Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün neden bazen yediğimi ve kaçırdığımı size yazmak istîyorum.
Bana kırk yıllık dostlarımdan daha iyi yoldaş oluyorsunuz. Bugün bir eski bir arkadaşın beni facebook dan çıkardığını gördüm ve bu beni gözyaşlarına boğdu. Ona ufak bir mesaj attım ve üzüldüğümü belirttim.
Neden insanlara çok değer veriyorum Cumartesi 48 yaşında olacağım hala akıllanmadım. Kanser gibi bir illetle savaşıyorum. Ben önemliyim ama neden insanlara bu kadar anlam yüklüyorum . Biliyor musunuz değersîz hissettirilmek ne kadar kötü. Ağlayarak gözyaşları içinde yazıyorum. Neyse benim için önemli düşünceleriniz. Insan yaş alınca daha duygusallaşıyor. İşte ne zaman üzülsem tatlılarda alıyorum soluğu

canım çok geçmiş olsun.bende insanlara haddınden fazla değer veririm.sonra bı bakarrım gunun birinde fazlası mutlaka çöpe gider.değiştirmeye çalışıyorum bende bu huyumu.

aslında en doğrusu "üzülmeyecek kadar sevmek" galiba

3 Mart

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates-Kırmızı biber

Öğle
Tost (evden yemek getirmeyi unuttum daha doğrusu sabah geç kalıyordum üşendim hazırlamaya)

Akşam
Yarım porsiyon kuru fasulye
Salatalık turşusu (baya bi yedim sanırım)

Su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
turşuya da dikkat et canım ödem yapar
Yok esmercim, takımdan başka bir arkadaş yazdı da tahmin eden çıkacak mı dedim. :21:
ben de callan diye düşünmüştüm
Bu arada bqn yediklerimi yaziorm hemn
SABAH:
2haslanms yumurta
2dilim kepek ekmk
4 adet ceri domats,salatalk
1kibrt kutu kadr peynr ve 3 adet zeytn
ara öqün elma
ÖGLEN:
1 kase corba
1 tabak ispanak
1 kase yoqurt
1 dilimin yarisi kadr kepek ekmek
ara öqün yarim armut
AKSAM:
1 kase corba
1 bardkta az önce süt ictm yatmadan da belki bi tane elma yerm en minik olanindan :) su hic ama hic icemiorm napicam böle blmiorm :KK43: su anca 1.5 litre icmisimdr 15 dk da spor yaptm
menü güzel olmuş

günaydın arkadaşlar dünkü menüm çok kötüydü :(
sabah 3 bisküvi( biskrem)
1 yeşil çay. bu arada biskrem öyle tatlı geldi ki bana ilk defa. midem kötü oldu.

aralarda çay

öğle: 2 lahmacun ve bol salata. (lahmacunu herzamankı yerden söyledik ama kıymasından galiba midemi çok ağrıttı.

akşam: 1 tabak kısır 2 poğça(tahmin ettiğiniz gibi misafirlikteydik)

gece : 1 bardak tarçınlı süt

spor: çok yürüdüm yıne. hareketliyim birkaç gündür ama öğünleri düzene sokamadım bu kargaşada.

Ben sütlü daha çok seviyorum papatyam ama istersen 1 kaşık yoğurt da ekleyebilirsin ilave olarak.

O kadar spora izin varsa, yogaya da vardır dağyolu, bak burada da konu var.
Ben inanıyorum olumlu etkileyeceğine.

Ciddi misin çilekcim ya?
Sonrasını çok umursamıyorum açıkçası.
Ağrı kesici, dayanma derken geçer ama ben o anı yaşamaktan çok korkuyorum.
Böyle gıcır gıcır ediyor mu? Tutum dişi baya baya çekiyor mu?

Amanınn.
Çok fazlaymış cidden.
tesekkur ederim canim ins dedigin gibi olur sende dis meselesinden dolayi kendini cok hirpaladin bir tabir varya dovulmeden aglama bunu kendine yapma ya cekecegin belki ufak bir aciyi dusune dusune ruhuna onca cektirtirdin bakak disin cekecekmi bizi haberdar et

İzne ayrılsam kilo alırım kesın bu hafta 2-3 gun yatılı misafırım gelcek farklı gunlerde yemege davet ettıklerım var işler bır yandan o yuzden gıremıyeceğim bır sure cumaya kilo mu bildırırım mutlaka onu bıldırmezsem salarım kesın ızın almadan nasıl cozecegız
servercim ya bu kilo isi dunya meselesi degil ya alacagimiz varsada aliniriz sonra tekrar tekafi ederiz bunu niye soyledim bazi insanlarda uzun sure diyet yapinca enerjisi dusebiliyor zorlamaylada yol katedilmeyebiliyor o yuzden biraz ara verip toparlanip baslamak lazim acizane dusuncem

Bana kırk yıllık dostlarımdan daha iyi yoldaş oluyorsunuz. Bugün bir eski bir arkadaşın beni facebook dan çıkardığını gördüm ve bu beni gözyaşlarına boğdu. Ona ufak bir mesaj
attım ve üzüldüğümü belirttim.

Neden insanlara çok değer veriyorum Cumartesi 48 yaşında olacağım hala akıllanmadım. Kanser gibi bir illetle savaşıyorum. Ben önemliyim ama neden insanlara bu kadar anlam yüklüyorum . Biliyor musunuz değersîz hissettirilmek ne kadar kötü. Ağlayarak gözyaşları içinde yazıyorum. Neyse benim için önemli düşünceleriniz. Insan yaş alınca daha duygusallaşıyor. İşte ne zaman üzülsem tatlılarda alıyorum soluğu
cok gecmis olsun Allah sifa versin sizinle hic tanisamadik ben ayse 29yasindayim evliyim evimin sultaniyim sizde biraz bahsederseniz sevinirim insanoglu insanlardan cok ceker ama kopmasi mumkun degildir kalbimizi kirarlar ama keske gonul koymasak sucu kendimizde biraz arayinca gonul koymuyorum tabi herkes icin gecerli degil bir insan degerini yaraticisindan almis birkere yatatilanlara bakamaz ki neyse siz bana bakmayin kendime birseyler yazdim

Toplightcim bende yatalak hastayim ama daha sıkildim ayaktayim bu hastalik dinlenmeden geciyor yataydim belki simdi coktan iyilesmistim gecmis olsun
Callancim basindaki tatli bela icin kolay gelsin ne guzel bebisin varda dis cikartiyor bu arada kilomu sormustum biraz verip oyle yazacaktim ama hastayim gram veremedim en son burdan 60.5le ayrilmisim suan 61.4 malesef

Bana kırk yıllık dostlarımdan daha iyi yoldaş oluyorsunuz. Bugün bir eski bir arkadaşın beni facebook dan çıkardığını gördüm ve bu beni gözyaşlarına boğdu. Ona ufak bir mesaj attım ve üzüldüğümü belirttim.
Neden insanlara çok değer veriyorum Cumartesi 48 yaşında olacağım hala akıllanmadım. Kanser gibi bir illetle savaşıyorum. Ben önemliyim ama neden insanlara bu kadar anlam yüklüyorum . Biliyor musunuz değersîz hissettirilmek ne kadar kötü. Ağlayarak gözyaşları içinde yazıyorum. Neyse benim için önemli düşünceleriniz. Insan yaş alınca daha duygusallaşıyor. İşte ne zaman üzülsem tatlılarda alıyorum soluğu[/Q

günaydın.evet dağyolununda söylediği gibi biz değerimizi yaradandan almışız bence bu en güzel nimet.insan karşıdaki insanlara çok anlam yüklediğinde yani bir nevi beklenti içerisine girdiğinde karşılık göremediğinde çok üzülüyor.oysa insanlardan beklentilerimizi azaltsak, yani olması gerektiği kadar anlam ve değer yüklesek belki bu kadar yaralamayacak bizi.ben 29 yaşındayım bunları dönem dönem bende sorguluyorum.bence yaş kaç olursa olursa olsun sizin sorgulamanızda normal.çünkü biz insanız ve fıtratımızda kırılmak, üzülmek aslında hüzün var. ama hep sevdiğim bir söz var bence bu olmalı hayatımızda YOLA SİZİNLE DEVAM ETMEK İSTEYENLERLE OLMAK,YOLUNU SİZDEN AYIRMAK İSTEYENLEREDE YOL VERMEK bence en güzeli bu.zamanla bunun daha olması gerektiğini ergeç anlıyor insan.bu arada Newyorkta iyi vakit geçirmenizi dilerim.sevgilerimle...

herekese günaydın.ya daha çok yolun başında olsamda kendimi motive etmemde eksiklikler var.hayatım bir düzensiz.hiçbirşeye zaman yetiremiyorum.gün boyu iş sonra bebiş.kendimi hiç birşeye yetemeyen beceriksizin teki gibi hissediyorum.bana nedense dışarıdaki insanlar hep becerikli bir ben kendini salmış ve elinden hiç bişey gelmiyor gibi hissediyorum.ben böyle olnca nasıl bir psikolojiyle bu yola başladım siz düşünün artık.günü, zamanı planlı yaşayamıyorum.bana önerileriz nedir...

günaydın.evet dağyolununda söylediği gibi biz değerimizi yaradandan almışız bence bu en güzel nimet.insan karşıdaki insanlara çok anlam yüklediğinde yani bir nevi beklenti içerisine girdiğinde karşılık göremediğinde çok üzülüyor.oysa insanlardan beklentilerimizi azaltsak, yani olması gerektiği kadar anlam ve değer yüklesek belki bu kadar yaralamayacak bizi.ben 29 yaşındayım bunları dönem dönem bende sorguluyorum.bence yaş kaç olursa olursa olsun sizin sorgulamanızda normal.çünkü biz insanız ve fıtratımızda kırılmak, üzülmek aslında hüzün var. ama hep sevdiğim bir söz var bence bu olmalı hayatımızda YOLA SİZİNLE DEVAM ETMEK İSTEYENLERLE OLMAK,YOLUNU SİZDEN AYIRMAK İSTEYENLEREDE YOL VERMEK bence en güzeli bu.zamanla bunun daha olması gerektiğini ergeç anlıyor insan.bu arada Newyorkta iyi vakit geçirmenizi dilerim.sevgilerimle...

günaydınlarr
hm cim inş bugün diş sıkıntısından kurtulacaksın rahatlayacaksın tatlım neden bu kadar kasmışım diyeceksin
callan cım allah kolaylık cersin tatlım yaa diş dönemi zordur
seyyah cım menün çok kalorili olmuş bari 1 lahmacun yeseymışsın sırf karbo olmuş dün
minik cim canım maalesef insanoğlu böyle hayatım fazla değer vermemek gerekiyor ama gepimiz aynı hatayı yapıyoruz sen güçlü bir kadın sın kanseri yenmişsin bu zayıf insanlar yüzünden kendini üzmeye gelmez ne kadar kalacaksın kızının yanında
ozaly cim sessiz ama derinden geliyorsun hadi bakalım
dagyolu hoşgeldin tekrar tatlım saba da geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor maalesef o yüzden dinlen lütfen bu arada acilen o kiloları da ver tatlım sen yokken genel kurallar gereği izne ayrılan üye eski kg suna gelmeden maalesef listeye giremiyor ama sen bu kiloları cumaya kadar verirsin benim bildiğim dagyolu isen
çilekli senin tartı mı hatalı şdi 5 lt lik su ile doğruluğunu ölçebilirsin
bana gelince hep beraber yatıyoruz ama çok sıkıldım artık ben yatmaktan spor yapmak istiyorum ama yasak maalesef

herekese günaydın.ya daha çok yolun başında olsamda kendimi motive etmemde eksiklikler var.hayatım bir düzensiz.hiçbirşeye zaman yetiremiyorum.gün boyu iş sonra bebiş.kendimi hiç birşeye yetemeyen beceriksizin teki gibi hissediyorum.bana nedense dışarıdaki insanlar hep becerikli bir ben kendini salmış ve elinden hiç bişey gelmiyor gibi hissediyorum.ben böyle olnca nasıl bir psikolojiyle bu yola başladım siz düşünün artık.günü, zamanı planlı yaşayamıyorum.bana önerileriz nedir...
canım yavas yavas düzene girer tatlım mesela ben ertesi günün yemeklerini akşam yemeğimi yedikten sonra sofrayı toplarken yapıyorum bi taraftan ırtalığı topla bi taraftan yemek yap alışıyorsun zamanla canım yaa

canım yavas yavas düzene girer tatlım mesela ben ertesi günün yemeklerini akşam yemeğimi yedikten sonra sofrayı toplarken yapıyorum bi taraftan ırtalığı topla bi taraftan yemek yap alışıyorsun zamanla canım yaa

inşallah canım.beni sürekli bişeylere yetişme psikolojisi çok yıprattı.çok geriliyorum ama baktığımda bir çok işimi halletmemişim.ve yorgunluktan bitmişim.Allahım hepimize yardım etsin...

:)uzzuuun br donembende aynı psikolojideydim.aslında hala oleyım.ama biraz hafifledi.fazal kılolar ınsanda kendine güvensizlik yapıyor

günaydınlarr
hm cim inş bugün diş sıkıntısından kurtulacaksın rahatlayacaksın tatlım neden bu kadar kasmışım diyeceksin
callan cım allah kolaylık cersin tatlım yaa diş dönemi zordur
seyyah cım menün çok kalorili olmuş bari 1 lahmacun yeseymışsın sırf karbo olmuş dün
minik cim canım maalesef insanoğlu böyle hayatım fazla değer vermemek gerekiyor ama gepimiz aynı hatayı yapıyoruz sen güçlü bir kadın sın kanseri yenmişsin bu zayıf insanlar yüzünden kendini üzmeye gelmez ne kadar kalacaksın kızının yanında
ozaly cim sessiz ama derinden geliyorsun hadi bakalım
dagyolu hoşgeldin tekrar tatlım saba da geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor maalesef o yüzden dinlen lütfen bu arada acilen o kiloları da ver tatlım sen yokken genel kurallar gereği izne ayrılan üye eski kg suna gelmeden maalesef listeye giremiyor ama sen bu kiloları cumaya kadar verirsin benim bildiğim dagyolu isen
çilekli senin tartı mı hatalı şdi 5 lt lik su ile doğruluğunu ölçebilirsin
bana gelince hep beraber yatıyoruz ama çok sıkıldım artık ben yatmaktan spor yapmak istiyorum ama yasak maalesef

kaptanım bana mrb yokmu:( listeye giremedim diye ben uvey evlatmıyım

Back
X