• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu günkü menümü sizlerle paylaşıp çıkıcam arkadaşlar...

SABAH
1kk peynir
1poğaça
5zeytin
açık şekersiz çay

ARA
1elma
1mandalina

ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates ve salatalık
1dilim kepek ekmeği

ARA
1portakal

AKŞAM
1kepçe bezelye yemeği
3yemk kaşığı pilav
bol yeşillikli yağsız salata
1kase yoğurt

Bitki çayımı içiyorum , birazdan 1 elma yeyip kapanışı yapıcam :)

SPOR 1saat yürüyüş
SU 2,5 litre

Herkese iyi akşamlar , yarın görüşmek üzere öptüm :16:

bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz

ben daha once katilmadim bu ilk :40:

sagolasin canim, evet sagolsun gamze anlatinca yapabildim.

Üstelik harikaa olmuşş :46::46::46::46::46:

Bu günkü menümü sizlerle paylaşıp çıkıcam arkadaşlar...

SABAH
1kk peynir
1poğaça
5zeytin
açık şekersiz çay

ARA
1elma
1mandalina

ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates ve salatalık
1dilim kepek ekmeği

ARA
1portakal

AKŞAM
1kepçe bezelye yemeği
3yemk kaşığı pilav
bol yeşillikli yağsız salata
1kase yoğurt

Bitki çayımı içiyorum , birazdan 1 elma yeyip kapanışı yapıcam :)

SPOR 1saat yürüyüş
SU 2,5 litre

Herkese iyi akşamlar , yarın görüşmek üzere öptüm :16:

Başarılıı :46::46:

kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...

tatlim cok gecmis olsunn. benim esimde bugun hafif kirilgan bi sekilde geldi hemen bol acili bi corba yaptimbi ilac verdim soguk alginligi icin az sonrada bi ihlamur miss

bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.

sağlıklı bir atıştırmalık tüketmek akıllıca. K flakesi sabahları yediğimde beni doyurmuyordu sanırım şekerli olduğundan çok çabuk acıkıp diyeti bozuyordum. Ama k-bar nasıl hiç denemedim. 110 kalori olması güzelmiş belki denerim. Diyette buzdolabının da diyete uygun hale getirilmesi bence çok önemli. Evde sağlıklı besinler sebze, süt ürünleri vs. olmadığında diyet yapmak daha da zor oluyor.

kaçamakların bir zaman sonra inş azalır bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş diyetin
Kaçamaklarımı azaltmak için elimden geleni yapacağım. Aslında zayıflama gurubuna katılmak ve buraya yazmak hayli katkı sağlıyor. Diyetimin aslında protein ağırlıklı olmasını isterdim ama kırmızı eti çok sevemiyorum. Beyaz etle yumurtaya diyetimde yer vermeye çalışıyorum ama aslında ben tatlı yemeyi sevdiğim için zorlanıyorum.Çikolata yememeliydim belki de hak veriyorum.Dikkat edeceğim ;)
Yarın spor da yapacağım :) Çok güzel olacak. Diyete alışmaya diyeti sevmeye başladım.

bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz
Merhaba , ben daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmadım. gerçi katılmış olanlar yazsın demişsin ama ben her ihtimale karşı yazdım :)

bende de dikkat eksikliği var demir ilacı kullanıyorum ama çok fazla yoğunlukta yine dikkatim gidiyor - mesela dün sınavda birden resetlendim gibi oldu dikkat falan kalmadı - hemen kalemi bırakıp 1 yudum su içtim biraz bekleyp devam ettim- bu sorunu ünide de çok yaşadım hele blok dersler kabus oluyordu benim için:50:[/B]

Ya bu rahatsızlığına üzüldüm umarım kullandığın demir ilacının faydasını görürsün. Kendine çok dikkat et , ilacını da düzenli kullan. Stres ve yoğunluk hepimizin hayatında sürekli bazen bu nedenle kendimizi ihmal edebiliyoruz malesef.

Son düzenleme:
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata

ara 1 çay b.süt 3 hurma

öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata

ara y.çay bardaği süt 4 hurma

akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote

ara 1 fincan süt 1 incir

suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet

Güzel olmuş menün canım :) Fakat ben bu hurmalar meselesinde biraz şüphedeyim. İnternetten araştırdığım kadarıyla 1 tane hurmada 15-20 kalori varmış. Kalori ve şeker içermesi bakımından diyet besini değil gibi ama lif içermesi ve tatlı ihtiyacını da gidermiş olman nedeniyle de iyi sanırım . Diyetisyen sana liste vermiş miydi,verdiyse günde kaç kalorilik bir liste?

sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata

ara 1 çay b.süt 3 hurma

öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata

ara y.çay bardaği süt 4 hurma

akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote

ara 1 fincan süt 1 incir

suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet

Güzel olmuş menün canım :) Fakat ben bu hurmalar meselesinde biraz şüphedeyim. İnternetten araştırdığım kadarıyla 1 tane hurmada 15-20 kalori varmış. Kalori ve şeker içermesi bakımından diyet besini değil gibi ama lif içermesi ve tatlı ihtiyacını da gidermiş olman nedeniyle de iyi sanırım . Diyetisyen sana liste vermiş miydi,verdiyse günde kaç kalorilik bir liste?

Salinin ilk mesaji olsun bu :P

Mesaj sayim Pzr ve Pzt 5'i gectigi icin saymadim.

Pzt Menum:

Uyaninca: Elma sirkeli, balli ilik su

Kahvalti: 2 yumurta, bir kucuk patatesten olusan bi salata, 1 dilim etimek

ara: bir elma, bir buyuk bardak yagsiz sut

ogle: (pek keyfim yoktu o yuzden) bir elma, bir portakal

ara: 1 avuc kuru uzum, bir bardak yagsiz sut

aksam: 3 kasik turlu, 2 dilim etimek, 5 kasik dogal yogurt

ara: 3 hurma

su: olcmedim de gecmistir 2 litreyi.

spor: 70 dk eliptik.

----------
biraz da bolgesel egzersiz yapabilsem guzel olacak.

kızlarrr günaydınlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. eşim akşam eve hasta gelince tüm akşam onunla uğraşmak zorunda kaldım gelemedim aranıza... acılı bir tavuk suyu çorba, üstüne ilaç, wiks, çay, kocaman bi tost ( yaparken içim nasıl gitti anlatamam) sabah da aynı şekilde, neyse ki daha iyi kalktı bu sabah...

karatay diyetinin 2. günündeyim ve şahane hissediyorum kendimi. henüz kahvaltımı yapmadım ama hiç aç hissetmiyorum daha önce olsa gözümü açtığımda açlıktan ölüyorum sanıyordum... hatta bugün 9 gibi yapıp kahvaltımı, öğle öğünü yemeyip direkt akşamüstü akşam menümü bile yiyebilirim, diyette bu seçenek de var... veee gamzecim bu sabah 500 gr. eksilmiş uyandım :D :46: yani demekki o kadar tok hissetmemize rağmen kilolar gidecek... :122: bu sebeple, devam arkadaşım durmak yok... çok sevdim ben bu karatayı... :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Günaydınnnnnnn

Bugüne çok güzel başladım umarım gün içinde bu güzelliği bozacak bir saçmalık yaşamam .

Dünkü menümü paylaşıyorumm ve hepinize güzel günler diliyorum

Sabah 08:30
Aç karnına 1 bardak sekersiz 9lu çay
1 tam bugday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
2 adet salam

Ara öğün 11:30
Sekersiz çay
Kremalı bisküvit (3 adet )

Öğlen 14:00

3 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı nohut
Salata

Ara öğün 16:00
1 Elma

Akşam 20:00

1.5 kepçe ezogelin çorbası
1 kase yogurt

Ara öğün
2 porsiyon meyve

Su : 2 lt
Spor : Yok

ben bu kabak salatasını çok tuttum arkadaşlar belki içinizde yapmak isteyen olur bende netten buldum alın bakalım size fazla kabaklardan yapılabilecek tam da karatay diyetine uygun bir salata :)

6 adet orta boy kabak
5 çorba kaşığı zeytinyağı (ben yağsız teflon tavada 1-2 kabak ile tuzsuz yapacağım)
10-15 çorba kaşığı yoğurt
4 diş sarımsak
tuz-karabiber-pul biber

Hazırlanışı
Kabakları yıkayıp soyduktan sonra isteğinize göre küçük küpler halinde doğrayın veya rendeleyin.
Büyükçe bir teflon tavaya ya da tencereye zeytinyağı ve hazırladığınız kabakları koyun ve pişirmeye başlayın.
Kabaklar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve ocaktan almadan önce 2 çay kaşığı tuz ile 1’er çay kaşığı pul biber ve karabiberi ilave edin.
3-4 dakika sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.Bu arada sarımsakları ezin ve yoğurtla karıştırın.hadi kolay gelsin
Soğumuş kabakları sarımsaklı yoğurdun üzerine yayın ve buzdolabına kaldırın.Soğuk servis yapın.

(tam da kabağın bol ve ucuz olduğu bir dönemdeyiz, değerlendirilebilir bir tarif)

ben bu kabak salatasını çok tuttum arkadaşlar belki içinizde yapmak isteyen olur bende netten buldum alın bakalım size fazla kabaklardan yapılabilecek tam da karatay diyetine uygun bir salata :)

6 adet orta boy kabak
5 çorba kaşığı zeytinyağı (ben yağsız teflon tavada 1-2 kabak ile tuzsuz yapacağım)
10-15 çorba kaşığı yoğurt
4 diş sarımsak
tuz-karabiber-pul biber

Hazırlanışı
Kabakları yıkayıp soyduktan sonra isteğinize göre küçük küpler halinde doğrayın veya rendeleyin.
Büyükçe bir teflon tavaya ya da tencereye zeytinyağı ve hazırladığınız kabakları koyun ve pişirmeye başlayın.
Kabaklar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve ocaktan almadan önce 2 çay kaşığı tuz ile 1’er çay kaşığı pul biber ve karabiberi ilave edin.
3-4 dakika sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.Bu arada sarımsakları ezin ve yoğurtla karıştırın.hadi kolay gelsin
Soğumuş kabakları sarımsaklı yoğurdun üzerine yayın ve buzdolabına kaldırın.Soğuk servis yapın.

(tam da kabağın bol ve ucuz olduğu bir dönemdeyiz, değerlendirilebilir bir tarif)

kabağa zaten bayılırımm mutlaka denicem :1:

Günaydınn kızlarrr,

Ya bir arkadaşım söledi annesi denemiş çok işe yaramış streç film sarmış karın bölgesine hergün iş yaparken felan bayağı terlemiş kiloda vermiş işe yaramış sende dene dedi bana birde siza danışayım dedim duydunuzmu ?

Günaydın arkadaslar sabah sabah kalkıp çocukları doyurdum bende kahvaltımı yaptım bu hafta hiç tartışmadım bakalım ne olacak arkadaslar hepiniz gayet güzel gidiyorsunuz bakalım cuma gün ödülünü alacağız inşallah ben bugün gene gezmeliyiz kırk yılda bir izin alınca hep üstüste geldi

Günaydınn kızlarrr,

Ya bir arkadaşım söledi annesi denemiş çok işe yaramış streç film sarmış karın bölgesine hergün iş yaparken felan bayağı terlemiş kiloda vermiş işe yaramış sende dene dedi bana birde siza danışayım dedim duydunuzmu ?

günaydın eliscim evet duymuştum daha önce, ben de denemedim ama terletip incelttiğini söyleyenler oluyor... dene istersen

Back
X