Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın herkese.

Herkes çok güzel kilo vermiş. Hepinizi tebrik ederim. Bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum. :62::62::62:

Bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800 :118::118::118:
Fark : 1,500
yüzde : %1,64

canım tebrik ediyorum seni 1 hafta için güzel düşüş bence ;)

kilo bildirimi günü :)
geçen haftaki kilom : 69.9
bugün kilom :69.0
ortalama :%1.28

tebrikler canım ;)

[sıze=3]menümü de yazayım malum cuma günleri yoğun oluyor arada kaynayabiliyor aklımdayken yazayım sonra yorumlara geçerim inşallah...

Sabah - 08:45
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1-1,5 kk light peynir ve salçayla yapılmış yağsız tost
- çay

ara - 11:00
- 1 tane etiform kepekli bisküvi

öğle - 12:15
- 1 kepçe ezogelin çorbası
- 4 küçük köfte
- 3-4 yk pilav (servis kaşığının ucuyla koydurdum)
- 1 ayran

ara - 16:00
- 2 tane hurma

akşam - 19:00
- 1 tabak karnabahar yemeği (kaşıkla ölçmedim tencerede kalanı ısıttım)
- 4 yk yoğurt
- 3 parça haşlanmış bal kabağı - şekersiz

ara - 20:30
- 4-5 tane ceviz

su - 2lt+1 fincan yeşil çay
spor - yok

bu hafta yemekhane bana iyi gelmedi:50: Bizim iş yerinde bir arkadaşa eşlik etmek için gittim son 2 gün, bugün son ondan sonra o öğrenci yemekhanesine geri dönecek 15 tatilden dolayı böyle oldu. Neyse ben haftaya beslenme taşımaya devam edeyim en iyisi:1:
[/sıze]

menünü çok beğendim hurma ile kan şekerinimi ayarlıyorsun tatlı krizini bastırıyormu böyle daha doğru oldu ;)

***5.TAKIM 347.ETAP***

durumda ( 63,9 /)
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80/ 1/ %1,23 )
Lily86 (78,4/78,60/-0,20/ -%0,26)
Gamze_M (68,9/ 67,4/ 1,5/ %2,18)
dagyolu (65,7 /65,5/0,20/%0,30)
Ebru_k (91,30 /89,80/1,50/ %1,64)
Elis23 (73,00/73,00/0/%0,0) kilosu sabit
Vazgecmekyok ( 98,2/ 96,9/ 1,3/ %1,32)
zynpkc (64,20/ 63,2/ 1,00/ %1,56 )
Hnd (69,90/69,00/0,90/ %1,29)
Sevda_M(75,60/74,70/0,90/%1,19)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

evet tatlım son şeklimiz budur

Son düzenleme:
Ben bu önümüzdeki hafta için hepinizin desteğini istiyorum :114:farklı bır menü istiyorum.

Tek sıkıntım göbek bölgem normal doğum yapmama rahmen oldukca var utanıyorum bırsey giymeye :17:

Nolurr destek olun bana sıkı bir yönetime alın beni :(

son şeklimiz bu mudur?

***5.TAKIM 347.ETAP***

durumda ( 63,9 /)
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80/ 1/ %1,23 )
Lily86 (78,4/78,60/-0,20/ -%0,26)
Gamze_M (68,9/ 67,4/ 1,5/ %2,18)
dagyolu (65,7 /65,5/0,20/%)
Ebru_k (91,30 /89,80/1,50/ %1,64)
Elis23 (73,00/73,00/0/%0,0) kilosu sabit
Vazgecmekyok ( 98,2/ 96,9/ 1,3/ %1,32)
zynpkc (64,20/ 63,2/ 1/ %1,55 )
Hnd (69,90/69,00/0,90/ %1,29)
Sevda_M(75,6/ 74.7 / 0,90 / %1.19 )

5.TAKIM ORTALAMASI : %

k,lo veren herkesi tebrik ediyorum .lilicim şahnurun dediği gibi nazrlık olsun seninki de.

Ben bu önümüzdeki hafta için hepinizin desteğini istiyorum :114:farklı bır menü istiyorum.

Tek sıkıntım göbek bölgem normal doğum yapmama rahmen oldukca var utanıyorum bırsey giymeye :17:

canım bu konuyu bi düşünelim sana bir koç atayalım olmazsa önümüzdeki hafta müsait olan birisi bana göre gamze olabilir luci veya lily olabilir sen yiyeceklerini yediklerini yazarsın sana ye ya da yeme diye talimat verirler sende ona uyarsın denemek istermisin böyle? ben haftaya istanbulda olacağım için ben yapamıyorum malesef

k,lo veren herkesi tebrik ediyorum .lilicim şahnurun dediği gibi nazrlık olsun seninki de.

Eeee sevda bekliyoruz tatlım seni söyle bakalım kilonu:27::27::27::52::52::52::52::52: prdon görmemişim tebrik ederimmmm

Son düzenleme:
canım bu konuyu bi düşünelim sana bir koç atayalım olmazsa önümüzdeki hafta müsait olan birisi bana göre gamze olabilir luci veya lily olabilir sen yiyeceklerini yediklerini yazarsın sana ye ya da yeme diye talimat verirler sende ona uyarsın denemek istermisin böyle? ben haftaya istanbulda olacağım için ben yapamıyorum malesef
eeee sevda bekliyoruz tatlım seni söyle bakalım kilonu:27::27::27::52::52::52::52::52:

canım benim menülerim sağlıksız bulunuyor ben olmayayım :) bu konuda sanki grubumuzun hafta 1. gamze ya da menülerden sorumlu iç işleri bakanımız lily daha başarılı olacaklardır.. bu arada sevda ekledi ya canım, gözünden kaçtı sanırım bi tek durumda kaldı şimdilik

aslında bende göbek bölgemdem şikayetçiyim. bir de ben sezaryan ile doğum yaptım. biraz sarkıklıkta var.
ne kadar oldu doğum yapalı. aslında vücut kendini 1 seneden sonra toparlamaya başlıyormuş.

TAMAM OLUR BENCE ÇOK TA GÜZEL OLUR HATTA BU AYIN SONUNA KADAR BENİM KOÇUM OLSUN BU 3 ARKADAŞTAN BİRİ :34:

aslında bende göbek bölgemdem şikayetçiyim. bir de ben sezaryan ile doğum yaptım. biraz sarkıklıkta var.
ne kadar oldu doğum yapalı. aslında vücut kendini 1 seneden sonra toparlamaya başlıyormuş.

9. ayına girdi canım. 70 kilo ile hamile kaldım ,üstelik 15 kilo aldım doğumda ben abartı bır kılomda olmadı 40 kı çıkana kadar 10 kilosu gitti,daha sonra 3 kilo gitti. İş başı yaptığımda 72 idim oturarak çalışmanın dez avantajları bır baktım 75 olmuşum.
Evlendiğimde 63 idim doğum kontrol hapları ve hazır yicekler özellikle eşimin karbonhidratlı yıceklerı çok sevmesi benim kilomu 1 senede 70 e çıkardı.

Ben normal doğum yaptım ama 15 gün yerımden kalkamadım ve oturamadım rahımın 10 cm açık olmasına rahmen kestiler beni ama ne kesme toplma 10 dikiş ve makat bölgesine çaprazlama çok çektim çok o yuzden saramadım göbeğimi. Evet doktor bana da dedi 1 seneden sonra dedi emzirmedğim için artık yaza kadar gitsin istiyorum

9. ayına girdi canım. 70 kilo ile hamile kaldım ,üstelik 15 kilo aldım doğumda ben abartı bır kılomda olmadı 40 kı çıkana kadar 10 kilosu gitti,daha sonra 3 kilo gitti. İş başı yaptığımda 72 idim oturarak çalışmanın dez avantajları bır baktım 75 olmuşum.
Evlendiğimde 63 idim doğum kontrol hapları ve hazır yicekler özellikle eşimin karbonhidratlı yıceklerı çok sevmesi benim kilomu 1 senede 70 e çıkardı.

Ben normal doğum yaptım ama 15 gün yerımden kalkamadım ve oturamadım rahımın 10 cm açık olmasına rahmen kestiler beni ama ne kesme toplma 10 dikiş ve makat bölgesine çaprazlama çok çektim çok o yuzden saramadım göbeğimi. Evet doktor bana da dedi 1 seneden sonra dedi emzirmedğim için artık yaza kadar gitsin istiyorum

zor bir doğum olmuş. bende sarmadım hiç göbeğimi.
biraz protein ağırlıklı beslenip bir de jillian yaparsan sıkılaşma olur diye düşünüyorum. buradan bir arkadaş yapıyordu jillian. internette biraz baktım. çok etkiliymiş. 30 günde sıkılaştırıyormuş. bende 7'li kilolara indiğimde başlayacağım.

Kızlar dünkü menümü unutmadan aktarayım

Sabah

1 avuç içi ekmek arası peynir ve kahvaltı sosu

Ara Öğün

1 türk kahvesi
2 bitter kare

Öğlen

3yk kaşığı makarna
1 küçük kabak dolması
1 kase yogurt

Ara Öğün

10 kuru üzüm

Ara Öğün

5 tane eti form kepekli bisküvi

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
1 haşlanmış tavuk
2 yk yogurt

Ara Öğün
5 tane kestane
1 muz

NOT: Misafirlikteydim kızlar olabildiğince az yemeye çalıştım sonrasında 30 dk yürüyebildim.
Su : 2.5 lt

canım hakkaten zor bir doğum olmuş sen merak etme yaza kadar gidecek bu kilolar hatta ikimizin kiloları birbirine çok yakın ikimizde aramızda en fazla kim verecek yarışması yapabiliriz

bayanbaloncuk seni görüyorum aşağıda söyle bakalım sen kaç kilosun takım içi listeye ekleyeceğim

gecen kilo 61
güncel: 59
yüzde: %3.27
:16: kkizlar bi kontrol etseniz belki yanlis hesaplamisimdir.

bu arada kizlar vucut ölcülerimi aldim bugun :9: 14 gün daha jillian yapicam ya onda nasi bir fark olucak diye, aslinda basta almam lazimdi da unuttum.

07.02.2014
gögüs: 89
bel: 70
göbek: 84
basen: 93
üst bacak(hemen bacak baslangici en yukarisi): 55
alt bacak: 37

bir de tam 14 gün sonra 21.02.2014 te ölcücem bakalim ne degismis olacak :32:

canım benim menülerim sağlıksız bulunuyor ben olmayayım :) bu konuda sanki grubumuzun hafta 1. gamze ya da menülerden sorumlu iç işleri bakanımız lily daha başarılı olacaklardır.. bu arada sevda ekledi ya canım, gözünden kaçtı sanırım bi tek durumda kaldı şimdilik

Hiçte bileeee, menülerin gayet sağlıklı ve başarın ortada..KALDI Kİ BEN BU HAFTA KİLO VERİŞİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ SADECE SENDEN BİLİYORUM..ARKADAŞLARINI MOTİVE ETMEDE HARİKASIN.:46:

Menü konusuna gelince, evet ödem ve fazlasıyla moral bozukluğu oluşuyor bunun sonucunda..Biraz kendimden yola çıkarak öz eleştiri yapmak istiyorum arkadaşlar..

Menülerimize genel olarak dikkat ediyorum da sanki daha çok koruma menülerine benziyor, yahu biz diyet yapıyoruz..Daha katı ve daha istikrarlı olmalıyız..Mesela gözlemlediğim kadarıyla (sabah sevdaya da söyledim) Her gün az da olsa minicik kaçamağımız illaki oluyor, kimimiz kızarmış ekmek, çekirdek, mısır cipsi :27: yalnız bütün örnekler sevda da görüldü :33: canım o benim..Sonrasında, bisküvi, kurabiye, pasta, tatlı.. vb.. böylece uzayıp gidiyor..Evet diyet yapıyoruz.. biraz sabretmemiz gerekir..Luci tam 26 günlük diyetim de hiç kaçamağım yok deyince inanın ben utandım..yahu adı üstünde diyet :27:

Ara öğünlere de değinmek istiyorum..yalvarırım birazcık azaltalım bu ara öğün yapmayı, mesela günde teke dönelim, bir çok arkadaşımı okuyorum, gece ara öğünde, muz, elma, tatlı vb. şeyler tüketiyor ve yine kendinizi gözlemleyin ve bakında görün, zamansız ve sağlıksız yediğimiz tek lokma diyetimizin 1 gününe en az bedel oluyor, eee bizim yarışmak için sorumluluğumuz büyük ve zamanımız sadece 7 gün.. bir gün kaçamak, bir gün ödül, bir gün ara öğün, bir gün spor yok..gitti bizim kafadan 4-5 gün..geri kalan günlerde de verdiklerimizin hepsine ALLAH bereket versin :27::27:

Dip Not: kimsenin şahsına özel bir durum ve yorum değildi, aksine kendime bile söylenirim ben çoğu kez böyle (sevda bilir) Lütfen arkadaşlar, yemek yerken içimizdeki HANIMEFENDİ dışarı çıksın ve kendimize özen gösterelim :46:

.

gecen kilo 61

bu arada kizlar vucut ölcülerimi aldim bugun :9: 14 gün daha jillian yapicam ya onda nasi bir fark olucak diye, aslinda basta almam lazimdi da unuttum.

07.02.2014

Bu ölçülere göre fıstık gibi bir hatun olmalısın.. :81::79::79::82::82:

Bu ölçülere göre fıstık gibi bir hatun olmalısın.. :81::79::79::82::82:

ayy sagol canim bak simdi nasil moral buldum nasill :16::16:
fazlaligim yok hic canim öyle söyleyeim zaten yapi itibariyle de omuzlari genis, baseni dar bir vucut yapim var. benim tek derdim aslinda biraz siki bir vucuda sahip olmak, o nedenle de zaten yediklerimde hic yasak koymadim kendime koymuyorum da. yani tartidaki kilodan ziyade sikilasmis ve dinc duran bir vucut yapisina dikkat ediyorum. e spor yapinca da haliyle kilo da azaliyor.

canım hakkaten zor bir doğum olmuş sen merak etme yaza kadar gidecek bu kilolar hatta ikimizin kiloları birbirine çok yakın ikimizde aramızda en fazla kim verecek yarışması yapabiliriz

bayanbaloncuk seni görüyorum aşağıda söyle bakalım sen kaç kilosun takım içi listeye ekleyeceğim

olabilir tabi büyük bir zevkle hemde. Yağ tulumu göbeğimden kurtulma istiyorum artık :34:

gecen kilo 61

07.02.2014

Yeminleee imrendimm, helal olsun yaaa :46::46::46::46: başarı ve kendine özen budur işte :46: o nasıl güzel bir duygudur yahu, bu gün sana izin, gün boyu kendini izle ve başarınla övün :46::46::46: tebrikler arkadaşım, darısı bizim başımızaa ayolll :27:

Back
X