- Konu Sahibi Cherry Mom
- #130.261
Merhabalaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlıcım,sıkma canını.Ama herkes kendini içkiye verir ya cansıkıntısından;sen de şuana kadar 2 litre su içtim deyince ...çok güldümYok tatlım biz öyle laflara takılmıyoruz
Hatta bir ara ayrılık oldu aramızda , gelip özür dilerken benim kadar tatlı bir öküz nerden bulcaksın falan demişti sıpaamm
Bi de canım haklısınız zaten çok öyle ağır bir üzülme yaşamadım ama daha genel, biz neye heves etsek bir engel çıkıyor , o canımızı çok sıktı. Dün aradı beni yılbaşında bile yanında olamacaksam ne işe yarıyorum ki dedi, dedim senin kafanı kırarımEğer dedim 2 yıldır benim için neler ifade ettiğini sana hissettirememişim demek ki falan dedim
Bu arada ben 2 litre su içtim şu saate kadar![]()
Hoşbulduummmm.NasılsıınnnKız hoşgeldin caddııı![]()
Hoşbulduummmm.Nasılsıınnn
Yaa annemin gelirken getirdiklerini kim yiyecek arkadaşlar ???
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordumKaptanım büyük yazınca Üzerini tarayıp shift f3e basarsan düzelir. Önemli değil de söyleyeyim dedin yine de.
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalımkızlar dünkü menüm
sabah.kalkınca kayısı
kahvaltı.kırmızı meyveli nesfit.
eşimle öğlene doğru 2. kahvaltı.2 yumurta omlet,bol yesillik dom. havuc filan,3/4 haşlamış patates,3 zeytin,çörek otlu bal 821 kcal
öğlenden sonra.1 kase tam yağlı yoğurt(yoğurdumu kendim yapıyorum,çok basit zaten)149 kcal
akşam.lavaş içinde tavuk ızgara,1-2 yudum da eşimin gazozundan içtim506 kcal
3 lt su
spor yok,bol bol iş var
dün tuvalete de cıkabildiğim için bugun sabah 61.0ı gördüm,inşallah 60ları görürüm
inşallah dagyolunu gecerim,artık gecmem şart oldu,en azından skoru bu hafta 4-2 yapmalıyım
Yok tatlım biz öyle laflara takılmıyoruz
Hatta bir ara ayrılık oldu aramızda , gelip özür dilerken benim kadar tatlı bir öküz nerden bulcaksın falan demişti sıpaamm
Bi de canım haklısınız zaten çok öyle ağır bir üzülme yaşamadım ama daha genel, biz neye heves etsek bir engel çıkıyor , o canımızı çok sıktı. Dün aradı beni yılbaşında bile yanında olamacaksam ne işe yarıyorum ki dedi, dedim senin kafanı kırarımEğer dedim 2 yıldır benim için neler ifade ettiğini sana hissettirememişim demek ki falan dedim
Bu arada ben 2 litre su içtim şu saate kadar![]()
benim hiç fikrim yok yaaaBir dee sizden bir yardım talebediyorum efendim: epilatör alacağım.Şu lazerli olanları %83 azaltıyor 3 ayda diye reklam yapmışlar ama fikri olan varmı
ooo afiyet olsun da wc de yaşamazsın bugün umarım çok güzel 2 lt su
bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler
bakış açın güzelOnu etkileyen şey benim görünümüm olacaksa hayatımdan çıksın gitsin Callancım :)
Beni zaten şu anda da kıskanıp seviyor gayet, asla o şekilde düşünmedim düşünmem de![]()
bakış açın güzel
ben kendi açımdan düşündüğüm için öyle oldu
eşim sadece ruhumu değil aynı zamanda görüntümü de cokkk beğensin istiyorum
belki ondan sana da böyle konustum
ama özünde sen haklısın
buzluğa at,sonradan misafir gelince ya da eşin isteyince biraz biraz ısıtıp koyarsın önüne..ben öyle yapıyorumYaa annemin gelirken getirdiklerini kim yiyecek arkadaşlar ???
iyi şeyler duydum,lazer epilasyon merkezlerinden daha cok kıl azaltıyormuş diyorlar ama fiyatı da 1500 tl civarı sanırımBir dee sizden bir yardım talebediyorum efendim: epilatör alacağım.Şu lazerli olanları %83 azaltıyor 3 ayda diye reklam yapmışlar ama fikri olan varmı
ikimiz de vereceğiz sevgili rakibemCallan seni tebrik ederim artik vermen gerekiyor baya zaman gecti haftasonu taviz verdim iyi degil kilom eski kiloma dusiyim yazarim sen bu hafta daha azimlisin basarilar
ayyy cok sirinler,baslarında da akalpler maşallahEki Görüntüle 1354847
Eki Görüntüle 1354847 Eki Görüntüle 1354849
bunlar da benim kuzucuklarımmm:)))
kaptanım bununla geçmiş olsunnkızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordum
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım
bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler
benim hiç fikrim yok yaaa
Yok kaptancım vücut alıştı galiba çok sorun olmuyor
Bu arada bana bu su alışkanlığını kazandırdığınız için teşekkür ederim artık hiç açlık yaşamıyorum neredeyse, çok çabuk doyuyorum
Ya senin sorunda resmen bi gelişmem olmamış gibi, umarım ilaç iyi gelir kaptancım ya
saolasın tatlımkaptanım bununla geçmiş olsunn![]()
kızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordum
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım
benim hiç fikrim yok yaaa
uzun mesaj yazdım hiçbiri gitmedi
şu sayfadaki detoksları beğendim ama sadece ev yapımı olanları
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ay-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/page-32
bir bakın kızlarr