- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.821
leslie 4 kg ağırlıkla 1 express mile yaptım
üzerine 10 dakika stretching
şimdi ev işii
üzerine 10 dakika stretching
şimdi ev işii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana uyuyum sağlıyorsa ne güzel. benimki uyum göstermıyor bu konuda. buğday ekmeği bile yediremıyorum.benim eşim kilo alınca içimden seviniyorum
ama sağlığı için almamalı diyorum,bundan onu da light besliyorum![]()
senin önerilerin deçok mantıklı. özellikle oğluyla konuşması hakkındaki görüşler.speedy kızlar konuş demiş,konuşmak da mantıklı olabilir ama ilk sakinleş sinirin geçsin..sinirli konuşunca insan haklıyken haksız duruma düşebiliyor..kelimeleri kontrol edemeyebiliyoruz
oğlunla konuş ilk
sonra sankinleşince(birkaç gün daha geçsin,olay soğusun) komşuyla da konuş,kızların dediği gibi bundan sonra kızını göndermemesini ve hareketlerinin yanlış olduğunu söyleyebilirsin
hahah artık çok geçSeyyah burcağın kalorısıne bakma pişman olursun bole devam et hayata daha mutlu olursun oğrenmezsen![]()
menü çok güzel yuppeDunki menum
Sabah light peynir le tost cay
Oglen tarhana çorbası 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara portakal
Aksam imambayildi 1 tane 2 kasik pilav yogurt
2 litre su spor yok
Parçali bulutluyum ama hala umutluyum canim rakibem ben tartilmadim ama bu hafta pek bi dusus beklemiyorum ama olabilir de :)yuppe sevgili rakibem nasılsın
ben biraz kilo verdim,şimdi söylemeyeyim,cumaya sürpriz olsun
senin ve ozalynin kilosunu çokk merak ediyorum
sonuç ne olacak bakalım
callan-0
ozaly-0
yuppe-0
cuma günü en çok veren 2 puan alsın,ikinci olan 1 puan,sonuncu o![]()
2 yudum fazla yiyince mide daha cogunu istiyor doymak nedir bilmiyor kararinda yiyip hemen kalkinca geciyo o cok yeme istegi seyyahcim kacio bazen işte sende abartmiyosun acigi kapatirsin merak etmeöğle büroda menemen yaptık sanki yıllardır yemmeiş gibiyım nasıl güzel gitti. ama ekmeği kaçırdım yıne. akşam da kuru patlıcan dolması var menüde. artık onu yarın yerim. akşam yıne dengelemem gerekecek
aboooriiiiiyuppe sevgili rakibem nasılsın
ben biraz kilo verdim,şimdi söylemeyeyim,cumaya sürpriz olsun
senin ve ozalynin kilosunu çokk merak ediyorum
sonuç ne olacak bakalım
callan-0
ozaly-0
yuppe-0
cuma günü en çok veren 2 puan alsın,ikinci olan 1 puan,sonuncu o![]()
benim eşim kilo alınca içimden seviniyorum
ama sağlığı için almamalı diyorum,bundan onu da light besliyorum![]()
öğle büroda menemen yaptık sanki yıllardır yemmeiş gibiyım nasıl güzel gitti. ama ekmeği kaçırdım yıne. akşam da kuru patlıcan dolması var menüde. artık onu yarın yerim. akşam yıne dengelemem gerekecek
zevkle eşlik ederim :)Ben eşimi haftada 1-2 kere tartıya çıkarıyorum.
Yarın cuma Seyyahcım, listede olacak mısın bilmiyorum ama bize eşlik et perşembe işkencesinde.
Canım benim biz Kastamonudayız. Teşekkür ederim teklifin için. Oğlum söz konusu olunca duygusal davrandım mantıklı karar veremediğimi farkettiğim için konuşmadım onlarla. Ama öfkem hala geçmedi. Oğşum çok parlak zeka çıktı Ankaraya çok hareketli diye bpsikiyatr a götürmüştüm.o yüzden her konuda bi yorumu oluyor ama bir okadar da duygusalSpeedycim, var ya ben o oğluna hiç kıyamam.
Çok çok üzüldüm anlatamam.
Nerdeydiniz siz? Alayım ben miniğinle bütün gün oynarım.
Çocuklar pek sever benle oynamayı zaten.
Ama nasıl hassas bir minik öyle, çözümler sunuyor falan.
Sanki büyümüş de küçülmüş.
Bence, annesi ile konuş öncelikle. Elbette görüşmeyebilirsin ama onlar gibi çocuğu eve almamazlık yerine, annesine göndermemesini söyle derim.
Özalycim; İşte hala sadece konuşabilcek güçte değilim. Tartışmamak için susmayı tercih ettim. Önerin için saolspeedycim okuyunca sinirlendim gerçekten hiçte hoş bir davranış değil, gerçekten müsait olmayabilirler ama 10 dk dursa nolur hadi duramaz belki başka bir durum vardır ama sen geçinemezsin ne demek.
Ben senin yerinde olsam konuşurdum
Tartışma değil sadece konuşma tabi.
Mesela bize durumu ne güzel anlatmışsın bu yazdıklarının aynısını yüzüne söyleyebilirsin
bir eğitimci olarak küçük bir çocuğa böyle demenizi doğru bulmadım, aynısını sizin evladınıza ben yapsam ne hisseder ne yapardınız diye sorabilirsin. Hem senin için rahatlar hemde belki yaptığının yanlış olduğunu farkedip oğluşunun gönlünü alır hem oğluşunda beni sevmiyolar diye üzülmez.
Ay kıyamam ben ona ya![]()
Seyyahcım oğlum 6 yaşına girmek üzere.Tam yarama denk geldi konu. Çok haklısın bunlarla sosyalleşeceklerse sosyalleşmesinler daha iyiçok üzücü bi durum çocuk için. oğlun kaç yaşında? bence de komşunla açıkca konuş. ben bukadar bercilce davranan biriyle komşuluk yapmak istemezdim açıkcası. birdaha kızını göndermek istediğinde benim oğlumun geçimsiz olduğunu düşünüyorsan neden yolluyorsun kızını? birdaha görüşmesinler gerek yok,lütfen sen de birdaha yollama kızını derdim. bazen insanlar bu dilden anlıyorlar. ben bir daha o bahsettiğim çocuğun bulunduğu ortamlara gitmeyeceğim mesela. çocuğum sosyalleşsin diye gidiyorum zaten ,böyle sosyalleşeceğine evde otururm daha iyi. ama bu konuşmayı çocuğun yanında yapmamaık lazım. onun da psikolojısı annesinin düşüncesizliği yüzünden bozulmasın
Callenım oğlumla konuştum tabi ama aşırı duygusal ve içerledi. Bende kinle bu yaşta tanışsın istemem ama bu tarz olayları kaçıncı kez yapıyorlar hep utandırmaya çalıştım onları. Onlar iteledikçe çocuklarına hediyeler aldım. Onlar oğlumu eleştirdikçe sustum. Sinemaya götürdüm. Yemeğe çıkardım çocuklar ne istedilerse ben destekledim. Onlar evde oturdu ben gezdirdim. parkta başlarında hamileyken bekledim. Benim için çocuk çok değerlidir. Onun mutluluğu için herşeyi yaprım. Ama bu defa alttan alacak gücüm kalmadı. hatta konuşacak bile halim yok inan. Çok kırıldım.yok hiçbir şey yapma
oğlunla konuş ilk,sorunlarla kendisinin başetmesini öğret
çünkü onları bizim olmayacağımız,kendi sorunlarını kendilerinin halledeceği zor bir hayata alıştırmalıyız
oğluna de ki kimseye hiçbir şey için yalvarma, bu tarz seyler için ağlama.dik dur,çocuk diyerekten geçmemek lazım,onlarla erişkinler gibi konuşmalıyız.kendini örnek göster ve yine deki: bu komşuyla eskisi gibi birbirimize gelip gitmeyeceğiz..doğru komşularla daha güzel ilişkiler kuracağız de.bencil insanları çevremizde istemeyiz gibi birşeyler söyleyebilirsin..''kin'' duygusunu öğretme ama doğru arkadaş ve doğru komşu seçimini öğret
değişim merkezden başlar
biz ancak kendimiz değişebiliriz,biz değişirsek karşımızdaki değişir
bu komşunla görüşme, insanlık adına selamını eksik etme ama asla evine alma,şuan müsait değilim de, ya da hiç kapıyı açma..zamanla aranız açılır.daha iyi insanlarla komşuluk yap..
ama oğlunla konuşman birinci önceliğin olsun
Hiç samimi değilkim tatlım 1 kez ailecek gittik evlerine ama eşiyle aynı işyerindeyim. Ama aynı patavatsızlıktalar gerçekten tencere kapak gibiBnmde komsumun oglu hatta bazen kuzeni bir gelio lar en buyuk korkum cocuk kalbi kirmak bazen isim oluyo esim yorgun oluyo ses kaldircak kafam olmuyo ama guleryuzle karsiliyorum hatta anasi bile grlio bazen ki sinir olurum kizim oynasin diye hic sesimi cikartmam bence fevri davranma cunku anliycak kapasitede olsalar cocugu geri cevirnezlerdi fazla samimi olma cnm ayni binadasiniz
Serveycim empatin için saol. Haklısın herkesin bakış açısı ne kadar da farklı. Ama 5. takımda olduğum için tekrar gururduydum. Resmen hafifledim. Affetmedim onları ama seviyemi hala koruyabildim. Herkese hakettiği gibi davranmak gerek. Artık önemsemediğim insanlar listesindeler. Ne yaparlarsa yapsınlar yok sayıcam. Şimdilik konuşmayı düşünmüyorum. Ama oğlumda olmasa da bende kin duygusu gelişmeye başladıSpeedy okuyunca sinirlendım valla yalnız sıze bile soyliyeyım mı canlarım hepinizin bakış acısını okudum herkes olaylara ne kdr farklı bakabılıyor herkes ayrı bır bırey ayrı bır dunya işte. Ben sadece sunu önercem sana, evet şiddet ögke kızgınlık ıyı duygular degıl ancak o duygularla bız ınsanız.bastırmayı dogru bulmuyorum bız suan empatı kurarak bıle sınırlendıysek sen ne hıssettın kim bilir.callanımın dedıgı gıbı sınırle gıtmemek dogru belkı ama mutlaka gıt konus. Ne kdr yanlış yaptıgını ve gecımsız olan bır cocukla kızının vakit gecırmesıne ızın veren egıtımcı kişilikte celişkı yasadıgını soyle bılsın.demezsen o ıcındeki negatıflik baska sekilde cıkmaya calışacak.oğluş kac yadındaydı bılmıyorum ama kac olursa olsun ona kınleneceği bır nefrn olmasın uydur bır neden, eminim anlayacak.
Canım benim biz Kastamonudayız. Teşekkür ederim teklifin için. Oğlum söz konusu olunca duygusal davrandım mantıklı karar veremediğimi farkettiğim için konuşmadım onlarla. Ama öfkem hala geçmedi. Oğşum çok parlak zeka çıktı Ankaraya çok hareketli diye bpsikiyatr a götürmüştüm.o yüzden her konuda bi yorumu oluyor ama bir okadar da duygusal
Özalycim; İşte hala sadece konuşabilcek güçte değilim. Tartışmamak için susmayı tercih ettim. Önerin için saol
Seyyahcım oğlum 6 yaşına girmek üzere.Tam yarama denk geldi konu. Çok haklısın bunlarla sosyalleşeceklerse sosyalleşmesinler daha iyi
Callenım oğlumla konuştum tabi ama aşırı duygusal ve içerledi. Bende kinle bu yaşta tanışsın istemem ama bu tarz olayları kaçıncı kez yapıyorlar hep utandırmaya çalıştım onları. Onlar iteledikçe çocuklarına hediyeler aldım. Onlar oğlumu eleştirdikçe sustum. Sinemaya götürdüm. Yemeğe çıkardım çocuklar ne istedilerse ben destekledim. Onlar evde oturdu ben gezdirdim. parkta başlarında hamileyken bekledim. Benim için çocuk çok değerlidir. Onun mutluluğu için herşeyi yaprım. Ama bu defa alttan alacak gücüm kalmadı. hatta konuşacak bile halim yok inan. Çok kırıldım.
Hiç samimi değilkim tatlım 1 kez ailecek gittik evlerine ama eşiyle aynı işyerindeyim. Ama aynı patavatsızlıktalar gerçekten tencere kapak gibiKeşke herkes senin kadar düşünceli olsa hayat çok daha ykolay olurdu.
Serveycim empatin için saol. Haklısın herkesin bakış açısı ne kadar da farklı. Ama 5. takımda olduğum için tekrar gururduydum. Resmen hafifledim. Affetmedim onları ama seviyemi hala koruyabildim. Herkese hakettiği gibi davranmak gerek. Artık önemsemediğim insanlar listesindeler. Ne yaparlarsa yapsınlar yok sayıcam. Şimdilik konuşmayı düşünmüyorum. Ama oğlumda olmasa da bende kin duygusu gelişmeye başladıİnsanlar eğitimle adam olmuyor bir kez daha anladım
Olur cıger de olur sebo daaakebap yiyip,şalgam içeriz :))))
Bu taraflara gelirsen haber verkebap yiyip,şalgam içeriz :))))
Bu taraflara gelirsen haber ver
Kızlar, bizimkisine ne yapsam diye düşünüp duruyordum. Hediye olarak amfi alayım diye düşünüyorum. Elektro gitar çalıyor, bayadır istiyordu ama kendim internetten sipariş mi versem yoksa süpriz yapmayıp, kendisine mi baktırıp denetsem bilemedim. Ne dersiniz?
Bu arada Leyla ile Mecnun dizisini çok severdim. Beş kardeşler diye bir dizi başlamış. Oyuncular benzer diye izleyelim dedim. Komedi dizisi. Gece genelde bilgisayardan izlerken uyuruz. Açtık diziyi, amanın bir kaç nokta vardı. Ben bir başladık ağlamaya.Ne oldu bilmiyorum bana ama bu sıralarda bir hassaslık var üstümde. Pek beğenmedim bu beni.
Kaptanım, yarın eşim izin almış. Bir kaç plan yaptık. Sabah bildirim yaparım ama gün içerisinde buralarda olmayacak gibiyim. Haber vereyim dedim.
Olur cıger de olur sebo daaa
Callan adanada manolyacımkebap ? şalgam ? kim adana mersin taraflarından burada :))