Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

videodan canım
ben evde spor yapmayı seviyorum
2 aydır filan düzenli yapıyorum evde(jillian ve leslie)
bu arada ben de üniversitedeyken bfite gitmiştim,toplamda 20küsür cm incelmiştim,tavsiye ederim aynı etkiyi jillianda da gördüm 1 ayda toplamda 22 cm di sanırım,okadar inceldim ama lesliede pek incelmiyorum

Jillian mı t25 mi diye düşünüyordum bende. Leslie çok daha hafif bir egzersiz o denli biçimlendirecek şekilde kaslara yönelmiyor. Bu yüzden zaman kaybı gibi hissettiriyor bana.
Tae bo videolarına da bakayım belki cazip gelir.

Doktora kalsa daha 8 dilim tam bugday yazmsti bana günlk mutlaka 8 dilim yiyeceksn demisti :)
Ama o menüde proteinin de var ve diyetisyen menüsünde 8 dilim denir ama 8 dilim şart değildir. 1 dlm ekmeği değişebileceği besinleri verir liste olarak. Çok hatırlayamıyorum ama atıyorum canın çok pilav çekti diyete uygun değil ama bir kaşık yersin ekmek hakkın 7 ye düşer gibi değişimler. Ya da akşam saf protein alman gerekirken sen baklagilden protein almayı seçersin bu sırada karbonhidrat almış olcağın için 1 dilim hakkın daha gider. Saf ekmek olarak tüketceğin zaman kahvaltı olması daha sağlıklı bu açıdan.
Şimdi diceksin çok biliyosunda sen niye fit değilsin=)
Ah bildiklerimi bi uygulasam :D:D Neyseki artık uygulayacağım.

1 mart menum
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği Light peynir zeytin azcik yesillik cay
Ogle yogurt corbasi
Ara elma armut karisik
Aksami yazmicam...o_O
2 litre vardir suyum

Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.

Birsey sormk istiyorum arkadaşlar ara öqün icin armut mu yemek daha ii yoksa elma mi ? Ara öqünm war ve armut yemk istiyorum ama kalori olark bakinca elma yemek daha mi ii sizce :KK43:

Elmanın glisemik indeksi daha düşük olduğu için daha iyi ama armut olmaz diye birşey de yok. Canın istiyorsa yiyebilirsin.

ben yaparım ama maddi olarak ihtiyacı olan varsa ilk onları tercih et ama kimseyi bulamazsan ben buradayım:))
nasıl olsa evdeyim bir işe yaramış olurum

ben beğendim
spor var mı
afiyet olsun

30

kaptanım sen bir sadaka ver istersen,inşallah bu seneyi hastalıksız geçirirsiniz

hoşgeldin kendinden bahsetsene :))

beceriksiz de olsam katılacağım,böyle böyle geliştireceğim artık kendimi

simit yerine çorba harikaa

kendinden bahsedermisin canım

karar verdikten sonra gerisi geliyor inan,çoğumuz 70li 80li kilolardan başladık,şimdi 50li 60lı kilolardayız,sen de başaracaksın

bunun yerine şekeri de bırakabilirsin

siz çilekli kahveyle rakip olun
bakalım cumaya kadar hanginiz daha cok kilo verecek

kalori değerleri birbirlerine yakın ama ikisinin de glisemik indeksi birbiriyle aynı,yani ikisi de tok tutan meyveler,gündüz vakti ikisinide iç rahatlığıyla ara öğün olarak tüketebilirsin

Callancım, benim geçen sen yardım ederim dediğinde de gelmişti aklıma açıkçası ama zaman alan bir şey olduğu için hiç teklif etmeyeyim demiştim kuzum.
Zaman sıkıntı olmayacaksa, elbette ki olur.

Kızlar 1 saate yaklaştı uyanalı.
Başım nasıl döndü bugün bir anda.
Uykusuz kalınca oluyor sanırım bu bende.
Gece uyuyabilir miyim bilmiyorum ama yarın iyi olmak istiyorum.

Geçmiş olsun tekrar gece uykusu daha iyileştirici oluyor gündüze nazaran inş uyuyabilirsin

Aslında duracaktım geceye kadar çilekçim ama resmen dünyam dönüyordu.
Bu arada kahveye bayılırım. :KK50:

Kızlar, akşam uzanıyorum.
Eşime, dünyam dönüyor resmen diyorum.
Sıpa da oradan ama ben dönmüyorum ki diyor. :KK70::KK70:

Aslında duracaktım geceye kadar çilekçim ama resmen dünyam dönüyordu.
Bu arada kahveye bayılırım. :KK50:

Kızlar, akşam uzanıyorum.
Eşime, dünyam dönüyor resmen diyorum.
Sıpa da oradan ama ben dönmüyorum ki diyor. :KK70::KK70:

Nasılda biliyomuş yerini azcık ukala mı ne=)
Yorgunsan biraz daha vakit geçince ister istemez uyursun zaten.
Ah kahvesiz yaşam olur mu ? Hayır hayır düşünmek bile istemiyorum!

Nasılda biliyomuş yerini azcık ukala mı ne=)
Yorgunsan biraz daha vakit geçince ister istemez uyursun zaten.
Ah kahvesiz yaşam olur mu ? Hayır hayır düşünmek bile istemiyorum!

Sorma ya sıpa işte. :KK70:
Ben de sapıtmışım dönmeden ne diyor bu diyorum anlayamadım da.
Ahh, dimi dimi? Günde en az 4-5 fincan içiyorum.

İyi geceler kızlar takım ile henüz tanışamadım ama yarın görüşmek dileğiyle=)

Daha tanışırız Çilekcim, takım bir toparlanabilse hastalıklardan çok keyifli sohbetlerimiz oluyor aslında.

Hm22 cnm belirtileri sormuştum
karnına krap giriyo kusma ve ıshal :))
Herkez bi tarafta yatiyo esimde oldu şimdi
bende uyuyorum devamli ev haklı virüs içinde şuanda Avusturyada salgın var hastaneler dolu pazar bizde gittik ama su içtiği icin kızımı eve gönder diler dünden daha iyi rahatladı biraz

bende uyuyorum devamli ev haklı virüs içinde şuanda Avusturyada salgın var hastaneler dolu pazar bizde gittik ama su içtiği icin kızımı eve gönder diler dünden daha iyi rahatladı biraz

Ayy Candycim, çok zor desene.
Umarım bir an önce iyi olursunuz.
Uzun mu sürüyormuş düzelmesi?

arkadaslar hosgeldiniz
hosbuldk canm

Ama o menüde proteinin de var ve diyetisyen menüsünde 8 dilim denir ama 8 dilim şart değildir. 1 dlm ekmeği değişebileceği besinleri verir liste olarak. Çok hatırlayamıyorum ama atıyorum canın çok pilav çekti diyete uygun değil ama bir kaşık yersin ekmek hakkın 7 ye düşer gibi değişimler. Ya da akşam saf protein alman gerekirken sen baklagilden protein almayı seçersin bu sırada karbonhidrat almış olcağın için 1 dilim hakkın daha gider. Saf ekmek olarak tüketceğin zaman kahvaltı olması daha sağlıklı bu açıdan.
Şimdi diceksin çok biliyosunda sen niye fit değilsin=)
Ah bildiklerimi bi uygulasam :KK70::KK70: Neyseki artık uygulayacağım.
Yok kiz bildqn 8 dilimi uyqulamali olark yazdi doktor 3 sabah 2 öqle 2 ara öqün 1 dilimde aksama yazdi ayrica istersem 3 kasik da pilav yada makarna yeme hakkim war :)

mrb.ben yeni katıldım aranıza.yani msjmın cevabı olarak bu gruba davet edildim.yapmam gerekenler ilk sayfada yazanlar mı?

Merhaba
Toplight davetin için teşekkür ederim çok memnun oldum=)
Şu an güncel kilomu tam bilmiyorum.80-82 aralığındayım yarın sabah tartılacağım.öyle başlangıç kilomu netleştirmiş olayım.
Hedefim 62 kg olmak.

Ilk sayfayi okudum ve kabul ediyorum suanki kilom 81.8 boyum 1.60 hedefimde 59 olmak braz fazla gayret sarf etmem lazm biliorm ama yinede bu defa kesin bu kilolari vermk istiyorum artk cok rahatsizim halimden
hoşgeldiniz arkadaşlar. ben burcu . birlikte zayıflayacağız inşallah
Eveeet bugün yediklerimi yaziyorum
SABAH:
2 yumurta(haslanmis)
1kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 adet siyah zeytn
3 adet çeri domates
1 adet salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
ara öqündede yarım armut

ÖGLEN:
1kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
2 dilim kepek ekmek
araögünde yarim kalmis armutumu yedm.aksam ki ögünmde öglenle ayni sadece ekmek yemedm aksam yatmadan da bir meyve ve 1 bardk süt icicm ama suyu az ictm 1 litre anca ictm :KK43: sporda yaklask 2 km yürüdm az biliorm ama aksam yatmadan 20 mekik cekicm inşallah :110:
gayet sağlıklı bi menü. zamanla porsiyonların da küçülecek zaten
evet bunu 1 sene öncede karar vermstm su kilolardan kurtulmak icin ama o zaman yapamamstm normalde diyetsyenin verms oldugu bir liste ama tabi bn ne kadarina uyarm orasi muallakta :) corba ictm walla kske de icmeseydm ama bu hafta cok yüklenmk istemiyorm kendme ilk hafta olmasi dolayisiyla haftaya daha az az seyler yemeyi umut ediyorm :)
aslında en çok kiloyu ilk hafta verirsin. çünkü ödem atacaksın bu hafta. bol bol su iç. 2 litrenın altına düşme asla. ve yeşil çay da koy ara öğünlerine bence.
Kahvaltı 21 17,10 47,48 47,48 12,86 393

Pınar Labne
50 g
6 9,00 3,25 3,25 2,80 105

Haşlanmış Yumurta
1 büyük
4 5,30 0,56 0,56 6,29 78

Keçi Boynuzu Özü
1 yemek kaşığı, 10 g
2 2,30 5,40 5,40 1,30 47

Tam Buğday Ekmeği
1 adet, 30 g
3 0,40 12,40 12,40 2,30 64

Limonata
1 bardak (240 ml)
5 0,10 25,87 25,87 0,17 99
FA_add.png
Öğe Ekle
Öğle Yemeği 11 0,73 54,23 41,63 1,74 205

Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
4 0,23 19,06 15,76 0,36 72

Armut
1 orta boy (yaklaşık 2-1/2 her 450 g başına)
5 0,20 25,66 20,56 0,63 96

Tarçın
2 çay kaşığı
1 0,15 3,67 1,17 0,18 12

Havuç
1 orta boy
1 0,15 5,84 4,14 0,57 25
FA_add.png
Öğe Ekle
Akşam Yemeği 7 5,62 14,42 12,62 9,09 134
FA_itemPanel_arrow.png

Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122

Kakao Tozu (Şekersiz)
1 yemek kaşığı
1 0,74 2,93 1,13 1,06 12
FA_add.png
Öğe Ekle
Aperatifler/Diğer 7 4,95 13,33 12,13 8,12 128
FA_itemPanel_arrow.png

Tarçın
1 çay kaşığı
0 0,07 1,84 0,64 0,09 6

Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122
FA_add.png
Öğe Ekle
callancım akşam tarçınlı sütle mi geçiştirdin diyecektım ki aşağıda açıklamayı yapmışsın :)
kızlar menüm860 kcal
hemen bukadar düşük kalorili olma nedenini açıklayayım: haftasonu inanamazsınız 2den fazla kilo aldım..okadar yemişim,bugun cok az yedim hala acıkmadım,karnım hala şiş,bağırsaklarım dolu resmen
bu hafta dişimi çok sıkmam lazım
spor olarak tae boya niyet ettima ama sadece leslee 1mile da kaldım mağlesef,bolbol ev işi yaptım
3+ lt su
ben de artı çıktım tartıda bu sabah :( tartının yerini değiştirdim. tartı mı oyun oynuyor yoksa aldım mı gerçekten bilmıyorum :(
bende 24 yasndaym 1.5 senelik evliym calismiyorum..evlendgm zaman 70 civarndaydm evlendqm zamanda cok zayf deqldm yani :) sonra acayp kilo almaya basladm en son ki durum 81.8 kimseye diyemiorm su kilomu ya b fite gitmeyi düsnyrm bende gidenlern cok olmlu yorumlari war
ne güzel olur gitsen.
Doktora kalsa daha 8 dilim tam bugday yazmsti bana günlk mutlaka 8 dilim yiyeceksn demisti :)
benim de 5 dilim ekmeğim vardı. diyetisyenler ilk etapta bol kepçe veriyorlar diyet listelerini. önce gözümüz doysun, sıkılıp vazgeçmeyelim diye.
1 mart menum
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği Light peynir zeytin azcik yesillik cay
Ogle yogurt corbasi
Ara elma armut karisik
Aksami yazmicam...o_O
2 litre vardir suyum
akşama kadar gayet iyiymiş yuppecim akşam ne yedin
çok geçmiş olsun. kuzenimin oğluna olmuştu rota. ordan biliyorum . allah şifa versin
Bu arada bgn 20 dakikada spor yaptm tam bittim tükendm derkn hadi bide mekik cekym ayrica dedm ve 20 de mekik cektm :KK66:
çok iyi başlangıç

günaydın arkadaşlar özledim valla kaç gündür. dün vergi dairesinde sorun çıktı. tüm vergi daireleri birleşince karışmış herşey. bu gün o halledilecek. eğer patron bana acır da altında arabası olan arkadaşı yollarsa yırttım. yoksa saatlerce orda uğraşacağım. neyse dünkü menümü yazayım
sabah:
1 domatesli sosisli sandviç
1yeşil çay

öğle: 1 kase ezogelin çorba 2 dilim beyaz ekmek

ara: 2 büyük dilim elma

akşam: 1 servis kaşığı yağsız makarna

su: 2 lt yı bulamadım.
spor: kılometrelerce yürüdüm

günaydın kızlar

sabah dışardan kaşarlı tost yedım ama yağ surdurmedım.salçalı

kalorisi kaçdır sızce:(

yarısını yiyecektim.dayanamadım hepsini yedim