- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.141
biz 7li rakamları gördüğü için mutluyuz ve kutladık, yoksa bizim tanıdığımız lily yarına verir o 600 gr. eminim...:)
hahahahahaha aynı şeyi düşündük

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz 7li rakamları gördüğü için mutluyuz ve kutladık, yoksa bizim tanıdığımız lily yarına verir o 600 gr. eminim...:)
biz 78 i görmesini tebrik ettik canım, kilolu çıkmasının sebebinide ödemim var demesine bağladık..
gamzem yaaa, aynı anda aynı şeyi düşünüp yazmışız![]()
ayyyy gene olmuşşşşşşşşşşşşşşşiçimize 3 hafrli bişi mi girdiiiiiiiiiii
![]()
tövbe tövbe... girmesin içimize hem bir şey! yarın tartı günü, ağır çıkarız içimize bir şey girerse, 3 harf, 2 harf farketmez, ben bugün lahana ve sudan başka bir şey girmesine müsade etmiyorum...kışş diyorum her şeye![]()
gamze, tırlatıyor muyuz ne???
![]()
benim benime gelince topluı olarak yazayım
sabah
1 kase çorba
ara
1 portakal
öğle
1 tabak yağsız salata
ara
2 kase çorba
akşam
1 kase çorba
ara
1 tane portakal
su 3,5 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüş koşu
20 dk aletli çalışmaa
ama kızlar yaa sabah tartıya çıkınca çok moralim bozuldu dün 72,9 gösteren tartı bu sabah 73,2 gösterdi ben kaç gündür bu çorbayı boşuna mı içiyorum bugün muz ve yağsız süt günü onu da yapıp bırakacam gerçi diyorum yarın regli olmam lazım o yüzden bu şişlik gibi ama bilmiyorum yaaaa
hahahahahahhaha yaaa bende şüphe ettimm, kilolar giderken yanlışlıkla aklımızı da mı götürüyor nee![]()
Yok balım yaaaa, böyle daha güzel..Sadece daha pozitifiz ve etrafımıza bedava sadaka dağıtıyoruz..Hemen sinir olup olumsuz düşünmektense güler yüzlü ve eğllenceli yaşamak daha keyif verici..
Kötü ve cıs şeyler daha az yakabiliyor canımızıı, hayatı tespih yapmışızzzzzz aheyy ahey aheyy lilililiilililiil![]()
kızlar ne güzel sohbete devam ben daha bi türlü kendimi toparlayamadım yaa sabahki tartıda fazla çıkınca canım sıkıldı suyu bile az içtim oturup su içeyim bari
benimde ilk gün öyle olmuştuu bir gün önce 64.0 gördüğüm tartım ertesi gün 65i gösterdi soklarda kaldım. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum belki kilo kaybı yaşamıyorum ama almıyorumda çok sükür
sıkma canını kaptancım, reglin şişkinliği o, hepimiz yaşadık, biliyoruz, kendini harap etme lütfen...
hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur dedikleri boş değilmiş, nasıl bulduk birbirimizi :) ahey ahey.. haydin halaya, 1 saat halay kaç kalori yaktırır acep????![]()
işin kötüsü daha regli olmadım yarın olmam gerekiyor yarına kadar biraz daha şiş çıkarsam canımm bayaa bi sıkılırr
işin kötüsü daha regli olmadım yarın olmam gerekiyor yarına kadar biraz daha şiş çıkarsam canımm bayaa bi sıkılırr
Eşim kediler bile yemez diyor
Sağlık sağlık dedim ama yetti
kullanabildin mi ?
Umarım benim de oturur çünkü ben 3 ayda 30 kga yakın aldım.
Doğruysa benim işime gelir 3 gibi yatıyorum en geç 8de yiyorum.
Al benden de o kadar ama yarın yapacağım. Ö
Canım menü kalori olarak diyete uygun :) Öğün dağılımı biraz dengesiz gibi. Spora alışmak biraz zor ilk bir hafta baya eklem ağrısı oluyo. Ama alışınca ve faydasını görünce devamı geliyor. Biraz gayret et haftada iki üç gün en azından. :)
İnanın bende girmek istiyorum ama bebek büyüdükçe işide artıyor yetişemiyorum hem ev hem çocukgünaydınlarrrrrrr
tamam tatlım gitsem bile gözüm arkada kalmayacak artık
yok canım yaa yazarken yanlışlıkla silmişim heralde sevda da en az 300 gr verecek o listede olmasa da
maşallah sevda sana biraz az olmuş ama hadi bakalım
öğlen çok az olmuş
ya nerelerdesin sen bizi çok fazla ihmal etmeye başladın farkındasın değil mi?lütfen canım daha fazla katılımın olsun günde bir mesajla menünü belirtip çıkmakla takım ruhu olmaz motive olamazsın ben bile evde netim yokken 2-3 kere mesaj yazmaya çalışıyordum lütfen bu konuda biraz daha dikkatli ol
maşallah gayet güzel yediklerinde sporunda ama lütfen o patatesli poaçayı yarın sabah ye olur mu bu sabah yemeeeeee![]()
Eşinde moralimi bozuyor siz söyleyin bir kadına langır langırsın dana kadarsın denirmi ah erkekeler bende ona bu lafları yutturmazmıyım