Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, çok kötüyüm şu an.
Kahvaltıda, sigara böreği ve patates kızartması yapmıştım.
Benim sıpa hepsini bitiremedi.
Kahvaltıda sıkıntı yoktu ama şu an sıkıntı.
Canım istiyor ve kendimle savaştayım.
Bir de aslında normalde bir şey yapamasam, kalkar köpeklere veririm ama bugün kendimle inatlaşıyorum. Onlar orada duracak ama ben yemeyeceğim diye.
Yardım edin bana.

Bir de aslında normalde bir şey yapamasam, kalkar köpeklere veririm ama bugün kendimle inatlaşıyorum. Onlar orada duracak ama ben yemeyeceğim diye.
Yardım edin bana.
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn patates kızartmasımı amannnnnnnnnnnn diyim herşeyi mahvedebilir patates kızartması en tehlikelisi sigara böreğinden 1 tanecik ısır hadi kıyamadım:KK8:

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn patates kızartmasımı amannnnnnnnnnnn diyim herşeyi mahvedebilir patates kızartması en tehlikelisi sigara böreğinden 1 tanecik ısır hadi kıyamadım:KK8:

Kuzum, protein günündeyim.
1 yudum da olsa ısırmamam şart ama bakarken ühühü diye ağlamaya başlayacak gibiyim.

geçen cumaya göre 100 gr fazlayım canım :mad:

bütün umudum bu akşamki WC operasyonuna kaldı. :KK53: inşallah yüzümü kara çıkartmazlar :KK70::KK70::KK70:

pazar günü kek mek yemiştim o gün bi artıya çıktım hala onları geri vermeye çalışıyorum. hergün 100 er gr eriyorum.:KK67: ancak aldığımı verebileceğim sanırım bu hafta.:mad::KK67: sen kaçtın geçen hafta benden fazlaydı kilon şimdi 100 gr kalmış aramızda. bu hafta sen kazandın anlaşılan :KK34:
Ben 72,3 kgdim. Bakalım inşallah reglden değildir bu kilo azalması. Önümüzdeki hafta belli olur. Rekabet daha sıkı olacak artık aynı kg.de sayılırz:KK24:

Yardım edin bana.
Dayan yeme ufala kuşlara ver tatlım. Soğukta hayvanlara lazım. Hem sevap olur hem kalori almamış olursun. Evde olunca dayanmak çok zor. En iyisi hemen dışarı atıvereceksin. İradeni konuştur. Bide bunu buradan itiraf etmesi var onu düşün. Bak zaten yarın cuma dayan hadi. Yarınki tartıya odaklan bugün:KK74:

Kızlar
Hedefimizi bildirelim mi kaptanımın dediği gibi. Ben haftaya cuma 69,9 kgyi görmek istiyorum. Menüme spor da eklesem imkansız değil sanki. 6 lı rakamlar aahhh ahhh düşünürken bile seviniyorum olur dimi ya başarırız:KK37:

Kızlar
Hedefimizi bildirelim mi kaptanımın dediği gibi. Ben haftaya cuma 69,9 kgyi görmek istiyorum. Menüme spor da eklesem imkansız değil sanki. 6 lı rakamlar aahhh ahhh düşünürken bile seviniyorum olur dimi ya başarırız:KK37:

Ahh harika, benim de hayalim 70'li rakamlar haftaya.
Artık kaç olursa ..

Kızlar
kaç kiloydun 71 li hatırlıyorum ama ?

Gözdeeeeeeee..
Kaç günden beri düşünüyorum bu Ahri kim acaba diye.
Hafızama da güvenemiyorum, ayıp olacak şimdi sohbet ettiysek önceden diye soramıyorum.
Gözde çıktı yahu.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kız ben Bsor gel bi sarılayım geel tanımamış beni oyy :KK74::KK74::KK74:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kız ben Bsor gel bi sarılayım geel tanımamış beni oyy :KK74::KK74::KK74:

Gel kuzum yahuuu :KK60::KK60:
Nasıl bilememişim ben öyle, kim bu kim bu diye düşünüyorum.
Kızlar nereden bildi sen olduğunu?
Yazdın mı sen bir yerde ben mi kaçırdım?

Gel kuzum yahuuu :KK60::KK60:
Nasıl bilememişim ben öyle, kim bu kim bu diye düşünüyorum.
Kızlar nereden bildi sen olduğunu?
Yazdın mı sen bir yerde ben mi kaçırdım?

Yazdım bebelakım 1 tanecik , sonra uğrayamadım bir süre o sırada kaçmıştır gözünden :KK74:

daha neler bence çok yakın bir hedef belirlemişsin cuma gününden çalışmaya başlarsan daha fazlasını bile verebilirsin:) bende yarın kendime 2 kiloya yakın hedef koycam inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize:KK19:

Yazdım bebelakım 1 tanecik , sonra uğrayamadım bir süre o sırada kaçmıştır gözünden :KK74:

Hoşgeldin o zaman tekrar Gözdecim.
Nasılsın iyi misin? Sorunları ne yaptınız? Çözüm bulabildiniz mi kuzum?

Canım 71.4 sence çok mu abartı isteğim 1 haftada 1,5 kg olmaz mı ki?

Olmaz olur mu hiç ..
Gayet de güzel olur.

Hoşgeldin o zaman tekrar Gözdecim.
Nasılsın iyi misin? Sorunları ne yaptınız? Çözüm bulabildiniz mi kuzum?

Yok canım ya :KK43:
Napacağım bilmiorum bi de buraya yazamadığım şeyler de var, ama hayata olumlu bakmaya çalışıyorm.
Herşey iyi olacak inşallah :KK68:

Benimkiyle de minik bir ayrılık yaşadık ama tatlıya bağladık, yani bağladı yoksa ayrılıyorduk.
Sen nasılsınn :KK36::KK37::KK37::KK37:

4 gundur tuvakete cikamama normal degil bence.neden oyle oluyor acaba?
ben hep böyleydim canım,gerginlik filan da pek hissetmiyorum
çok yemediğim için çok da çıktı olmuyor:KK53:
hergün ekmek tarzı seyleri ya da makarna gibi seyleri doyana kadar yersem ancak öyle günlerde hergün cıkıyorum
bu arada kızlarr bugun tuvalete cıkabildim :KK24:
eşim diyorki bunlarıda mı konusuyorsunuz :KK23::KK23::KK23:

geçen cumaya göre 100 gr fazlayım canım :mad:

bütün umudum bu akşamki WC operasyonuna kaldı. :KK53: inşallah yüzümü kara çıkartmazlar :KK70::KK70::KK70:

pazar günü kek mek yemiştim o gün bi artıya çıktım hala onları geri vermeye çalışıyorum. hergün 100 er gr eriyorum.:KK67: ancak aldığımı verebileceğim sanırım bu hafta.:mad::KK67: sen kaçtın geçen hafta benden fazlaydı kilon şimdi 100 gr kalmış aramızda. bu hafta sen kazandın anlaşılan :KK34:
aydacım sen düşük kalorili ama yüksek karbonhidratlı besleniyorsun
çikolatalar cipsler
dün menüne diyetarkadasımdan da baktım,kola vardı:KK4::KK4:gözüm üzerinde:KK53::KK53::KK53::KK53:
gazlı içecek hem sağlığa zararlı hem kalorili,diyet içersen de tatlandırıcılar açlık hissi yaratıyor
bundan sonra listende görmek istediklerimiz:
yoğurt,süt,ayran,peynir (mümkünse yağsız)
kesinlikle haşlanmış yumurtaa bol bol
bol balık,tavuk mümkünse etlerin hepsi
ekmek yenecekse,tam buğday
illa tatlı yenecekse sütlü tatlı
2 ceviz ya da 5-6 badem ya da 1 avuç fıstık
günde 2 meyve en fazla
görmek istemediklerimiz:
her türlü şeker tatlı hamur işi,ambalajlı gıda
makarna
her türlü gazlı içecek
işte buakadar basitt

Back