- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.261
eskişehirde mi bu bahsettiğin yer? evet burda genelde ucuz. muayeneler 120-150 arası istediler. hastanede 40 tl veriyordum. ayda 2 kere gidince 80 tl ediyordu.Seyyahcım, kardeşim özel bir yere gidiyor.
Seansı 25 TL. Bir de üzerine her seansta ışın verip iştah kesiyorlarmış. Pek memnunlardı. İhtiyaç olursa aklında bulunsun.
Eskişehirde sanırım diyetisyen fiyatları diğer şehirlere göre çok uygun.
Seyyahcım, benim kardeşimle aramda 14 yaş var.
Annemler pek memnun durumdan.
Kuzum keşke yapmasaydın öyle.
Böyle durumlarda resmen karşındakinin eline koz vermek gibi oluyor.
Sen sevgiline güvenmiyor musun? Güveniyorsun..
Eee, o zaman bırak düşsün içine ne olacak ki.
Sevgilin de fark edip, sana daha fazla ilgi gösterir o anda.
Ayrıca sen gerçekten çok güzelsin.
Kiloları da, daha güzel olmak için değil de kendine güvenini kazanmak için vermelisin yoksa.
Dış güzellik gelip geçicidir, önemli olan insanın içindeki değerler.
Verirsin 50.000 TL. Komple estetik olursun ortaya afet-i devran çıkar ama için kötüyse ne olacak?
Eşimle tanıştığımda 55 Kg falandım. Zaman zaman kilo aldım, zaman zaman verdim ama hiç bir zaman ne tavrı değişti ne de sevgisi.
Eğer böyle bir durum olsaydı, eşim gözümde sıfırın da altında olurdu.
Gözdecim, ne olduğu hiç önemli değil.
Benimkine de Keremcem'in kopyası derler ama desinler.
Bu adam çirkin de olsaydı, 500 Kg da olsaydı benim için dünyadaki tek yakışıklı adam olacaktı.
Emin ol sevgi varsa gerisi faso fiso.
Hiç üzme böyle şeylerle kendini.
14 yaş çokmuş . ben 14 yıl sonra yıne aynı şeyleri yaşamak istermıydım emin değilim valla. şimdi bile kafam kaldırmıyor hiçbirşeyi. bu devirde 2 çocuk bile çok aslında ama kardeş de bambaşka bişey.
evlenmeden önce herkes çıtır zaten . evlendikten sonra illa kilo alınıyor. hamilelik bambaşka bişey zaten. sonra emzirme dönemi var. ohooo vucut şekilden şekile giriyor. biz değişirken onlar da aynı kalmıyorlar. benim eşim kel oldu bile. ben on aşık olduğuma gayet sırma saçlıydı :) netcez şimdi kel oldu diye boşayayım mı adamı

olur öyle arada. havalar da fena gidiyor. keyif yap bugun deBugün pek keyfim yok kızlar.
Yataktan kazınarak kalktım zaten.
Bilgisayara geçemedim, etrafı toparladım derken eşim geldi.
Kahvaltı yaptım onunla, biraz zaman geçirdik.
O gitti ben de bilgisayara geçtim.
Biriken işler var, onları toparlamam ardından da spora kalkmam ve yemek yapmam lazım ama çok yorgunum.
Niye böyle olduysa ..