Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight' cım paylaşım alanında da söylemişsin, sadece senin yeni üyende bölünme var. Listeni yeniden düzenler paylaşım alanına eklersen eğer genel sıralamayı yeniden yapacağım. Şimdiden ellerine sağlık.

Yanlış hatırlamıyorsam yeni üye kilo almış, eğer öyle bir durum var ise bence bu hafta listeye alma derim. Tabii ki karar yine sana ait. :KK68:

toplight' cım paylaşım alanında da söylemişsin, sadece senin yeni üyende bölünme var. Listeni yeniden düzenler paylaşım alanına eklersen eğer genel sıralamayı yeniden yapacağım. Şimdiden ellerine sağlık.

Yanlış hatırlamıyorsam yeni üye kilo almış, eğer öyle bir durum var ise bence bu hafta listeye alma derim. Tabii ki karar yine sana ait. :KK68:
lady cim yeni üye ortalamamızı düşürse de takıma girecek canım ha5. olmuşuz ha 6. bizim için farketmez

lady cim yeni üye ortalamamızı düşürse de takıma girecek canım ha5. olmuşuz ha 6. bizim için farketmez

Sonuç için söylemedim zaten canım. Benim kendi fikrimdi sadece. Kilo alan bir üyeyi listeye almakta tereddüt ederim ki takımımda öyle yapıyorum. Bu hafta benim de bir üyem vardı. Kilo almamış ama verdiği kilo çok azdı. Gerçi çok kilo da verse yine deneme haftasını uzatacaktım ama bu mazeret oldu. Kalıp kalamayacağını üçüncü hafta olmasına rağmen çok kestiremedim. O nedenle bekletme kararı aldım. Daha ilk haftalardan kilo vermek yerine alan üyeye de o nedenle çok sıcak bakmıyorum. O nedenle söylemiştim. Yanlış anlama sakın. :KK68:

yoooo ınternetı hallettık
gecmısı bılemıyorum ya..sınır durum.. gırıyorum hıc bısey anlamıyorum okuyorum okuyorum..
sımdı yetıecegım sıze:KK55:
okuyorum ama:KK53:

bazen oyle oluyor. konuyu anlasanda gecmis oluyor muhabbete katilmanin bi anlami olmuyor cunku konu veride kalmis oluveriyor anliyorum

evet.. teeee ben ınternet ıle ugrastıgım gunler...
uzak degıl hee 2015e sayılı gunler kala...Istanbulllll
tovbeeeee..neyse.
alıntıladım alıntıladım yazdım yazdım...
arkadaaa gıdemedı..
sımdı de okuyorum..ılle yazacagım ama yazan bıle unutmustur:KK48:

ya ama hala meraktayım Bstor madde madde sıkıntılarından soz etmıstı..ben ona da yazdım ama bılmem kı gıttı mı
ne oldu ne yaptınız..
Bstor... nasılsın?
ya adı Gozde...ama 2Gozdemız var dı mı

Berıl... mutlulugun sarhoslugu ıle bızı unutmasaaa barı.
gelınce hatırlayacak da... orada unuttu;) amannnnn unut Berıl...bıseylerı unutmak gerek.

evdeyım ya..
sabah mısss gıbı hava..
-kıs ınsanıyım ben yaaaa ılıklerıme kadar yagmur ılıklerıme kadar kar ıstıyorum-
denız kaybolmus...ızleye ızleye elıptıgın tepesınde 72dk harcadım. ama cok ıyı geldı..
cocuklar da uyanmadı sagolsunlar:cool:

evdeyım ya..
sabah mısss gıbı hava..
-kıs ınsanıyım ben yaaaa ılıklerıme kadar yagmur ılıklerıme kadar kar ıstıyorum-
denız kaybolmus...ızleye ızleye elıptıgın tepesınde 72dk harcadım. ama cok ıyı geldı..
cocuklar da uyanmadı sagolsunlar:cool:

masallahhhh

eminecim eliptik tam olarak hangi bolgeyi calistiriyor. sadece bacagami yonelik.?

ya evet..
yanı o tuttugumuz seyler ve ust bolge bır o yan bır bu yan yapıyor ama azıl alt bolge.
ama su var kı... buyuk kaslar calıstıgında -cardıo- yag yakımı hızlı olur.

jullıan:)) kolay gele.. kactasın?
kıtabını da okumustum ben teeeeeee ne zamanlar... motıve edıcı.
hatırladıgım bır kısmı var...ınatla spora gıdıp cok basarılı oldugunu..barfıksı ek elle defalarca cekebıldıgını yazmıs.
oysa ılk gıttıgınde barfıkse ugramamıs bıle...

ya evet..
yanı o tuttugumuz seyler ve ust bolge bır o yan bır bu yan yapıyor ama azıl alt bolge.
ama su var kı... buyuk kaslar calıstıgında -cardıo- yag yakımı hızlı olur.

kalca ve basen icin ii mi pekio

ben buyutuyor diye duydum ama ??

jullıan:)) kolay gele.. kactasın?
kıtabını da okumustum ben teeeeeee ne zamanlar... motıve edıcı.
hatırladıgım bır kısmı var...ınatla spora gıdıp cok basarılı oldugunu..barfıksı ek elle defalarca cekebıldıgını yazmıs.
oysa ılk gıttıgınde barfıkse ugramamıs bıle...

daha 1. gunn yavruu ama calistirdi bayaa.
yalniz bi sorunum varki kosamiyorum normal yasantimdada bu boyle uzun ziplamalar kosmak bana gore degil hemen kalbim hizlaniyor nefesim kesiliyor.
o ndenle bu kosu gibi olan yerlede kendime gore yapabildigim en tempolusunu yapiyorum

ıste o nefes kesıntısı lazım zaten:)
fena bı durum olsa anlarsın..
ıste ılk oyle sonra bırhafta koma halı.. derken yapılanacak vucut..ınsaellah

ya yurume ıcın de gecerlı kı o...
yanı kalınlastırıyor sısırıyor falan.
bıze yapmaz onu.
ben yıllarca...hergun 60-100dk banttaydım...hıc sıstıgımı bılmem.
sısıren masa. masaları atmak lazım:KK70::KK70:

bıze yapmaz onu.

yaa hani cok yorulunca nefessiz kaliyorsun ya oyle biai degil bu.
kardiyolijiye ve gogus hastaliklarina gittim.
yokus ve merdivende cok cikamam tikanirim hemen. yorulmuyorum ama kalbim disarida atiyor nefes alamiyorum.
astim baslangici cikmisti doktor dediki ritme bagli astim olabilir. kondsyonun zayif spor yap. spor yaptım vs vs ama ciks olmadi.bazi kisilerde oluyormus bu

bıze yapmaz onu.

kesinlkle su masalari yok etmek lazimmm :KK48:

Günaydın kızlar saat 1 gerçi ama :KK53:
Uyumayı çok seviyorum yaa keşke uyuyarak para kazansaydım :-):rolleyes:

Günaydın kızlar saat 1 gerçi ama :KK53:
Uyumayı çok seviyorum yaa keşke uyuyarak para kazansaydım :-):rolleyes:

ahahah gunaydinnn

zaman gectikce uykuya duskunluk gidiyor bence. en azindan bende oyle oldu. ne kadar erken kalkarsan gune o kadar erken baslar yasayabilecegin o kadar uzun zaman olur bi gune daha cok sey sigdirirsin
bu benim bakis acim tabiki :KK54:

Bugün yediklerimi yazıp huzurlarınızdan ayrılıyorum;

Tüm gün boyunca 2 dilim pizza + 1 sütlü kahve + 2 çay + küçük çikolata yedim.

Reglim ve canım bir şey istemiyor hiç :KK43:

Pizzayı 6 dan önce yedim.

Çok sağlıksız besleniyorsun kilo vereyim diye iyice dengeni bozacaksın :KK12:

Back
X