alıntılamadan yazıyorum yoksa sayfalar çok atıyor:
zeynepcim 7 günlük diyet listenden bahsetmişsin bizimle de paylaşır mısın fikrimiz olsun canım...
lilycim sen de lahana haftasına başlıyormuşsun hadi hayırlısı ama çorba olarak değil yemeğini yapayım demişsin, bence lahananın yarısını kıymalı yarısını tavuklu yap ki sıkılma aynı şeyi yemekten...oldukça doyurucu oluyor lahana yemekleri öneririm canım, zira hafta sonu biraz kaçmış gibi geldi menün makarnalar,pudingler,elmalı kurabiyeler, vay vay vay, afiyetler olsun şekerim :)
toplightcım yavaş yavaş karataya dönüyorum yazmışsın karatay katı ama biliyorsun değil mi :) meyve en fazla günde 1 ve hiç ekmek, unlu çorba vs yok, kaçamak yaptığında en başa geri dönüyorsun amaç insülin direncini kırmak, insülin salımını azaltmaktı sanırım o sebeple hiç kaçamak kaldırmayan bir beslenme şekli ve 3 ana öğün olacak, öğünler arası 4-5 saat hiçbir şey yenmeyecek...ama sisteme uyulursa da inanılmaz tok tutan bir diyet karatay diyeti, ben öneririm, beklerim birlikte yaparız sen gamze ben :)
bayanbaloncuk kan grubuna göre beslenme şeklini diyetisyen ile mi sürdürüyorsun yoksa internetten bulup kendi başına mı yürütüyorsun, ilgimi çekti yapsam mı ki bende acaba....
kaptancım yeni saçların hayırlı olsun :) ama siyah saç berbattır..ben bi ara boyatmıştım da kendimi tanıyamadım aynada çok sert bi ifade veriyor ve kurtulamıyorsun en son oriel ile açtırmak zorunda kalmıştım Allah kolaylık versin vallahi :)
hm22 cim ben de proteinin daha çok kilo verdirdiğini duymuştum karatay yapıyoruz ya biz hem tok oluyoruz hem de kilolar gidiyor...
durumdacım aramıza dönmüş olman çok keyif verici, yazdıklarını gülerek okuyorum canımmm, inşallah istediğin işe kavuşursun... soruna cevap vereyim hemen ben 68 belirledim kilomu çünkü benim ideal olan ve normal durduğum kilom o, 68 in altına düştüğümde artık çok ince gözüküyorum ve istemiyorum o kadar incelmek kemiklerim iri olduğu için sırf kemik gibi kalıyorum canım...bu arada okudukça ekliyorum yeni işin hayırlı uğurlu olsun maaş hiç önemli değil, çevre ve deneyim edinirsin, işteyken iş bulunur, önce kendini burada kanıtla teklifler gelecektir, çok sevindim canııım :)
sevdacım ne olacak senin bu çekirdekle imtihanın? :) neyse omega 3 tür, sağlıktır, tuzsuz kavrulmamışlardan ye bari :)
gamzecim menülerin gayet güzel maşallah çok iyi gidiyorsun, okullar açıldı tabi mesailerinde başlamış, hayırlı olsun yeni eğitim öğretim döneminiz :) bu arada az sonra başarı hikayeni de okuyacağım ama nereden bulacağım? meraktayııım :)
AYYY BAYILACAYİİİM ŞİMDİ AZ YAVAŞ YAZIŞIN YAHUUU...
sevdacım gamzecim çook teşekkürler tekrardan hoşbuldum vallahi dün sizler olmadan kendimi çok yalnız hissettim, şükür bugün aranızdayım artık. ve evde dinleneceğim haşatım çıkmışşş :)