Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kıLar hm. şm gecmiş oksun tatlım
beni be sîz sorun ne beb söyleyeyim durum fena ctesi konyaya gîdiyorum pzar ankaraya gecip artık düzene gireceğim öpüldünüz hepini

servey Ahri_ Ahri_ kızabilir haberin olsun
geçen beni fırçaladı:KK53::KK53::KK53:
bu arada Ahri_ Ahri_ nerelerdesin,menülerin ucu kaçmamıştır inşallah,bu hafta seni sabit bekliyorum:KK28:

kız ben seni fırçlamadım , öyle kilolu hatınları koyunca kendimi jmtü hissettim sonuçta öyle olan çok kadın var ve ben biraz feminen bi yapıda olduğum için bütün kadınlara çok fazla saygı duyuyorum , kötü oldum bi an.

bu arada kusura bakmayın ben yine çok ciddi aile sorunları yaşıyorum , ayrıca benimkiyle kavga ettik sanırım ayrıldık hatta 3 gündür konuşmuyoruz kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bu hafta + olacağım kesin:KK61:

sagol kuzum bende öpüyorum

bu arada 27 mart esimle 5. yilimiz (tanisma)
o nedenle siki bir calismaya girip planli sikilasmam lazim
sahalara saglam döneceğim
birde sen julliana devam edebiliyormusun misafirin vardi sanki cnm

demekkkiii :)
1 hafta jillian yalan oldu,tekrar basladım
yarın da misafirim var ama yatılı değil,ondan spora devam inşallah

kız ben seni fırçlamadım , öyle kilolu hatınları koyunca kendimi jmtü hissettim sonuçta öyle olan çok kadın var ve ben biraz feminen bi yapıda olduğum için bütün kadınlara çok fazla saygı duyuyorum , kötü oldum bi an.

bu arada kusura bakmayın ben yine çok ciddi aile sorunları yaşıyorum , ayrıca benimkiyle kavga ettik sanırım ayrıldık hatta 3 gündür konuşmuyoruz kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bu hafta + olacağım kesin:KK61:
üzüldüm canım
inşallah her şey yoluna girer...

e jullian grubundan ciktin o zaman ?
neyseki tekrar baslamissin
evet cıkmıştım ama gerçekten yapacak vaktim yoktu,hem cocuk hem misafir,hem evi topla,yemek yap derken..yoksa spora cok istekliyim,aynura sağolsun çok azimlisin ondan geri alıyorum dedi

***27 ocak salı***

toplight toplight izinli

C CallanPinckney

servey servey kahvaltın güzel ,ekmeğin tam buğday mı?akşam yemeğindeki spungle sana tartıda artı olarak döner,akşama dayansan kahvaltıdan sonra yesen daha iyi olurdu.kaçamak olacaksa illa kahvaltı yaptıktan hemen sonra olmalı,hem karın tokken hem de metabolizma hızlıyken,bundan akşamları sabretmeliyiz,sabahı beklemeliyiz..spor yok..su güzel:KK60:

@dagyolu-izinli rakibem-

@hm22menü ve su güzel :KK9::KK9: spor:KK35:

@EmineFspor menü su hepsi güzel :KK9::KK9::KK9:

Ahri_ Ahri_ izinli

@hytsvncgzl

@Ozaly menü güzel spor güzel:KK9::KK9::KK9:

@Neva2516

ayda2kilogo ayda2kilogo kabak tatlısı tulumba,bunlar sana kilo olarak geri döner,illa yiyeceksen hergüne bir tatlı küçük porsiyon seçebilirsin( ya bitter ya da sütlü tatlı) kahvaltıdan sonra yiyebilirsin
senin tatlılar tüm diyeti bozuyor,buna bir çare üretmeliyiz,bu tatlıları cıkarsak sen hafta 1-2 kilo vereceksin ama gram gram gidiyor.bir de tatlı hamur işi göbek çevresinde yağlanma,bu da hastalık yapar,dikkat et istersen,sonuçta hepsi senin elinde...spor:cry: su:cry:

@ates_su

@speedy26sabah halley:KK12: güzel bir kahvaltı yapmalıydın,zamanın yoksa iki tam buğday ekmeği arasına light peynir,çok hafif ve güzel olurdu,spor :cry: su güzel:KK60:

@yuppesabah kahvaltısı erken vakitte yapılırsa metabolizma canlanır,sabah yenilenleri daha kolay yakarız.sabah ve öğlen yemeği atlanmamalı,çünkü bu saatlerde metabolizma hızlı,eğer sabah ve öğlen zamanında yemezsek akşama daha fazla yeriz.havuçlu kek 1 dilim tadımlık ve kahvaltıda sonra olsa daha güzel olur.akşama ekmek yemesen daha iyi,metabolizma yavaşladığı için kilo vermeni engelleyebilir.akşama ya sebze ya corba ya da etli bir yemek ye;sadece birini tercih edersen daha iyi olabilir,akşamı ne kadar hafif atlatırsak okadar iyi sonuç alırız.spor :cry: su güzel

Hamburger Hamburger beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketebilirsin.glisemik indeksi düşük,tok tutar uzun süre,bunun dışında menün gayet güzel,su güzel:KK9: spor:cry:

canııııımm ben hep tam buğday ekmeği tüketiyorum sadece arada böyle misafirliğe gittiğimde çok az tüketiyorum.
Tam buğdayı severek tüketiyorummmm.
sabah olsada kahvaltı yapsak kızlar:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iyi geceler kızlar
yarın misafir var
artık cumaya görüsürüz
umarım cooooooooookkkkkkkkkkk güzel kilo verirsiniz

canııııımm ben hep tam buğday ekmeği tüketiyorum sadece arada böyle misafirliğe gittiğimde çok az tüketiyorum.
Tam buğdayı severek tüketiyorummmm.
sabah olsada kahvaltı yapsak kızlar:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
süpersin
bir de spor olsa harika olacaktı

Kızlar sıze bır tespıtımı paylasayım bunu bır yerde de okumustum bılımsel bır acılımı da varmış gercekten doğru.vucud en cok hangı kıloda kalmışsa hucre yapısı o aralıkta kalmış oldugu için kendını tekrar o aralıga cekmek ıstıyor eskı kıloya donmemızın nedenı bu, mesela ben en cok son bırkac yıldır 70-72 cıvarındayım altına dustugum an tekrar 72 ye geliyorum bu kırılma noktası yanı onu kırıp dustugun kıloda 5-6 ay kalınca hucre o yapıya alışıyor.önemli olan o yenı kıloyu korumak demek kı napıyormusuz yenı kıloyu koruyormuşuzzz

Back
X