Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah :

- 1 kase lor peynir
- Yarım domates
- 1 bardak süt
- 1 portakal

Öğle :

- 2 minik kurabiye
- 1 sade Nescafe

Akşam :

- 1 köfte
- 1 kase yoğurt

Ara :

- 1 bardak süt
- 1 portakal

Gün içinde 1 Yeşilçay 1 biberiye içtim.
Suyu 2 yapmaya çalışıyorum.

menun bana guzel gorunmedi canim. cok fazla protein var, buna karsilik karbonhidrat cok az, onu da sadece portakalla, yarim domatesten ve 2 kurabiyeden aliyorsun, bence yeterli degil. vitamin, mineral eksikligi, kabizlik gibi problemler yasayabilirsin.

Son düzenleme:
Aynı şekilde tartıldım aslında.
Menümde de o kadar etkileyecek birşey yok ama bir önceki gün ödem atayım diye çok uğraşmıştım belki cuma günü olduğumdan az çıkmış olabilirim.

Bence dengelemişsin ekmekleri de Gamze.

En büyük derdimiz ayıp olmasınlar zaten ..

odem atma cabalarinin ve genel olarak hizli zayiflama cabalarinin geri tepebildigini birinci elden gormus oldun. umarim herkese ders olur bu.

menun bana guzel gorunmedi canim. cok fazla protein var, buna karsilik karbonhidrat cok az, onu da sadece portakalla, yarim domatesten ve 2 kurabiyeden aliyorsun, bence yeterli degil. vitamin, mineral eksikligi, kabizlik gibi problemler yasayabilirsin.

Böyle canım birşey isyemediği günlerde sağlıklı hafif karbonhidrat Nereden alabilirim acaba aklımda bulunsun.
odem atma cabalarinin ve genel olarak hizli zayiflama cabalarinin geri tepebildigini birinci elden gormus oldun. umarim herkese ders olur bu.

Kesinlikle haklısın ..

Böyle canım birşey isyemediği günlerde sağlıklı hafif karbonhidrat Nereden alabilirim acaba aklımda bulunsun.

Kesinlikle haklısın ..

kahvaltida 1-2 dilim tam bugday ekmegi tuketebilirsin mesela. koftenin yaninda bol yesil salata olabilir. meyve ve sebzeler genel olarak karbonhidrat bakimindan zengindir. ayrica vitaminlerin cogunu meyve ve sebzeden aliriz. hatte ekmekte de cok onemli b vitaminleri vardir.

kahvaltida 1-2 dilim tam bugday ekmegi tuketebilirsin mesela. koftenin yaninda bol yesil salata olabilir. meyve ve sebzeler genel olarak karbonhidrat bakimindan zengindir. ayrica vitaminlerin cogunu meyve ve sebzeden aliriz. hatte ekmekte de cok onemli b vitaminleri vardir.

Daha dikkat edeceğim teşekkür ederim yorumun için ..

Bugünkü menüm

Sabah :

- 1 kase lor peynir
- Yarım domates
- 1 bardak süt
- 1 portakal

Öğle :

- 2 minik kurabiye
- 1 sade Nescafe

Akşam :

- 1 köfte
- 1 kase yoğurt

Ara :

- 1 bardak süt
- 1 portakal

Gün içinde 1 Yeşilçay 1 biberiye içtim.
Suyu 2 yapmaya çalışıyorum.

Kalori bakımından dengeli bir liste bence. Cumartesi olduğu göz önüne alınırsa özellikle :101: Bugün çok süt ürünü tüketmişsin gaz mı yaptı ondan mı kilon çok çıktı acaba :26:

Kalori bakımından dengeli bir liste bence. Cumartesi olduğu göz önüne alınırsa özellikle :101: Bugün çok süt ürünü tüketmişsin gaz mı yaptı ondan mı kilon çok çıktı acaba :26:

canim toplasak 1200 kalorinin cok altinda cikar bu menu. az kalorili menu saglikli menu demek degil. evet zayiflamak icin daha az kalorili yemek lazim ama 1200 kalorinin altina da inmemek lazim. yoksa bunye kitlik moduna girip yag tutmaya odaklanir.

Sütü bugün içtim ama sabah tartılmıştım.
Canım bir şey istemeyince yemedim.
Akşam eşime patates kızartması köfte pilav yaptım ama yiyesim gelmedi.

canim toplasak 1200 kalorinin cok altinda cikar bu menu. az kalorili menu saglikli menu demek degil. evet zayiflamak icin daha az kalorili yemek lazim ama 1200 kalorinin altina da inmemek lazim. yoksa bunye kitlik moduna girip yag tutmaya odaklanir.

Aa besin değerlerini eklemeyi unutmuşum..

$Screenshot_2014-02-08-21-26-10~2.webp

kizlaar ben geldim, misafirler yeni gitti, ayyy neler yedim neler yaa. resmen 14 günlük dikkat etme olayinin acisini cikardim sanki. pisman miyim? hayir. annemin yaptigi börekleri kurabiyeleri sarmalari öyle özlemisim ki. bi daha ne zaman yiycem dedim ve baya bi yedim hepsinden. menü paylasmiyorum ama bilin yani cok yedigimi. bugun jillian yapamadim hem cok yogundum hemde midem bulaniyordu sabahtan. ama az önce 120 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim. mekik ve suqat in mola günüydü zaten bugun. yarindan itibaren son gaz devam ediyorum. bir de her gören cok zayiflamissin dedi yaa cok mutlu oldum. ama bu kadar abartili yeme olayim ilk ve sondu emin olun yani. özlem giderdim ondan böyle oldu.

ben de bugunku menumu yazayim. dun 3'te yattigim icin uykumu alamadim ve bugun pek enerjimi toplayamadim, o yuzden erken yatip erken kalkacagim yarin insallah.

sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi ve 2 dilim avokado, kekikli limonlu 1 domates

ogle: bir porsiyon pirasa. (pirincsiz)

ara: bir buyuk greyfurt

aksam: 1 bardak yagsiz sut, bir muz

ara: yarim elma.

su: 2 litreyi gecmistir

ogleden sonra 2 saat uyumak zorunda kaldim, kendime gelmek icin, ama cok da gelemedim. o yuzden cok acikmadim ve menu boyle oldu.

spor: 55 dk acik havada tempolu yuruyus (5 km.)

ozetle: diyet ve spor yaparken yeterli uykuyu almak da cok onemli. yoksa isler aksiyor.

kizlaar ben geldim, misafirler yeni gitti, ayyy neler yedim neler yaa. resmen 14 günlük dikkat etme olayinin acisini cikardim sanki. pisman miyim? hayir. annemin yaptigi börekleri kurabiyeleri sarmalari öyle özlemisim ki. bi daha ne zaman yiycem dedim ve baya bi yedim hepsinden. menü paylasmiyorum ama bilin yani cok yedigimi. bugun jillian yapamadim hem cok yogundum hemde midem bulaniyordu sabahtan. ama az önce 120 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim. mekik ve suqat in mola günüydü zaten bugun. yarindan itibaren son gaz devam ediyorum. bir de her gören cok zayiflamissin dedi yaa cok mutlu oldum. ama bu kadar abartili yeme olayim ilk ve sondu emin olun yani. özlem giderdim ondan böyle oldu.

İyi olmuş anne yemeklerini özlemişsin ama bir daha yok değil mi ?

ben de bugunku menumu yazayim. dun 3'te yattigim icin uykumu alamadim ve bugun pek enerjimi toplayamadim, o yuzden erken yatip erken kalkacagim yarin insallah.

sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi ve 2 dilim avokado, kekikli limonlu 1 domates

ogle: bir porsiyon pirasa. (pirincsiz)

ara: bir buyuk greyfurt

aksam: 1 bardak yagsiz sut, bir muz

ara: yarim elma.

su: 2 litreyi gecmistir

ogleden sonra 2 saat uyumak zorunda kaldim, kendime gelmek icin, ama cok da gelemedim. o yuzden cok acikmadim ve menu boyle oldu.

spor: 55 dk acik havada tempolu yuruyus (5 km.)

ozetle: diyet ve spor yaparken yeterli uykuyu almak da cok onemli. yoksa isler aksiyor.

Afiyet olsun gayet iyi olmuş.

bugünkü menümü yazarak görevimi yerine getireyim:

sabah:
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış biberli lor peynirli omlet
1 domates+1 salatalık

öğle:
5 yk lahana kapuska-tavuklu
1 kase yeşil salata
1 kase light yoğurt

akşam:
salçalı soslu-yoğurtlu et döner (aslında planımız alkol almak ve balık restoranına gitmekti ama henüz o mezelere ve alkole hazır olmadığımı düşünerek o programı erteledim ve döner yiyerek atlatmak istedim bu akşamı da...)

su:3 litre
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

iyi gecelerrr....

Son düzenleyen: Moderatör:
Lucciii başarılı menün ve dışarda yediğin akşam yemeğinde ki şampiyonluğunu kutluyorum :46::46::46::46::46:

Genele olarak birazcık cozutsakta, ben bu günümden memnunum arkadaşlar :27::27::27:

İyi geceler, tatlı rüyalar :3::54:

.

bugünkü menümü yazarak görevimi yerine getireyim:

sabah:
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış biberli lor peynirli omlet
1 domates+1 salatalık

öğle:
5 yk lahana kapuska-tavuklu
1 kase yeşil salata
1 kase light yoğurt

akşam:
salçalı soslu-yoğurtlu et döner (aslında planımız alkol almak ve balık restoranına gitmekti ama henüz o mezelere ve alkole hazır olmadığımı düşünerek o programı erteledim ve döner yiyerek atlatmak istedim bu akşamı da...)

su:3 litre
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

iyi gecelerrr....
afiyet olsun luci.
dönerin pidesi yoktu ve tereyağı almadın değil mi ?

Durumda ben daha önceden başka bir takımın kaptanlığını yaptım.
İnan sınırlı olan zamanımı takıma ayırmak için uğraşıyordum. Sonra zamanla sadece liste yazıp çıkan üyelet olmaya başladı ve bu durum giderek arttı ses çıkarmadıkça. Toplight uzun zamandır buraları bilen bir arkadaş. Emin ol sadece senin için değil ileride başkalarını da önlemek amacı ile yazdığını düşünüyorum. Çünkü şöyle bir durum oluyor ilk başta kimseye uyarıds bulunmayınca sonra adaletsizlik olmasın diye ses çıkaramıyorsun. Neyse öyle işte samimiyetine güvenerek ben de biraz öncesind3n bahsetmek istedim.
İyi eğlencelet akşam için. Biz de maç izlemeye gideceğiz.

Luci hadi geç bu sınavı. Güveniyorum sana ..

Uyarmayı kasttedmedim canım uslup bence biraz daha normal olmalı luci gibi.odaöaynı şeyi söylüyor ama kırmadan.

Bende 1200 lerde falan tutmuştur diye düşündüm belki protein bakımındn biraz daha zengin olabilirdi. Ama bir günde kıtlık moduna girmez umarım :52:

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim nasıldı akşamın kaçamaksız atlatabildin mi ?
Bu arada leslie kilo vermeyi ciddi etkiliyor ama sıkılaştırmıyor diye düşünüyorum. .

Fatburn diye bir video var takımdan hnd önerdi ben 1 kere yaptım beğendim. Ağır gelmezse deneyebilirsin.

Bende 1200 lerde falan tutmuştur diye düşündüm belki protein bakımındn biraz daha zengin olabilirdi. Ama bir günde kıtlık moduna girmez umarım :52:

Aslında yediklerim doyurucu ama kalorisi az şeyler oldu.
Protein de zaman zaman çok yoğun yemek kilo vermeye yardımcı oluyor ama vazgeçmekyokun dediği gibi kabızlık ve vitaminsizlik problemi olabilir.
O da 1 gün de değil tabi ..

Back
X