• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzecim canan hocanın bir videosunun linkini attım fırsat bulursan izle canım

tamam canımmmmmmmmmm :54::54: öğle yemeği için bir kaç protein önerisinde bulunabilirmisin canım yaa ???

canım yeşil salata üzerine ton balığı olabilir, tavuk eti olabilir... yanında mutlaka yoğurt... ya da sebze yemeği yoğurt ve salata... yeşil salata şart, mutlaka tüket, domates, salatalık da koy içine

canım yeşil salata üzerine ton balığı olabilir, tavuk eti olabilir... yanında mutlaka yoğurt... ya da sebze yemeği yoğurt ve salata... yeşil salata şart, mutlaka tüket, domates, salatalık da koy içine

aaaa süpersin hemen kendime bir tabak yeşil salata yapıyorummm.. üzerinede tavuk ızgaraa :54::54::54::54: ee tabiki yoğurttttt

aaaa süpersin hemen kendime bir tabak yeşil salata yapıyorummm.. üzerinede tavuk ızgaraa :54::54::54::54: ee tabiki yoğurttttt

harikasın ben salataya yağ koymuyorum az zeytinyağı koy diyor canan hoca ben limon ya da ev yapımı nar ekşisi koyuyorum

harikasın ben salataya yağ koymuyorum az zeytinyağı koy diyor canan hoca ben limon ya da ev yapımı nar ekşisi koyuyorum

evet onu bende biliyorum, salatada olan bir vitamin sadece yağ koyduğunda sana fayda sağlayabiliyor..1 tatlı kaşığı zeytinyağı olabilirr :44: bu arada nar ekşisinde acayip kalori var, bilmem biliyormusun? 1 kaşık tam 36 kalori :27::27::27:

.

evet onu bende biliyorum, salatada olan bir vitamin sadece yağ koyduğunda sana fayda sağlayabiliyor..1 tatlı kaşığı zeytinyağı olabilirr :44: bu arada nar ekşisinde acayip kalori var, bilmem biliyormusun? 1 kaşık tam 36 kalori :27::27::27:

.

canım çok tatlısın 36 kalori kalori mi ayol zaten 1/2 kaşık kadar koyuyorumdur kendi bahçemizin narından eşim elleri ile yapıyor en büyük zevkim benim o :)

ya kızlar ben regl olucam bu haftasonu ve kendimi feci şiş hissediyorum, tartıya çıkmaya korkuyorum resmen fazla cıkacak diye offf offf napsam da motivasyonu yükseltsem bilemedim

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta öğlen mercimek çorbası
Akşam salçlı kızarmış bir dilim ekmek
Kaçamak ekler:) tadını unutmuşum 64.300 olmuşum ve regl oldum sonunda

hahahahah uyarmaz hayatımm, bak ben kısaca anlatayım eşimle olan halimi o yıllarda...

Sene 2004 en fazlla ve ben oldukça küçük yaşlardayım, bebek yüzünden acayip stresli ve malesef psikolojik sorunluyum.Olmuşum 90 kilo, eşim 62 kilo.. düşünün artık yanında nasıl duruyorum, hiç unutmuyorum bir gün otobüse binmiştik ben koltuktan taşıyorum adam yanımda nerdeyse ezilicek..hayır onda da biraz kilo olsa o kadar sırıtmayacak..Gelelim uyarma konusuna, işte o anda bile eşim asla uyarmadı, ben kıyamamazlık demiyorum, öyle olmama kıyan adam uyarmak için kıyabilir..düşlünemiyor bencee..

Neyse tam 35 kilo verdim neredeyse beni uyarmayan eşim bana yeniden aşık oluyor ve beni farkediyor..asla o şişko olduğum durumlarda farkedilmiyordum, sonradan farkettim..biz kankaya bağlamış yaşıyormuşuzz. çünkü kadın kadın hallerimi unutmuşum :26::26:

Diyeceğim uyarmazlar ama kilo verdiğinde acayip farkedilirsin :16:

Canın aynen ev 90 bende boy bşt katış:) adam manken gibi ben çift kişilik koltuk bir bir baktık ev arkadaşıyız.neyse geçti o günler.ama hala dewam benim yolum uzun zayıflayınca tarzımı değiştiricem ve kocama yutturucam o günleri

selamlar öncelikle dünkü menümü yazmakla başlayayım

sabah: 1 dilim ekmek kurutulmuş,1 k.k peynir, 3 tane zeytin,1 çay kaşığı kadar çokokrem,şekersiz çay

öğle:dışarda olduğum için pek düzenli olmadı.yarım paket mısır patladığı,1 tane kurabiye,eve gelincede 1 kase yoğurt.

akşam: 1 kase işkembe çorbası,havuç tarator,yarım dilim ekmek,birazda yeşil salata.

spor: 3 saat koşuşturmaca çarşıda,su 1 litreden biraz fazladır.

:1::1::1::1::1: ayy çok güldüm :1::1::1::1::1:

yok kız her yolu deniyorum ya 1 ay sonra duruma göre ara vericem . Ama karataya da başlasam burada yazaıyor olacağım. :1::1:

hımm anladım canım..

Ne güzel valla benim öyle uzun soluklu komşularım oldu diyemem çünkü bir evde 5 yıldan fazla durmamışızdır:50: Yer değişikliği yapınca da ister istemez eskisi gibi olmuyor bazı şeyler...

haklısın tatlım .iş sebebiyle demi.

17:00 de akşam yemeğimi yiyerek mutfağımı kapatıyorum... bugünkü menüm:

sabah:
uyanınca sirkeli karışım
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 kk peynir
2 adet marul

öğle:
2 adet ızgara köfte
marul salata 1 tabak nar ekşisi ile
1/2 kase cacık

akşam:
1/2 pk ton balığı
1 tabak nar ekşili yeşil salata(1 havuç+1/2 domates ile)
2 yk yoğurt

3,5 litre su (daha da artacak)
2 fincan yeşil çay

20 dk leslie 1 mil + 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş

gayet güzel bir menü .tebrik ederm.

bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.

hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.

sakın kimsenin sözünü dinleme tatlım.bize en doğru söyleyen aynalardır bence, aynaya baktığın zaman kendini iyi hissediyorsan tamamdır..başkalarının söyledikleri fasafiso...

hahaaa sana katılıyorum sekerim.

Benim en sinir olduğum cümle aynı zamanda yalan diyetyapıcam yada spor yapıcam cümlesinden sonra " senin ihtiyacın mı var canım aaaa ? "

hadi oradann içindenneler söylüyorsun kmbilir

ayyy ben birde neye kızıyorum biliyormusun? kendisi diyet yapar belli etmez ,sana da geldimi ısrarcı olur ,öyle insanları hiç sevmem bende

Menüm :56:

Sabah: 1 domates+ yarım kk peynir

Ara: 2 kayısı

Öğle: 3 kşık yoğurtlu ıspanak+ 3 kaşık alinazik

Ara: 1 kayısı

Akşam: 1 kupa tarhana çorbası (orta boy)+ 3 kaşık havuç tarator+ 2 kaşık alinazik :27:

Spor: 45 dk. eliptik+ 50 mekik

Su: içmeye devam :16:

harikasın...

.

Kiloda veriyorsun kaç kiloydu hedefim

canım 21 gün önce 90 ile başladım ilk hedefim 75... bakalım bu sabah 82 idim... cumaya kadar tartılmayacağım artık. geçen hafta sadece 1 kilo verebilmiştim bu haftadan ümitliyim biranda düşecek sanki kilolar...

Back
X