Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar koca tabak yoğurtlu makarnayı yedim valla. akşam sadece salata yıyerek dengeleyeceğim ama söz. karnıbahar da vardı evde. salata yanına biraz da karnıbahar yerim olmazsa. ama uzun süre acıkacağımı sanmıyorum. sabah 20 dk yokuş yukarı yürümüştüm ne güzel. akşam gidince de yemekten önce lesli 1 mil yaparım.

yoğurtla yedim cnm

hadi yaaaa inanmıyorum :KK43: hiç bilmiyordum.

haha evet aynen haşır neşir oldum valla

ne güzel darısı bizim başımıza. ben de 63le başladım bakalım kaç ayda 55 olacağım. 6 ay bence çok iyi bir süre

afiyet olsun :) verirsin inşllh sakin ol bol su iç, sadece dikkatli beslenme egzersizde yap ve akışına bırak :) ve sonuç tam da istediğin gibi olur inşllh :)

kızlar koca tabak yoğurtlu makarnayı yedim valla. akşam sadece salata yıyerek dengeleyeceğim ama söz. karnıbahar da vardı evde. salata yanına biraz da karnıbahar yerim olmazsa. ama uzun süre acıkacağımı sanmıyorum. sabah 20 dk yokuş yukarı yürümüştüm ne güzel. akşam gidince de yemekten önce lesli 1 mil yaparım.

hehe bende tam egzersizde yap yazmıştım ki sen bunları yazmışsın :) afiyet olsun olur bazen ^^ o kadarda sıkmamak gerek diye düşünüyorum. malum kültürümüzde olan bir lezzet yoğurt ve hamur işleri :/ ^^

yoğurtla yedim cnm

hadi yaaaa inanmıyorum :KK43: hiç bilmiyordum.

haha evet aynen haşır neşir oldum valla

ne güzel darısı bizim başımıza. ben de 63le başladım bakalım kaç ayda 55 olacağım. 6 ay bence çok iyi bir süre

:) maşallah sana. teşekkür ederim :)

Olursun tabiki kuzum sen yeterki iste ve azimli ol 6 ay benim oldugum kilolara gore evet normal aslinda ama bana uzun geldi sonradan
ama simdi iyiki oyle olmus diyorum

Hanimlar merhaba...
Ersabah evden kostur kosturcikiyorum.
Bu sabah tartikdim 69.1
Bikac gun cay kahve meyve disinda bisey yemedim. Neyse ki gecti. Annem evde degil ama
IYI SUKUR.
Ben bakamadjm...iyisiniz insaellah. Yarin taburcu olacak dediler.. insaellah

Hanimlar merhaba...
Bu sabah tartikdim 69.1
Bikac gun cay kahve meyve disinda bisey yemedim. Neyse ki gecti. Annem evde degil ama
IYI SUKUR.
çokkkk geçmişşş olsunnn eminemm
maşallah sana,bu hafta mezunsun artık,hedefine ulaştığın için seni en içtennn duygularla tebrikkk ederimm:KK9::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9:

Hanimlar merhaba...
Bu sabah tartikdim 69.1
IYI SUKUR.

annenize çok geçmiş olsun.

Cocuklar durmuyor giremedim merhaba kizlar

C CallanPinckney cnm leslie yi zor yapiyorum bu ara cocuklarim illa bisey cikartiyo buna sukrediom :) ins kisa bi süre içinde eski sporlarima dönerim

Allah vijdan merhamet versin evlatlarimizdan bizden sevdiklerimizden boyle kani bozuk insanlari korusun Allahim...Diycek baska laf bulamıyorum. Rabbim acili anaya sabir versin cok zor

kızlat öğleden beri yatıyorum şimdi çocukları doyurayım diye kalktım
emine annenin iyi olmasına sevindim

17 Şubat ozaly ne yemiş
Kahvaltı nesfit Light sütle
Öğlen sezar salata
Akşam 5,6 kaşık Light peynirli makarna
Suyumu içtim spor hala yok
Dişim ağrıyor
Bugünkü mazeretimde bu ;)

Sabah ıkı dılım fırında kıymalı,1 yumurta,sutlü nescafe
Ara 2 porsiyon meyva, yesilcay
Öğlen mercımek c,patetesli tavuk,pancar,az bulgur,ayran
Sade tkahvesi
1 yumurta
Aksam 1 kase yoğurt
2lt su
Leslie 2 mil

O zaman nokta hm cim nasıl huzurlu okacaksan oyle yap ve bunu kendıne dert etme

Teşekkür ediyorum Serveycim. Yazdım rahatladım valla size.

en

en son tartıldığımda 72 kg dım ama bunun üzerine kilo aldım en az 75 kg olmuşumdur. ani kilo alışım hamilelik değil, zira bekarım. bir dönem yaptığım kick boksu bıraktıktan sonra üniversite yılları vs derken hızla kilo aldım kilo verdim. artık bir standarda oturtmak istiyorum. dengeli beslenme ve egzersiz bunların başında geliyor. Grafik tasarımcı olduğum için iş hayatım oturarak devam ediyor.

kuralları kabul edip düzenli şekilde buradan gelişimimi açıklarım elbette, eğer kabul ederseniz. mümkün olursa bu akşam mevcut kilomu yazıp aranıza katılmak istiyorum.

Manolyacım hoşgeldin aramıza. Umarım bir an önce istediğin kiloya düşersin.

Bu arada papatya, manolya derken takımımız tam çiçekler takımı oldu.

Gıt arkadasım cınsel ıstegıne cevap verecek yerler var ne ıstedın bır hayattan sıyaset yapmayın dıyorlar da bu iş temelde baslamaz mı ya okularda osmanlıca arapca dersı yerıne humanıst olma ahlaklı onsan olma oogretılsın yılmaz ozdılın dedıgı gıbı hepimizin dın kulturu ve ahlak dersı 5 değil miydi nerden turetı bu insanlar ayıptır gunahtır yazıktır yaaaaaa o anne baba napsın şimdi bastırılmış duygularla yetıştırmeyelim cocuklarımızı asırı rahatta toplumumuz bozuldu kimse farkında degıl

Bir de evli ve çocuğu varmış.
Bugün eşim diyordu eşi de konuşmuş diye ama gün içerisinde çok çalışmam gerekiyordu, izleyip dün enerjimi yok etmemek için izlemedim.

öğle yemeğinde makarna yapıyoruz büroda. yağsız ayıracağım kendime ama 1 tabak yemeden doymam onu nasıl yapcaz :/

Seyyahcım, ayrıntılara dikkat etmek önemli. Şimdi o makarnayı yağlı yesen +200 kalori banko gelmişti.

Herkese selammm

Kizlar nasilsiniz özledim sizleri vallahii yaa :KK36:

Nabersin Zeynepcim? Bu sıralarda takımca bir yoğunluğa girdik.

Ben senin menülerini ve dengelemeni beğeniyorum. Çok kalıcı geliyor.

Hanimlar merhaba...
Bu sabah tartikdim 69.1
IYI SUKUR.

Eminecim, çok sevindim güzel haberlere. Umarım annen en kısa sürede tam anlamı ile sağlığına kavuşur.

kızlat öğleden beri yatıyorum şimdi çocukları doyurayım diye kalktım
emine annenin iyi olmasına sevindim

Kaptanım, rapor çok iyi oldu.
En azından dinlenirsin bakıcı da varken.

17 Şubat ozaly ne yemiş
Kahvaltı nesfit Light sütle
Öğlen sezar salata
Akşam 5,6 kaşık Light peynirli makarna
Suyumu içtim spor hala yok
Dişim ağrıyor
Bugünkü mazeretimde bu :KK66:

Afiyet olsun şeker.
Bir makarnadır gidiyor takımda, yoldan çıkartmayın insanı aaaa.

Sabah ıkı dılım fırında kıymalı,1 yumurta,sutlü nescafe
Ara 2 porsiyon meyva, yesilcay
Öğlen mercımek c,patetesli tavuk,pancar,az bulgur,ayran
Sade tkahvesi
1 yumurta
Aksam 1 kase yoğurt
2lt su
Leslie 2 mil

Afiyet olsun Serveycim.

Back
X