Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş bulduk canımmmmmmm

benimdeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

geçmiş olsun cnmmmm
aydaaaaaaaa kız listeye girmişsin :KK34::KK34::KK9::KK9:
yok kıza haftaya giriyorum ben asıl ortalamaya.

Ayyy kızlar hala bi heves 6lı rakamları bekliyorum aylar sonra 59 u görüp mezun olcam ayda ise hala burda olcak hahaha :KK49: aydaa sen kaç kg ile mezunsun nasipse
göreceğiz bakalım. Ben 55e inmek istiyorum. Sen 59a inemeden ben 55e inip mezun olacağım canım :KK52::KK53:

Nevacımm bende merak ettim seni umarım herşey yolundadır tam listeye girdiğin gün nete giremedin:eek: inşallah haftaya bizde aydayla listedeyiz:KK11:
inşallah canım :KK76:

Ohh ne güzel desene şekerim sana.
Pek tatlı kızdır aslında, ona da değişiklik olsun dedim ama tek başına göndermeyebilirler uzak diye. Annesi de gelebilir.
Herkes gelsin de, şu sıralar kendimi bile evde istemiyorum. Ayrıca çok çekilmezim. :KK17:

Kuzum, aslında ben çok severim 40 dakika bir dizi için ideal diye düşünüyorum ama malum evden çalışıyorum ben ve çok keyifli ama tembelliğe çok çabuk itebilen bir durum. 1 bölüm izleyince, 1 bölüm 1 bölüm diye devam ediyor. Sonra sıkışıyorum. Bu sefer de sıkışıyorum diye hiç izlemiyorum. O yüzden 20 dakika ideal. Aaa modern familiy'i bana söyleyen de sen miydin. Ben de onu izliyorum şimdi daha ilk sezonun 9. bölümünü izledim bugün.

Bak bak sen, yaparım bilirsin diyorsun yanii. :eek::eek:

Ben de şimdi bakmaya geldim listeye kaptanım.
Paylaşalım artık dimi?
Nasıl begendin mi modern family i. İyi kafa dağıtıyor. :KK69:

Kızlar bu hafta hedefım 72,9 du basardım rakıbımı de yendım kac kac oldu toplightım sayamadım kac kez yendıgımı:KK48:bu hafta 72,3 olarak hedefı ıyı gectım önümüzdekı haftanın hedefını koyayım 71,5 bıraz fazla oldu sankı ama olsun ne de olsa azım kraliçesıyım dımı aksama gune gıtcem dıye aksam yemegımı yemedım olcem aclıktan

Sabah 1 yumurta,peynırli tost,10 zeytın,10 fındık,1 b sut
Yesilcay
Öğlen 1 porsıyon kofte,az pıyaz,salgam
Az yogurt
2,5 lt su
Aksama gun var:((((

Kızlarrrrrr bır an önce 6 lı rakamları gormeliyimmmmm ınş 1 mart oğlumun dogumgunu kreste partısı olcak o zamana 6lı rakamlara ulasırımmm

Sabah yumurta (omlet )peynir zeytin cavdar ekmegi 2 dilim
Oglen dunki yemekleri isittim corba ispanak 1 dilim ekmekle
Ara elma
Aksam yogurt corbasi arnavut cigeri 1 dilim ekmek ya dayanamadim irmik helvasi yiyiverdim
2 litre su 1 bardak rezene 1 bardak nescafe 1 bardak sut ictim....
Gunduz jilian yaptim 2.gunum yuruyemiyorum resmen
45 dakka yemekten once gezinti yaptim agir adimlarla

Irmikin acisini 1 saat kondisyon bisikletine binerek cikartcam ins) ii aksamlar kizlar....
64 kiloyum dijital tarti alamadim cok pahali geldi yarin media mark tan alicam insallah...

Sabah yumurta (omlet )peynir zeytin cavdar ekmegi 2 dilim
Oglen dunki yemekleri isittim corba ispanak 1 dilim ekmekle
Ara elma
Aksam yogurt corbasi arnavut cigeri 1 dilim ekmek ya dayanamadim irmik helvasi yiyiverdim
2 litre su 1 bardak rezene 1 bardak nescafe 1 bardak sut ictim....
Gunduz jilian yaptim 2.gunum yuruyemiyorum resmen
45 dakka yemekten once gezinti yaptim agir adimlarla

Irmikin acisini 1 saat kondisyon bisikletine binerek cikartcam ins) ii aksamlar kizlar....
64 kiloyum dijital tarti alamadim cok pahali geldi yarin media mark tan alicam insallah...
1 saatmi
Bebişim naptın sen ya
Maşallah tü tü tüü

23.01.2015
Sevgili günlük
Kahvaltıda 1 yumurta 3 pinçik salatalik
Öglen ton balıklı salata
Akşamında resmini koydum
Jillian yaptım 200 yarım düz 50 sag sol mekik çektim.
Suyumuda içtim.daha ne olsun?

Eklentiler

• IMG-20150123-WA0001.webp
    IMG-20150123-WA0001.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu gun kotuydu yemek açısından ama paylasmak durumundayim di mi: (
Kahvalti bu aralar ogleye dogru bende hep.oglum sağolsun gece uyumuyor,kotu kalkıyorum.yemek yiyemiyorum.
Öğle 3 dilim borek,cay
Aksam da 2 parca tavuk,2 dilim ekmek
Arada 3 hurma,2 kurabiye
Aksam 45 dk yuruyus

Kızlar bu hafta hedefım 72,9 du basardım rakıbımı de yendım kac kac oldu toplightım sayamadım kac kez yendıgımı:KK48:bu hafta 72,3 olarak hedefı ıyı gectım önümüzdekı haftanın hedefını koyayım 71,5 bıraz fazla oldu sankı ama olsun ne de olsa azım kraliçesıyım dımı aksama gune gıtcem dıye aksam yemegımı yemedım olcem aclıktan
Aksam gunu?

Kızlaaar günaydınnn ..:KK45:
Dün ben çok yedim yaa kızın bana çok kızın bir sürü kızın :KK11:

günaydınlarr kızlar öğleden sonra komşuya gideceğiz bütün apartman evde de koşturmaca muhtemelen yarın yola çıkacağım
sinoki cim 1. takım bizimle yarışmanda sorun yokmuş onay verdiler artık hiç bir sorun yok bizle berabersin tatlım

kızlar nerelerdesiniz neva senin için endişelenmeye başladım
ben yarın sabah yola çıkıyorum önümüzdeki hafta çok aktif olamayanilirim yuppe ve sinoki sizler özellikle takıma girmek istiyorsanız günlük 5 mesaj ve menü bildirimi zorunluluğumuz var ben tartımı yanımda götüremeyeceğim için önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayanilirşm ne zaman döneceğim bet bilmiyorum callan bu hafta öisafirlerini yolcu edecektir hm de burda takıldığınız biley olursa onlardan da yardım alabilirsiniz ben de uğramaya çalışacağım kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Sabah 1 yumurta rafadan peynir zeytin 3 catal borek 2 bardak cay
Nescafe
Oglen corba 1 dilim ekmek
Ara portakal
Azcik yogurt
Aksam patates yemegi salata
2 litre su jiian.

Back
X