kızlaaar herkese günaydın, nasıl özledim sizleri... amma yazışmışsınız maşallah oku oku bitiremedim başım gözüm karardı... dün akşam otobüste girmeye çalıştım biraz okuyayım dedim ama sinyal çok azdı sürekli koptum yazamadım o yüzden sizlere... dün berbat bi gündü, izmir canıma okudu, uzun zamandır bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. çok şükür görüşmelerimiz güzel gitti ama ben bitik döndüm... sabah 5 de kalkıp gittim, akşam eve girdiğimde 22:30 falandı... dünkü beslenmemi paylaşayım hemen menü diyemiyorum buna çünkü:
sabah: 06:00
2 fincan nescafe(sade ve şekersiz) 06:00 (yolculuk stresinden acıkmadım bir şey yemek gelmedi içimden)
öğle: 13:00
1/2 adet kumpir ( içerisine yağ,tuz ve kaşar koydurmadım...fırın patates içine haşlanmış tavuk,mantar ve zeytin koydurdum yarısını yiyebildim doydum bıraktım) yanında 1/2 light cola (içemedim, çok şişirdi ama şekerli bir şeye ihtiyaç duymuştum)
gün içerisinde 2 adet şekersiz Türk kahvesi, 3-4 çay-şekersiz (ziyaretlerde mecburen içtim)
akşam: 20:00
otobüste şekersiz sade nescafe ( o kadar yorgundum ki herhangi bir şey yiyemedim eve gelince de direkt duş alıp yattım yiyemedim bir şey)
su: maalesef 1,5 litre anca içebildim wc sıkıntısı yüzünden
spor: her yere yürüyerek gittim, 5 km den fazla bir mesafeyi yürümüşümdür...
dünkü izmir seyahati beni fazla dağıttı, çok şükür diyetimi bozmadım ama çok yoruldum ve sağlıksız beslendim farkındayım ama başka çarem yoktu kısıtlı sürede halletmeliydim her şeyi... şimdi dünkü yazıştıklarınızı okuyayım ki mevzudan kopmayayım, bugün full time buradayım :) bu arada durumdacım komple sarı boyatmaktansa bence de gölge ya da balyaj vs yaptırabilirsin çok daha havalı durur :) okuyup geliyorum öptüm hepiniziiii :)