son. gunde 5 tane icsem, her biri 80 kaloriden 400 kalori ediyor. (malesef kahveye cok bagimliyim.) sade, sekersiz filtre kahveye gecis yapmaliyim.
spor planim her gun bir saat eliptik bisiklet ve bir saat yuruyus. (su an o kadar formdan dusmus durumdayim ki once bir kan dolasimimi artirmam gerek)
turşu benm de dikkatimi çekti ama genel olarak iyiMenüm
Sabah
7-8 adet fasulye turşusu (bayılırım, görünce dayanamadım)
yarım kk peynir
1 lokma börek (yarım kibrit kutusu boyutunda)
Ara 1 adet peynirli kraker
Öğle
4 kaşık bezelye-patates yemeği
4 kaşık yoğurt
Ara yarım elma, yarım portakal
Akşam
1 kase çorba
3-4 yaprak marul
1 rendelenmiş turp üzerine 4 kaşık yoğurt ve yarım kk peynir
Su içmeye devam
Spor 45 dk. yürüyüş
2 saat ev işi
Tükkan kapanmıştır
Dip not: bu gün ara Y-O-K-
ben de hostes konuşması gibi hissettim okurken çok hoş bir üslup kullanmışsın şekerimyeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler... takım kaptanımız toplightın da dediği gibi lütfen 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinize dair, kabul ediyorum şeklinde yazınız.
Ayrıca hergün 5 mesaj yazma zorunluluğumuz vardır, yeni katılan üyelerimiz mesajlarının başına numara koyarak hesabı kolaylaştırmalıdırlar..(zaten zaman içinde tanışıp kaynaşıldıkça 5 i geçmektedir mesajlarımız)
cumadan cumaya tartılır en geç 12:00 de mutlaka kilomuzu yazmış oluruz... bunlar genellikle sıkıntı yaşadığımız konular, takım kaptan yardımcısı olarak tekrar belirtmek isterim...
Hepimize sağlıklı, keyifli kilo vermeler :)
diğer yardımcı bendim canımay çok güldüm, hostes ne alaka? sen de diğer yardımcı değil misin bakiiim, göster maharetini sen deben de seni seviyoruuummm <3
merhaba şimdinin güzel geleceğinse manken bayanları:)) aranıza katılmak istiyorum.kurallarınızı okudum.sanıyorum her gün bir önceki gün neler yediğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazmamız gerekecek. güzel bir motivasyon iyi sonuçlar alınacağından eminim. bunlar haricinde yapmamız gereken nedir. bir deneyiniz bakalım beni de bakarsınız yakında aranızda olurum :))
bu yağ yakımını sağlamıyor sadece bağırsakların daha etkin çalışmasını sağlayıp kabızlığı önlüyor - hiç bir gıda tek başına yağ yakımına, kilo vermeye sebep olmaz sadece destek olur sağlıklı beslenme sürecindeTaza taze bir bilgi vereyim dedim sabahları aç karnına bal limon ve ılık su karışımı ( 1 çay bardağı ) karın bölgesindeki yağlanmayı eritiyormuş haftasonu denicem bakalım haftaıcı ıcıp sonra otobuse bınıp 1 saat yol gelmeyi kestiremedim haftasonu denim dedim![]()
canım benim hamile olma ihtimalin var baksana turşunun dibine vurmuşsunsize bişey diycem ama çoooookk korkuyorumarkadaşlar menümü yazmak istemiyorum çünkü bugün 1kavanoz salatalık turşusunu yedim tek başıma
Ama galiba bebiş geliyo çünkü hiç bi zaman canım turşu çekmedi ve yemedimde. yememek için bikaç saat direndim ama sonra dayanamaım ayaklarım beni markete götürdü ve oturdum hepsini yedim
kızıcağınızı biliyorum ama bu seferlik affedin beni
ve zaten hamileysem bu diyeti nasıl sürdürürüm bilmiyorum. ay sonunda belli olcak varmı yokmu.