Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zeynepcim gördüm canım çok saol ama ben senin menüyü uygularsam kilo alırım vallahi, günde 4 porsiyon meyve ömrümde yemedim :) bayan baloncuk teşekkür ederim canım bi araştırayım bakalım benim ab(-) ne yemeli acep :)

vallahi canım banada fazla ben zaten ara öğünü zorla yapıyorum bide bu cok fenaaa..

Ben noktası virgülüne kadar yapmadım sadece ana öğünlerime dikkat ettim ara öğünleri listedekilerden ama kafama göre yedim. Mesela bir ara öğünde hem meyve hem süt varsa birini yedim içtim eğer mide durumum aç ise ikisinide yaptım
Kendime göre uyarladım yanii :1::1:

sagol canim :16: plank i birakicam ama cok zorlamaya basladi vucudumu

menün harika görünüyor canim :16: ben de cok severim sogan izgarayi :34::34:
bu arada baska kimler ögrenci ya ben gözümden kacirdim heralde, vazgecmekyok ögrenci hatirladigim kadariyla.

canim herkesin vucudu farkli ya, önce vucuduna iyi gelen sistemi bulmak lazimm

ya sinir oluyorum su spor salonlarina, ne demek kimse gelmedi plates yok. cok sacma...

sagol tatlim :16:

afiyet olsun, güzel görünüyor menünn

caniim yediklerin cok az degil mi? vucut daha sonraki evrelerde yavaslatmasin kilo verimini

boyuna göre kilon gayet normal görünüyor, gerci bende 20 yasinda 167 boyunda 59 kiloyum. bölgesel incelme icin plates deneyebilirsin

benim yediklerim mi az? yok canim, normalde 6 ogun doya doya yiyorum. aksamlari yuruyuse ciktigim ya da spor yaptigim icin hafif yemeye calisiyorum. onun disinda menumun kalorisi burdaki menulerin hatta senin menulerinin de kalorisinden cok cok fazladir.

benim yediklerim mi az? yok canim, normalde 6 ogun doya doya yiyorum. aksamlari yuruyuse ciktigim ya da spor yaptigim icin hafif yemeye calisiyorum. onun disinda menumun kalorisi burdaki menulerin hatta senin menulerinin de kalorisinden cok cok fazladir.

canim ben ideal kiloma cok yakin olduugm icin menüm az, vucut bi süre sonra alinan besin miktarina alisiyor ve daha az yemek yemek gerekiyor o nedenle dedim, bir de kalori hesabi degil de icerik hesabi daha mantikli geliyor bana. gerci onu da yapmiyorum artik. canim ne cekerse onu yiyorum

vallahi canım banada fazla ben zaten ara öğünü zorla yapıyorum bide bu cok fenaaa..

Ben noktası virgülüne kadar yapmadım sadece ana öğünlerime dikkat ettim ara öğünleri listedekilerden ama kafama göre yedim. Mesela bir ara öğünde hem meyve hem süt varsa birini yedim içtim eğer mide durumum aç ise ikisinide yaptım
Kendime göre uyarladım yanii :1::1:

yıllar önce diyetisyene gitmiştim. banada ara öğünlerde süt ve meyveyi bir arada veriyordu.
meyvenin özünde şeker vardır. ara öğününü sadece meyve ile yaparsan kan şekerin hızla yükselir. meyvenin yanında süt içersen kan şekerini dengede tutarsın demişti.

günaydınlarrrrrrr

off ya. en son mesaj yazdığım yerden itibaren 31 sayfa olmuş. valla kaptan bana çok kızacak yine. gelmiyorsun diye.
tam dün akşiama doğru ebru görünmedi diyecektim sen gelmiştim aferim sana

merhabalarr. bende bu gruba katılmak istiyorum acaba bu mümkün mü :17::17:
canım şu an takım listesine değil ama aramıza katılabilirsin sohbetlerimize katılabilirsin bu şekilde 2 arkadaşımız var seni de takım içi listemize alırız

ne güzel ne aktif bir grup böyle:23::23:valla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyorm:27::27::27:bi meraba diyim dedim :17::17:

her zaman bekleriz canım ne zaman gelmek istersen hep burdayız

bu arada
kızlar gece küçük oğlanın uykusu kaçmış 4-6 arası onu uyutacam diye uğraş 6,30 da büyük oğlan karın ağrısı ile kalktı sonra kustuı vs onu hastaneye götürdüm kan verdik okuluna bıraktım siz bu aradaa bayaa bi sohbet etmişsiniz
az sonra menümü de paylaşacağım luci hoşgeldin bu aradaaa

yıllar önce diyetisyene gitmiştim. banada ara öğünlerde süt ve meyveyi bir arada veriyordu.
meyvenin özünde şeker vardır. ara öğününü sadece meyve ile yaparsan kan şekerin hızla yükselir. meyvenin yanında süt içersen kan şekerini dengede tutarsın demişti.

aa bilmiyordumm canım teşekkür ederim az az da olsa deneyeceğim

günaydınlarrrrrrr
bu arada
kızlar gece küçük oğlanın uykusu kaçmış 4-6 arası onu uyutacam diye uğraş 6,30 da büyük oğlan karın ağrısı ile kalktı sonra kustuı vs onu hastaneye götürdüm kan verdik okuluna bıraktım siz bu aradaa bayaa bi sohbet etmişsiniz
az sonra menümü de paylaşacağım luci hoşgeldin bu aradaaa

günaydın kaptancım, hoşbulduum, özledim sizleri... çok geçmiş olsun bu arada, ah çocuklar... inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz, Allah acil şifalar versin

günaydın kaptancım, hoşbulduum, özledim sizleri... çok geçmiş olsun bu arada, ah çocuklar... inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz, Allah acil şifalar versin

saolasın luci cim bakalım sonuçları 3,30 da çıkacak dr a gösterecem
menüme gelince
sabah
1 yumurta az tereyağında yapılmış
accık peynir
2 diş ceviz
2 zeytin
ara
1 pet bardakda kuru üzüm
1 küçük yoğurt
akşam
1 tabak karşık zeytinyağlı yemek (enginar kereviz havuç kabak karışımı)
1 adet derisiz tavuk baget
1 adet meyve
1 küçük kase yoğurt

su
3 lt
spor
45 dk tempolu yürüyüş

karaty cı arkadaşlar pek olmamış heralde benim dünki menüm dimi?

Günaydın 5. takım sakinleri :3:
Gerçi öğlen olacak da ben ancak okuyabildim yazdıklarınızı maşallah:nazar: epey sohbet etmişsiniz:40:
Ben de sohbetleri okudum alıntıladım ama önce birkaç şey yazıp öyle yorumlara geçmek istedim
Toplight
- Sayın kaptanım ben luci ile birlikte girmiştim gruba hatta bir hafta öncesinin paylaşımlarını okuyup da hakkınızda az çok bilgi sahibi olarak gelmiştim ayrıca hem tarih kontrolü yaptım hem de genel paylaşım topiğine baktım 344. etap listesinde yer almışım - bunu daha yeni fark ettim excele aktarırken:34:
- Oğluşuna da geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur hemen iyileşir:16:

Lucim hoşgeldin:3::3::3:

Dağyolu - listeyi paylaştığın için teşekkürler :16: sen bence yeni listene harfiyen uy çünkü diyetisyenin senin kilona, boyuna, yaşam tarzına ve metabolizmana göre bir liste yapmış ben de diyetisyene gittiğimde kilo vermem durmuştu böyle bir liste verdi 2 gün şunu ye 3 gün bunu ye şeklinde... gece ara öğünlerini de ihmal etme bak o zaman daha kolay kg vereceksin:34:

Gelelim menüme :
Sabah - 08:15
- 1/3 simit
- 3 tatlı kaşığı lor peyniri
- Çay

Ara - 11:00
- 1 tane Eti form kepekli bisküvi
- 1 fincan yeşil çay

Öğle - 12:30
- 1 yumurtadan salçalı omlet (az yağlı)
- 1 domates
- 2 dilim çavdar ekmeği

Ara - 16:30
- 2 tane Eti form
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (şekersiz)

Akşam - 19:00
- 6 yk kıymalı kapuska
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 yk yoğurt
- 1 bardak su

Su - 1-1,5lt (az oldu dün:50:)
Spor - Yok

Kapuskayı aslında etsiz pişirecektim 1 yk zeytinyağı koymuştum ama tadını bişeye benzetemedim içine 100g kıyma koydum güzel oldu ama sanki yağlı gibi geldi bana halbuki kıyma çok yağlı değildi:44: sanırım az yağlıya alıştığımdan öyle birşey hissettim bir de ben et varsa pek yağ eklemem
kıymayı da poşetlere 100g olacak şekilde tartarak buzluğa atmıştım bu şekilde porsiyon kontrolü daha kolay oluyor:23:

yaaaa tüm alıntıları kopyala yapmıştım başka bi iş yaparkn gitti:50::50::50: kızlar öğle arasında yine alıntılar yazarım biraz pc başından kalıp dolaşayım ayaklarım tutuldu resmen:37:

kızlar ben şimdi çıkıyorum az sonra kaanın tahlil sonuçlarını alacağım onu da okuldan alacağım fırsatım olursa gene girerim kendinize iyi bakın yarında yola çıkacağım ctesiye kadar yokum istanbuldayım bu hafta liste sizlere emanet haberiniz olsun

saolasın luci cim bakalım sonuçları 3,30 da çıkacak dr a gösterecem
menüme gelince
sabah
1 yumurta az tereyağında yapılmış
accık peynir
2 diş ceviz
2 zeytin
ara
1 pet bardakda kuru üzüm
1 küçük yoğurt
akşam
1 tabak karşık zeytinyağlı yemek (enginar kereviz havuç kabak karışımı)
1 adet derisiz tavuk baget
1 adet meyve
1 küçük kase yoğurt

su
3 lt
spor
45 dk tempolu yürüyüş

karaty cı arkadaşlar pek olmamış heralde benim dünki menüm dimi?

kaptancım bildiğim kadarıyla kuru meyve varsa taze meyve yeme, taze meyveyi yiyeceksen mutlaka sabah kahvaltına ana öğüne ekleyeceksin, acıktığında akşamları ayran serbest-ben yoğurt da yiyebiliyorum bazen 2 kaşık kadar çok enerjim düşerse...bir de karatayda en önemli nokta ara olmayacak yiyecekler arası4-5 saat boş bırakılacak ki leptin hormonu-yağ yakmak için salgılanabilsin...onun dışında gayet karataya uygun şık bir menü...sabah da 2 yumurta yiyebiliyorsan sabah kahvaltısında önemli, omlet olabilir genelde ben peynirli ve maydanozlu yapıyorum inanılmaz tok tutuyor... afiyet olsunnnn :)

Günaydın 5. takım sakinleri :3:

Lucim hoşgeldin:3::3::3:

Kapuskayı aslında etsiz pişirecektim 1 yk zeytinyağı koymuştum ama tadını bişeye benzetemedim içine 100g kıyma koydum güzel oldu ama sanki yağlı gibi geldi bana halbuki kıyma çok yağlı değildi:44: sanırım az yağlıya alıştığımdan öyle birşey hissettim bir de ben et varsa pek yağ eklemem
kıymayı da poşetlere 100g olacak şekilde tartarak buzluğa atmıştım bu şekilde porsiyon kontrolü daha kolay oluyor:23:

canıııım hoşbuldum özlemişim mor yazılarını :)
ben bazen sebzeli yapacağım yemeklere dipfrizde daha önceden hazırladığım tavuk suyu bulyonlarımdan koyuyorum lezzet veriyor ve hafif oluyor aklında olsun...tavuk alıp düdüklüde haşlarken içine 1 patates,1 soğan,1 havuç koyuyorum ve karabiber, tuz atıyorum biraz ve hazır tatlı kapları oluyor ya onlara doldurup donduruyorum sonra her birini bir yemekte kullanıp yemekleri sağlıklı lezzetlendiriyorum :)

bir de kapuskaya bence mutlaka 1 avuç pilavlık bulgur at pişirirken prinç yerine kullanmış olursun, bulgur vitamini alırsın ve daaha tok tutar, çok yakışıyor beğendim ben ilk defa yazmama rağmen

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bu yorgunluğa rağmen girdim mutfağa köfte hazırladım, yumurtalı ıspanak yaptım, kalan lahanadan -ne bereketliymiş- kıymalı kapuska yaptım-diyette çook iyi gidiyor, bir de eşim makarna diye dolanıp duruyor ona makarna yaptım 1 tencere, öldüm öldüm ama yaparken içiim gittti, 1 aydan fazladır makarna yemiyorum ve çooook severim ben, kahvaltı da bile makarna yeme potansiyeline sahip bir insanımdırrr :(((( :) offf yoruldum ama 1 hafta azar azar yerim artık

bu gün tartıya çıkmadım .inşallah yarın bakalım ne gösterecek.genellikle hafta sonları ve fazla yediğimi düşündüğüm zamanlar hemen tartıya çıkmak istemiyorum.fazlalık görünce motivasyonum ister istemez düşüyor.

sende içinde yaşıyorsun sanırım benim gibi sıkıntını,kimseye hissettirmeden.

aynen çok haklısın o konuda tatlım.sen yalnız yaşadığın için öyle gerçi ama bazen insan evin içinde başkaları olsada kendini yalnız hissedebiliyor.ama artık yalnız hissetmek yok çünkü burası var...:52::52::52::52::52:

.
kesinlikleeeee:16::16::16: ben yalnız da yaşasam sıkılmıyorum şükür - dün bir arkadaş var dışarıdaymış hadi sen de gel çay ısmarlayım dedi düşündüm bir an pijamaları çekmişim şimdi hazırlan falan zaman alır bi de ben evimde zaman geçirmekten şikayetçi değilimdir - ona bu saatte çıkmayım dedim tabii erkekler bizim gibi değil istediği zaman çıkıyor o yüzden garipsedi:1: hatta sıkılmıyor musun diye sordu:52:

merhabalarr. bende bu gruba katılmak istiyorum acaba bu mümkün mü :17::17:
hoşgeldin :3: gruplar içinde kalabalık bir takımız ama paylaşımda bulunabilirsin kendi grup içi listemize ekleriz seni:34:

canımsınnn...hep beraber inşallah gidecek bu kilolar hepimiz birbirimize destek olucaz.
--------
100 gr la çok iyi atlatmışsın demekki hareketin çoktu yaktın...gerçi o kadar da abartılı deildi bence...

.

.
canım aslında az yedim hareket çok muydu diye düşündüm yazını görünce - evet evi talan edip dip köşe temizlik:21: yaptım:1:

kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.

aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim

1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim :16::16:
sabah doyurucu bir kahvaltı olmuş da akşama kadar nasıl durdun öyle üstelik hem spor yapıyorsun hem de akşam kabak+yoğurt yemişsin ekmeksiz - dukan mı yapıyordun???:44: yediklerin sağlıklı tabii ama arttırabilirsin gibime geldi - sporun zaten on numara:8:

sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt

öğle:1 portakal,1 elma,çeyrek ayva doğrayıp üzerine 3 y.k yoğurt biraz da tarçın koyup yedim

ara:1 avuç çekirdek

akşam:1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine yine 3 kaşık yoğurt biraz pul biber,salata
bir çatalda makarna oğlum yerken canım istedi..:27::27::27:

spor:60 dk eliptik yapıldı,100 mekik yapıcam
su: kendime 2 litrelik sürahi ayarladım yarısından fazlasını içmişim onu bitirmeye çalışıcam

.
Menün güzel canım hatta çekirdek bile - çok abartı değilmiş sonuçta 1 avuç - hem çekirdek ihtiyacımız olan çinkoyu almamızda önemli bir besinmiş, afiyet olsun:56:

ne güzel ne aktif bir grup böyle:23::23:valla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyorm:27::27::27:bi meraba diyim dedim :17::17:

Hoşgeldin :3:
Nerede motivasyon orada biz:kkk: her zaman bekleriz gel sohbetimize katıl:34:

Bugunkük mutfak kapanmıştır gerçi hiç bişiy yememişim heycandan unuttum:) sabah bir muz akaşam bir dilim ekmek ve peynir yarım saat yürüyüş
aç mı gezdin yine :1:

Menüm :56::56:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K

Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt

Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..

Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step :27::27:

Su: tamamdır :21:

.
Vayyyyyyy:46::46::46: bu menüyü çok beğendim :16:spor da harika:8:

teşekkür ederim umarım herkes en kısa zamnda hedefine ulaşır bizim takım kapaılacak gibi benden bşka bi arkadaş daha devam ediyor başka da kimse gelmiyor artık:14::14::14:aktif sohbet mükemmel oluyor aslında neyse takım dağılırsa favori takımım burası :)
Her zaman bekleriz:34: Sizin takım da inşallah kapanmaz yeni gelenler olursa size yönlendrmek lazım grup arayışında olanlar için

Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle

Ara yapamadım

Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık

Ara 1 meyve

Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata

Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt

2 lt su

Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat
hımmm 1. arayı atlamışsın et hiç yok bu yeni listenin menüsü mü?

Kızlaaarrrr ben bir ara bireyselde 1. olmuştum :27::27::27: başarı hikayemi okumak istermisiniz :27::27::27:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=744

.
Okudum canım çok güzel fullllllll motivasyon dolu bir yazı olmuş yüreğine sağlık:16:

kesinlikleeeee:16::16::16: ben yalnız da yaşasam sıkılmıyorum şükür - dün bir arkadaş var dışarıdaymış hadi sen de gel çay ısmarlayım dedi düşündüm bir an pijamaları çekmişim şimdi hazırlan falan zaman alır bi de ben evimde zaman geçirmekten şikayetçi değilimdir - ona bu saatte çıkmayım dedim tabii erkekler bizim gibi değil istediği zaman çıkıyor o yüzden garipsedi:1: hatta sıkılmıyor musun diye sordu:52:

hoşgeldin :3: gruplar içinde kalabalık bir takımız ama paylaşımda bulunabilirsin kendi grup içi listemize ekleriz seni:34:

canım aslında az yedim hareket çok muydu diye düşündüm yazını görünce - evet evi talan edip dip köşe temizlik:21: yaptım:1:

sabah doyurucu bir kahvaltı olmuş da akşama kadar nasıl durdun öyle üstelik hem spor yapıyorsun hem de akşam kabak+yoğurt yemişsin ekmeksiz - dukan mı yapıyordun???:44: yediklerin sağlıklı tabii ama arttırabilirsin gibime geldi - sporun zaten on numara:8:

Menün güzel canım hatta çekirdek bile - çok abartı değilmiş sonuçta 1 avuç - hem çekirdek ihtiyacımız olan çinkoyu almamızda önemli bir besinmiş, afiyet olsun:56:

Hoşgeldin :3:
Nerede motivasyon orada biz:kkk: her zaman bekleriz gel sohbetimize katıl:34:

aç mı gezdin yine :1:

Vayyyyyyy:46::46::46: bu menüyü çok beğendim :16:spor da harika:8:

Her zaman bekleriz:34: Sizin takım da inşallah kapanmaz yeni gelenler olursa size yönlendrmek lazım grup arayışında olanlar için

hımmm 1. arayı atlamışsın et hiç yok bu yeni listenin menüsü mü?

Okudum canım çok güzel fullllllll motivasyon dolu bir yazı olmuş yüreğine sağlık:16:

İşim oldumu unutuyorum yemek yemeyi canım burger king çekiyorrrrrr:(

günaydınnnnnnnnnnnn.....

oyyy kız hiç mi acıkmadın gün içinde..:1::1::1:
Ya işim varsa ben hiç acıkmam sıkılıyorsam yemek isterim böyle bişiy:)

aynen tatlım yumurta ve peynir olunca doyurucu oluyor ...

menün herzamanki gibi gayet sağlıklı..beğendim :nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel bir menü...

ben geçen hafta yaptırdım hormon testlerinden bazılarını .troid bezleri normaldi benim.ama her banyodan sonra elime geliyor işte.sanki bu aralar biraz azaldı.geçenlerde birtane kanalda hiç duydunmu bilmiyorum şems arslan diye bir bayan var kimyagermiş galiba.güzel bazı öneriler sundu yaptım iyi geldi gibi sanki

Sabah daha çok yiyebilirsin kaptan, ekmek olunca tabi uymuyor karataya, canan hocaya arada yiyebilir miyiz diye soruyorlar. Diyetteyken hayır diyor diyet sonrasın günde 1-2 dilim tam tahıllı ekmek olabilir diyor.
Mercimek yemek şeklinde mi unsuz mu eğer öyle ise tabi ki uygun.
Kuru meyveler biraz tatlı oluyor o yüzden çok sık tavsiye edilmese de diyete aykırı değil.

Bence bir diyetisyene gidebilirsin, çünkü geçekten çok az, bu şekilde kilo verirsin vermesine de ne kadar koruyabilirsin bu çok öenmli.

Ben bu sene sınava hazırlanıyorum tekrar Lily 2 üniversite için. O bir bitsin o kadar çok şey istiyorum ki, kurs olmasa bile kitap ile kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun.
Mesleğinden memnun musun ?
Biz eşimle 2. üniversiteleri okumak istiyoruz. Hoş onun 3 ama teki aöf.
Eşim de hukuk okumak istiyor ne dersin önerir misin ?

Havuç çok şekerli olabilir akşam Lily ama olmaz değil tabi.

Teşekkür ederim Sevda. Bakalım biraz proteini azaltayım ne olacak ..

Saç dökülmesine neden tiroid olabilir bakalım benim son umudum çünkü o kadar çok şey kullandım ki olmayınca olmuyor.

Afiyet olsun maşallah çok güzel olmuş.

Kaptan cevap yazar ama en kötü listede olmadan paylaşım yaparsın bak ben de öyle yapıyorum.

Hukuk okuması zevkli bölüm gerçi zordurda ben öneririm.bu arada bende çok az yiyerek zayıflıyorum ama almıyorum geri

Back
X