Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben ve 5. takım senin hakkını ödeyemeyiz vakit ayıramıyorum dersende haklısın deriz ama fırsat buldukça gel tatlım dersine de çalış kendine de vakit ayır ama sıkıldıkça gel biz sensiz yapamayız bi süre dinlen ama mezun olsan bile sensiz olmaz burası
Hislerime tercüman olmuşsun kaptanım
Aynen

cok iyi fikir tatlım yspalım 2 haftada after before pek olmaz ama bu arada callan dan başka resim koymak istemeyen varsa söylesin o ve eşinin kararına da saygı duyuyoruz
Kaptanım callandan başka koymak istemeyenlerde var
Benimki sadece fikirdi zaten
Belki ilerde yaparız

Kızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
Ay kıyamam
Çok geçmiş olsun
Hbaerdar et bizi gelişmelerden

Arkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
Jillian diye zalim bir hatun var hiç denedinmi?!
Ben çok faydasını gördüm jillianın.

burası fotograf paylaşımı açısından ne kadar güvenilirdir ki
seyyahcım albümü sadece biz görebileceğiz yani sadece 5.takım üyeleri
Öyle sınırlama hakkımız var
Ama zaten paylaşmıcaz, benimki sadece bir fikirdi.

başlangıç kilom: 63,2
bugünkü kilom: 62,1
fark :1,1 kg.

muhtemelen bu giden kilonun çoğu ödemdir. günde 3 bardak su içerken birden 2,5 lt ye çıkınca tuvaletten çıkamadım br haftadır. o yüzden ak koyun kara koyun haftaya belli olur büyük ihtimalle

günaydınlarrrr
Kızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
canım çok geçmiş olsun inş düzelmiştir
kg:58,6
geçen hafta: 59.0
fark:0,4
yüzde:0,68
maşallah tatlım benim
Herkese hayırlı Cumalar,
Evet kilom 112kg boy 1.70
Hedef: 99kg (1 Haziran a kadar)
Nihai hedef (85 kilo yıl sonunda)
tamam mine cim not aldım bunları
geçen hafta cuma 76.2

bugün 75

fark:1,2
oo morpapatyam çok güzel gidiyor
Arkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
mine cim sana tavsiyem yavaş yavaş başla leslie 1 mil güzel bir seçim topu topu 15 dk sürüyor sonra yavaş yavaş artırırsın 15 dk ilk başta seni zorlamaz canım
bu arada
Ozaly derki;
64,3/63,1/1,2/1,87

Haftaya hedef kilom iseeeee
62,7
Hadi bakalım :KK66:
wawwww
başlangıç kilom: 63,2
bugünkü kilom: 62,1
fark :1,1 kg.

muhtemelen bu giden kilonun çoğu ödemdir. günde 3 bardak su içerken birden 2,5 lt ye çıkınca tuvaletten çıkamadım br haftadır. o yüzden ak koyun kara koyun haftaya belli olur büyük ihtimalle
seyyah cım canım senin izinli ayrıldığın kg kaç idi acaba onu bulup yazalım belki listeye girebilirsin bu hafta eğer izne ayrıldığın kg dan düşükse

günaydınlarrrr

maşallah tatlım benim

mine cim sana tavsiyem yavaş yavaş başla leslie 1 mil güzel bir seçim topu topu 15 dk sürüyor sonra yavaş yavaş artırırsın 15 dk ilk başta seni zorlamaz canım

wawwww

seyyah cım canım senin izinli ayrıldığın kg kaç idi acaba onu bulup yazalım belki listeye girebilirsin bu hafta eğer izne ayrıldığın kg dan düşükse
61 kg ile izne ayrılmışım. bir hafta daha bekleyelim istersen kaptan. inşallah 61 kusurlu rakamlara inerim haftaya.

geçen hafta 72.0
bu hafta 71,3
fark 0.7 kg
yüzde %1.0

dün hm nin yazdığına göre ben hatırlamıyorum da gruba katıldığımda 71.2 kiloymuşum. şuankinden fazla nasıl olacak acaba kaptanım listeye girebilecekmiyim. eğer eksi de görünecekse yüzdem bu hafta da girmeyebilirim. sakıncası yok benim için :KK66:

***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)

servey(71,9/)
hm22( 78,4/)
EmineF (71,8/)

ozaly (64.3/61,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/0,3/%0,43)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%1,0)
yuppe (63,5/

5. TAKIM ORTALAMASI :
mor papatyam 76,2/75/
minik1967 112 hedef 99

seyyah 63,2/62,4/

Dedim ya kızlar ben uzun sure bu Aralıkta kaldıgım için vucut kendını kıtlıyor bu arada daha salı tartıldım 71,6 ıdım sabah bır baktım 71,9 saka gıbı bu hafta hergun nerdeyse ustelik 1 saate yakın spor yaptım farkedıyorum da verdıgımı ama tartı oyle demıyor

günaydınlarrrr

maşallah tatlım benim

wawwww

canım teşekkür ederim.çok şükür
maşallah de aman

Mine ablacım bana fıkrını sorarsan soyle yap onune haftalık hedefler koy buradaki arkadaslara da onu tavsıye etmiştim ve her hafta yapıyoruz vade uzun bile olsa 30 kilo verecek olmak ınsanı demoralize eder bence ben senin kun olmayı önerıyorum kabul edersen

Back
X