- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.581
- Oylama Vakti ! En tarz üyemizi seçiyoruz..
- Oylamaya katılmak için aşağıdaki linke tıklayınız..
En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo kolay gelsin canım yaa sen bu işi yaparken iyicene zayıflayacaksın anlaşılanSöylemeden geçemeyeceğim; bir iç çamaşırı firmasının internet sitesinin işini aldım. Dolayısı ile bildiğiniz bütün gün harika vücutları olan kadınları inceliyorum. Bu vücutlara bakıp da insanın canının yemek yemek istemesi imkansız gibi birşey.![]()
ooo kolay gelsin canım yaa sen bu işi yaparken iyicene zayıflayacaksın anlaşılan
haftasonu maalesef yaşpasta yedım. bu kaçamaklar kaçgünlük emeğimi çalıyor farkındayım.insan maalesef hafta sonları dıkkat edemiyor
tatlım su ve spor u yazmamışsınakşam giremıyeceğim için menumu şimdeden yazıyorum
Sabah:1,5 dilim tam buğday ekmeği,
1kk penır
8zeytın
domates
maydanoz
arada 1 tane mısır prinç patlağı
oğlen 1,5 kkepçe buğdaylı yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
salata
yarım portakal
ara
2 grisin 2si birarada nescafe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 portakal
Bence ozalyyBu hafta sen ben yuppe yarıştayız unutmaaaa
kaybeden 5 mile yürür ona göre
gerçi ben de +1 kg dayım,kafta sonu fecii
ama bu haftaki diyet programımı yaptım,spor progmamı da yazdım,uygulamaya başladım,bakalım sonuç ne olacak
kızlar oylama yapalım,kim kazanır sizce ben mi yuppe mi özaly mi
alınmaca gücenmece yok
herkes güçlü gördüğünü seçsin
Teşekkürler hmcim, işe bile gelmek yoruyor beni öyle bir bunalmış haldeyimki hiç sorma hastalıktan evde yatıncada bünye hemencecik yatmaya alışmış, yataktan kopamıyorum.Ozalycim, hastalığın etkisindendir muhtemelen.
Ben inanıyorum sana kendini toplayacaksın.
Canımcığım benim oyum ozaly'ye :)Kimseden ses cikcak sanmiyorum rakibecigim :)
2 gundur spor yapmadim 61.6 ciktim 61.4 tum bugun spor su neym kurtaririm insallah
Kaptanım burdayım ya görmedinminerdesiniz kızlar yaa callan ın hm nin ve benim işimiz var diye neden kimse takıma uğramıyor
candy ozaly speedy gözlerimiz sizi arııyor haberiniz olsun diğerleri ses vermişte sizden ses yok
Aktivite & Egzersiz 1 sa 415
![]()
Leslie
30 dakika
215
Jillian michael 30 day shred
30 dakika
200
Egzersiz Ekle![]()
hımm suyuna gitmekten başka çare gözükmüyor sanırım...çünkü takmış anladığım kadarıylaKızlar, benim yine sıkıntım var.
Biraz önce eşimin annesi ile babası aradı.
Telefondan iyi kötü duydum ama net anlayamadım.
Hm neden bize anne-baba demiyor tarzında bir tema vardı anladığım kadarıyla.
Sonra babası beni istedi.
Ben nasılsınız diye sordum? Nasılsınız? dedi o da.
Ben kimim ben, nasılsınız diye sorulur mu falan dedi.
Ne diyeyim dedim.
Kitlendim resmen.
Kem küm ettim, konuşmayı geçirtirdim.
Ben bu şekilde konuşmaktan memnunum ama bunu nasıl kırıcı olmadan ifade edebilirim? Lütfen bir el atın bana.
hımm suyuna gitmekten başka çare gözükmüyor sanırım...çünkü takmış anladığım kadarıyla![]()