Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle

Ara yapamadım

Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık

Ara 1 meyve

Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata

Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt

2 lt su

Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat

Afiyet olsun gayet güzel olmuş.

gün içinde birde yeşil çorba içmiştim onu yazmayı unuttum

O nasıl bir çorba acaba ?

Kızlaaarrrr ben bir ara bireyselde 1. olmuştum :27::27::27: başarı hikayemi okumak istermisiniz :27::27::27:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=744

.

Hemen okuyorum Gamze ..

Aaa ne güzel, ben öğrenciliğin hiç bitmeyenini seviyorum :1:

Teşekkür ederim :17: Beğendiğine çok sevindim.
Bu arada sizler de katılsanız ya ben çok sevdim bu yarışma olayını çok eğlenceli.

Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok ama isterim tabiki :27::27::27:

Gamze ne güzel yazmışsın öyle çok hoşuma gitti ..

Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle

Ara yapamadım

Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık

Ara 1 meyve

Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata

Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt

2 lt su

Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat

Canım gayet beğendim hem beslenmeni hem sporunu :)

Evet canım doğru diyorsun proteinide şöle dengede tutucam. Örneğin bir sabah süt, bir sabah yumurta , bir sabah peynir böle böle bır kıvam oluşturup dengesini kurim diyorum. Ay hayırlısıyla bir gitsin şu göbekte başka bir şey istemiyorum :52:

Evet yumurta hem tok da tutar. ben de aslında biraz senin gibiyim diyetimi biraz keskin yapmam gerekiyor. cıvıttım mı tam cıvıtıyorum. O nedenle mideni küçültmek istemeni anlıyorum :34:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bıldırcın yumurtası
- 1 portakal
- 2 zeytin
- 2 dilim kepekli ekmek
- 2 yumurta
- 50 gram lor peyniri
- Yarım domates

Akşam :

- Yarım tabak patates yemeği
-3 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

Kaptan cevap yazar ama en kötü listede olmadan paylaşım yaparsın bak ben de öyle yapıyorum.

bende öyle yaparım ozaman eğer olmazsa. yarışmak isteyenler diye bir konu vardı orayada yazdım zaten ama bakalım. bugünkü menümü yazayım ozaman ben
sabah 1.5 dilim beyaz ekmek
kesikli biber
2 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
10 11 gibi falan yedim
2 3 gibi bir bardak süt ve yanında bitter çikolata 2 parça
5.30 gibide akşam yemeği
1 kase çorba 2 kepçe yani
4 yemek kaşığı bamya yemeği
2 3 kaşık yoğurt
bir kasede salata
salatayı tam bitiremedim az önce biraz acıktım kalan kısmını yedim
2 litre su içtim ve spor olarak ta pilatese başladım
nasıl sizce?

bende öyle yaparım ozaman eğer olmazsa. yarışmak isteyenler diye bir konu vardı orayada yazdım zaten ama bakalım. bugünkü menümü yazayım ozaman ben
kesikli biber
2 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
10 11 gibi falan yedim
5.30 gibide akşam yemeği
2 3 kaşık yoğurt
bir kasede salata
nasıl sizce?

Afiyet olsun menü olarak gayet güzel ama ben belli bir saatten sonra salata dahi olsa yenilmemesi taraftarıyım ..

Afiyet olsun menü olarak gayet güzel ama ben belli bir saatten sonra salata dahi olsa yenilmemesi taraftarıyım ..

bende normalde yemicektim daha öncede kilo verirken hep aç yattım bu sayede midem küçüldü de çok az kalınca acıkıncada onu yiyim bari dedim..

Ben de menumu yazayim.

Sabah: 1 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir dilim avokado, bir haslanmis yumurta, maydonozlu, limonlu bir domates

ara: 10 gr badem

ogle: bir kase kuru fasulye, yesil salata

ara: bir buyuk greyfurt

aksam: 2 buyukce domates, bir kase dogal yogurt, bir dikdortgen bitter cikolata

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 15 dk yuruyus, 30 dk eliptik.

Son düzenleme:

canim uzmanlarin yaptigi bilimsey calismalara gore, bir saatten sonra yemek yememek lazim gibi bir sonuc yok. gunluk kalori miktari ayni kaldigi surece saat kacta yendigi cok farketmiyormus.

bende normalde yemicektim daha öncede kilo verirken hep aç yattım bu sayede midem küçüldü de çok az kalınca acıkıncada onu yiyim bari dedim..

Aç aç uyumak çok zor oluyor zaten :1:
Son zamanlarda 3-4 gibi uyuyorum, yemeğimi de 7 gibi yiyorum bazen açlıktan zor uyuyorum :52:

Ben de menumu yazayim.

Sabah: 1 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir dilim avokado, bir haslanmis yumurta, maydonozlu, limonlu bir domates

Bir dikdörtgen dediğin ne kadar oluyor ?
1 parça ise sorun yok afiyet olsun.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bıldırcın yumurtası
- 1 portakal
- 2 zeytin
- 2 dilim kepekli ekmek
- 2 yumurta
- 50 gram lor peyniri
- Yarım domates

Akşam :

- Yarım tabak patates yemeği
-3 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

öğle neden yok canım? birde hem patates, hemde pilav..resmen karboo yüklemesi yapmışsınn :27::27:

kesikli biber
2 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
10 11 gibi falan yedim
5.30 gibide akşam yemeği
2 3 kaşık yoğurt
bir kasede salata
nasıl sizce?

Güzel menü ama kesikli biberi merak ettim canımm :27:

Ben de menumu yazayim.

Menü başarılı, 1 diktörgen bitter derken? sadece minik bir bölme mi? :27:

canim uzmanlarin yaptigi bilimsey calismalara gore, bir saatten sonra yemek yememek lazim gibi bir sonuc yok. gunluk kalori miktari ayni kaldigi surece saat kacta yendigi cok farketmiyormus.

Aslında ben bu konuyu gerçekten merak ediyorum, mantıklı olarak düşününce bir besinin sindirilmesi 4 saat kadar sürüyor ortalama o yüzden geç yememek mantıklı geliyor ama başka bir açıklama olduğu durumda düşüncem değişmeye yatkın, sadece nedenini bilmeden içime sinmiyor bilgi. Acaba bu konu ile ilgili bir döküman var mı elinde ?

Aç aç uyumak çok zor oluyor zaten :1:
Son zamanlarda 3-4 gibi uyuyorum, yemeğimi de 7 gibi yiyorum bazen açlıktan zor uyuyorum :52:

bu arada az önce söylemeyi unutmuşum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. evet ama bir süre sonra alışıyorsun benimde uzun zamandır yapmadığım bir şeydi akşam uyuyamadım bakalım bu akşam nasıl bir tepki verecek :1: ben uyumayı deniyeyim herkese iyi gecelerr:3::3::3:

Kızlar ben yavaş yavaş uyuyayım, sabah iş var :26::26:

Allah rahatlık versin, iyi geceler tatlı rüyalar :3::54:

.

Back
X