• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offffff ne sıkıcı bir gün yahuuu, tatil yapıyoruz güyaaa :27::27: iyi bol sıkılıyorumm, inşaallah Cuma günü tartıda - çıkarım da ödül olarak Anneme giderim :27::27:

ben yokum da ondan sıkılıyorsun sen değil mi şekerim :) öğle yemeği vaktim geldi ben inanılmaz tokum ve sende de oldu mu bilmiyorum ama geçen haftalarda hatırlarsan wc için kafayı yemiştim bitkisel müshil bile kullanmıştım da çözüm bulamamıştım. canan hoca yazısında bu beslenme ile günde 2 kez rahat wc ye gidersiniz demiş ilk gün değil ama dün ve bugün aynen yaşıyorum... süpper yaa, en büyük derdime çözüm buldu bu salatalar, yoğurtlar :)

menumu yazayim unutmadan.

sabah: elma sirkeli, balli su, bir portakal (kahvaltidan once spor yaparim diye ummustum ama yapma istegim yoktu.)

kahvalti: 2 dilim uno denge light, 2 kucuk yumurta, biraz labne, bir domates

ogle: 3 kasik turlu, salata

ara: 1 elma, 1 bardak yagsiz sut

aksam: 3 kasik turlu, bir kase dogal yogurt

ara: 1 kara bitter cikolata (25 kal. den az) 1 elma.

su: takip edemedim ama 2 litre olmustur sanirim.

spor: 15 dk yuruyus, 1 saat eliptik
Menü güzel:46: dikkatimi ekmek yememen çekti, özellikle mi yememeye çalışyorsun? Bir de ben çikolatayla meyve yenmesini şeker patlaması gibi görüyorum bitter çikolata da yesem meyve öğünümden düşünüyorum

günaydın kızlaaar, herkese neşeli, keyifli, bol paylaşımlı bir gün dilerim. Bugün ben pek buralarda olamayacağım randevularım var ziyarete gelecek müşteri ve kursiyerlerim var, fırsat buldukça aranıza katılırım...

bu arada karatay sağlıklı yok değil dukan kötü vb yorumlarımız oluyor son 2 gündür, hepsini okuyor ve iki tarafa da katılıyorum. lakin çok şükür hepimiz okuma yazma biliyor ve her birimiz en az diğeri kadar birtakım yöntemler araştırıyoruz. anladığım kadarı ile aramızda tıp uzmanı ya da beslenme uzmanımız da yok bu sebeple araştırmalarımızdan,deneyimlerimizden ve okuduklarımızdan öte geçmiyor bilgilerimiz-hatam varsa aramızda tıp fakultesi mezunu varsa lütfen beni düzeltin- netice itibarıyle benim görüşüm herkes kendine uygun bir şekilde kilolarından kurtulmayı hedefliyor dolayısı ile birbirimize çok sağlıksız besleniyorsun, gördün mü metabolizmanı bozdun-tabiri caizse bittin sen- tarzı yorumları yaparken biraz daha esnek ve karşımızdakini demoralize etmeden yapalım lütfen. ayrıca bu takım cuma yarışmalarına katılanların takımıdır. sağlıklı kilo vermek tek amaç olsa da HEDEF yarışmada derece almak, diskalifiye olmamaktır. aksi halde hedefi olmayan takımlarda var. burada deli gibi aç kalıp hemen kilo verelim demiyorum ama beslenirken de kilo verme amacımızı unutmayalım.aksi takdirde aynı kiloda olup birlikte zayıflayanların da takımı var bir hedef gütmeksizin yarışma olmaksızın...

umarım yazım olumsuz anlaşılmaz lakin dün bana yapılan eleştirileri ne kadar tüm kibarlığımla karşılamaya çalışsam da demoralize olduğumu itiraf etmeliyim ki, şu an buna hiç ihtiyacım yok... lütfen esnek, daha nazik ve biraz daha olumlu yaklaşalım birbirimize...

hepinizi çook öpüyor, keyifli bir gün, işlerinizde kolaylıklar diliyorum...
Canım yaptığım yorumlarla seni demoralize edenlerden biri olduğumu düşünerek özür dilerim:38: yorum yaparken amacım seni ya da buradaki arkadaşları üzmek değil, ben dukan ve karatayı kendime uygun bulmuyorum ama sen memnunsan bize laf düşmez canım:34:

Günaydınnnnn, şu an kahvaltı yapıyorum canımm, kesinlikle bende çok zinde ve tok uyanıyorum, yediklerimle çok güzel doyuyorum, kaldı ki sadece atladığım 1-2 ara öğün ve ara öğün yapmadığım halde hiç cıkmıyorum...ayrıca yazdıklarını da okudum tam da böyle düşünüyorum işte, motive etmeliyiz birbirimizi kii verelim kilolarımızı :46::46::46:

Tüm arkadaşlarıma günaydınnnnnnnnn :46::46::46:
Demek ki Karatay sana da uymuş:34:

Merhaba Arkadaşlar Herkese Günaydın

Bugün kendimi iyi hissetmiyorum midemi üşüttüm ve üstüne üstlük dün yediğim yaprak sarmasının içinde sonradan öğrendiğim maydonoz bulundurulduğundan bana dokundu. Bugün fırsat buldukça aranıza katılacağım
Hepiniz sağlıcakla kalınn öpüyorum hepinizi

Dünkü menümü yazayım

Sabah
1 bardak domates çorbası
5 yk yoğurt

Öğlen

2 yk bulgur pilavı
1 tabak bol salata

Ara Öğün
Elma

Ara Öğün
Portakal

Akşam

2yk pilav
2 yk mantar tavuk sote
10 adet yaprak sarması ( çok pişmanım çokkk )

Su : 2 lt
Spor:1 saat yürüyüş

Not : En son yediklerimden sonra ara öğün yapacak halim kalmadı bir soda içtim ama malesef kendime gelemedim Ve yine malesef ki bugün şirketteyim ve çalışıyorum =((
Öncelikle geçmiş olsun - maydanoza alerjin mi var?
Ben menünde 10 sarma haricinde fazla birşey göremedim - kendine dikkat et:34: Fırsat buldukça yaz olur mu?

yok yok vurmadım çok sükür ama bugün kendime bir ceza vermek istiyorum sence ne yapabilirim ??
Ceza mı? Yemenin cezası mı olurmuş?:1: Çık 1 saat yürü ama ceza olarak değil günlük sporun olarak:8:

Doğru anlaşılmış olmama sevindim canım . Çünkü ben kendimi denemede olarak görmüyorum öyle olsaydı günlük mesaj sayıma kadar atar bir kaç yorum yapar çıkardım. Ama buradaki arkadaşlarımı paylaşımları sevdim ve deneme gözüyle bakmıyorum zaten cümlemde öyle "deneme adı altında takımdayız" ve diğer değer biçme konusuda tamamen sayısal bazda hesaplamalar için lazım olacak ola veri içindi.

Tekrar günaydınn :1::1:

Günaydın:3: Yanlış anlaşılmayı tatlıya bağladığımza sevindim:16:

Günaydınn kızlarrr ;)

Hemen dünkü menümü sizlerle paylaşıyorum;

Sabah: 3 dilim etimek - peynir- çay

Öğle : 1 Tabak yeşil mercimek - 2 kaşık bulgur pilavı - salata

Akşam : 1 kase den az mercimek çorbası - pazı kavurması- çok az salata

Öğlen yeşil mercimek yemeği akşam kırmızı mercimek çorbası kötü denk geldi ama anneciğimin menüsünde bu vardı :9:

5 -6 bardak su içmişimdir.

Dün bir avuç fındık yedim.

Ama farkediyorum kızlar 2 hafta önceki şişliğim yok
Menü güzel en azından dengeli - suyu arttırman lazım sanırım:7:

günaydınlarrrrr
canım bana göre kura çekmek haksızlık olur ben lily e katılıyorum paylaşımı fazla olanı takıma alma düşüncesindeyim fazla kilo veren tamam ok takımın derecesini artırabilir ama burada motivasyonda çokj önemli arkadaşlar şu an oğlum kucağımda el atıp duruyo pc ye fazla yazamayacağım diğer arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar ona göre takım olarak bir karar verelim

kaptancım merhaba, yokluğunu hissediyor ve özlüyoruz seni.. ben de lily ve sana katılıyorum paylaşımlar baz alınarak yapılabilir...
Evet kaptan luciye katılıyorum gerçi çocukların evde girme fırsatın olmuyordur bizi sensiz bırakmaaaaaa:29:- bu arada küçük oğluşunu benim için öper misin?:38:

günaydınnnnnn

dünkü menüm:

sabah: 2 adet cherry domates, az peynir, 2 dilim etimek, şekersiz çay

öğle: 1 kase sebze corbası, 1 iri köfte, biraz püre, 1 dilim kepek ekmeği

akşam: 3 kaşık kereviz, 3 kaşık pırasa

ara öğün: 1 elma, 1 galeta

günah itirafı: dün kurabiye yapmıştım çok güzel koktu 2 tane ondan yuttum kızlarrrrr. rejim bitene kadar evdekileri de zorunlu rejime sokuyorum artık pişirmiycem böyle şeyler :1:

3 lt su + yarım saat tempolu yürüyüş
Kurabiye hariç bence güzel akşam 3er kaşık sebze yemeği güzel görünüyor da acıkmadın mı?

bu arada bugün çıktım tartıya kızlar:( regl olucam feci şişim ve şu an tartı başlangıç kilomdan bile fazla gösteriyor :(((( gerçek kilom olmadığını biliyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum ama cumaya kadar bu şişliği atmam lazım. atamazsam beni listeye bir sonraki hafta ekleyiniz bence sayın grup yöneticimiz...
Canım bol su yeşil çay iç ödemin inmezse ona göre düzenleme yaparız:34:

3 mil yaklaşık 45 dk o da bence 300 kcal falan yaktırır çünkü hem yürüyüş hem de sıkılaşma hareketlerini tempolu yaptırıyor :8::8::8:

Arkadaşlar yazılarınızı alıntılayarak tek bir yorum yapacağım.
Diyetisyen değilim zaten olsam bu halde olmazdım - hem bir gıdacı olarak hem de yıllardır drların içinde bulunup kilo vermek için de bir sürü kaynaktan bilgilenmeye çalışan biri olarak ben Karatay'ın söylediklerinin hepsine katılamıyorum. Beslenme ve diyet konusunda çok araştırma ve okumalarım olmuştur çalışmayınca ve kilo da dert olunca haliyle tvde çıkan dr, dyt ve uzman olan herkesi dinliyordum. Doktorum programına bir çok uzman katılmıştır bir gün birinin savunduğu düşüncenin tersini başka bir gün bir diğeri savunuyor. Çarşamba Trt1de İyi Fikir programına Dr. Ayça Kaya katılıyor ondan da çok şey öğrenmişimdir, gece oturum programlarında diyetisyen-doktorların karşılıklı zıt fikirleri tartıştığını bile gördüm. Benim algım şu şekilde arkadaşlar, herkesi dinlerim kafamda bir analiz yaparım hatta kimi zaman hepsinin birer cümlesini alıp sentezlerim kendimce, sonrasında ise hayat tarzıma ve aklıma ne yatıyorsa o şekilde hareket ederim. Şu doğru bu yanlış diyemem çünkü bilim her gün gelişiyor ve daha önce bulunan bir bilginin eksikliğini fark edebiliyoruz. Bedenini insan tanır en iyi, şu bu uzman benim bedenim hakkında ne biliyor ki? Bazısı ara öğünle kilo alır bazısı da az yediğinde... Ben ara öğün yaptığımda daha rahat kilo verdiğimi gördüm çünkü metabolizmam az yiyerek çok yavaşlamış ki ben günde 3 öğün yerdim ama çok az yerdim. Herkes kendine uyan programı uygulamakta serbesttir sonuçta hepimiz bedenimizi en iyi kendimiz tanırız. Tabii ki paylaşalım, bilgilenelim, fikir alışverişinde bulunalım - mesela Karatay'ın piramidi çok hoş gerçi buna benzer kaç çeşit beslenme piramidi gördüm o da ayrı konu da... Hacettepe Üni. Türk usulü beslenme modelini 4 yapraklı yoncaya benzetmiştir, piramitleri ben yabancı kaynaklı olarak algılıyorum bunu gördükten sonra ama kesinlikle yanlış demiyorum çünkü her bilgi değerlidir.

aynen katiliyorum canim. biz seninle ayni kafadayiz sanirim :D

yalniz diyetisyen olsak da yine kilo almis olabilirdik, sonucta bilmek ve uygulamak ayni sey degil. baksana bu bildiklerimizi uygulasak ideal kilomuza inmis ve hep orda kalmis olurduk. insallah bu kez ulasalim ve koruyalim.

arkadaslar, haydi herkes imzasina kilo cizelgesi yapsin :D kim nerdeymis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecekmis gorelim. size de motivasyon olur. mesela bana imzamda kilo cizelgemi gormek cok iyi geliyor. cunku cuma o cizelgeyi ilerlemis gorecegim insallah. yerimde saymadigim, ilerledigim gozumun onunde olacak.

ben yokum da ondan sıkılıyorsun sen değil mi şekerim :) öğle yemeği vaktim geldi ben inanılmaz tokum ve sende de oldu mu bilmiyorum ama geçen haftalarda hatırlarsan wc için kafayı yemiştim bitkisel müshil bile kullanmıştım da çözüm bulamamıştım. canan hoca yazısında bu beslenme ile günde 2 kez rahat wc ye gidersiniz demiş ilk gün değil ama dün ve bugün aynen yaşıyorum... süpper yaa, en büyük derdime çözüm buldu bu salatalar, yoğurtlar :)

Kesinlikleeeeeeeeeee :27::27: Yemin ediyorum bak daha demin aynı şeyi düşünmediysem, yazmaya çekindim yoksa, ben diyetime başladığımdan beri sadece bu hafta hiç sorun yaşamıyorum ve inanırmısın bende süper tokum..ben dün akşamdan beri 2. kez oldu :27::27::27::27: ayyy tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim, Çelikten de özür dilerim :27::27::27: Gerçekten bana uydu bu yeme düzeni ama en büyük söz tartının :27::27::27:

Canım yaptığım yorumlarla seni demoralize edenlerden biri olduğumu düşünerek özür dilerim:38: yorum yaparken amacım seni ya da buradaki arkadaşları üzmek değil, ben dukan ve karatayı kendime uygun bulmuyorum ama sen memnunsan bize laf düşmez canım:34:

rica ederim canım belkide regl dönemim olduğu için biraz hassasım ben de... dün oldukça üzüldüm... ama unutalım gitsin sıkıntı yok yani... gülelim eğlenelim, eğlenerek kilo verelim... mutlu olunca kilo verebiliyorum ben...

Arkadaşlar No panik:27::27: zaten kimse kimseyi zorlamıyor bir şeyler yapsın diye ve herkesin söylediğinin doğru olduğunu ve yapılması gerektiğini iddaa eden yok..Ortam fikir paylaşma ortamı ama uygulama herkesin kendi seçimi

Bu konu hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum, motivasyonumu etkilemesi açısından buna gerek duymuyorum..Ben Karatay diyeti de yapabilirim yada kendi kafama uyanlar olursa Karatay + ayşe + fatma diyeti de, zaten söylenenlerde aynı fikirdeyiz :27: Relax arkadaşlar Sifir Sikıntıı :27::27::27::27:
Canım ben sadece fikrimi söyledim yoksa sıkıntım olduğundan ya da panik yaptığımdan değil - luci demoralize olmuş burada birbirimize destek olmamız lazımken böyle birşeyin olmaması lazımdı kendimi de bu konuda sorumlu hissederek yazma gereği duydum

Offffff ne sıkıcı bir gün yahuuu, tatil yapıyoruz güyaaa :27::27: iyi bol sıkılıyorumm, inşaallah Cuma günü tartıda - çıkarım da ödül olarak Anneme giderim :27::27:
Bu güzel bir ödül olur sanırım - anne sıcaklığını başka ne verebilir ki?:16:

Sonunda kendine uygun beslenme tarzını bulduğuna sevindim canım

yalniz diyetisyen olsak da yine kilo almis olabilirdik, sonucta bilmek ve uygulamak ayni sey degil. baksana bu bildiklerimizi uygulasak ideal kilomuza inmis ve hep orda kalmis olurduk. insallah bu kez ulasalim ve koruyalim.

Kesinlikle katılıyorum canım, zaten hep aynı şeyi söylüyoruz :46::46:

arkadaslar, haydi herkes imzasina kilo cizelgesi yapsin :D kim nerdeymis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecekmis gorelim. size de motivasyon olur. mesela bana imzamda kilo cizelgemi gormek cok iyi geliyor. cunku cuma o cizelgeyi ilerlemis gorecegim insallah. yerimde saymadigim, ilerledigim gozumun onunde olacak.

yine katılıyorummmm :54: herkes çizelge yapsın ayyy :27:

Kesinlikleeeeeeeeeee :27::27: Yemin ediyorum bak daha demin aynı şeyi düşünmediysem, yazmaya çekindim yoksa, ben diyetime başladığımdan beri sadece bu hafta hiç sorun yaşamıyorum ve inanırmısın bende süper tokum..ben dün akşamdan beri 2. kez oldu :27::27::27::27: ayyy tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim, Çelikten de özür dilerim :27::27::27: Gerçekten bana uydu bu yeme düzeni ama en büyük söz tartının :27::27::27:

çelik kim ki??? ondan neden özür diledin ??? :)))) vallahi ben dün akşam tartıldım regl olduğum halde 82 idim 3 gün sürer benim reglim ve mutlaka 2 kilo şişerim şu anda da şişmiş durumdayım bu mantıkla cumaya düşer inşallah o 1-2 kilo da :DDD

Evet haklısın önemli olan uygulamak zaten benim en büyük eksiğim bunu becerememekti

Ben 80in altına inince yapacaktım tamam ben de yapıp ekliyorum birazdan:34:

rica ederim canım belkide regl dönemim olduğu için biraz hassasım ben de... dün oldukça üzüldüm... ama unutalım gitsin sıkıntı yok yani... gülelim eğlenelim, eğlenerek kilo verelim... mutlu olunca kilo verebiliyorum ben...
Mutlu olunca dünya daha güzel oluyor ben de sizinle tanıştığıma, birlikte kilo verebildiğimize çok seviniyorum :29:

Canım ben sadece fikrimi söyledim yoksa sıkıntım olduğundan ya da panik yaptığımdan değil - luci demoralize olmuş burada birbirimize destek olmamız lazımken böyle birşeyin olmaması lazımdı kendimi de bu konuda sorumlu hissederek yazma gereği duydum

Bu güzel bir ödül olur sanırım - anne sıcaklığını başka ne verebilir ki?:16:

Sonunda kendine uygun beslenme tarzını bulduğuna sevindim canım

offffffffff kesinlikle balım yaaa, ben sadece yemeğin ödül olamayacağını senden öğrendim kiii :16::16::16: ahhhhhh anneler ahhh :54::54:

canım inan benim de aklım hep sizde ama maalesef bu sömestr tatili böyle oldu sabahleyin küçük oğlum gözünü açar açmaz bana sorduğu ilk şey anne bugün nereye gideceğiz (2,5 yaşında) düşünün halimi artık yaaa tam bir komedi ben de accık evi toparladım ortalığı düzeltmeye çalışıyorum

bu arada kızlar cuma gün misafirim gelecek o yüzden sizlerden ricam saat 12 ye kadar bildirimlerinizi yapmanız 12 ye kadar bildirim yapmayan bu hafta takıma girmesin ne dersiniz? çünkü evde misafir varken listeyi falan eklemem biraz sorun olabilir

tatlım bi bak bakalım regl döneminde maalesef biz bayanlkarda böyle şeyler oluyor cuma sabah tartılırsın eğer fazla olursa haftaya girersin listeye umarım iner şişliğin

inşallah tatlım inşallahhhhhh

çelik kim ki??? ondan neden özür diledin ??? :)))) vallahi ben dün akşam tartıldım regl olduğum halde 82 idim 3 gün sürer benim reglim ve mutlaka 2 kilo şişerim şu anda da şişmiş durumdayım bu mantıkla cumaya düşer inşallah o 1-2 kilo da :DDD

Ben de dedim acaba Çelik kim?:1:

Menü güzel:46: dikkatimi ekmek yememen çekti, özellikle mi yememeye çalışyorsun? Bir de ben çikolatayla meyve yenmesini şeker patlaması gibi görüyorum bitter çikolata da yesem meyve öğünümden düşünüyorum

Demek ki Karatay sana da uymuş:34:

Öncelikle geçmiş olsun - maydanoza alerjin mi var?
Ben menünde 10 sarma haricinde fazla birşey göremedim - kendine dikkat et:34: Fırsat buldukça yaz olur mu?

Ceza mı? Yemenin cezası mı olurmuş?:1: Çık 1 saat yürü ama ceza olarak değil günlük sporun olarak:8:

Günaydın:3: Yanlış anlaşılmayı tatlıya bağladığımza sevindim:16:

Menü güzel en azından dengeli - suyu arttırman lazım sanırım:7:

Evet kaptan luciye katılıyorum gerçi çocukların evde girme fırsatın olmuyordur bizi sensiz bırakmaaaaaa:29:- bu arada küçük oğluşunu benim için öper misin?:38:

Kurabiye hariç bence güzel akşam 3er kaşık sebze yemeği güzel görünüyor da acıkmadın mı?

Canım bol su yeşil çay iç ödemin inmezse ona göre düzenleme yaparız:34:

valla cıkmadım aslında ztn çok iştahsızdım ama şekerim düştü heralde kurabiyeye saldırdıgıma göre :) yeşilçayı kesin yapıcam deneyeceğim :))

%70 lik bitter'de hic seker tadi gelmiyor valla. ama olsa da cok zarar vermez diye dusunuyorum, benim kilomda gunluk 1600 kalori falan olmasi lazim diyetin zaten.

ekmek de planli degil aslinda, oglen salata boldu, iki domates, iki salatalik vardi, o yuzden yemedim. aksam da ekmek yiyecek kadar ac hissetmiyordum. yoksa kendimi tutmam yerim, uno denge light bir dilim zaten 35 kalori civarinda.

Son düzenleme:

Sanatçı çelik :27::27: Beyaz ondan hep özür diler yaa, bende unutmadım diledim :27::27::27: ayyy ben çok merak ediyorum cumayıı :18::18::18:

Evet haklısın önemli olan uygulamak zaten benim en büyük eksiğim bunu becerememekti

Ben 80in altına inince yapacaktım tamam ben de yapıp ekliyorum birazdan:34:

Mutlu olunca dünya daha güzel oluyor ben de sizinle tanıştığıma, birlikte kilo verebildiğimize çok seviniyorum :29:

Kesinliklee tatlımmmmmmmmmmm mutlu olunca ve sizinle oluncaa kilo neymiş beeee, hepsi giderr :47: :27:

Sanatçı çelik :27::27: Beyaz ondan hep özür diler yaa, bende unutmadım diledim :27::27::27: ayyy ben çok merak ediyorum cumayıı :18::18::18:

Kesinliklee tatlımmmmmmmmmmm mutlu olunca ve sizinle oluncaa kilo neymiş beeee, hepsi giderr :47: :27:

ayyy ilahi gamzecim ben de senin şu kafana ulaşmak istiyorummmm ne kullanıyorsun bakim sen bu kafaya ulaşmak için :)))))))

bu arada yetmiyormuş gibi bir de dün ağlama krizine girdim ki sormayın. rejimden mi kadın hassasiyeti mi bilemedim ama fenaydı. aylardır böyle ağladığımı bilmem :1:

Kızlar o kadar alıntıla yorum yap derken arada kaynadı - hemen size dünkü menümü yazıyorum:42:

Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light b.peynir+ salçayla yapmış olduğum yağsız tost
- 1-2 ç. bardağı çay

Ara - 10:30
- 1 fincan 3ü 1 arada fındıklı kahve (çok şekerliydiii)

Öğle - 12:30
- Sabahki tostun aynısı (yemeğim yoktu 2 tost yaptım birini öğlen için)
- 1 bardak çay

Ara - 16:00
- 3 hurma
- yarım pkt süt (yaklaşık 100ml)

Akşam - 19:00
- 4 yk kereviz
- 5 yk mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 1 salatalık

Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - 30 dk (1 mil leslie+zumba)

Kızlar dün gece regl olacağım diye herhalde ayak bileğim çok şişti dedim biraz spor yapayım iner belki ama inmedi bir de karnım ağrıyordu neyse ki oldum da şüphelerim son buldu çünkü üşütmüş de olabilirim diye korktum. :18:

Back
X