Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba guzeller
Aheı bır yere gıdemezsın kusura bakma
Callan kuralı bıldırdı sen kilo verdıgınde en cok sevınenlerdendı kotu nıyetı yok emınım
Yenı gelenler hos geldı
yaaa sevrey im yaaa ben bişey daha istesem olacakmış girip bir bakayım servey den mesaj var mı nasıl oldu diye aaa bi baktım sen yazmışsın nasıl oldun tatlım leslie nin linki bu hayatım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-48#post-39368444

seyyah 2806 canım yarısalım ama hızlı kılo vermeyelım :) hızlı kılo vermeye karsıyım....yavas olsun saglıklı olsun bızım olsun. nasıl yarısıcaz? 5 mayis kızımın d.günü o güne kadar vermeyi planlıyorum :)kısmetse kızım 1 yasında olucak...
toplıght kaptanım cay canım sıkıldıkca ıcıyorum :KK43: ama sımdı bırden hemen azaltmıyım soz verıyorum yavas yavas azaltıcam hem sekerı hem cayı...menulerıme eklıcem cayı kahveyı mutlaka...
cıkolata evde mı yapıcaz anlamadım...ayyyy ben o kadar becerıklı degılım yahuuuu:110:
zeynepsude cim ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor tatlım ona göre az önce sana söylemeyi unutmuşuz ama sen takımda yarıştığın için zaten aşinasındır bu kurallara
bu arada 1 kesme şeker içiyorsan yarıma düşür ilk başta
inan daha sonra şekerli çaydan miden bulanacak içemeyeceksin bi alışisan keşke

Kızlar sabah resmen surunerek kalktım işe gelmesem olcaktı yanı ama kalkarken dedım kı ıyısın sennnnn hadı bakalım yatarsan daha cok uzarrrr hadı fıstıgım dedım ve kalktım iç ses önemli sukurler olsun altı ustu grıp dedımmmm

Bakıcı problemi zor tabı oğlum 17 aylıktan berı krese gdyr bu yaz dınlensın dıye 3aylıgına aldım kresten ınsanla ugrasmak zor surekli ızın ıstıyor cocugu fab getırmek zorunda kalmıştım şimdı onumuzdeki yıl kısmetse anaokuluna gıdecek ama koleje vermek ıstemıyorum temelden burjuva olmasın dıye ama devlet okulları yarım gun ayrıca yarım gun bakıcı tutsan kollej kdr para vercen anlamı kalmıyor hem kadınla ugrasıyon ne yapsak bılemedımmm

istesen de hızlı veremem zaten . az olsa işe yürüyerek gidip gelsem veririm de şimdi az az vercz. 27 şubata kadar yarışalım. ay sonu kim daha çok kilo verirse kazanır. sen birbirimizin menülerini takip edelim.
tamam 27 subat a kadar yarısalım canım:)hem guzel bı baslangıc motıvasyon olur ..anlastık ....

1 martta 70 in altına dusmek ilk hedefım olursa cok mutlu olacagımmm
69 u göreceksin 1 martta azim kraliçem utandırma bizi ona göre
Bakıcı problemi zor tabı oğlum 17 aylıktan berı krese gdyr bu yaz dınlensın dıye 3aylıgına aldım kresten ınsanla ugrasmak zor surekli ızın ıstıyor cocugu fab getırmek zorunda kalmıştım şimdı onumuzdeki yıl kısmetse anaokuluna gıdecek ama koleje vermek ıstemıyorum temelden burjuva olmasın dıye ama devlet okulları yarım gun ayrıca yarım gun bakıcı tutsan kollej kdr para vercen anlamı kalmıyor hem kadınla ugrasıyon ne yapsak bılemedımmm
canım ben bakıcı yönünden şanslı kişilerdenim ilkinde çok sıkıntı çekmiştim 2. de allah yüzüme baktı bizimkinin tek sorunu o oğlana oğlan ona çok düşkün bi de bakıcı sürekli konuşuyor:KK62:

Kizlar 5. Takima geldim ben azimliyim umarim olur....boyum 160 cm kilom 64 hedefim 52....ayyyy 52 kilo olmayi hercekten cok istiyorum..biktim bu kilolardan.....bugunden itibaren playstoredan su icme uygulamasini indirmeyi planliyorum birde fatsecret kullaniyorum cok memnunum....ama cijolataya hayir diyemiyorum diyetimi cok fena bozuyo:KK43:haftada 2 gun yuzmeye gidiyorum...bol bol yurumeye calisiyorum ...sabah kahvaltisi en sevdigim ogun...gozumu acar acmaz yemek yiyebilirim.....ekmek biraz fazla kaciyo azaltmaya calisiyorum....aksam cayin yaninda fazla kaciriyorum:KK43: simdilik benden bu kadar ...umarim birbirimize faydamiz dokunur:)

Zeynepcim hoşgeldin aramıza.
Aslında biliyor musun çaya, kahveye bir alışsan mümkün değil şekerli içemezsin.
Arada azıcık şeker kaçsın çayıma kahvemi bildiğin püskürtüyorum.
Biz evlenene kadar eşim çayı şekerli içerdi. Sonra benden özendi kendisi, ben de senin gibi içeceğim diye.
Geçen annesi çayına şeker attı da, bana değiştirir misin bunu dedi. İçemiyor.
En fazla 2-3 ay içerisinde laıştı.

Aynen oyle vlaa ben kati gidaya gectikten sonra bile vermedim abiur cubur simdi masallah yemek ayirmaz simdi 3 yasinda arada cani cektigi seyler oluyor kiramiyoruz veriyoruz arada olur ama cok degil :)

Ne güzel yapmışsın Yuppecim.

merhaba hanımlar. Kusura bakmayın ben bildirim vs yapamıyorum . Aktif kullanamıyorum siteyi çok yoğunum bu ara iş ve ev de . Ben çekiliyorum. Bana kucak açtığınız için çok teşekkür ediyorum. :KK60:

Sinokicim, elbette sen daha iyi bilirsin sonuçta hepimizin ayıracak zamanı olmuyor ama sence de kilo vermen de destek olmaz mıydı takım?

leslie 2 mile tamamlandı
gidip raporumu vereceğim:KK49:

Süpersin Callancım.
Ya, benim canım hiç Leslie yapmak istemiyor.
Adımı yazdırdım hep beraber yapılsın diye ama sıkılıyorum.
Günde 1 mil yapayım diyorum bakalım.

yok 1 porsiyon diye değil. ben çok iştahlı olduğumdan böyle başlayalım kademe kademe azaltırız dedi. ama ben kendiliğimden azalttım. artık 8 yemek kaşığı yemiyorum ortalama 5 yemek kaşığı gibi oluyor porsiyonlarım. o ısrarla az yıyerek zayıflayamayacağımı söylüyordu. tamamen doy ki aklın abur cuburda kalmasın çayın yanında atıştırmalık bişeyler isteme diyordu mesela.
tarifi de çok isterim valla merakla bekliyorum diyet çikolata tarifini :)

çok doğru annem de paketli ürün yedirmezdi bize. bakkal falan bilmezdik. bi ülker çikolatalı gofret lüksümüz vardı . babam işten gelirken getirdi . ama aynı hassasiyeti torunlarına göstermıyorlar malesef. babam eve çikolata yığıyor oğlan için.

hoşgeldin aynı boydayız. ben de 62 kıloyum. istersen yarışalım ne dersin? ben de yeniyim daha. yüzmeye gitmen çok güzel . ben malesef yüzme bilmıyorum. yazdıklarının hepsi benim de sorunum kendimi okur gibi oldum.
ben çikolata için tarçınlı süt içiyorum tatlı ihtıyacımı dengeliyor. yoksa kuru meyve falan hiç kesmıyor. hepsini çıkolataya batırıp yıyesim geliyor :)
sana kilo yapan şeyleri dolaba sokmazsan işin kolaylaşır. kahvaltıda balireçel, pekmez, nutella, kaymak vs şeyler yıyorsan alma hiç. bir süre ev ahalisi de yemesin .
çayın yanında fazla kaçırma diye akşam yemeğini hafif ama bol ye demişti benim diyetisyenim. mesela salata ve yoğurt . yada ayran. seni şişrecek tıkıyacak şeyler ye ki çayın yanına ıyecek boş yer kalmasın. mistik çay önerdi arkadaşlar .
şimdilik benim aklıma bunlar geldi.. öğrendikçe paylaşırız.
ayrıca diyet çikolata tarifi de yolda geliyo hm tarafından :)

Anladım Seyyahcım, teşekkür ediyorum bilgilendirdiğim için. Bu arada memnun musun diyetisyeninden? Hangi hastanede?

Kaptancım gitmeyi bende istemiyorum çünkü burası benim son umudumdu zaten ama..
neyse tamam uzatmıyorum laflarımı geri alıyorum.
gitmiyorum tamam , teşekkür ederim ilginize.
ben yine eskisi gibi burada olmaya çalışcağım İnşallah.
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler

Aferin şeker, akıllı ol bakayım. :confused::confused:

http://www.dailyhiit.com/

Kızlar bu arada bu sitede inanılmaz güzel sporlar var mutlaka bakın derim.
15 dklık da 1 saatlik de, incelmek için de var kas yapmak için de, yoga da var kardiyo da.
Çok güzel bir site :KK68:

Sporda farklılık iyi oluyor gerçekten. Şu sıralarda bisikletimle aramda ciddi bir aşk mevcut ama yollarımızı ayırırsak ben de denerim.

seyyah 2806 canım yarısalım ama hızlı kılo vermeyelım :) hızlı kılo vermeye karsıyım....yavas olsun saglıklı olsun bızım olsun. nasıl yarısıcaz? 5 mayis kızımın d.günü o güne kadar vermeyi planlıyorum :)kısmetse kızım 1 yasında olucak...
toplıght kaptanım cay canım sıkıldıkca ıcıyorum :KK43: ama sımdı bırden hemen azaltmıyım soz verıyorum yavas yavas azaltıcam hem sekerı hem cayı...menulerıme eklıcem cayı kahveyı mutlaka...
cıkolata evde mı yapıcaz anlamadım...ayyyy ben o kadar becerıklı degılım yahuuuu:110:

Çok kolay Zeynepcim. Eskiden verdiğim bir tarif vardı ama dolapta durması gerekiyor onun, o yüzden pişirilen bir tarif bulup onu kendi deneyimim ile editlemem lazım.

Kızlar sabah resmen surunerek kalktım işe gelmesem olcaktı yanı ama kalkarken dedım kı ıyısın sennnnn hadı bakalım yatarsan daha cok uzarrrr hadı fıstıgım dedım ve kalktım iç ses önemli sukurler olsun altı ustu grıp dedımmmm

Harikasın Serveycim, düşünce gücü işte ..

Serveycim, tam gün okullar yok mu hiç etrafınızda? Acaba okul sonrası falan bir spor kursuna gitse nasıl olur?
Açıkçası ben de hiç hoşlanmıyorum ilk olarak özel okula başlanmasını. Çocuklar fazla pohpohlanıyor. Bu arada benim kardeşim de özel okula başladı ilkokulda. Ben olmasın demiştim o kadar ama araştırmışlar vs. 5. sınıfta ayrıldı. Pişman oldular.

koleje ver derım canım...o kadar farklı kı ortam egıtım...ıkı okul arasındakı farkı gorunce cok uzulmustum:(eger ımkanın durumun varsa anaokulu icin guzel olur...cocugun burjuva gıbı davranıp davranmaması senın verdıgın egıtımle alakalı dıye dusunuyorum ben....bu arada tabıkı cok guzel derlı toplu hocaları ıyı egıtımı ıyı devletın anaokulları da var... ıyıce arastırıp hocalarıyla konusmak lazım...

Kızlar, ben kaçtım.
Bilgisayardaki işlerimi bir toparlayayım. Ardından Leslie ile bisiklete gideyim bakalım.
Öpüldünüz hepiniz.

Bu arada ben de bir rakibe bulsam kendime ne güzel olur.

69 u göreceksin 1 martta azim kraliçem utandırma bizi ona göre

canım ben bakıcı yönünden şanslı kişilerdenim ilkinde çok sıkıntı çekmiştim 2. de allah yüzüme baktı bizimkinin tek sorunu o oğlana oğlan ona çok düşkün bi de bakıcı sürekli konuşuyor:KK62:
Susturucu sart

Aydacım, aslında böyle noktalarda kendimizi sınıyoruz.
Her an elinin altında hazır bir bahane olması seni rahatlatır.
Bak, ben hep öyle yapıyorum.
Aslında hepsi zaman zaman hayatımı etkileyen şeyler ama yememek için çook abartıyorum.
Midem ağrıyor, midem bulanıyor, dişim ağrıyor, son zamanlarda tatlı yedikten sonra başım ağrıyor. Artık hayal gücüne kalmış. İnandırıcı olacaksa; bunu yiyince ölüyorum bile diyebilirsin.

Bak bak, Emine'nin kulakları çınlasın.

Kaptanım, evde her yer sıcak su torbası ama ne güzel şeyler onlar.
Şöyle el kadar olanları var ya minicik. Aslında onlardan bir tane işte çekmecene atsan ne iyi gelir.

Geçmiş olsun Serveycim.

Ben dün bir arkadaşa anlattım Doğa, biraz geçmiş sayfalara göz atarsan bulacaksın.
Bir de başlangıç kilonu bildirir misin?

valla ben burada kendi mesajlarımı bile bulamıyorum :(
başlangıç kilom 63,5.

Pff, ne anlattım yahu.
Takımın bu akşamki menüsü belli oldu.
Şaka bir yana çok lezzetli duruyor, ben deneyeceğim.

Kipferl ne oluyor acep?

Aydacım, bazı arkadaşlar yorum istemiyor ama onun haricinde bence herkes yorum yapsa gayet güzel oluyor.
Sonuçta hiç birimiz işin uzmanı değiliz.
Birbirimizden fazladan bir şey öğreniriz ya da birinin eleştirme dili hoşuna gider birilerinin, onun dediğini dikkate alır.
Kişisel farklılıklarımız var sonuçta.

16 Hurma mıııı? :KK57::KK57:
Ayy, içimde kalmasın ama alınma olur muu?
Gün gelir yediğin hurmalarrr ..

Kalkıp temizlik yapın diyorsun yaniii :confused::confused:
Ben çamaşırları dışarda kurutma olayını hiç sevmiyorum.
Aslında daha sağlıklı biliyorum ama içeride kurutunca mis gibi yumuşatıcı kokuyor ya bayılıyorum. Yumoşun mavisini kullanıyorum, kokusu bitiriyor beni.

Teşekkür ederim Emine'cim.
Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı Eliptik için?
Menü bile değil o farkındayım ama misafir beklerken yemeği unutmuşum yoğunlukta. Onlar gelince de cıs yemek istemedim.

Seyyahcım, diyette ayrıntılar çok önemli.
Mesela omlet ama yağlı mı?
Sandviç neli?

Bazen fark etmeden fazla kalori alıyoruz.
Mesela dün akşam kuru fasulye yedim.
Bildiğimiz sıradan yemek dimi?
Ben bunun gramını ve kalorisini görünce, mideme oturdu resmen.
Orta boy bir tabaktı. Ölçtüm, 240 grammış içindeki.
240 gram fasulye de 420 kaloriii :KK53:
Masum der geçerdim normalde ama böyle şeylerden fark etmeden deli kalori alıyoruz.

Nasıl belli oluyor hatunun geldiğii :KK53::KK53:

Ayy sorma, bizim evde asansör yok ama neler çekiyoruz ağır şeyler olunca.

hm22 hm22 kipferl resmini koyayım :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-11-14-28-56.webp
    Screenshot_2015-02-11-14-28-56.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 55
cokk gecmiş olsun
ben bilmiyordum hasta olduğunuu, diyorum ki servey nerelerdee
güçlü kızım benim:KK60:

Zeynepcim hoşgeldin aramıza.
Aslında biliyor musun çaya, kahveye bir alışsan mümkün değil şekerli içemezsin.
Arada azıcık şeker kaçsın çayıma kahvemi bildiğin püskürtüyorum.
Biz evlenene kadar eşim çayı şekerli içerdi. Sonra benden özendi kendisi, ben de senin gibi içeceğim diye.
Geçen annesi çayına şeker attı da, bana değiştirir misin bunu dedi. İçemiyor.
En fazla 2-3 ay içerisinde laıştı.

Ne güzel yapmışsın Yuppecim.

Sinokicim, elbette sen daha iyi bilirsin sonuçta hepimizin ayıracak zamanı olmuyor ama sence de kilo vermen de destek olmaz mıydı takım?

Süpersin Callancım.
Ya, benim canım hiç Leslie yapmak istemiyor.
Adımı yazdırdım hep beraber yapılsın diye ama sıkılıyorum.
Günde 1 mil yapayım diyorum bakalım.

Anladım Seyyahcım, teşekkür ediyorum bilgilendirdiğim için. Bu arada memnun musun diyetisyeninden? Hangi hastanede?

Aferin şeker, akıllı ol bakayım. :confused::confused:

Sporda farklılık iyi oluyor gerçekten. Şu sıralarda bisikletimle aramda ciddi bir aşk mevcut ama yollarımızı ayırırsak ben de denerim.

Çok kolay Zeynepcim. Eskiden verdiğim bir tarif vardı ama dolapta durması gerekiyor onun, o yüzden pişirilen bir tarif bulup onu kendi deneyimim ile editlemem lazım.

Harikasın Serveycim, düşünce gücü işte ..

Serveycim, tam gün okullar yok mu hiç etrafınızda? Acaba okul sonrası falan bir spor kursuna gitse nasıl olur?
Açıkçası ben de hiç hoşlanmıyorum ilk olarak özel okula başlanmasını. Çocuklar fazla pohpohlanıyor. Bu arada benim kardeşim de özel okula başladı ilkokulda. Ben olmasın demiştim o kadar ama araştırmışlar vs. 5. sınıfta ayrıldı. Pişman oldular.

Tatlım muhakkak çok faydası olurdu ama ben yeterince vakit ayıramıyorum bildirimlerimi düzenli yapamıyorum. Bazen iş yoğunluğu bazen kafa yoğunluğu derken sizin hakkınıza girmek beni üzüyor. Sonuçta sizler bir takımsıznız ve o ruhla ilerlemeye çalışıyorsunuz ben ayak uyduramadım hakkınızı yemek istemiyom :KK61::KK61:

Back
X