aynen öyle sanki üç gün yemek yemeyecek gibi abanıyorum öğünlerde bunun da önüne geçebilirsem süper olucak :)
ben de iki öğün yiyorum aralarında 11-12 saat oluyo ama o kahvaltının üstüne zaten 7-8 saat geçmeden acıkmıyorum. öğünleri de yiyebileceğim min düzeyde yemeye çalışıyorum ama doyana kadar yiyorum. cumadan bu yana 2.4 kilo verdim mutluyum kendimi daha dinç hissediyorum omega6 ve şeker vücudu gerçekten çok yoruyormuş. önceden bi kalıp çikolata yiyordum beynim uyuşuyordu resmen. kızım uyusa da dinlensem diye beklerdim şimdi uyansa da oynasak diyorum. acelemiz yok sonuçta bi ayda alınmadı bu kadar kilo yılların birikimi yavaş yavaş veririm inşallah. bi karataycı daha gördüğüme çok memnun oldum teşekkür ederim paylaşımın için
estağfirullah saygı duyarım tabi olabilir ama ben diyet yapıyor olarak görmüyorum kendimi. diyette her lokmanın sayısı var bir dilim ekmek iki zeytin bir kibrit kutusu peynir vs. ben öğünlerden doyarak kalkıyorum ; karatay da diyet olarak geçmiyor sağlıklı yaşam tarzı olarak geçiyor zaten . bu yüzden onu seçtim. fazladan yaptığım spor var bi. günde 1 en fazla 2 saat. 5 gündür sütümde de bi azalma yok bilakis suyu çok içince artma oldu. bebişim de 3 kilonun altında doğmuştu şimdi 6 oldu yaşıtlarına fark atıyor maşaallah
afiyet olsun yediklerin de yemediklerin de gram gram gitsin kilolarından inşallah :)