canım tamam kibrit kutusu yok, sabah istediğin kadar peynir ye,1-2 avuç ye,bunlar sağlıklı,yenilebilir ama ikramlar ıvırzıvırlar hiçç iyi değil,sağlığın için..her zaman bu yaşlarda kalmayacağız.erkenden 50li yaşlarda kötü kolesterolün yüksek cıkınca,bazı değerlerin iyi olmayınca zaten bunları bırakmak zorunda kalacaksın..sen şimdiden önlemini al,azar azar ye sağlıklı ol...hem yaşlanınca da azar azar yiyebilirsin..
sağlıklı beslen doyarak sofradan kalk,akşama da çok hafif atlat,bunu yaparsan kilolar akıp gidecek
eminenin menülerine bak,sağlıklı güzel kalori alımı ve sporla 2-3 ay kadar bir sürede 20 ye yakın kilo verdi..bu kilo vermesinin sebebi tamamen sağlıklı beslenmesi..ve şimdi gidip emineye testler yaptırsak hepsi iyi çıkar
kendimize yapacağımız en büyük kötülük nefsimize uymak
nefsin istemediği şeyleri yaptırıp,sağlıklı ve GÜÇLÜ bir kadın olmalıyız..özgüvenimiz tam olmalı.bir işi yaptığımızda tam karar vermeli ve sonuca ulaşmalıyız.DEVALILIK çok önemli
burada biribirimize karşı sorumluyuz
çünkü birbirimize değerli vakitlerimizi harcıyoruz.sen bana harcıyorsun,ben sana vaktimi harcıyorum..benim için en önemli şey 'zaman'..hepimiz birbirimize karsı sorumluyuz.ben bu hafta kilo vermek zorundayım çünkü buradaki arkadaşlar bana en önemli şeyini,zamanını verdi.aynı şekilde sen de böyle bir sorumluluğu hissetmelisin