Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, çok keyifli bir hafta sonu oldu ama keyif durumunu biraz abartmış olmalıyım ki, bu hafta baya sıkışacak gibiyim.
Bir de çok güzel bir proje gelince hayır diyemedim ama fazla zorlanacağım sanırım.
Yine buralardayım ama biraz aktifliğimi azaltabilirim bu hafta. Şimdiden haber vereyim dedim.

Seni cok iyi anliyorum aynisini bende yasadim canim Rabbim tez vakitte şifa versin insallah

Cnm bende buzdolabında sakliorum
ben de buzdolabına koyuyorum,bir hafta gidiyoro_O
bu arada yuppe menülerin çok iyi,kıskandım,ben kilo olarak artılardayım:KK11: hafta içi yemek planımı yaptım,ona uyacağım:KK67:

Kızlar, çok keyifli bir hafta sonu oldu ama keyif durumunu biraz abartmış olmalıyım ki, bu hafta baya sıkışacak gibiyim.
Bir de çok güzel bir proje gelince hayır diyemedim ama fazla zorlanacağım sanırım.
Yine buralardayım ama biraz aktifliğimi azaltabilirim bu hafta. Şimdiden haber vereyim dedim.
ayy ben de hm cim
bu arada bir film daha önereyimm: predestination..film bitti her şeyi algılamam 5 dakika sonra oldu :))))) şok oldum resmen
ne projesi aldın,yazı filan bir konuda yardıma ihtiyacın olursa,ya da yapılabilecek herhangibir şey varsa bana söyleyebilirsin,ben elimden geldiği konularda sana yardım etmek isterim.:KK60:
bu arada geçen sen beyaz çayı sorduğunda ben internetten yazı alıp buraya kopyaladım ya,sonradan kendime çok güldüm..sen git web tasarımcı arkadaşa kopya yapıştır bilgiyi paylaş:eek::eek:
kolay gelsin hm cim :KK60:

ayy ben de hm cim
bu arada bir film daha önereyimm: predestination..film bitti her şeyi algılamam 5 dakika sonra oldu :))))) şok oldum resmen
ne projesi aldın,yazı filan bir konuda yardıma ihtiyacın olursa,ya da yapılabilecek herhangibir şey varsa bana söyleyebilirsin,ben elimden geldiği konularda sana yardım etmek isterim.:KK60:
bu arada geçen sen beyaz çayı sorduğunda ben internetten yazı alıp buraya kopyaladım ya,sonradan kendime çok güldüm..sen git web tasarımcı arkadaşa kopya yapıştır bilgiyi paylaş:eek::eek:
kolay gelsin hm cim :KK60:

Masayı daha izleyemedim ama indirdim Callancım, ilk izlenecek listemde. Şimdi de bu dediğini indirip, klasörüme atıyorum ve 2. sıraya alıyorum. Film zevklerimizi oldukça yakın buluyorum, eminim güzeldir bunlar da.

Callancım, iç çamaşırı firmasının sitesi. Aslında kapasitem dolu şu anda ama açıkçası maddi açıdan çok cazip gelince kabul ettim. İnce düşüncen için çok teşekkür ederim tatlım. Azıcık olan zamanında da bana yardım etmeyi düşünmen gerçekten çok hoş. Duygusal insanım ben bak ağlayıveririm. Bir sürü yazar arkadaşla çalışıyorum aslında ama son zamanlarda bu konuda şansım pek iyi değil. 2-3 arkadaş haricinde, hoş olmayan durumlarla karşılaşıyorum. Öyle olunca da strese giriyorum fena halde.

Aman olur mu tatlım. Ben de direkt bakıyorum sitelere ama genelde kullanıcı yorumlarıyla ilgileniyorum Hatta kendi hazırladığım yazılarda da genellikle kullanıcı yorumlarını içeren bir bölüm hazırlıyorum.

Bugün daha spor da yapamadım ama mutlaka yapacağım. Şöyle güzel bir sporla rahatlayıp, duşumu alıp gevşemek istiyorum.

canım evdekilere de yedir ekmekten ben buxdolabında talıyorum
eşim yemiyor ki :( oğlana da ben yedirmiyorum alışkın değil pek ekmeğe. makarnadan pilavdan alıyor sanırım vitaminini.
Bu haftaıcı karar verdım tartı gunune kdr sımıt yok kilo verırsem cumaları sımıt yenebılır
güzel karar. kesin fark göreceksin
Bende sabah uyuyordum oğluşla babası gıtmış kahvaltılık bışeyler almışlar kahvaltı hazırlamışlar snr oglus yatakta zıplamaya basladı " anniş sevgililer gunun kutlu olsun " dedı gul almışlar öperek uyandırdılar bayıldımmmmm
ay ne güzel sürpriz. biz karı koca hasta geçirdik hafta sonunu

günaydın kızlar
dunku menüm
8 zeytin 2 dilim ekmek kibtrit kutusu peynir domates yeşillik
yarım simit elma
akşam 1 ıspanaklı gözleme 1kepçe yoğurt çorbası
aralardada biraz balık kraker yedim

günaydın arkadaşlar hafta sonu menüm
cumartesi:
sabah 8.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
yeşil çay

ara: kuşburnu leblebi

öğle 14.00: 1 patates ve 2 yumurtayla yapılan papatesli yumurtanın 3te1i
peynir
çay
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi şifa niyetine
2 dilim kepek ekmeği

akşam18.00: 3 yemek kaşığı bamya
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk eti

ara : 1 dilim sütlü tatlı
çay

pazar menüm:
sabah 10 : 1 sahanda yumurta az yağlı
peynir
1 dilim buğday ekmeği
çay

öğle : 15.00
1 büyük kase acılı mercimek çorbası

sonra geceye kadar uyudum. gece 9 gibi bir büyük bardak süt içti. yanında çikolatalı gofret yedim :(

su cmt 2 lt pazar hiç içemedim nerdeyse.
spor cumatersi 20 dk yürüdüm pzar evden ve yataktan hiç çıkmadım. bu gün de çok keyifisizim. boğazlarım şişmiş. kulaklarım dolu dolu. erken çıkıp sağlık ocağına gideyım diye düşündüm ama feci kar var burda . nasıl yaparım bilmıyourm

eşim yemiyor ki :KK43: oğlana da ben yedirmiyorum alışkın değil pek ekmeğe. makarnadan pilavdan alıyor sanırım vitaminini.

güzel karar. kesin fark göreceksin

ay ne güzel sürpriz. biz karı koca hasta geçirdik hafta sonunu

En güzeli aslında Seyyahcım, annelerin çocuklara ısrar etmemesi çok önemli.

günaydın arkadaşlar hafta sonu menüm
cumartesi:
sabah 8.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
yeşil çay

ara: kuşburnu leblebi

öğle 14.00: 1 patates ve 2 yumurtayla yapılan papatesli yumurtanın 3te1i
peynir
çay
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi şifa niyetine
2 dilim kepek ekmeği

akşam18.00: 3 yemek kaşığı bamya
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk eti

ara : 1 dilim sütlü tatlı
çay

pazar menüm:
sabah 10 : 1 sahanda yumurta az yağlı
peynir
1 dilim buğday ekmeği
çay

öğle : 15.00
1 büyük kase acılı mercimek çorbası

sonra geceye kadar uyudum. gece 9 gibi bir büyük bardak süt içti. yanında çikolatalı gofret yedim :KK43:

su cmt 2 lt pazar hiç içemedim nerdeyse.
spor cumatersi 20 dk yürüdüm pzar evden ve yataktan hiç çıkmadım. bu gün de çok keyifisizim. boğazlarım şişmiş. kulaklarım dolu dolu. erken çıkıp sağlık ocağına gideyım diye düşündüm ama feci kar var burda . nasıl yaparım bilmıyourm

Geçmiş olsun tatlım. Biran önce iyileşirsin umarım.

Kızlar, bu hafta sonu tanışma yıl dönümümüz, sonraki haftada eşimin doğum günü.
Ne yapayım hiç bilmiyorum. Fikri olan var mı?
Şubat ayı pek sıkışık geçiyor biz de. Ne süpriz yapacağımı bilemiyorum.

günaydınlarr
haftasonum çok parlak geçmedi hem yemek açısından hem de spor açısından sadece dün leslie 2 mil yapabildim bi de 2 saat alışveriş için dolaşma her tarafım dökülüyor ctesi nerdeyse tüm gün yattaım sayılır faranjitim azmış
geçmiş olsun kaptanım

En güzeli aslında Seyyahcım, annelerin çocuklara ısrar etmemesi çok önemli.

Geçmiş olsun tatlım. Biran önce iyileşirsin umarım.
teşekkür ederim. ısrar etmiyorum hiç zayıf aslında ama bence sorun değil. ben de küçükken zayıfmışım şimdi nasıl kılo vereceğim diye kıvranıyorum. sadece bazı sebzeleri yememesi üzüyor.
Kızlar, bu hafta sonu tanışma yıl dönümümüz, sonraki haftada eşimin doğum günü.
Ne yapayım hiç bilmiyorum. Fikri olan var mı?
Şubat ayı pek sıkışık geçiyor biz de. Ne süpriz yapacağımı bilemiyorum.
ben güzel bi pasta ve gzel bi sofra hazırlıyorum bu tür günlerde. dışarda çocukla zor oluyor. evde daha konforlu ve rahat hissediyorum kendimi. el emeği hediyeler de tercihimdir.
günaydınlarr
haftasonum çok parlak geçmedi hem yemek açısından hem de spor açısından sadece dün leslie 2 mil yapabildim bi de 2 saat alışveriş için dolaşma her tarafım dökülüyor ctesi nerdeyse tüm gün yattaım sayılır faranjitim azmış
ben de aynı durumdayım kaptan dökülüyorum.
Cumadan beri çok güzel beslendiğim söylenemez
Hafta sonum çok kaçamaklı değildi.
Hala tam iyileşemediğimden sporum yok
Bana ne oldu anlamıyorum
Ama sanki hızımı kaybediyorum :KK43:
ara sıra oluyor böyle zamanlar. yeniden atağa kalkarsın üzülme. havalar benim ruh halimi çok etkiliyor

Bana ne oldu anlamıyorum
Bu hafta sen ben yuppe yarıştayız unutmaaaa
kaybeden 5 mile yürür ona göre:KK12:
gerçi ben de +1 kg dayım,kafta sonu fecii:cry:
ama bu haftaki diyet programımı yaptım,spor progmamı da yazdım,uygulamaya başladım,bakalım sonuç ne olacak
:KK55::cool::cool::cool:
kızlar oylama yapalım,kim kazanır sizce ben mi yuppe mi özaly mi
alınmaca gücenmece yok
herkes güçlü gördüğünü seçsin:KK45:

geçmiş olsun kaptanım
saolasın tatlım
teşekkür ederim. ısrar etmiyorum hiç zayıf aslında ama bence sorun değil. ben de küçükken zayıfmışım şimdi nasıl kılo vereceğim diye kıvranıyorum. sadece bazı sebzeleri yememesi üzüyor.

ben güzel bi pasta ve gzel bi sofra hazırlıyorum bu tür günlerde. dışarda çocukla zor oluyor. evde daha konforlu ve rahat hissediyorum kendimi. el emeği hediyeler de tercihimdir.

ara sıra oluyor böyle zamanlar. yeniden atağa kalkarsın üzülme. havalar benim ruh halimi çok etkiliyor
sana da geçmiş olsun burcu cum yaa nasıl halsizlik var sorma

günaydın kızlarrr...

ben aylık ödem toplama günümdeyim. düne göre 500 gr fazlayım. en az ödemle atlatırım inşallah :KK70:

kaptanım ve sayyahcım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Bana ne oldu anlamıyorum

Ozalycim, hastalığın etkisindendir muhtemelen.
Ben inanıyorum sana kendini toplayacaksın.

En güzelini yapıyorsun Seyyahcım.
Çocuklara yapılabilecek en kötü şey ısrar etmek.
Zamanında aman zayıf çocuk sağlıksız düşüncesi varmış ama günümüzün anneleri bilinçli.

Ben de manevi hediyeler tercih ediyorum. Dışarı çıkmayız zaten muhtemelen. Evde güzel şeyler hazırlarım ama onun yanına ne yapayım hiç bilemedim bu sefer. Aklıma gelen her şeyi şimdiye kadar yaptım.

Kaptanım, görememişim hastalığı. Çok geçmiş olsun.

Kızlar, hafta sonu tamamen sıvı beslendim ama bilinçli bir durum olmadı.
Deli gibi smoothie yapımına taktık.
Bir eşim bir ben derken, yaptıklarımızı da içtik tabi.
Acayip şişince de ekstra yemek yiyemedim.
Bu sabah bir tartıldım -500 gram.
Süpriz oldu bana da. Fazla lezzetli kilo verdim.

Back
X