öncesii ve sonrasııı
bu hanım kızımız 2011 senesinde muhteşem görünen bir sene geçirmiş..sevdiği biriyle müthiş bir evlilik yapmış,bir şirkette çalışıyormuş,bebişi olmuş ama gerçekten felaket kötü bir durumdaymış.hayatını değiştirmeye ve kurtarmaya ihtiyacı varmış.tüm hayatı boyunca görüntüsüyle savaşmış.çalıştığı için, egzersiz yapmak için vakti olmadığını kendine söylüyormuş.ikinci hamileliğinde daha da kilo almş ve zar zor hareket ediyormuş.doğum yaptığında hala hamile gibi görünüyormuş.ve sonra tartıya cıkmaya karar vermiş,112 kilo çıkmış ve umutsuzluğa kapılmış.cerrahi seçenekleri araştırmış ama gözü korkmuş ve zor olan yola girmeye karar vermiş.ilk fotoğrafını çekmiş,sonra diyetini değiştirmiş ve ezgersize başlamış.(bu arada fotoğrafını görünce ağlamış)
ilk haftalar kendisine önerilenden daha az yemesine çok şaşırmış.yağlı ve şekerli besinler yerine doğal besinler tüketmeye başlayınca kendisini harika da hissetmeye başlamış.egzersizler çok zordu,122 kilodayken her şey zor diyor..daha önce hiç egzersiz yapmadığı için egzersiz cok zor geliyormuş.egzersizi elinden geldiği kadar yapmış ama asıl odaklandığı beslenmesi olmuş.cildim parlaklaştı,konsantrasyonum arttı ve resmen küçüldüm diyor..12 hafta sonunda 15 kilo vermiş
değişimi farkettikçe egzersize daha çok sarılmış.1 kmyi 11 dakikada koşarken,5 dakikanın altına düşürmüş,1 senede 35 kilo vermiş..harika hissediyormuş,harika görünüyormuş ama daha da incelmek istemiş
18 ayda 45 kilo vermiş (içinden bir insan daha cıkmış kısaca :) )
sağlığım için sporuma ve diyetime ömür boyu devam edeceğim diyor..
kendisindeki değişimi seviyormuş,kaslarını görmeye başlamış ve yağ oranını ölçüyormuş
hayatımdaki değişimi yönetebilmek benim için harika bir deneyimdi diyor
kilosundaki değişim aile içi huzurunu,çalıştığı firmadaki pozisyonunu,sağlığını her şeyini değiştirmiş.çünkü özgüveni ve mutluluğu yerine gelmiş