- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #134.941
neden sana güvenen yok speedy cim yaa aşkolsun hadi ben oyumu sana kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya callanım hiç sorma yaçokprensi gördüm kahvaltıda
sen azminle verdin o kiloları,ne oldu sana çokoprensleri yer olmuşsun![]()
callan 1
ozaly 0
rekabettt heyecanlansın
ozaly haftaya geçsene beni hadi hadiiii
yoksa haftaya da yerim seniii![]()
bu hafta spora balıyorum tekrar ve kalori saymayıda ihmal etmeyeceğimOzaly sen de menülerinin fotosunu çekiyordun ya,öyle yap bence,seni iyi motive ediyor, ve bu hafta jillianı ve squatı bırakma,5li kiloları yakında göreceksinn
yaza incecik gireceksin
*5.TAKIM 401.ETAP***
toplight (69,9/68,3/1,6/%2,29)
CallanPinckney (58,6/58,0/0,6/%1,02)
servey(71,9/71,5/0,40/%0,0,56)
hm22( 77.9/ )
EmineF (70,6/)
ozaly (63,1/63,5/-0,4/-%0,63)
speedy26(70,4/69,9/-0,5/-%1)
ayda2kilogo(71,3/)
yuppe (61.4/)
5. TAKIM ORTALAMASI :
minik1967 (112/110/2,0/%1,79)
seyyah2806(62,1/61,8/0,3/%0,4)
WWWoooowwww kaptanım tebrikler....
Callenım 5li kilolarda bu ne hız maşallah. Bence bunu yaptığın sporlara borçlusunTebrikler..
Serveyim biz yeni rakip olabiliriz diye düşünüyorumm
Özaly helal sana az olsun kalıcı olsun bizimkisi...
Emine bekliyorum seni meraklaaa. Bu hafta birinci olma kaptanım olsun ya nolur![]()
Teşekkür ederim canım etcem telafi kessssiiinnnnnnhaftaya telafi edersin üzülme
Vermem banane :)Aboo Özaly ben seni eksildin sandım. Geri aldım sözlerimi![]()
sen yeterki iste ama ben servey le girdiğim yarışlarda hep yenildim ne zaman bıraktım yarışı güzel kg verdimAma demişsin ya azim kraliçem sollar geçer diye
Hehe ilk destekçimi aldım kızlar korkun speedy adı gibi hızlı çıkacakAma sende takımda diilmisin kaptanım ya 4 kişi rakip olalım bence kilolarımız yakın ya. Bende seni destekliyeyim ozaman
![]()
canım bugün tartılma şansın varsa tartılırsan iyi olur farketmez nerde tartıldığın
morpapatyam hadi bakalım eğer bugün güzel kg vermişsen listeye gireceksin
Baktım şimdi guzzekızlar pijama ihtiyaçlarınız varsa markafoni de çocuk pijamaları 13 tl büyük pijamaları 19,99 tl ben almıştım tam baharlık yeri güzel siyah inci nin tavsiye ederim sezon finali yapıyorlar acele edin
Baktım şimdi begendıklerım bıtmiş hep aldım ben de bakalım merak edııorımmm oglusa da aldımkızlar pijama ihtiyaçlarınız varsa markafoni de çocuk pijamaları 13 tl büyük pijamaları 19,99 tl ben almıştım tam baharlık yeri güzel siyah inci nin tavsiye ederim sezon finali yapıyorlar acele edin
yaa aslında ben ilk 15 gün önce falan aldım baktım güzel ama size yazmayı unuttum dün gene görünce bu sefer unutmayayım dedim benim oğluşlar da çok beğendi bi de hem üstte hem de altta cebi var ufaklığa aldığım pijamanın bayıldı o yüzden dün gene sipariş verdimBaktım şimdi begendıklerım bıtmiş hep aldım ben de bakalım merak edııorımmm oglusa da aldım
eee hadi yuppe ne yaptın?Merhaba kizlarrrr
ooo bravooooo61.4/60.7/0.7/%0.71
![]()
Vayyyyy sut cok ıyı dı toplightım begendmmmm ovdun mu yerdın mı ortaya karışık olmuşşşşvalla azim kraliçesi yenecem dedi mi yener ama sonra takılır kalır 6 lı rakamları göremez rakibi de onu güzelce sollar gecer gider aradaki farkı açar![]()
Toplightımı ıthaf edeceğim bır hedef koymalıyım dımıvalla azim kraliçesi yenecem dedi mi yener ama sonra takılır kalır 6 lı rakamları göremez rakibi de onu güzelce sollar gecer gider aradaki farkı açar![]()
Callandan sonra bir tokatta yuppeden geldi sayın seyirciler61.4/60.7/0.7/%0.71
![]()
Ama laf soktu kaptan takoldı 70 lere dıye buna taryıda cevap vermeliyım degıl mıToplightımı ıthaf edeceğim bır hedef koymalıyım dımı
Haftaya hedefımmm
69,9