- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.301
Arkadaşlar gerçekten haftasonu nasıl geldi anlamadım ben, yarın cuma ve ne enerjimi kaybettim nede aç kaldım pazartesiden beri..
Pazartesi diyorum çünkü Cumartesi ve pazar kabus gibi geçmişti benim için, ekmekler, tatlılar kolalar, çerezler havada uçuşmuştu..Şurda 3 gündür tam anlamıyla beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve şükürler olsun bundan çok mutluyum..Düzenimi sevdim, lucimm bu konuda sana çok teşekkür ederim..Hepimizin savunduğu az ama kalıcı ve sağlıklı gitsin diyoruz yaa, tamda işte böyle gidecek yapmış olduğum diyetle..
Öncelikle haftasonu fuul yememle, vermiş olduğum 300-500 gramı da geri almışımdır kesin(regl olduğum için hiç tartılmadım) ama pazartesiden itibaren gram gramda olsa - oluyorum şükürler olsun..Buda beni çok mutlu ediyor ve dahası da varr...Karatay diyetini yapmak için 5 adet sebep yazmışlar, kendimde bunu tabiki görüyorum ama lucide de görüyor olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor, eskisi gibi saldırgan değilimve aşağıdaki maddelerin hepsini yaşıyorum
1# Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
2# Sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;
3# Unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;
4# Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;
5# Mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;
Çenem gene açıldııı, eee bir daha günaydınnnnn
.
gamzecim günaydınn bende senin enerjine bayıldımmm