- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.381
Haftaya hedefım de aynı 71,5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vovvv tebrikler tatlımgeçen hafta cuma 76.2
bugün 75
fark:1,2
mine abla benim nacizhane önerim leslie 1 mle ile başlaman,hem hafif hem sporu sevdirir..ben de spordan nefret eden bir insandım,leslie ile başladım,şimdi çok seviyorum..ayrıca 1 mile sadece 15 dk..kendini yormadan yapabildiğin kadar yap,zamanla hareketleri daha da güzel yapacaksın..diyet ve spor sabır işidirArkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
canım daha önceki mesajlarını göremedim kusura bakma,bu ara kafam bir dünyaevet bi yerden sonra bıkkınlık gelebiliyor. kendimize eziyet etmeden kilo vermek lazım
ben de aynı nedenden almadım :) :)
saat kaçta kalktın da yaptın maşallah
burası fotograf paylaşımı açısından ne kadar güvenilirdir ki
callancım daha önce de sormuştum. cevap verdiysen ve atladıysam kusura bakma. akşam yemeklerini meyveyle mi geçiriyorsun genelde. hep bu şekilde mi kilo verdin?
menü yine süper
afiyet olsun .
güzel menü ton balıklı salata favorimdir
çook geçmiş olsun allah acil şifa versin. nasıl oldu ki ? çok üzüldüm kıyamam miniğe
tebrikler
tebrikler
vovvvvvbu arada
Ozaly derki;
64,3/63,1/1,2/1,87
Haftaya hedef kilom iseeeee
62,7
Hadi bakalım![]()
ne güzel sonuçlar bunlarbaşlangıç kilom: 63,2
bugünkü kilom: 62,1
fark :1,1 kg.
muhtemelen bu giden kilonun çoğu ödemdir. günde 3 bardak su içerken birden 2,5 lt ye çıkınca tuvaletten çıkamadım br haftadır. o yüzden ak koyun kara koyun haftaya belli olur büyük ihtimalle
tebriklerrrr aydacım,görümcen gelmemiş olsaydı şimdi 69u görmüştün yanigeçen hafta 72.0
bu hafta 71,3
fark 0.7 kg
yüzde %1.0
dün hm nin yazdığına göre ben hatırlamıyorum da gruba katıldığımda 71.2 kiloymuşum. şuankinden fazla nasıl olacak acaba kaptanım listeye girebilecekmiyim. eğer eksi de görünecekse yüzdem bu hafta da girmeyebilirim. sakıncası yok benim için![]()
aynen kesinlikle haklısınMine ablacım bana fıkrını sorarsan soyle yap onune haftalık hedefler koy buradaki arkadaslara da onu tavsıye etmiştim ve her hafta yapıyoruz vade uzun bile olsa 30 kilo verecek olmak ınsanı demoralize eder bence ben senin kun olmayı önerıyorum kabul edersen
Mine ablacım bana fıkrını sorarsan soyle yap onune haftalık hedefler koy buradaki arkadaslara da onu tavsıye etmiştim ve her hafta yapıyoruz vade uzun bile olsa 30 kilo verecek olmak ınsanı demoralize eder bence ben senin kun olmayı önerıyorum kabul edersen[/QUOTE
Servet cim tam öyle yapayım. Mesela bu hafta ya 1 kg diyelim o Zaman. Ya siz ne tatlı şeylersiniz! Teşekkürler
Daha ıyıyım ama kılo vermiş olsam daha daha ıyu olcaktım bacaklarımın arka kısmı agrıyor resmen spordanaynen kesinlikle haklısın
mesela ben 300 gr verme hedefi koymuştum 400 gr verdim.kendimi zafere ulaşmış gibi hissediyorum
hedef büyük olsaydı şimdi her şeyi bıırakırdım
bu arada serveycim nasıl oldun
S[/QUOTE
Servey cim ne teklif ettiğini anlamadım. Mazur gör beni. Bana yardım mı edeceksin :)))
Evet miniğim uzmeden hırpalamadan keyıfle kılo vercez senle
Kızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
kg:58,6
geçen hafta: 59.0
fark:0,4
yüzde:0,68
hm'cim burası beni gerçekten deşarj ediyor
kaptancım biraz kendime geleyim,yine aktif katılırım
sizi seviyorum kızlar![]()
geçen hafta cuma 76.2
bugün 75
fark:1,2
Arkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
haftalık mesaj sayılarım:
cuma: 6
cmt: 7
pzt:9
salı: 11
çrş:13
prş:12
bu arada
Ozaly derki;
64,3/63,1/1,2/1,87
Haftaya hedef kilom iseeeee
62,7
Hadi bakalım![]()
başlangıç kilom: 63,2
bugünkü kilom: 62,1
fark :1,1 kg.
muhtemelen bu giden kilonun çoğu ödemdir. günde 3 bardak su içerken birden 2,5 lt ye çıkınca tuvaletten çıkamadım br haftadır. o yüzden ak koyun kara koyun haftaya belli olur büyük ihtimalle
yok malesef. 2013 yılıymış zaten. çok almışım ondan sonra. bi ara 66lara çıktım hatta. bu son olacak inşallah.
geçen hafta 72.0
bu hafta 71,3
fark 0.7 kg
yüzde %1.0
dün hm nin yazdığına göre ben hatırlamıyorum da gruba katıldığımda 71.2 kiloymuşum. şuankinden fazla nasıl olacak acaba kaptanım listeye girebilecekmiyim. eğer eksi de görünecekse yüzdem bu hafta da girmeyebilirim. sakıncası yok benim için![]()
Kilom aynı 71,9
***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)
servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/)
EmineF (71,8/)
ozaly (64.3/61,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/0,3/%0,43)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%1,0)
yuppe (63,5/
5. TAKIM ORTALAMASI :
mor papatyam 76,2/75/
minik1967 112 hedef 99
seyyah 63,2/62,4/
kızlar anlamadım yaa bu hafta hiç tartılmamıştım kg almışım :)
Speedycim, çok geçmiş olsun canım.
Şimdi nasıl miniğin?
Tebrik ediyorum Callancım.
Bize böyle mesajlarla gel kuzum.
Elbette geleceksin, biz de seni seviyoruzz.
Çok iyiymiş bu yahu.
Tebrik ediyorum papatyam.
Bu haftanın günlük mesajlarını da ekler misin lütfen?
Mine abla, bayıldım sana resmen.
Acayip bir enerjin var.
Callan'ın dediği Leslie videosu çok mantıklı.
Ağır sporlar yapman tehlikeli bile olabilir diye düşünüyorum.
Leslie 1-2-3-4-5 mil olarak gidiyor.
1 mil ile başlarsın, 15 günde 1 mil sayısını arttırabilirsin.
Seyyahcım, daha çok yazmışsın gibi hissetmiştim ben hep ki nedeni muhtemelen her mesajın çok alıntılı olması. Gayet güzel oldu katılımın.
Hastalığa rağmen harika Ozalycim.
Seyyahcım, tebrik ediyorum seni.
Umarım haftaya listede olursun.
Çok az bile almışsın bence.
Aydacım, önemli olan geçen hafta. Giriş kilon yüzdeyi etkilemiyor.
Olsun Serveycim, bu hafta olmaz haftaya olur. Hangimiz her hafta veriyoruz ki?
Bu hafta koruma haftamız demek ki kaptanım. O kadar kilo verdiniz hakkınız bence.
sayısınımı canım?
61.8/61.4/0.4/0.65
toplight eklermisin ya ben anlamadim baslangic kilom yaziyorr ya o verdiklerimide yazacakmiyim anlamadim
Teşekkür ederimçok iyi kilo vermişsin ozaly tebrikler bence haftaya kilo hedefini biraz daha aşağı çekmelisin
Teşekkür ederim callanımvovvvvv![]()
61.8/61.4/0.4/0.65
toplight eklermisin ya ben anlamadim baslangic kilom yaziyorr ya o verdiklerimide yazacakmiyim anlamadim
***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)
servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/ 77.9/0.5/% 0.64 )
EmineF (71,8/)
ozaly (64.3/61,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/0,3/%0,43)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%1,0)
yuppe (63,5/
5. TAKIM ORTALAMASI :
mor papatyam 76,2/75/
minik1967 112 hedef 99
seyyah 63,2/62,4/
canım tebrik ederim tatlım maşallah senin kg lar pıtır pıtır gidiyor benimkisi malesef gitmedi