Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok tatlım biz öyle laflara takılmıyoruz :KK54:
Hatta bir ara ayrılık oldu aramızda , gelip özür dilerken benim kadar tatlı bir öküz nerden bulcaksın falan demişti sıpaamm :KK48::KK48::KK48:
Bi de canım haklısınız zaten çok öyle ağır bir üzülme yaşamadım ama daha genel, biz neye heves etsek bir engel çıkıyor , o canımızı çok sıktı. Dün aradı beni yılbaşında bile yanında olamacaksam ne işe yarıyorum ki dedi, dedim senin kafanı kırarım :rolleyes::rolleyes: Eğer dedim 2 yıldır benim için neler ifade ettiğini sana hissettirememişim demek ki falan dedim :KK22:

Bu arada ben 2 litre su içtim şu saate kadar :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Tatlıcım,sıkma canını.Ama herkes kendini içkiye verir ya cansıkıntısından;sen de şuana kadar 2 litre su içtim deyince ...çok güldüm:rolleyes:

Bir dee sizden bir yardım talebediyorum efendim: epilatör alacağım.Şu lazerli olanları %83 azaltıyor 3 ayda diye reklam yapmışlar ama fikri olan varmı

Callan seni tebrik ederim artik vermen gerekiyor baya zaman gecti haftasonu taviz verdim iyi degil kilom eski kiloma dusiyim yazarim sen bu hafta daha azimlisin basarilar

kızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle
Kaptanım büyük yazınca Üzerini tarayıp shift f3e basarsan düzelir. Önemli değil de söyleyeyim dedin yine de.
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordum
kızlar dünkü menüm
sabah.kalkınca kayısı
kahvaltı.kırmızı meyveli nesfit.
eşimle öğlene doğru 2. kahvaltı.2 yumurta omlet,bol yesillik dom. havuc filan,3/4 haşlamış patates,3 zeytin,çörek otlu bal 821 kcal
öğlenden sonra.1 kase tam yağlı yoğurt(yoğurdumu kendim yapıyorum,çok basit zaten)149 kcal
akşam.lavaş içinde tavuk ızgara,1-2 yudum da eşimin gazozundan içtim:KK53:506 kcal
3 lt su
spor yok,bol bol iş var
dün tuvalete de cıkabildiğim için bugun sabah 61.0ı gördüm,inşallah 60ları görürüm
inşallah dagyolunu gecerim,artık gecmem şart oldu,en azından skoru bu hafta 4-2 yapmalıyım
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım
Yok tatlım biz öyle laflara takılmıyoruz :KK54:
Hatta bir ara ayrılık oldu aramızda , gelip özür dilerken benim kadar tatlı bir öküz nerden bulcaksın falan demişti sıpaamm :KK48::KK48::KK48:
Bi de canım haklısınız zaten çok öyle ağır bir üzülme yaşamadım ama daha genel, biz neye heves etsek bir engel çıkıyor , o canımızı çok sıktı. Dün aradı beni yılbaşında bile yanında olamacaksam ne işe yarıyorum ki dedi, dedim senin kafanı kırarım :rolleyes::rolleyes: Eğer dedim 2 yıldır benim için neler ifade ettiğini sana hissettirememişim demek ki falan dedim :KK22:

Bu arada ben 2 litre su içtim şu saate kadar :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ooo afiyet olsun da wc de yaşamazsın bugün umarım çok güzel 2 lt su
bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler

Bir dee sizden bir yardım talebediyorum efendim: epilatör alacağım.Şu lazerli olanları %83 azaltıyor 3 ayda diye reklam yapmışlar ama fikri olan varmı
benim hiç fikrim yok yaaa

bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler

Yok kaptancım vücut alıştı galiba çok sorun olmuyor :KK74:
Bu arada bana bu su alışkanlığını kazandırdığınız için teşekkür ederim artık hiç açlık yaşamıyorum neredeyse, çok çabuk doyuyorum :KK24::KK24:

Ya senin sorunda resmen bi gelişmem olmamış gibi, umarım ilaç iyi gelir kaptancım ya

Onu etkileyen şey benim görünümüm olacaksa hayatımdan çıksın gitsin Callancım :)
Beni zaten şu anda da kıskanıp seviyor gayet, asla o şekilde düşünmedim düşünmem de :KK51:
bakış açın güzel
ben kendi açımdan düşündüğüm için öyle oldu
eşim sadece ruhumu değil aynı zamanda görüntümü de cokkk beğensin istiyorum
belki ondan sana da böyle konustum
ama özünde sen haklısın

yaa ne kadar düşünceli tatlı bir insansın maşallah,iyiki bizimlesin
bu arada bitter metabolizmayı hızlandırıyormuş,şu jillian grubunda 90 60 90 bir hatun var o da yiyiyormuş

20141229_135450.webp
20141229_135450.webp 20141229_140617.webp

bunlar da benim kuzucuklarımmm:)))

bakış açın güzel
ben kendi açımdan düşündüğüm için öyle oldu
eşim sadece ruhumu değil aynı zamanda görüntümü de cokkk beğensin istiyorum
belki ondan sana da böyle konustum
ama özünde sen haklısın

Yok bebeğim tabi ki öyle, ama beni görüntüm için seven bi adam olsa olmazdı, ben zayıflayınca daha çok sevecek beğenecekse o zaman beni değil etimi beğenmiş oluyor, bu da bana çok ters, ama bir insan hayatında ki insana değer veriyorsa kendine daha fazla dikkat etmelidir o konuda hemfikiriz, sadece kilo değil diş fırçalamaya kadar geçerli bu :KK24::KK24:

Yaa annemin gelirken getirdiklerini kim yiyecek arkadaşlar ???
buzluğa at,sonradan misafir gelince ya da eşin isteyince biraz biraz ısıtıp koyarsın önüne..ben öyle yapıyorum
iyi şeyler duydum,lazer epilasyon merkezlerinden daha cok kıl azaltıyormuş diyorlar ama fiyatı da 1500 tl civarı sanırım
Callan seni tebrik ederim artik vermen gerekiyor baya zaman gecti haftasonu taviz verdim iyi degil kilom eski kiloma dusiyim yazarim sen bu hafta daha azimlisin basarilar
ikimiz de vereceğiz sevgili rakibem

ayyy cok sirinler,baslarında da akalpler maşallah

kızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle

maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım

kaptanım bununla geçmiş olsunn:KK15::KK15::KK15:

Yok kaptancım vücut alıştı galiba çok sorun olmuyor :KK74:
Bu arada bana bu su alışkanlığını kazandırdığınız için teşekkür ederim artık hiç açlık yaşamıyorum neredeyse, çok çabuk doyuyorum :KK24::KK24:

Ya senin sorunda resmen bi gelişmem olmamış gibi, umarım ilaç iyi gelir kaptancım ya

evet canım sorunu bende biliyordum zaten ama bana müshil hapı ya da form çayı sakın kullanma dedi ilaçla düzelecekmiş güyaa
kaptanım bununla geçmiş olsunn:KK15::KK15::KK15:
saolasın tatlım
hayat kuzuların çok tatlı maşallah yaaa

Allah beterinden saklasin canim

Neyseki ilacla iyi olacaksin

Back
X