- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.141
yaaa sevrey im yaaa ben bişey daha istesem olacakmış girip bir bakayım servey den mesaj var mı nasıl oldu diye aaa bi baktım sen yazmışsın nasıl oldun tatlım leslie nin linki bu hayatımMerhaba guzeller
Aheı bır yere gıdemezsın kusura bakma
Callan kuralı bıldırdı sen kilo verdıgınde en cok sevınenlerdendı kotu nıyetı yok emınım
Yenı gelenler hos geldı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-48#post-39368444
zeynepsude cim ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor tatlım ona göre az önce sana söylemeyi unutmuşuz ama sen takımda yarıştığın için zaten aşinasındır bu kurallaraseyyah 2806 canım yarısalım ama hızlı kılo vermeyelım :) hızlı kılo vermeye karsıyım....yavas olsun saglıklı olsun bızım olsun. nasıl yarısıcaz? 5 mayis kızımın d.günü o güne kadar vermeyi planlıyorum :)kısmetse kızım 1 yasında olucak...
toplıght kaptanım cay canım sıkıldıkca ıcıyorumama sımdı bırden hemen azaltmıyım soz verıyorum yavas yavas azaltıcam hem sekerı hem cayı...menulerıme eklıcem cayı kahveyı mutlaka...
cıkolata evde mı yapıcaz anlamadım...ayyyy ben o kadar becerıklı degılım yahuuuu![]()
bu arada 1 kesme şeker içiyorsan yarıma düşür ilk başta
inan daha sonra şekerli çaydan miden bulanacak içemeyeceksin bi alışisan keşke