Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy en enfret ettiğim kız tipleri
Eski arkadaşlarının sevgililerini görünce birden gıcıklık yarışına girerler
bende çok karşılaştım o tiplere
İlk zamanlar senin gibi uzaklaştım ama sonraları anam bunlarda kim be diyip oturdum hiç sallamadım onları
Hahayt ben kaptım uşağııı dermişcesine baktım o civelek yüzlerine pis pis güldüm
Bak ahricim böle daha eğlenceli oluo sende onlara bak gül içinden "ohh ohh beni seviyo ya ohh ohh" de :)

oluyor tatlım be arada bir öyle
Aynaya bakınca bişicik göremiyorsun kadınlığa dair
Ama az zayıflayınca (ki senin defterinde az zayıflama yok biliosun verdinmi patır patır veriosun) kendini iyi hissediyor insan
Ayrıca profil resmindeki sen değilmisin
Sen isen bence gayet güzelsin :KK37:

ayyy teşekkür ederim bebeğim :oops:
aslında benimki ben daha diyete bağlayınca bile geriliyor biliyo çünkü kilo verirsem o krizden bu krize gircek :KK48:
evet bende amaaan deyip oturmayı çok istedim ama yapamadım, tolgaya da kalk gidiyoruz diyemedim ama sevdiceğim sen kalkalım dediğin an kalkarız dedi , kiloları versem ikisine de gerek kalmayacak aslında :KK12:

kızlar bu arada bazı diyetisyenlerin dediği gibi az az sık sık beslenmeyin..artık bunun yanlış olduğu kanıtlandı. 3 öğünden fazlası iyi değil..bir de akşam yemeği ve sabah kahvaltınız arasında 12 saat olsun mutlaka(gece geçen vakit).yemek saati geldi diye değil acıktım diye yiyelim.doymadan kalkalım
bir de kimyasallara değinmek istiyorum.bu temizleyicilerin içinde fosfat var ve dna hasarı yapıyor,sonuç kanser..doğal bir deterjan buldum ama daha nereden satın alacağımı bulamadım.hemen sizinle paylaşıyorum
http://www.etimaden.gov.tr/eti-matik-265s.htm
canım ben kullanıyorum artık borlu toz deterjan fena da değil beyazlara da biraz soda koyuyorum o zaman daha iyi temizliyor ama ariel in temizlediği gibi de olmuyor işin açıkcası

canım ben kullanıyorum artık borlu toz deterjan fena da değil beyazlara da biraz soda koyuyorum o zaman daha iyi temizliyor ama ariel in temizlediği gibi de olmuyor işin açıkcası
harikasın kaptanım
ben zaten türk malını terich ediyorum,ülkemizin ekonomisi kalkınsın diye..boru daha yeni duydum..temizlikte sirke ve karbonat kullanıyordum..sodayı ben de kullanayım.bir de arap sabunu alacağım bakalım
kendi ve sevdiğimizin sağlığını koruyalım
bildiklerimizi öğrendiklerimizi yayalım,insanlar da öğrensin

kızlar yufka ekmeğin kalorisini bileniniz varmı acaba

kaç dilim ekmeğe bedel acaba

Papatyam, ekmekle yufkanın içerisindekiler hemen hemen aynı.
Gramını ölçe şansın varsa birebir olarak değerlendirebilirsin. Yoksa da, ortalama 1 dilim ekmekle 3 katı kadar yufka aynıdır diye düşünüyorum. Ancaaak, tabi ki yufka yağsız pişirildiyse

Servey helva yiyeceğim diye unutmuş seni şeker. :KK70::KK70:
hmm helva haaaaa :KK53:
canım benim yaa diyet iyi gidiyor da bakalım napcazzz:KK53:
ben bu hafta hastalık yüzünden bayağ veririm diyordum hatta ilk 3 günde 1 kilo verdim ama sabah tartıda gördüğüm pek hoşuma gitmedi
Ödem o ödem deyip geçiştirijemde o da ne ödemmiş be :)
Kızlar, yeni harika bir tarifle karşısınızdayım.
Canınız tatlı mı istiyor?
Nedensiz yere sıkkın ve mutsuz mu hissediyorsunuz?
İşte enerjinizi tekrar toplamanın yolu.
Büyük 1 bardak sütü, bir kaba alıyorsunuz.
İçine küçük bir muzun yarısını ve portakalın yarısını atıyorsunuz.
Az bir şey tarçın, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ve 1-2 tablet tatlandırıcı(olmasa da olur.)
Sonra blender yardımı ile 2-3 dakika kadar karıştırıyorsunuz.
Servis sırasında biraz da sevgi katarak, keyifle içiyorsunuz.
hmmm yummy yummy yum :)
ayyy teşekkür ederim bebeğim :oops:
aslında benimki ben daha diyete bağlayınca bile geriliyor biliyo çünkü kilo verirsem o krizden bu krize gircek :KK48:
evet bende amaaan deyip oturmayı çok istedim ama yapamadım, tolgaya da kalk gidiyoruz diyemedim ama sevdiceğim sen kalkalım dediğin an kalkarız dedi , kiloları versem ikisine de gerek kalmayacak aslında :KK12:
Evet canım vereceksinde o kiloları
Sende biliyorsun vereceğini
Bizde biliyoruz
Sevdiceğinde biliyor
Ama niden yapmıyorsun onu bilmiyoruz
Tahminimce sende bilmiyorsun :)
Bilmek bilmemek işte bütün mesele buuuu :)
Şaka bir yana tatlım da hayatın düzene girmeye başlıyor anladığım kadarıyla kederli günlerde uzaklaşıyor bence kilolarda kederlerle gidecek
Mutluluk en iyi spor sonuçta değil mi?

hmm helva haaaaa :KK53:

ben bu hafta hastalık yüzünden bayağ veririm diyordum hatta ilk 3 günde 1 kilo verdim ama sabah tartıda gördüğüm pek hoşuma gitmedi
Ödem o ödem deyip geçiştirijemde o da ne ödemmiş be :)

hmmm yummy yummy yum :)

Evet canım vereceksinde o kiloları
Sende biliyorsun vereceğini
Bizde biliyoruz
Sevdiceğinde biliyor
Ama niden yapmıyorsun onu bilmiyoruz
Tahminimce sende bilmiyorsun :)
Bilmek bilmemek işte bütün mesele buuuu :)
Şaka bir yana tatlım da hayatın düzene girmeye başlıyor anladığım kadarıyla kederli günlerde uzaklaşıyor bence kilolarda kederlerle gidecek
Mutluluk en iyi spor sonuçta değil mi?

Canım baba sorunu ve bankadan gelen haciz kağıtları sorunlarını çözemedik bende zaten o yüzden listeye girmemek istiyorum bi süre...
tekrar kötü şeyler yaşayabiliriz.
Ama bakalım umutsuz değilim de çözülen birşey de yok şu an

yarım yufka ekmek yememe rağmen kendimi 4 dilim ekmek yemişim gibi hıssetmıyorum ama
valla ben bi ara gidince diyetisyenime sorayım tekrar yufka diye yazmış ama yufka ekmektir diye düşündüm ben
Canım baba sorunu ve bankadan gelen haciz kağıtları sorunlarını çözemedik bende zaten o yüzden listeye girmemek istiyorum bi süre...
tekrar kötü şeyler yaşayabiliriz.
Ama bakalım umutsuz değilim de çözülen birşey de yok şu an
canım llisteye zaten gecen hafta izinli yazdığımız için bu hafta da giremiyorsun ama haftaya ya da ne zaman istersen girebiliyorsun biliyorsun tatlım

daha önceden bahsettiği gibi dün akşam çoook abarttım rahatsızlığımdan dolayı

eğer hesaplamam doğruysa dun aldığım kalorı 3000 e yaklaşmış

normalde 1200 1300 alıyordum

bu dunku aldığım kalorı hemen bana kılo olarak dönermı

Yuppecim, takıma başlangıç kilon kaçtı acaba?
Bir de Ayda ve Yuppe yarın bildirim yaparken geçen haftaki kilolarınızı da yazmayı unutmayın.

daha önceden bahsettiği gibi dün akşam çoook abarttım rahatsızlığımdan dolayı

eğer hesaplamam doğruysa dun aldığım kalorı 3000 e yaklaşmış

normalde 1200 1300 alıyordum

bu dunku aldığım kalorı hemen bana kılo olarak dönermı

Muhtemelen anında dönecektir morpapatyam, ciddi bir kalori olmuş.
Sabah tartıldın mı?

valla ben bi ara gidince diyetisyenime sorayım tekrar yufka diye yazmış ama yufka ekmektir diye düşündüm ben

canım llisteye zaten gecen hafta izinli yazdığımız için bu hafta da giremiyorsun ama haftaya ya da ne zaman istersen girebiliyorsun biliyorsun tatlım

Sorun değil kaptancım şu an pek hazır hissetmiyorum zaten , elimden geleni yapacağım ama :KK68:

kızlar bu arada bazı diyetisyenlerin dediği gibi az az sık sık beslenmeyin..artık bunun yanlış olduğu kanıtlandı. 3 öğünden fazlası iyi değil..bir de akşam yemeği ve sabah kahvaltınız arasında 12 saat olsun mutlaka(gece geçen vakit).yemek saati geldi diye değil acıktım diye yiyelim.doymadan kalkalım
bir de kimyasallara değinmek istiyorum.bu temizleyicilerin içinde fosfat var ve dna hasarı yapıyor,sonuç kanser..doğal bir deterjan buldum ama daha nereden satın alacağımı bulamadım.hemen sizinle paylaşıyorum
http://www.etimaden.gov.tr/eti-matik-265s.htm
biobelinda,anway,erdağ gibi markalar var doğal olduklarını iddia ediyorlar. çok da talep var. eskişehirdeki fabrikayı biliyorum ama bu markayla deterjan ürettiklerini bilmıyordum.
evet biraz geç olmuş, ama olsun, kısa sürede telafi edebilir. ben de onu söylüyorum işte, anneanneyle ne kadar kaliteli zaman geçirebilir ki? benim oğluma da ilk başta bakıcı bakıyordu ama süperdi, bakıcı demem doğru olmaz aslında yakından tanıdığım biriydi, çok ilgili olduğunu biliyordum, baya yalvarmıştım baksın diye, normalde çocuk bakmıyordu, çalışıyordu, o yıl emekli oldu, ben de çocuğuma bakmasını istedim, biraz sağlık sorunları vardı o yüzden istemedi başta, ısrarımla kabul etti, bu yıl ekim ayında rahatsızlığı artınca bırakmak zorunda kaldı, ben de başka bakıcıya alışacağına kayınvalidmi çağırdım, o bakıyor şimdi, ama o kadar farkediyor ki bakan kişi, kayınvalidem de iyi bakıyor, oyunlar ynuyorlar, ama ablacığımın yerini tutmuyor, ama sağolsun kaynanam öyle her dediğini yapmıyor, herşeyi elletmiyor, kural koyuyor yani, ama kaynanamla oturmaktan sıkıldım ben biraz, bu yıl da sabrediyorum da, seneye okula gidecek kuzum
annem de güzel oynuyor ama sınırlı tabi yapabilecekleri. kesinlikle bakan çok öenmli terbiyesi açısından. insan yeri geliyor annesi ile anlaşamıyor ters düşüyor. kayınvalide ile daha zor. benimki çok uzakta olduğundan pek bilmıyorum.

kızlar yufka ekmeğin kalorisini bileniniz varmı acaba

kaç dilim ekmeğe bedel acaba
yufka ekmeği bilmıyorum ama 1 lavaş 2 dilim buğday ekmeğine eşit . yufka lavaştan daha büyük bişey. hem beyaz unla yapılıyor neticede.
yarım yufka ekmek yememe rağmen kendimi 4 dilim ekmek yemişim gibi hıssetmıyorum ama
evet ekmek her zaman daha tok tutuyor.

Back
X