Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl olayım bebişim iş güç bol su :-):-):-)
Sen napıyorsun :KK60:
Ya annemle birlikte aynı zamanda arkadaşım süpriz yapıp başka bir ilden geldi.DErken ben çok güzel vakit geçirdim ama arada koşturdum falan.Şimdi iyiyim.Çok su içmem lazım benim de ya.İş yerinde bol bol içiyorum daa evde azalıyor.Dikkat edeyim biraz.Koccaman öptüm senii

kızlar menüler süper de hani sporrrrr
dagyolu bu menülerinle beni korkutuyorsun:KK57: düşük kalorili bir menüü:KK17:ama bu hafta gecmene izin veremem:KK43: en azından skorumuzu 4-2 yapmaya azmettim..bu hafta yenilirsem kendime ceza vereceğim,cezamı sen kes dagyolu
bu arada nekadar sosyalsin maşallah,ben de tam tersi asosyalimdir.yanlış anlaşılmasın ama çocukken kafama nasıl bir düşünce mantığı oluşmuşsa her şeyin zamanımı çaldığı gibi bir düşünce yapısı var mağlesef.çocukluğumdan beri program yaparım günü saatlere bölerim,benimki takıntı.kendime yapsam bir tek iyi..ilkokul 2 ya da 3 e giderken kardeslerim için de cizelge hazırlardım,yataklarını topladılar dişlerini fırçaladılar mı vs diye..garip gurup biriyim işte:KK53::KK53::KK53:
ama kendimi düzelteceğim,gecen 2 senedir pek görmediğim komşuya cıktım mesela,gerçi evde değildi:KK53:
hytsvncgzl öyle selfi çekiyorlar ama mesela ben cocuğumun fotosunun facee benden izinsiz konulmasını kabul etmezdim..senin pastacı börekçi velilere söyle de cocuklara kuruyemiş,kuru meyve yedirsinler aralarda,zeka olsun inşallah
bende programli biriyim cizelge hazirlayip haftalik aylik uygularim ben daha once senin gibiydim gunduz kursuma gider aksam odama cekinirdim yanliz kalip birseylerle ugrasmak herseye kafi gelirdi yani yanliz kalmak insana birseyler katmali
[QU="Bstor, post: 38593528, member: 640468"]Kızlaaar günaydın hepinizi öpüyorum kocamaan :KK74::KK74:

Size çok önemli bir kararımı açılıyorum.
Bundan sonra her sabah 1 saat yürüşe çıkılacak,
2 günde bir akşam jillian yapılacak,
perşembe ve pazar spora gidilecek ( para verdim gidecem tabi :-))
ve günde en az 2,5 litre su içilecek..

Var mı leen bana yan bakan :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 ay sonra benim sıpam ankaraya taşıncakmış o gelene kadar da onu çağırmicam :rolleyes:
Şok etcem onu :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:[/QUOTE] cok super basarilar

buda haftada 1 gun yapar hele o hunler persembeye gelirse vay haline gunlerini ii ayarla.
biraz dikkat et tatlim. hedefine guzelce giderken basa donme kuzumm

julliani hergun yapmaya calis canim
callanin soyledigine gore 1 gun bile ara verince zor oluyormus.
zaten 25 dk hergun yap gitsin
can haklisin dikkat etmem lazim hedefime az kalmisken

gunaydin serveycim nasılsınnn

Evet kaptancımmm aaa sende mi Ankaradasınn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evettt
gunaydınnnn karlarrr duserrrrr duser duserrrrr gulerımmmm:KK66:

aynen ben ızın vermıyorum zatı.
kendım koymuyorum zaten.
"2senedır gormedıgım komsuma cıktım...evde degıldı" :KK70::KK70::KK70: nasıl guldumm tovbeeee
e duzen program guzel seyler...
ben vakıt calınmasından zıyade...asosyallık mıdır bu bılmem ama hıc arkadas dahıl edemıyorum hayatıma.
herkesle muhabbet ederım gulerım..samımı konusurum -ayrı- ama arkadas dedıgım derdı ıle dertlendıgım arkadaslara bakıyorum hep lıseye kadar.. tuhaf!

waaaow supper..
Allah rahmet eylesın..sızden de razı olsun ınsaellah
kaptan..gecmıs ola bu arada.
saolasın tatlım
kızlar yaa dün gece benim küçük sıpa yüzünden hiç uyuyamadım nasıl uykum var sormayın gitsin

menum
sabah tost 5 zeytin salatalık [ turp maydanoz domates]
öğlen yeşil çaykarişimi ananas 4 ceviz 4 kayısı
akşam 1 kase çorba bir tabak yoğurtlu bulgur köftesi üzeri kıyma patlıcan salatası salata
1.5 ltsu 3 e inş tamamlarım

Ya toplightcım benimki de bi huzursuz uyumamalar filan, spor yalan oldu..hiç zamanım kalmadı kendime
Böyle olunca moralim çok bozuluyor ya
Pek bir şey de yemedi
Kızlar sizin sırrınız ne, nasıl tüm işleri yapıp bebeğinize de vakit ayırıyorsunuz???
Bu arada internet öldü, modem bozuldu galiba, yarın servisi cağıracağım inşallah sorun hallolur... Bundan pek giremeyebilirim
Öpüyorum kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Benim menüm
Sabah. 2 kayısı
2 tam buğday ekmeği arası light peynir
Ballı çörek otu
Yarım elma, 3/4 armut
Öğlen: nesfit kırmızı meyveli
Ara: sütlü kafeinsiz kahve
Akşam: haşlanmış sebzeler, 1 kaşık kadar kıymalı makarna, 1-2 kaşık tarhana corbası, 1 kase yoğurt
Birazdan. Humana
Toplam 1500kcal civarı
3 lt su içildi
Spor için bu yorgunluğuma rağmen unudum var

canım mezurayla ölç,görsel tahminler yanıltıcı olabiliyor

evet canım menülerin ve sporun gittikçe iyiye gidiyor
Ah mezurada şişmişin diyor :(
Bu arada sabah iki kızarmış ekmek yedim çayla
Öğlen çeyrek ekmek döner yedim
Bir kase de mercimek çorbası gömdük
2 kahve
Şimdi de yeşil çay içip günü kapatacağını kısmetse :)
Bu arada galiba bugün sporu es geçicem
Hiç dermanı yok ruhumun :(

Ya toplightcım benimki de bi huzursuz uyumamalar filan, spor yalan oldu..hiç zamanım kalmadı kendime
Böyle olunca moralim çok bozuluyor ya
Pek bir şey de yemedi
Kızlar sizin sırrınız ne, nasıl tüm işleri yapıp bebeğinize de vakit ayırıyorsunuz???
Bu arada internet öldü, modem bozuldu galiba, yarın servisi cağıracağım inşallah sorun hallolur... Bundan pek giremeyebilirim
Öpüyorum kendinize iyi bakın
geçmiş olsun tatlım yaa diş falan olabilir mi?
kızlar ben bu ani tatil kararından sonra yarın öğleden sonra yola çıkacağım ctesi veya pazar ankaraya döneceğim o yüzden yarın sabah muhtemelen tartılıp kiloma bakacağım cuma gün muhtemelen tartı bulamam bende bu hafta biraz olmayacağım ama lütfen sizler takımı boş bırakmayın

günaydınnnnnn, ne kadar erkenciyimmm:)))

menümü paylaşayım

kahvaltı 07.30
yarım dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
1 kaşık bal
1 salatalık
2-3 çatal peynirli omlet

öğle 11.35
1 porsiyon kapuska
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 kaşık kısır
1 mandalina

akşam 18.00
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
2 kaşık mantar sote
havuç salatası

ara 21.00
10 tane badem
1 maden suyu (eşimle film seyrettik, eşim kola fıstık yerken ben bunları yedimmm:))))

3.5 lt su
1 kuşburnu çayı

işte bu kadarrrrrr

günaydınn
günaydınnnnnn, ne kadar erkenciyimmm:)))

menümü paylaşayım

kahvaltı 07.30
yarım dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
1 kaşık bal
1 salatalık
2-3 çatal peynirli omlet

öğle 11.35
1 porsiyon kapuska
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 kaşık kısır
1 mandalina

akşam 18.00
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
2 kaşık mantar sote
havuç salatası

ara 21.00
10 tane badem
1 maden suyu (eşimle film seyrettik, eşim kola fıstık yerken ben bunları yedimmm:))))

3.5 lt su
1 kuşburnu çayı

işte bu kadarrrrrr
hayat cım aferin sana ne güzel eşin fıstık cola yerken sen çok güzel atlatmışsın

ne kadar da sakinleşti burası yaa nerdesiniz kızlarr?

Nazardan korkun arkadaslar.yılı super bıtırıyorum derken bu yıl benım yılım olcak derken...toplantıdaki o kdr ovguden sonra donduk fabrıkaya tartısan 3 tecrubeli elemanım işi
serveycim çalışıyormusun peki..inşallah evinde yatıp dinleniyorsundur
calışıyorum tabı hıc dınlenemedım

Back
X